BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Šampon za lase s kofeinom (400 ml)

Hiter pregled

Šampon za lase s kofeinom pospešuje rast las in neguje lasišče. Bogato in aromatično olje kave okrepi formulacijo.


Priporočilo: Šampon je zelo priporočljiv za nosečnice, ker jim začno proti koncu nosečnosti in po rojstvu otroka lasje veliko bolj izpadati. Odličen je za nego, da se lasje po porodu okrepijo in veliko manj izpadajo. Šampon zelo pomaga pri zgoščevanju las.

Redna Cena: 33,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Vsako leto zaužijemo na milijone ton kave, ob tem pa nastane veliko kavne usedline in lupin. O'rightov razvojni center je opremljen s P2 laboratorijem, ki uporabljeno kavo, usedlino, predela v snovi za vgradnjo v lasno kozmetiko. Ti izdelki so polni naravnih sestavin – napolnjeni so z naravnim izvlečkom kofeina iz kavnih usedlin in kavnih lupin, ki so iztisnjene s pomočjo ultrasonične ekstrakcijske tehnologije. Superkritična tekočinska ekstrakcija spremeni uporabljeno kavno usedlino v »zlato« olje za nežno čiščenje in obnovitev, poživitev las. Tudi v škrobni »plastenki« je kofein. Iz šestih kavnih usedlin pridobijo olje za eno »plastenko«, ki se odene v barvo kave.

Podjetje O'right se posveča negi las in kože. Z zavezo, da bodo izdelki povsem naravni oziroma »zeleni«. Od pridobivanja surovin, semen, zelene rasti, celotne proizvodnje, embalaže za proizvode, plastenk, pumpic, zamaškov in vseh drugih najmanjših podrobnosti. Tudi vse podporne storitve so ekološko in trajnostno prijazne do ljudi, rastlin, živali, okolja.

Vsi izdelki so v stoodstotno biorazgradljivi embalaži, iz okolju najbolj prijaznega gradiva, iz ostankov porabljenega sadja, zelenjave in rastlin. Za svoje izdelke so poželi mnoge nagrade. Tako inovacijske kot oblikovalske. Tudi za uspešno zmanjšanje ogljičnega odtisa.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še