BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vilinski simboli

Hiter pregled

Vilinski simboli so energijska podpora, ki dviguje našo vibracijo. Pripomorejo k povezovanju z našim višjim jazom in notranjo močjo ter nam pomagajo doseči cilje in zaščito pred negativnimi energijami. V Sloveniji so vilinski amuleti, vilinski simboli vtisnjeni v kovinske ploščice, obeske, dosegljivi v spletni trgovini Misteriji.si.


Vilinski simbol si izberemo na podlagi namere, da dvigne in ustrezno uskladi našo energijo. To se zgodi vsakič znova. Ko ga pogledamo ali nanj pomislimo. Opomni, kje želimo biti in kakšno vibracijo potrebujemo za to. Bolj ko jih uporabljamo in močnejša ko je naša vera vanje, večjo moč imajo. Posledično se začnejo dogajati čudeži, ki pravzaprav niso čudeži, temveč zgolj resničnost, ki se nam je prej zdela nedosegljiva.


Simbole lahko uporabljamo kot okras. Tudi kot nakit različnih cenovnih razredov. Lahko pa si jih narišemo. Z njimi navzven sporočamo, katera vrednota se nam zdi pomembna. Lahko nas večkrat opomnijo na cilj, ki smo si ga zadali. Vilinski simbol pa je lahko tudi darilo: obdarovancu sporočimo, kaj mu želimo, in ga pri tem tudi energijsko podpremo.


V knjigi je razširjen »slovar« vilinskih simbolov. Narisanih je nekaj manj kot 150 simbolov: bližina, bogastvo, čudež, dom, družina, energija, harmonija, hvaležnost, intuicija, kreativnost, lepota, ljubezen, meditacija, modrost, navdih, nov začetek, obilje, privlačnost …


In vsak ima opis, kako nam izbrani vilinski simbol najbolj koristi.

Redna Cena: 14,90 €

Dostopnost: Ni na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Maya Peron

Založba: Založba 5KA

Format: 15 × 15 cm

Obseg: 186 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje