BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sobna merkaba – mala

Hiter pregled

Sobna merkaba celostno deluje na naše telo in stimulira harmonično delovanje človekovega energijskega polja. Uporabljamo jo za:


• čiščenje in zaščito prostora, okolice …


• energijsko čiščenje in zaščito ljudi, živali, rastlin, kristalov …


• pomoč telesu, da se očisti, sprosti in da se sproži mehanizem samozdravljenja


• povečanje energijske vrednosti hrani, vodi, semenom …


Merkaba je sestavljena iz dveh nasproti ležečih tristranih enakostraničnih piramid – moškega in ženskega principa, ki v skupnem polju ustvarjata močno elektromagnetno silo. To je prosta energija, ki jo lahko z usmerjeno namero uporabimo za uresničevanje te namere.


Stranice piramid so narejene iz aluminjastih ali medeninastih palic, ki so električno povezane in mehansko spojene s kroglicami iz plastike. Piramidi sta pritrjeni na leseno okroglo konstrukcijo in z nosilcem. V središču obeh piramid je nameščena okrogla plošča - podstavek.


Podstavek je izdelan iz lesa po izbiri glede na vibracijo planeta. Glede na vrsto lesa je merkaba lahko: SONČEVA – jesen ali oreh, LUNINA – češnja, VENERINA – breza, MARSOVA – hrast, JUPITROVA – javor ali lipa, MERKURJEVA – brest, SATURNOVA – bukev, URANOVA – bezeg, sadno drevje.


Merkaba ima tudi svetlobni LED trak. Na ta način nam služi tudi kot namizna svetilka , hkrati pa našo namero podpre tudi skozi frekvence barv. Barvo, intenzivnost in vrsto osvetlitve krmilimo z daljincem. Priključimo jo na omrežno napetost 230 V, 50 Hz.

Podrobnosti

MERKABA je nasprotno vrteče se polje svetlobe, ki se ustvarja pri vrtenju dveh tristranih piramid, ki istočasno vplivata na vse nivoje posameznika. Uporabljamo jo pri meditaciji, za zaščito, čiščenje, splošni dvig energijskega stanja in zavesti, podporo drugim, našim projektom, dogodkom in odnosom. S Kirlianovo kamero je bilo narejenih preko 100 meritev pred in po uporabi Sobne svetlobne kočije - merkabe, ki dokazujejo ugodno delovanje na avro človeka. Kjer je v biopolju porušeno energijsko polje, kar posledično povzroča motnje na energijskem, fizičnem in mentalnem nivoju, se po nekajminutni izpostavitvi vpliva merkabe ustvari zdrav pretok energije. Kjer so bile prej razpoke in nejasne barve ali sive lise, nastanejo izpopolnitve, oživitve barv in uravnovešena razporeditev barvnih vibracij v avričnem polju. Na ta način z namero, da se vzpostavi uravnoteženo delovanje telesa na vseh nivojih, vzpostavimo ugodno energijsko podlago za pravilno delovanje, obnavljanje in samozdravljenje celotnega psihofizičnega ustroja človeka.

Po izkušnjah tistih, ki že uporabljajo eno od Sobnih merkab, lahko dobro služi naslednjim namenom:

• regeneracija in oživljanje pitne vode (programiramo jo za regeneracijo telesa in za samozdravljenje)

• povečanje energijske vrednosti sadja in zelenjave (sveže sadje in zelenjavo pustimo čez noč v svetlobni kočiji – merkabi)

• energetsko čistimo nakit in kristale

• nevtraliziranje škodljivih sevanj električnih in elektronskih naprav v prostoru

• programiranje kristalov vode za določene namene

• vzdrževanje energijskega ravnovesja, miru v alfa stanju

• če imamo Svetlobno kočijo v bližini postelje ali pijemo v ta namen programirano vodo, lahko v sanjah ali ob prebujanju dobimo odgovor na zastavljena vprašanja.

Še nekaj splošnih usmeritev glede uporabe Sobne merkabe:

Sobna merkaba ni zdravilo ali medicinska naprava in ne nadomešča običajnega zdravljenja. Je le energijska podpora telesu, da vzpostavi ugodne pogoje za umirjenost, zbranost, jasnost, vitalnost in zdravje. Vsak človek je v svojem odraslem obdobju sam odgovoren za svoje življenje in zdravje, kar vključuje pravilno hranjenje, mišljenje in delovanje. Sobna merkaba je naprava, ki podpira to delovanje. Svoje želje in namene izrazimo tako, da niso mehanski in ne vključujejo le materialnih zunanjih okoliščin, ampak tako, da lahko občutimo njihov globlji pomen za naše lastno počutje in zdravje ter da delujejo tudi v splošno dobro. Napravo uporabljamo zase, le ob njihovem dovoljenju pa lahko izvajamo programe tudi za druge osebe.

Tehnični podatki in opis izdelka

Dimenzije:

Višina 54 cm Premer plošče 40 cm

Napajanje: DC 12 V

Material: leseni del: češnja, Stranice: Aluminij, kroglice: plastika, Disk: standardni fi 200 (premer) debelina 5 mm

Daljinec: 110x52x20 mm, Napajanje: AAA baterija 2 x 1,5 V, Material ABS

Z daljincem lahko izbiramo med 640 različnimi barvami in 20 samodejnimi programi. Ima tudi funkcijo pomnilnika.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še