BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

AlkaLife kapljice

Hiter pregled

Z AlkaLife kapljicami navadno pitno vodo spremenimo v alkalni pripravek, ki podpira naše zdravje.


AlkaLife – živa voda je koncentrat najmočnejših alkalnih mineralov v ionizirani vodi; v njej je 79 mineralov v sledeh, ki sestavljajo kemično zgradbo našega telesa.


Z dodajanjem dveh kapljic raztopine AlkaLife v kozarec vode spremenimo navadno vodo v visoko pH alkalno vodo.


Kot darilo so priloženi testni pH lističi (z njimi si lahko na hitro pomagamo odčitati naše kislinsko-bazično ravnovesje s slino ali urinom).

Podrobnosti

Ko kapljice AlkaLife kanemo v pitno vodo, se njen pH spremeni v močnó ublaženo bazo, ki ustvari uravnoteženo elektrolitno mešanico kalija in natrija.

Znanost potrjuje, da pri odvečni teži, visokem krvnem tlaku, povečanem sladkorju … govorimo tudi o neustreznih vrednostih pH, ki ga je mogoče uravnovesiti s kapljicami AlkaLife.

S kapljicami AlkaLife je mogoče vplivati na pH faktor v telesu, da se giblje med vrednostma 7,36 in 7,44. Takšen je namreč pH v krvi zdravega organizma, ki vzdržuje pri življenju in v ravnovesju vse mikroorganizme ter encime za normalno delovanje telesa in imunskega sistema.

Formula AlkaLife nevtralizira neželeno kislost telesa in pomaga organizmu, da se znebi zakisanih odpadnih presnovkov, ki se nabirajo v telesu in z leti povzročajo številne bolezni. AlkaLife tako zavira tudi staranje telesa.

Uporaba kapljic

Odstranite pokrovček in nežno iztisnite dve kapljici raztopine AlkaLife v velik kozarec vode. Pomešajte in popijte v majhnih požirkih. Priporočamo najmanj 4 takšne kozarce vode dnevno.

Sestavine

Ionizirana voda, minerali kalija in natrija v hidroksidu z uravnoteženim razmerjem elektrolitov.

Dodatne informacije

Članki

Alkalife kapljice + pH meter- Raka povzroča zakisanost telesa

Ste zakisani ali odkisani?

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje