BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 367 (februar 2024)

Hiter pregled

IZ VSEBINE: • Slovenija je dobra varna država - Jan van helsing: »roke proč od te knjige« in »priročnik za bogove«
  Knjigi nemškega avtorja Jana van Helsinga Roke proč od te knjige in Priročnik za bogove sta med prodajnimi uspešnicami Ara založbe. Zato smo se odločili, da z avtorjem naredimo intervju in tako njegova vedenja še bolj približamo našim bralcem. Rojen je leta 1967 kot Jan Udo Holey. Je avtor enaindvajsetih raziskovalnih knjig in lastnik nemške založbe Amadeus (Amadeus-verlag.com). V svojih knjigah je vnaprej napovedal svetovni politični in gospodarski razvoj. Prepričljivo je pojasnil, kako bodo tisti, ki vodijo svet, vpeljali novi svetovni red. Namreč prek namerno povzročenega globalnega terorizma, kar bo obveljalo kot upravičen razlog za nadzor državljanov. O Sloveniji pa pravi: »Slovenija je dobra in varna država in takšna mora tudi ostati!«


 • Mikrovalovka uničuje zdravje - Mikrovalovna pečica ne sodi v zdrav dom za zdrave ljudi
  Mikrovalovna pečica naj bi nam olajšala pripravo hitrega toplega obroka. Vendar neodvisni strokovnjaki zaradi številnih negativnih učinkov njeno uporabo odsvetujejo. Škoduje našemu zdravju in hrani, ki je bila v njej. Obstaja več varnejših možnosti za kuhanje ali segrevanje hrane: konvekcijska pečica, konvektomat ali pečica na vroč zrak.


 • Longy izloči poškodovane celice - Novo testiranje informiranega kozarca, ki spodbuja dolgoživost
  »Pitje vode iz kozarca Longy pozitivno vpliva na zdravje in sproža regenerativne procese brez prisotnosti vnetij,« je svoje mnenje o informiranem kozarcu Longy podala molekularna biologinja in genetičarka dr. Gordana Joksić iz biokemijskega laboratorija Genmedica, centra za citogenetiko v Beogradu. Vodo iz kozarca Longy je testirala z mikronukleus testom. Ugotovila je, da bistveno zmanjša poškodbe kromosomov – odstrani celice, ki bi ustvarile mikronukleuse ali nedorasla celična jedra.


 • Ali je naša zgodovina prava? - Zgodovina Slovencev: razmisleki o naši preteklosti
  »Ali je naša zgodovina ›ta‹ prava? To vprašanje se vsili človeku v glavo, ko je že nekoliko prebavil višjesrednješolske ›nauke‹ in – morda slučajno – naletel na povsem drugačne ugotovitve. Takšen dvom se mu lahko vrine v glavo, če ima zadosti volje in časa ter začne brskati po virih, ki se nanašajo na čas pred ›uradnim prihodom‹ naših prednikov, to je pred ›šestim‹ stoletjem našega štetja. Teh virov je – na žalost zelo malo. Nihče namreč ne omenja Slovencev!« v knjigi Razmisleki o naši preteklosti razglablja pisec, tržaški Slovenec Angel Martelanc.


 • Največ negativnih ionov na svetu - Tri največja odkritja v Bosanski dolini piramid v letu 2023
  Največje odkritje v Bosanski dolini piramid v letu 2023 je največja izmerjena koncentracija blagodejnih negativnih ionov na planetu. Izmerili so jih v podzemnih tunelih Ravne. Drugo je odkritje tunelov Ravne 6, tretje pa odkritje suhozidov v tunelih Ravne 3.


 • Vibriranje za dobro zdravje - Kozmično sevanje nas tudi hrani in je celo osnova življenja
  Elektrofizikalne terapije, k razvoju katerih sta pomembno prispevala Nikola Tesla (1856–1943) in Georges Lakhovsky (1869–1942), so bile nekoč obetavna veja medicine. A čeprav je bila uspešna, je usahnila. Celjan Volodja Šelih* je večvalovni oscilator Lakhovskega poustvaril sam.


 • Evolucija gre proti angelom - Ljudem danes najbolj manjka druženje
  Bioenergetik, radiestezist, astrolog, reikist, terapevt in šaman Zlatko Šafarič z Vira je človek, ki s širokim naborom znanj že vrsto let pomaga ljudem pri izboljšanju kakovosti življenja in duhovni rasti. V želji za znanjem o človeku je obredel lep del sveta. Na Šrilanki je prejel doktorat iz alternativne medicine. Vendar je skromen in mu je bolj kot nazivi pomembno znanje. In da ima, kot sam pravi, čisto srce in mirno vest, da je notranje miren. Od leta 1993 vodi Planetarij v Domžalah, ki se širi in razvija na področju komplementarne, naravne, tradicionalne, splošne, šamanske in kitajske medicine. Je avtor kanalizirane knjige Jaz bitje svetlobe, v kateri govori o rojstvu, energijskih centrih, odnosih, sedmih iniciacijah, toksičnih čustvih, modrosti smrti in poti duše.


 • Namenska megla o NLP-jih? - Čeprav še ni dokazov, da so NLP-ji nezemeljskega izvora, ta možnost obstaja
  Po prvem letu uradnega proučevanja fenomena NLP-jev je NASA končno izvedla svojo prvo javno obravnavo in predstavila poročilo, ki je, mimogrede, povsem neodvisno od študije Pentagona. Kljub velikemu zanimanju znanstvene skupnosti in širše javnosti je Nasino poročilo s svojo skromnostjo in pomanjkanjem podrobnosti pustilo občutek nezadovoljstva in dvomov o njihovi popolni transparentnosti, predvsem pa tudi o (pre)počasnem razvoju dogodkov.