BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misteriji 366 (januar 2024)

Hiter pregled

IZ VSEBINE: • Naravna oblačila so del zdravja - Oblačila iz čistih naravnih materialov nam ohranjajo naravno telesno temperaturo
  Danes se kupci vedno bolj ozaveščamo, da ni vseeno, iz katerih materialov so naša oblačila. Saj ta še kako vplivajo na naše zdravje. O tem smo se pogovarjali s Sandro Klemenc iz Zelene trgovine v Ljubljani. Zaupala nam je, na kaj moramo paziti, ko kupujemo naravna oblačila, in zakaj zagovarja izdelke pravične trgovine (fair trade).


 • Peptidi podaljšujejo življenje - Rusko znanje za obnavljanje organov, preprečevanje bolezni in zaviranje staranja
  Peptidi, ki smo jih v Misterijih prvič predstavili julija 2022 v članku Mnogim zdravilom bo odklenkalo, so plod raziskav vodilnih ruskih znanstvenikov. Razvili so jih v Inštitutu za bioregulacijo in gerontologijo v Sankt Peterburgu, ki sodi med vodilne svetovne inštitute za pomlajevanje in podaljševanje kakovostnega življenja. Vodi ga prof. Vladimir Khavinson, ki ima največ patentov na svetu s področja pomlajevanja in izboljšanja zdravja. O peptidih smo se pogovarjali z Wernerjem Ulrichom, direktorjem podjetja Peptid Bioregulator Europe AB iz Švedske.


 • Leto dramatičnih sprememb - Napovedi predsednika Astrološkega društva Slovenije za leto 2024
  »Leto 2024 je Sončevo leto. Sonce nam po eni strani omogoča življenje, daje energijo, po drugi strani pa če ogenj preveč razpihaš, lahko zanetiš požar. To leto bo zato leto dramatičnih sprememb, ki jih morda znotraj leta sploh ne bomo jemali za take. Na splošno bo v letu zelo veliko premikov, sprememb vrednot, odnosov, gledanj na življenje,« nebeški utrip leta 2024 povzema astrolog Bern Jurečič*.


 • Z duhovi le ob jasnih mislih - Kako se zaščitimo, da se negativni duhovi ne prilepijo na nas
  »Odsvetujem vam sporazumevanje z duhovi, kadar ste pod vplivom alkohola. Manj čisti, manj bistri ko so vaši možgani in telo, več možnosti imajo negativne entitete, da se poigrajo z vami,« piše medijka Sterling Moon, avtorica nove knjige ARA založbe Pogovarjanje z duhovi. Članek in meditacijo povzemamo iz poglavja »Negativne entitete«.


 • Orbi so nesnovna inteligenca - Jože Kočevar nam opisuje svoja srečanja z nesnovno duhovno inteligenco
  »Orbi« so rahlo svetli, običajno polprosojni in beli nesnovni mehurčki, različnih velikosti, vendar v veliki večini s premerom treh do desetih centimetrov. Večinoma, množično, jih največ vidimo v stavbah in monolitnih zgradbah, objektih, zgrajenih v starodavnih predpotopnih časih. Torej davno pred svetovnim potopom, ki se je zgodil pred kakimi 12.000 leti. Naša današnja kultura, z vso znano tehnologijo in tehniko, teh veličastnih prahistoričnih stvaritev, piramid in templjev ne more in ne zna ponoviti.


 • Zdravilne meditacije - Meditacija za zdravo telo in jasen um (1)
  »Meditacija je niz tehnik za urjenje misli in telesa, da lahko svojo pozornost preusmerimo iz zunanjega sveta v svojo notranjost. Z redno vadbo teh tehnik se naučimo vstopiti v posebno stanje zavesti, ki mu pravimo meditacija. V tem stanju naš avtonomni živčni sistem deluje usklajeno in se naravno odziva na vplive okolja. Um je miren in lahko slišimo pravilna navodila o tem, kaj je za nas dobro in kaj ni. V našem telesu se samodejno tvorijo snovi, ki ohranjajo naše telo zdravo, naš um pa v stanju jasnosti in ustvarjalne dejavnosti.« O meditaciji smo se v Munay centru pogovarjali s Tajo Vetrovec in Jonatanom Kukom, dolgoletnima učiteljema joge in meditacije s širokim znanjem in izkušnjami v praktični uporabi telesnih, dihalnih in mentalnih transformativnih tehnik.


 • Manj seksa, več raka prostate - Prostata – razlaga po novi medicini dr. Hamerja
  Rak prostate je po podatkih registra raka Onkološkega inštituta najpogostejši rak pri Slovencih in tudi drugje v Evropi. Pri nas so leta 2020 na novo odkrili 1460 bolnikov. Po uradni medicini so nevarnostni dejavniki za nastanek tega raka starost, rasa in dednost, petina bolnikov naj bi imela družinsko obremenitev. Kaj pa o raku prostate pravi nova medicina, katere začetnik je nemški zdravnik dr. Ryke Geerd Hamer, nam bo pojasnil naturopat Jože Medle.


 • Bo mogoče doseči nesmrtnost? - Med nami živi prvi človek, ki bo dočakal tisoč let?
  V razvitih državah sveta se povprečna pričakovana življenjska doba že desetletja postopoma povišuje. V Evropski uniji je bila leta 2021 77,2 leta za moške in 83,8 leta za ženske. V Sloveniji je bila celo nekoliko višja, za moške 77,7 leta in za ženske 83,8 leta. Ne le to, v drugi polovici leta 2022 je bilo pri nas 344 ljudi starih sto ali več let, kar 18.560 pa jih je bilo starih med 90 in 99 let, medtem ko je bilo starejših od 70 let 310.800.