BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Solanaceae tinktura (čili, čemaž, česen) (50 ml)

Hiter pregled

Tinktura Solanaceae je primerna za vsakogar, ki bi rad okrepil imunski sistem (športniki), okreva po daljši bolezni ali se sooča s kakšno od kroničnih in neozdravljivih bolezni.


Sestava:


čili, korenina in list čemaža, česen (slovensko poreklo, ekološko) 45% sadno žganje (slovensko poreklo, ekološko).
Odmerjanje:


Preventivno se priporoča uporabo tinkture kot sirupa, ki ga razredčimo z vodo. Ker gre za koncentrat, zadostuje 3-5 kapljic, ki jih razredčimo z vodo do te mere, da še prenesemo oster okus. Postopek lahko ponovimo do trikrat na dan, ponavljamo ga en mesec, nato naredimo en mesec premora, da se telo še po naravni poti samo očisti in okrepi ter nato nadaljujemo.


Pri zdravljenju je priporočljivo, da se na kocko sladkorja kane eno kapljico in zaužije. Postopek ponavljamo trikrat na dan in stalno vzdržujemo.


1 stekleničko 50 ml porabimo v približno treh mesecih.

Redna Cena: 20,50 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Kapljice Solanaceae so plod starodavnega znanja farmacije združene z modernimi metodami poznavanja molekularne biologije in biokemije. Pri iskanju učinkovite mešanice je slovenske znanstvenike presenetilo mnogo dejstev, ki so bila predhodno zamolčana ali pa ne dodobra raziskana.

Tekom raziskav je bilo ugotovljeno, da pri pripravi mešanice rastlinskega ekstrakta nastanejo intermediati, ki in vitro (poskusi na rakastih celicah v laboratoriju) zelo dobro aktivirajo celično odmiranje rakastih celic. Poleg tega so bile v steblih in listih (zeleni deli rastline) odkrite molekule, ki izjemno dobro omogočajo krepiti človeški imunski sistem. Pri tem se odkritja niso ustavila, saj raziskave še vedno potekajo.

Tinktura Solanaceae je prehransko dopolnilo z ekološkim certifikatom.

Njena zdravilna mešanica je zaščitena z dvema patentoma in je za svojo inovativnost prejela številne slovenske, mednarodne in svetovne nagrade:

  • Eureka! Inovacije mladih, Zlata plaketo in 3. Mesto v državi in posebna nagrada Pogled z drugega okna (september 2009)
  • Nagradna Rotary Klub Ljubljana štipendija (februar 2010)
  • 2. Najboljša nagrada mednarodnega kongresa ženskih inovatork KIWIE v Seoulu, Južna Koreja (maj 2010)
  • Bronasta medalja za inovacije 2009 Gospodarske zbornice Slovenija (maj 2010)
  • Zlata medalja ASI Inovatorske zveze Slovenija (maj 2010)
  • Bronasta medalja Nikola Tesla Mednarodnega kongresa inovacij Jugovzhodne Evrope v Beogradu (maj 2010)
  • Zlata plaketa ARCA Zagreb (oktober 2010)

Trenutne izkušnje so izjemno pozitivne. Kapljice uporablja ali je uporabljalo preko 50 oseb. Neko dekle iz gimnazije mi je povedalo, da kapljice uporablja za izsuševanje podkožnih mozoljev in se je to izkazalo kot izjemno učinkovito. Starejša gospa nad 60 let mi je povedala, da kapljice redno jemlje vsak dan ter je veliko bolj odporna in ima več energije. Ženska srednjih let kapljice uporablja, ko je izčrpana, za zdravljenje aft v ustni votlini. Najbolj pa so kapljice pohvalili bolniki s kroničnimi boleznimi (rak, diabetes, srčno žilne bolezni, nevrodegenerativne bolezni), saj so bolj odporni in se je nekaterim bolezen celo omilila.

Dodatne informacije

Članki

Čudež česna, čemaža in čilija

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje