BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Amedeja – moj retro blog

Hiter pregledV zbirki stotih kolumen »Med resničnostjo in domišljijo« (objavljenih v Misterijih do leta 2017) avtorica v vsaki kolumni poglobljeno obravnava zanimivo »misteriozno« temo, ki se tiče vseh nas, a jo množični mediji (ne)namenoma prezro.Podrobnosti

Avtor: Amedeja Ličen
Založba: ARA založba
Obseg: 206 strani
Format: 16 × 14 cm
Vezava: mehka

Bežen prelet naslovov njenih kolumen pove, da se avtorica loteva zelo različnih tematik. Mozartov učinek. Ponovno rojeni. Moč naših dlani. Skrivnostne luknje. Vsi smo preroki. Umreti kot človek ali živeti kot stroj. Bančni terorizem. Mikročip naš vsakdanji. Moč v laseh. Igra z vremenom. Angleščina – jezik pametnih ali neumnih? Satanov žig. Ko denar ni vladar. Gluten – skrita past naše prehrane. Tretje oko in fluor. Kadavri v vaših ustih.

Pravi, da rada stopi na prste, da pogleda čez plot informacijskega bazena. Večina informacij v množičnih medijih se namreč napaja iz enega vira in širi po sistemu kopiraj–lepi. Zato se trudi, da bralci dobijo informacijo tudi z drugih zornih kotov, zato veliko bere, večinoma tuje vire. Prvo informacijo dobi iz različnih virov, potem pa poskuša priti do prvega.

Dodatne informacije

Članki

Amedejin retro blog

Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še