BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 362 (september 2023)

Hiter pregled

IZ VSEBINE: • Manj ogljikovih hidratov, več maščob - Anita Šupe: Resnice in laži o hrani
  Med knjigami Ara založbe, ki ste jih bralci najbolje sprejeli, je knjiga »Resnice in laži o hrani« hrvaške nutricionistke Anite Šupe. V njej je razblinila mit o škod­ljivosti maščob in holesterola ter mit o blagodejnosti žit in sladkorja.


 • Voda, ki pomlajuje telo - Voda iz informiranega kozarca Longy podaljšala telomere
  Voda, ki jo spijemo iz informiranega kozarca Longy, podaljšuje telomere. To so pokazale meritve dolžine telomer pri petih testirancih, ki so osem mesecev pili vodo iz kozarca Longy. Vsem so se telomere podaljšale, kar pomeni, da je po pitju vode iz kozarca Longy njihova biološka starost manjša od njihove kronološke starosti.


 • Živimo dlje z manj težavami - Iz priročnika za upočasnitev staranja
  Rojstvo in smrt sta določena, vmes pa živimo tako, kot sami hočemo. Le kdo si ne želi živeti kar najbolje čim bolj mladostno do stotega in še čez?


 • Za moško moč - Mešanica rastlin, brez dodatkov, za izboljšanje moškosti
  Drobnocvetno vrbovko, korenino koprive, maco, med, koprivo, korenino pljučnika, baziliko in origano Dušan Kovač, s posebnimi postopki, v katerih združuje stara zeliščarska znanja z ajurvedo, s fermentacijo spremeni v Prosteros strong, prehranski pripravek v obliki kapljic, ki je namenjen moškim – odpravljanju težav s prostato in uravnovešanju spolnih hormonov pri moških. Močna kombinacija zelišč optimalno podpira zdravje prostate in sečil, hkrati pa blagodejno vpliva tudi na srce in dobro cirkulacijo krvi. Iz teh rastlin v en pripravek združene kapljice krepijo telo, izboljšujejo duševne in kognitivne zmogljivosti ter ohranjajo vitalnost. Vse za izboljšanje moške aktivnosti.


 • Demenco dobite tudi na recept - Alzheimerjeva bolezen ni edini vzrok demence
  »Po svetu so milijoni bolnikov, ki naj bi imeli neozdravljivo Alzheimerjevo bolezen, a imajo v resnici bolezen, ki je ozdravljiva. To je prvi škandal. Drugi škandal pa je dejstvo, da nikogar iz medicinske stroke ali medijev to sploh ne zanima,« v knjigi Mit o demenci trdi angleški zdravnik dr. Vernon Coleman. Ocenjuje, da bi lahko vsaj polovico posameznikov z diagnozo demence ozdravili v tednu ali dveh.


 • Kaj preletava Ukrajino? - NLP-ji niso več fantastika (8): Znanstveniki vztrajajo, da narava NLP-jev »ni jasna«
  »V politiki se nič ne zgodi po naključju. Če se zgodi, lahko stavite, da je bilo tako načrtovano,« je nekoč izjavil Franklin Roosevelt, nekdanji ameriški predsednik. V tej luči lahko pogledamo tudi na razkrivanje NLP pojavov v zadnjih letih. Pa tudi skozi prizmo morebitne skrite agende.


 • Mačka, ta uganka - Raziskovalci vsake toliko odkrijejo nekaj novega in nenavadnega o mačkah
  Zdravnik, sociolog, filozof, teolog, muzikolog in Nobelov nagrajenec za mir Albert Schweitzer je trdil, sta na svetu le dve stvari, ob katerih lahko pozabimo na bedo človeškega življenja: angelski zvok orgel in igra z živahnim mladim muckom.


 • Se počutite osamljeni? - Test socialne izolacije in osamljenosti
  Osamljenost je nespoznana bolezen. Pred vami sta zato dva vprašalnika, s katerima boste ugotovili, ali drvite v osamljenost in boste lahko pravočasno ukrepali. Negativni učinki osamljenosti in socialne izolacije na zdravje in pričakovano življenjsko dobo so namreč večji dejavniki tveganja kot onesnažen zrak, pomanjkanje gibanja, pomanjkljiva prehrana, čezmerna telesna teža, celo večji od kajenja in čezmernega uživanja alkohola.