BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Komplet za čiščenje črevesja

Ob začetku leta se radi zaobljubimo, da bomo začeli živeti in jesti bolj zdravo. Dobro pa je, da najprej razstrupimo svoj organizem. In čiščenje naj se vedno začne v črevesju. Naturopatinja dr. Hulda Clark, ki je to raziskovala šestdeset let, je priporočila 25-dnevni protokol ...

Preberi več
13. 03. 2024 08.48 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Knjiga Pogovarjanje z duhovi

»Zakaj se duhovi umrlih zadržujejo v naši bližini? Jasnih odgovorov nimam, imam le nekaj teorij in zgodb, ki vam jih ponujam v razmislek,« pravi avtorica Sterling Moon; iz njene knjige, ki je nedavno izšla v slovenščini, Pogovarjanje z duhovi, povzemamo ta članek.

Preberi več
12. 03. 2024 10.01 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

dr. Michael Persinger - paranormalni pojavi

Izsledki sodobnih raziskav kažejo, da nenehno geomagnetno delovanje v vesolju povzroča tudi paranormalne pojave in nenavadne dogodke. Michael Persinger je odkril, da se nenavadne nadčutne zaznave dogajajo največkrat ob dnevih nizkega geomagnetnega delovanja. Najpogosteje med deveto in enajsto uro zvečer ter od dveh do štirih zjutraj. Raziskovalci so tudi odkrili posebno območje v možganih – temporalne režnje, ki se odzivajo na geomagnetne vplive.

Preberi več
6. 03. 2024 09.34 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

PhytoPower - odlična hrana za naš mikrobiom

Zdravje možganov in možganske bolezni so zelo povezani s tem, kaj pride v naše črevesje. Kar se danes dogaja v našem črevesju, določa naše tveganje za številna nevrološka obolenja! Tako ameriški nevrolog in nutricionist David Perlmutter v knjigi »Zdravi možgani: moč črevesnih mikrobov za zdravje in zaščito vaših možganov – za vse življenje« opisuje ključno vlogo človeškega mikrobioma na naše možgane. A ne le na možgane. Na vse telo, saj brez njih ne moremo obstajati.

Preberi več
5. 03. 2024 14.30 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Babi_Cirila

V življenju vsake ženske je postati mati in kasneje babica nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi. Tudi midve z babico Cirilo sva bili te vloge neizmerno veseli. Svoje vnuke sva radi razvajali, tako kot vse babice, še posebno ob osebnih praznikih ter za božič in veliko noč, ko sva jim radi tudi kaj dobrega skuhali in spekli. Babi Cirila je bila doma iz Bele krajine in jim je velikokrat spekla tudi belokranjsko pogačo.

Preberi več
1. 03. 2024 12.23 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Kako znižati visok krvni tlak brez zdravil

Visok krvni tlak škoduje zdravju. Če ga ne zdravimo, krajša življenjsko dobo. Pogosto ga prepozno odkrijemo. Z odgovori na naslednja vprašanja lahko določite osebno tveganje zanj. Test vam daje oporne točke pri presoji, ali si morda ne kopljete jame z žlico, telesno nedejavnostjo …

Preberi več
1. 03. 2024 08.33 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Knjiga Življenjski slog, ki razveljavi bolezni

Kaj vas navdihuje, da bi živeli še en dan, še leto, desetletje? Morda bivanje ob vaših ljubljenih? Ali kaj, česar se želite naučiti, izkusiti ali doživeti? Kaj, kar bi radi delili z drugimi, jih naučili? Ali pa klic k pomoči, podpori in skrbi za druge?

Preberi več
21. 02. 2024 13.25 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Knjiga Skrivnostni svet luninih men in mrkov

»V času mrkov mnogi ljudje njihov vpliv čutijo že nekaj dni prej in nekaj dni zatem, zato si vzemite 7–8 dni predaha, nekaj dni pred in za mrkom,« svetuje astrologinja Irena Stopar v svoji knjigi Skrivnostni svet luninih men in mrkov ...

Preberi več
13. 02. 2024 12.49 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Jan van Helsing

Knjigi nemškega avtorja Jana van Helsinga Roke proč od te knjige in Priročnik za bogove sta prodajni uspešnici Ara založbe. Z avtorjem smo naredili intervju, v katerem pravi: »Slovenija je dobra in varna država in takšna mora tudi ostati!«

Preberi več
13. 02. 2024 11.31 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

firbas

»Pitje vode iz kozarca Longy pozitivno vpliva na zdravje in sproža regenerativne procese brez prisotnosti vnetij,« je svoje mnenje o informiranem kozarcu Longy podala molekularna biologinja in genetičarka dr. Gordana Joksić iz biokemijskega laboratorija Genmedica, centra za citogenetiko v Beogradu.

Preberi več
13. 02. 2024 11.07 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Knjiga »Razmisleki o naši preteklosti« avtorja Angela Martelanca (razširjena izdaja)

»Ali je naša zgodovina ta prava? Takšen dvom se človeku lahko vrine v glavo, če začne brskati po virih, ki se nanašajo na čas pred uradnim prihodom naših prednikov, to je pred šestim stoletjem našega štetja,« v knjigi Razmisleki o naši preteklosti razglablja Angel Martelanc.

Preberi več
7. 02. 2024 14.30 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Peptidi_Werner Ulrich in Vladimir Khavinson

Peptidi so plod raziskav vodilnih ruskih znanstvenikov v Inštitutu za bioregulacijo in gerontologijo v Sankt Peterburgu. Vodi ga prof. Vladimir Khavinson, ki ima največ patentov na svetu s področja pomlajevanja in izboljšanja zdravja. O peptidih smo se pogovarjali z Wernerjem Ulrichom, direktorjem podjetja Peptid Bioregulator Europe AB iz Švedske.

Preberi več
6. 02. 2024 15.26 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Ko se prepustimo višjemu vodstvu

Izjemno težka življenjska situacija me je pripeljala do tega, da sem se začela ukvarjati z raznimi stvarmi, tudi z angeli. Bolje rečeno: dovolila sem, da so se oni začeli ukvarjati z mano. Na začetku bolj v smislu »poskusimo, škodovati ne more«, sedaj pa že v duhu uspešnega sodelovanja. Angeli me vodijo, izpolnjujejo moje želje … in me tudi opozarjajo. Na različne načine, največkrat prek intuicije.

Preberi več
6. 02. 2024 09.07 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Homeopatski pripravki

Angleški kralj Karel III. je za vodjo svoje kraljeve zdravniške službe imenoval zdravnika splošne medicine Michaela Dixona, ki je izjemno naklonjen homeopatskemu zdravljenju. Slovenija pa pri homeopatiji še vedno močno zaostaja za Evropo.

Preberi več
6. 02. 2024 08.58 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

sporocila_dreves_aleksandra_bohorc

Energija dreves pomaga ozaveščati in preobražati miselne vzorce, navade in strahove; pomagajo nam, da najdemo ravnovesje, veselje in mir. Esence dreves v kapljicah in pršilih, ki se uporabljajo skupaj s kartami in pojasnili, zbranimi v knjigi Sporočila dreves, nas podprejo v različnih življenjskih situacijah, da odkrijemo svoje bistvo, odvržemo bremena preteklosti in začnemo ustvarjati takšno življenje, ki nas osrečuje.

Preberi več
31. 01. 2024 10.14 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Zaper naprave

Zaper je terapevtska naprava za domačo uporabo za vso družino in hišne ljubljenčke. Razvila ga je kanadska naturopatinja in raziskovalka dr. Hulda Regehr Clark. Odkrila je, da je vzrok za petindevetdeset odstotkov bolezni prisotnost parazitov in strupov v telesu. Zaper je osnovala prav zato, da bi lahko z njim uničevali parazite, bakterije, viruse, glivice in druge vsiljivce. Hkrati naprava spodbuja naša bela krvna telesca, da začnejo napadati organizme, ki povzročajo bolezni, in strupene snovi.

Preberi več
23. 01. 2024 12.01 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Naravna oblačila - Sandra Klemenc

Ni vseeno, iz katerih materialov so naša oblačila. Saj ta še kako vplivajo na naše zdravje. O tem smo se pogovarjali s Sandro Klemenc iz Zelene trgovine. Zaupala nam je, na kaj moramo paziti, ko kupujemo naravna oblačila, in zakaj zagovarja izdelke pravične trgovine.

Preberi več
23. 01. 2024 08.15 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Hladna svetloba lajsa boreliozo

Ameriški znanstveniki na veliko preizkušajo, kako vse bi pomagali ljudem, ki trpijo zaradi bakterije borelije oziroma borelioze. Povzemamo članek o tem, kako lahko bližnja hladna infrardeča svetloba omili težave zaradi zastarane borelioze.

Preberi več
17. 01. 2024 09.27 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Pogovarjanje z duhovi

»Odsvetujem vam sporazumevanje z duhovi, kadar ste pod vplivom alkohola. Manj čisti, manj bistri ko so vaši možgani in telo, več možnosti imajo negativne entitete, da se poigrajo z vami,« piše Sterling Moon, avtorica knjige Pogovarjanje z duhovi ...

Preberi več
16. 01. 2024 13.32 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Daman Radhey Derling

»Kvantna tantra lahko udejanja stvari z energijskim delovanjem na ravni kvantne resničnosti. Pravo znanje o tantri nam lahko prinese pomoč in olajšanje pri boleznih, pa tudi uspeh v življenju,« pojasnjuje Daman Radhey Derling*, ustanovitelj kvantne tantre.

Preberi več
3. 01. 2024 13.20 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Tri Marije

Na morju sem. Spomnim se nenavadnega doživetja. Bilo je pred tridesetimi leti, ko smo bili z družino na otoku Visu. Lepega dne smo se z izkušenim čolnarjem odpravili na otoček južno od Visa, kjer je počitnice nekdaj preživljala Marija Terezija ...

Preberi več
3. 01. 2024 11.57 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Roke proč od te knjige

Za nas vse je pomembno, da najdemo svojo lastno poklicanost. Da se zavemo svojih talentov in sposobnosti, ki smo jih prinesli s seboj v to utelešenje. In to poklicanost potem spremenimo v svoj poklic. Da zaslužimo za svoje bivanje s tem, kar nam prinaša največje veselje in hkrati največji mogoč uspeh.

Preberi več
3. 01. 2024 09.52 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Bern Jurečič

»Leto 2024 je Sončevo leto. To bo leto dramatičnih sprememb, ki jih morda znotraj leta sploh ne bomo jemali za take. Na splošno bo zelo veliko premikov, sprememb vrednot, odnosov, gledanj na življenje,« nebeški utrip leta 2024 povzema astrolog Bern Jurečič*.

Preberi več
3. 01. 2024 08.35 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Zeolit Plus v prahu

Zeolit je kamnina vulkanskega izvora, ki kot spužva vase vsrka težke kovine, kot so svinec, živo srebro, kadmij, cezij. Pa tudi ostanke zdravil ter patogene bakterije in viruse, preden ti preidejo v krvni obtok. Zeolit hkrati v telo dovaja magnezij, kalcij, kalij in natrij, torej minerale, ki jih potrebujemo.

Preberi več
27. 12. 2023 10.55 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Zdravljenje z rdečo svetlobo – knjiga in LED-panel

Terapija z rdečo in bližnjo hladno infrardečo svetlobo dokazano pospešuje obnovo tkiva, zmanjšuje vnetje in edeme, povečuje pretok krvi in zmanjšuje bolečine. Njena prednost je, da jo lahko s priročno LED napravo izvajamo tudi sami doma.

Preberi več
27. 12. 2023 08.48 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Kozarec Longy

Dr. Gordana Joksić: Ispitivanje efekata medijuma tretiranog proizvoda “Longy” na proliferaciju i učestalost mikronukleusa humanih limfocita in vitro CBMN testom

Preberi več
20. 12. 2023 11.59 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Vitamin C – knjiga in kapsule

Kolagen je beljakovina v telesu, ki daje moč in strukturo koži, kostem, mišicam in kitam. Danes ga na veliko oglašujejo v najrazličnejših oblikah. Vendar je bolj smotrno, da telesu dodajamo gradnike, s katerimi lahko sámo tvori kolagen. Vitamin C je pri tem nepogrešljiv

Preberi več
20. 12. 2023 11.41 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Knjiga Priročnik za upočasnitev staranja

Pesimisti imajo bistveno krajše telomere, katerih dolžina vpliva na dolgoživost celic in našega življenja. Nasprotno pa nas optimizem varuje pred stresom in prezgodnjim krajšanjem telomer. S testom preverite, ali ste optimist ali pesimist.

Preberi več
20. 12. 2023 08.09 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

diamant preminuli

Če je spomin edini raj, iz katerega nas ne morejo izgnati (Jean Paul), pa je diamant, ki ga v švicarski Algordanzi naredijo iz pepela umrle osebe, najbolj brezčasen in časten simbol ljubezni, bližine in spomina na pokojno ljubljeno osebo.

Preberi več
19. 12. 2023 10.36 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Knjiga Poti do zdravja

V reviji Misteriji objavljamo resnične zgodbe ljudi, ki se jim je uspelo izviti iz primeža bolezni. Najzanimivejše so zbrane v knjigi Poti do zdravja in nudijo odgovore na vprašanje, ali alternativne metode zdravljenja delujejo in katere so najbolj učinkovite.

Preberi več
5. 12. 2023 12.46 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Darinka Klemenc

»Osamljenost je bolezen. Nalezljiva bolezen, na katero nismo razvili odpornosti, ker se nam prehitro dogaja. In po psihiatru Manfredu Spitzerju je to bolezen s smrtnim izidom,« opozarja Darinka Klemenc iz društva »Srebrna nit – združenje za dostojno starost«. Z njo smo se pogovarjali o epidemiji osamljenosti med starejšimi, ki je zelo prisotna tudi v Sloveniji.

Preberi več
29. 11. 2023 15.34 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Romana Čolić s svojo knjigo Izstopi iz izgorelosti

»Dolgo me nič ni ustavilo, a nekega dne ni šlo več – ustavilo me je telo,« pravi Romana Čolić, nekdanja vrhunska športnica, rokometašica, danes pa je magistrica zakonskih in družinskih študij ter psihoterapevtka, ki je tudi sama doživela izgorelost.

Preberi več
28. 11. 2023 12.47 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Blazina za zemljenje

Zemljenje je uravnavanje telesa z zdravilno Zemljino energijo. Zemljimo se lahko z bosonogo hojo, saj je Zemljino površje namreč vir neomejenih, vedno znova obnovljivih zalog prostih ali potujočih elektronov, ali pa s pripomočki za zemljenje.

Preberi več
28. 11. 2023 11.28 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Hvaležna za trpljenje

Lasje so mi stali pokonci in moja mamica mi je rekla: »Morava moliti rožni venec in odpustiti temu moškemu, ki je popisoval porabo elektrike.«

Preberi več
25. 10. 2023 13.38 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Dr. Boštjan Jančar

»Izdelki iz konoplje danes postajajo ogromna industrija. Slovenija bi bila lahko v samem svetovnem vrhu glede konoplje, tako glede znanja, raziskav, predelave, poljedelstva, vendar brez urejene zakonodajne podlage to ni možno. Zaradi tega smo do pred kratkim svoje izdelke prodajali samo v tujino,« pravi naš sogovornik, raziskovalec na področju kemijskih tehnologij in doktor znanosti dr. Boštjan Jančar, vodja tehnološkega oddelka v slovenskem podjetju PharmaHemp.

Preberi več
25. 10. 2023 11.35 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Knjigi Zeleno kmetovanje in Permakulturni vrt

Tudi v Sloveniji se vse bolj uveljavlja spoznanje, da zemlje ne smemo prekopavati. Najprej poglejmo, zakaj naj na domačem vrtu tega ne bi več počeli. Pri tem sta nam v oporo dve Arini knjigi: Zeleno kmetovanje in Permakulturni vrt.

Preberi več
10. 10. 2023 10.55 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

tvorba_vitamina_d_pozimi

Ker se vitamin D3 na koži tvori le pod vplivom UVB-žarkov, ki Slovenijo dosežejo samo v času od 5. aprila do 5. septembra, ga moramo s prehranskimi dopolnili uživati vsaj sedem mesecev – od septembra do aprila. Glede na nujnost vitamina D za telo in ker se tudi poleti večinoma zadržujemo v zaprtih prostorih, pa vse leto.

Preberi več
4. 10. 2023 13.25 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Polje koledarja kot svetišče

Posoški staroverci so za zdravo in prijetno bivanje izdelali večni lunin koledar – pripomoček, ki je ustvarjal duhovno polje visokih moči. Kaj je upošteval snovalec koledarja, da je varoval hišo v premeru 35 metrov – kot staroversko svetišče?

Preberi več
4. 10. 2023 09.15 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Neubria sleep

Hude težave s spanjem naj bi imela kar vsaka četrta Slovenka, pa vsak šesti Slovenec. Zdravniki za to pogosto predpišejo zdravila, ki pa imajo tudi neželene stranske učinke. Kaj pa če bi v spanec potonili s pomočjo zelišč in konoplje?

Preberi več
3. 10. 2023 09.22 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Matej Hohkraut

»Že sedaj se tudi v rodoslovni praksi uspešno uporablja tehnologija umetne inteligence ChatGPT. Rodoslovci lahko prihranjeni čas izkoristijo pri aktivnostih, kot so razlaga pridobljenih podatkov in povečevanje raznovrstnosti področja raziskovanj,« poudarja rodoslovec Matej Hohkraut iz Slovenskega rodoslovnega društva. Z njim smo se pogovarjali o rodoslovju, vedi, ki se ukvarja z raziskovanjem in opisom rodov, sorodstvenih povezav.

Preberi več
3. 10. 2023 08.14 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Nenavadna doživetja – Trideseti dan

Od takrat, ko sem bila zaradi moje bolezni na meji med življenjem in smrtjo, se mi dogajajo nenavadni dogodki, ko lahko globlje zaznavam.

Preberi več
27. 09. 2023 09.51 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Generator biopolja Bran

Kako bi vremenske skrajnosti (debelo točo, orkanske vetrove, hude nalive) v prihodnosti omilili ali preprečili? Franc Šturm iz Tolmina je odgovor »prebral« v naravi sami in v izročilu naših prednikov. Predlaga rešitev, ki je sprejemljiva na ravni države, občin in krajev po vsej Sloveniji.

Preberi več
27. 09. 2023 08.15 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Priročnik za zdravo prehranjevanje

Zastrupitvi s hrano največkrat botrujejo neprevidnost in slabe navade v kuhinji. Izpolnite ta test, če želite izvedeti, koliko veste o pravilni uporabi in pripravi hrane. Možnih je več pravilnih odgovorov.

Preberi več
26. 09. 2023 12.10 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

elektromagnetno_nasilje_v_avtu

Električni in hibridni avtomobili izpostavljajo potnike visoki elektromagnetni dejavnosti. Kako naj se zavarujemo pred elektromagnetnim nasiljem? Poiskali smo slovenski rešitvi. Obe okrepita telo, da je manj dojemljivo za škodljive elektromagnetne vplive.

Preberi več
26. 09. 2023 08.11 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Knjiga Samooskrbna shramba

V priročniku "Samooskrbna shramba" dobite zelo podrobne napotke, kako na najboljši možni način shranimo viške naših pridelkov. Shranimo lahko tudi vse tisto, kar poškodujeta neurje in toča, saj poškodovano (še) ni pokvarjeno in gnilo.

Preberi več
19. 09. 2023 08.48 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Prosteros Strong

Drobnocvetno vrbovko, korenino koprive, maco, med, koprivo, korenino pljučnika, baziliko in origano Dušan Kovač, s posebnimi postopki, v katerih združuje stara zeliščarska znanja z ajurvedo, spremeni v prehranski pripravek, namenjen moškim

Preberi več
13. 09. 2023 08.45 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Priročnik za upočasnitev staranja

Le kdo si ne želi živeti kar najbolje čim bolj mladostno do stotega in še čez? Tu nam priskočijo na pomoč telomere. Pomagajo ohranjati zdravje, preprečevati kronične bolezni in izboljšati naše počutje.

Preberi več
12. 09. 2023 11.00 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Knjiga Osamljenost

Osamljenost je nespoznana bolezen. Pred vami sta zato dva vprašalnika, s katerima boste ugotovili, ali drvite v osamljenost in boste lahko pravočasno ukrepali.

Preberi več
12. 09. 2023 08.48 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Anita Šupe

Med knjigami Ara založbe, ki ste jih bralci najbolje sprejeli, je knjiga »Resnice in laži o hrani« hrvaške nutricionistke Anite Šupe. V njej je razblinila mit o škodljivosti maščob in holesterola ter mit o blagodejnosti žit in sladkorja.

Preberi več
11. 09. 2023 18.15 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Življenje po življenju

Na svojega deda sem bila zelo navezana. Vedno je znal razveseliti otroke s svojim humorjem, dobro voljo in zgodbicami. V njegovem žepu pa se je vedno našel kakšen sladkorček za otroke, in vsi smo ga imeli radi. Rad je imel naravo in kadar je le bilo mogoče, se je vozil s kolesom in se ustavil v kakšnem gozdu, potem pa nas je presenečal z borovnicami, gobami in gozdnimi jagodami.

Preberi več
6. 09. 2023 12.54 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Mit o demenci

»Milijoni bolnikov naj bi imelo neozdravljivo Alzheimerjevo bolezen, a imajo v resnici bolezen, ki je ozdravljiva,« v knjigi Mit o demenci trdi angleški zdravnik dr. Vernon Coleman. Ocenjuje, da bi lahko vsaj polovico ozdravili v tednu ali dveh.

Preberi več
6. 09. 2023 11.57 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Voda ki pomlajuje telo

Voda iz informiranega kozarca Longy podaljšuje telomere. To so pokazale meritve dolžine telomer pri petih testirancih, ki so osem mesecev pili vodo iz kozarca Longy. Po pitju te vode je njihova biološka starost manjša od kronološke.

Preberi več
5. 09. 2023 13.29 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

NLP-ji nad Ukrajino

»V politiki se nič ne zgodi po naključju. Če se zgodi, lahko stavite, da je bilo tako načrtovano,« je nekoč izjavil Franklin Roosevelt, nekdanji ameriški predsednik. V tej luči lahko gledamo tudi na razkrivanje NLP pojavov v zadnjih letih. Pa tudi skozi prizmo morebitne skrite agende.

Preberi več
5. 09. 2023 13.14 Objavil Založba Ara NLP-ji,

Blazina za zemljenje

»Zemljenje« – blagodejno povezovanje golega telesa neposredno z zemljo ali s pripomočki za zemljenje – okrepi cirkulacijo ali krvni obtok. To pa dvigne telesno temperaturo, ki jo imamo ljudje pogostokrat prenizko. Z dvigom temperature se razširijo žile, zato se poveča pretok krvi in s tem preskrba telesa s kisikom in hranili.

Preberi več
5. 09. 2023 08.29 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Žunec Spregledana slovenščina

»Kako je mogoče, da je slovenščina pametnejša, modrejša, védnejša od nas? Slovenci govorimo ne samo pametni jezik, govorimo jezik, ki je doumel, govorimo jezik, ki ve in je to vedenje skrbno vtaknil v strukturo sestave besed. Slovenci smo nezavedni prenašalci tega védenja, smo kot bankirji, ki ne vedo, kaj se nahaja v trezorju njihove banke. Mogoče je napočil čas, da odpremo vrata tega trezorja in se obogatimo z bogastvom, ki ga je za vse dovolj,« v knjigi »Spregledana slovenščina – izvorno ozadje slovenskega besedotvorja« piše avtor Metod Žunec.

Preberi več
2. 08. 2023 13.07 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Sončni kamen

»Azteški koledar ali sončni kamen je darilo Nezemljanov zemljanom. V njem je zapisana vsa zgodovina človeštva. V predkolumbovski dobi je stal na vrhu stopničaste piramide v bližini glavnega mesta Mehike. V okolico je pošiljal vesoljne vibracije. Te so zdravile ljudi in pospeševale rast rastlin.« Tako razlaga pomen in učinke azteškega koledarja ing. Peter Perš, upokojeni diplomirani kemik, zdravilec s kristali, bioenergetik in dolgoletni meditant iz Murske Sobote. Naš sogovornik pa tudi sam izdeluje pomanjšane različice originala azteškega koledarja oziroma sončnega kamna. Azteške koledarje je vgradil tudi v piramido, ki jo je postavil na svojem posestvu v Prosečki vasi v občini Puconci na Goričkem.

Preberi več
2. 08. 2023 08.57 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Pogum & premagovanje ovir

Spodaj je 18 najboljših vprašanj, kako lahko vsak pri sebi odkrije svoje poslanstvo. Pri poslanstvu gre za občutek, gre za naš osebni, intimni odgovor na vprašanje, zakaj smo tukaj? Kaj je pomembno, da naredimo na tem svetu v tem kratkem času?

Preberi več
1. 08. 2023 12.36 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Vaše zgodbe

Moj oče je prevzel v našem kraju, kjer sem se rodila, odgovorno strokovno tehnično mesto in je vedno bolj napredoval. Živeli smo v za te čase zelo dobrem blagostanju, saj je oče imel dobro plačano državno službo v bližnjem zdravilišču.

Preberi več
1. 08. 2023 09.28 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Vladko Began

Nemško katoliško cerkev je lani zapustilo več kot pol milijona ljudi, kar je največ v enem letu, odkar vodijo statistiko. Kako je z izstopi iz katoliške cerkve v Sloveniji, smo povprašali Vladka Begana (Began.si), avtorja petih kritičnih knjig o cerkveni instituciji.

Preberi več
1. 08. 2023 09.03 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Kirtan v Mariboru

V sedanji dobi, znani tudi kot kali juga, naj bi bilo petje in ponavljanje svetih imen prava tehnika za doseganje razsvetljenja. Ko ljudje pojejo sveto ime, ne glede na to, kateri tradiciji pripada, se zaustavi dejavnost uma in čutil; doživljajo srečo, spokojnost, radost, prežeto z lepoto življenja. O preobrazbeni moči petja svetega imena in ponavljanju manter kot resnični poti do bogospoznanja smo se pogovarjali s sledilci duhovne skupnosti Bhakti Marge* iz Maribora.

Preberi več
28. 06. 2023 13.01 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

avra

Če se trideset do šestdeset sekund v zrcalu gledate v čelo, z obrobnim vidom pa analizirajte okolico glave, boste opazili, da je ozadje v okolici glave drugačne barve kot bolj odmaknjeni del ozadja. To je vaše zaznavanje avre. Dlje ko se koncentrirate, bolje jo boste videli. Če vadite vsak dan deset do petnajst minut, si povečate senzibilnost in razvijete avrični vid.

Preberi več
28. 06. 2023 10.15 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Joe Dispenza

Pri štiriindvajsetih letih je Joe Dispenza zaradi prometne nesreče postal hrom. Operacijo je zavrnil, ker naj bi kljub kirurški pomoči ostal paraplegik, odvisen od invalidskega vozička. Povezal pa se je z inteligenco v sebi. Z njeno pomočjo na ravni uma je v devetih mesecih in pol povsem okreval. Tedaj se je zavezal, da bo tega učil tudi druge. Razvil je metodo, ki jo razkrivamo tukaj, v nadaljevanju pogovora z dr. Tanjo Pio Metelko, certificirano trenerko in svetovalko po dr. Joeju Dispenzi.

Preberi več
28. 06. 2023 07.50 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Peter Levstek

Mag. Peter Levstek je prav poseben veterinar za živali, saj pri svojem delu uporablja komplementarne metode zdravljenja. Bioresonanco, akupunkturo, terapijo s koloidnim srebrom in ozonom. Pa tudi CBD kapljice in Bachove cvetne esence. To so živalim prijazne in hkrati učinkovite metode brez stranskih učinkov. So preventiva, podpora zdravljenju ali samostojna metoda zdravljenja. O vsem tem se je priljubljeni veterinar seznanil že veliko let prej, preden smo jih začeli uporabljati v Sloveniji, saj se je z njimi srečal kot vojaški veterinar drugje po svetu, v ZDA, Nemčiji, Franciji …

Preberi več
27. 06. 2023 20.51 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Gozdne borovnice

Ni raka, ki ga gozdne borovnice ne bi mogle preprečiti, kot tudi ni bolezni, znane človeštvu, pred katero vas ta sadež ne bi mogel obvarovati. Tako v knjigi »Hrana, ki spreminja življenje« trdi Anthony William, medicinski medij, ki se pogovarja z Duhom na višji ravni.

Preberi več
27. 06. 2023 10.05 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

bran

Najnovejši izdelek raziskovalca biopolja Franca Šturma iz Tolmina je naprava Generator biopolja »Bran«, s pomočjo katere lahko koristno uporabimo energijo baznih postaj v mestu in vaseh. Je plod njegovih dolgoletnih radiestezijskih izkušenj, raziskovanja biopolja ter proučevanja slovenske kulturne dediščine, ki sta jo zbrala in popisala dddr. Andrej Pleterski v knjigi Kulturni genom in raziskovalec Pavel Medvešček-Klančar v knjigi Iz nevidne strani neba.

Preberi več
27. 06. 2023 08.50 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Spalna maska

Slabo spi petina Slovenk in desetina Slovencev. In potrošnja uspaval narašča. Pa naj gre za zelišča, zdravila ali zvočne posnetke, ki naj bi nas zazibali v spanec. Zadnje čase pa se vse več ljudi odloča za spalne maske, ki nam brez vsake škode pomagajo zaspati ponoči in podnevi.

Preberi več
21. 06. 2023 14.03 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Urin kot zdravilo

Nekoč so zdravilci popolnoma obvladovali razbiranje sporočil seča. Nekateri to dobro obvladajo tudi sedaj. Barva, vonj, struktura in okus urina jim povedo, kaj je narobe s človekovim zdravjem. Ko boste prebrali ta članek, boste lahko tudi sami ugotavljali, na kaj vas lahko opozori urin.

Preberi več
21. 06. 2023 07.23 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Nenavadno srečanje

Mojemu staremu očetu se je pripetilo nekaj, kar se je prav gotovo že tudi komu drugemu. Prav tako bi poprej tudi omenil Aškerčevo pesem Mejnik, ki govori o srečanju z dušo nedavno umrlega soseda.

Preberi več
20. 06. 2023 14.18 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Antonina Rome

»Bioresonanca je vedno bolj prepoznavna kot naravna metoda zdravljenja in ni več le modni trend. Združuje znanja tradicionalne kitajske medicine, akupunkture in homeopatije. Združevanja teh znanj dodobra uporabljamo v naših centrih za pomoč bolnikom,« pravi zdravnica Antonina Rome, dr. med., ki vodi Center komplementarne medicine Bioresona.

Preberi več
7. 06. 2023 17.11 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Spregledana slovenščina

Ko se včasih bežno zazremo v slovenske besede, nas tu in tam prijetno preseneti kakšna njihova posrečena zgradba, npr. NA-KLJUČ-JE, PO-MOČ, VSE-ENO. A to je prevladujoč način besedotvorja slovenskih besed! To v knjigi Spregledana slovenščina mojstrsko razlaga in razčlenjuje Metod Žunec.

Preberi več
6. 06. 2023 08.00 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Tašča

Teja se je pri enaindvajsetih letih poročila in tako kot pač večina tamladih, katerih možje še imajo živeče matere, dobila taščo. Bila je drobna, prijazna gospa. Njun odnos je bil tistih enkrat na mesec, kolikor sta se videvali, povsem običajen. Nekih tesnejših čustvenih vezi med njima ni bilo nikoli. Zgodilo pa se je, da je Tejin mož tragično preminul ...

Preberi več
1. 06. 2023 08.21 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Osebno sporočilo

Vedeževalka in astrologinja Darja Gaja proučuje posebno temo v tarotu – profil tarota. Na podlagi rojstnega datuma izračuna, katera karta iz velike arkane tarota je osebni in duhovni simbol te osebe. Pa tudi priložnosti v posameznih letih za ljubezen, obilje in življenjske spremembe.

Preberi več
31. 05. 2023 09.25 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Na valovih duha

Baronica Adelma von Vay, medijka in okultistična pisateljica, je bila svetovno uveljavljena spiritistka in teozofinja, ki je pol stoletja delovala v Slovenskih Konjicah. Nedavno izšla knjiga Na valovih duha – Adelma von Vay in Caroline Corner: Moj obisk Štajerske je pomemben prispevek k razumevanju delovanja spirit(ual)ističnega gibanja v Evropi in Ameriki v devetnajstem stoletju ter vlogi Adelme von Vay (1840–1925).

Preberi več
30. 05. 2023 13.09 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Sprostitev in avtohipnoza

Čustvena in telesna sprostitev prija vsakomur. Program čustvene in telesne sprostitve je namenjen vsem, ki so občutljivi na zunanje pritiske ali so izpostavljeni kratkotrajnim, a močnim duševnim pritiskom. Preverjen je v Kliničnem centru v Ljubljani.

Preberi več
30. 05. 2023 10.00 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

39 različnih Bachovih kapljic, ki jih izdeluje Polonca Čuda po originalni Bachovi recepturi

Dr. Edward Bach je v tridesetih letih prejšnjega stoletja iskal zdravila za zdravljenje vzrokov bolezni in ne zgolj za odpravljanje bolezenskih simptomov. Rešitev mu je ponudila narava. Za vsako negativno čustvo je moč najti rešitev v eni ali več cvetnih esencah, ki jih lahko mešamo med sabo.

Preberi več
24. 05. 2023 09.31 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Anino slovo

Prijateljico Ano sem poznala že iz otroštva, prijateljska vez z njo pa se je z leti še utrjevala. Veliko sva skupaj doživeli in si marsikaj zaupali. Mislila sem, da mi zaupa skoraj vse. A izkazalo se je, da sem se zmotila, saj sem ji jaz zaupala več. Ob enem od njenih obiskov sem še posebej začutila njeno tegobo in žalost, ki ji je ležala nekje na duši … Le zakaj se mi ni bila pripravljena izpovedati in si s tem olajšati dušo? Tega na žalost ne bom nikoli izvedela.

Preberi več
23. 05. 2023 14.09 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Henry Beecher je prvi znanstveno dokazal moč placeba.

»Človeško telo se zmore vesti kot svoja lastna lekarna in ustvarjati sredstva za lajšanje bolečin. Najbrž je popolnoma sposobno ustvariti tudi druga naravna zdravila, ko jih potrebuje. Ta zdravila učinkujejo popolnoma enako ali celo bolje kot tista, ki jih predpisujejo zdravniki,« v knjigi Placebo ste vi opisuje Joe Dispenza.

Preberi več
23. 05. 2023 11.07 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Zaščita z neprepustno kroglo, ki zajame celotno avro.

Če imamo ustrezno programiran kristal v neposredni bližini fizičnega telesa, nam tak ščit zagotavlja stalno obrambo. Še posebej je učinkovit za zaščito pri dolgotrajni izpostavljenosti, na primer, ko psihični vampir živi ali dela zraven nas.

Preberi več
23. 05. 2023 10.32 Objavil Založba Ara Misteriji sveta,

Fotografiji vodnih kristalov iz kozarca Longy – nastali sta zelo lepi pravilni kristalni obliki.

Za dr. Masaruja Emota, japonskega raziskovalca vode, je bilo prvo merilo kakovosti vode njen lep videz. Najbolj kakovostna voda tvori kristale s popolno šesterokotno strukturo. Iz izkušenj je vedel, da razpadla struktura kristala vode ni dober znak.

Preberi več
17. 05. 2023 10.46 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Sveč ne uporabljamo le za zdravljenje, temveč tudi pri molitvi, meditaciji in magiji

Ljudje uporabljajo sveče za višje namene enako dolgo kot poznajo ogenj. Sveča je močan simbol za aktiviranje ognja in svetlobe v našem življenju, tako na fizični kot na subtilni ravni. Poglavje o zdravljenju s svečami povzemamo iz knjige Kako zdravimo z barvami, ki je izšla pri založbi Ara.

Preberi več
26. 04. 2023 09.12 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Slovenski čebelar Franc Šivic ljubi čebele

Med vse pogosteje uporabljamo ne le za hrano, marveč tudi za preprečevanje in lajšanje telesnih in duševnih tegob. Zato smo znanega čebelarja Franca Šivica prosili, da nam odgovori na vrsto vprašanj. Nabralo se je 110 odgovorov, ki smo jih strnili v knjigo Kaj zdravimo z medom

 

 

Preberi več
25. 04. 2023 09.51 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Hujšajmo – Avtosugestivni zvočni program

Trdna odločitev, da bomo začeli hujšati, je temeljni pogoj učinkovitega hujšanja. Ker je boj proti lakoti vsakdanja nadloga vsakogar, kdor hujša brez ustrezne avtosugestije, ki spremeni odnos do hrane, ne gre tako lahko

Preberi več
25. 04. 2023 08.25 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Rh-negativni naj bi imeli številne skupne lastnosti: nadpovprečen IQ, občutljivejša čutila, nižjo telesno temperaturo, višji krvni tlak, povečano intuicijo, modre, zelene ali lešnikovo rjave oči, rdeče ali rdečkaste lase ...

Veliko ljudi je prepričanih, da so jih ugrabila nezemeljska bitja. Pogosto imajo eno skupno značilnost: izstopajo zaradi zelo redke krvne skupine, Rh-faktorja minus. Zakaj? Odgovore je iskal Andreas von Retyi. Verjame, da ne gre za naključje.

Preberi več
19. 04. 2023 08.14 Objavil Založba Ara NLP-ji,

Avtosugestivni zvočni program »Ne kadim več«

V Sloveniji še vedno kadi skoraj vsak četrti odrasli. Več kot polovica želi prenehati s kajenjem, a jih veliko v prvih nekaj poskusih ni uspešnih. Pri Ara založbi smo za vse, ki bi radi prenehali kaditi, izdali avtosugestivni program Ne kadim več, s pomočjo katerega se je pred leti precej ljudi osvobodilo odvisnosti od cigaret.

Preberi več
18. 04. 2023 09.48 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Andrej Pleterski

V Društvu Srebrna nit so dali v javno razpravo osnutek Zakona o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja – rezultat intenzivnega dela strokovnjakov, združenih pod pobudo dddr. Andreja Pleterskega. Na vprašanja, kako naprej, nam je odgovore podal Andrej Pleterski.

Preberi več
12. 04. 2023 12.27 Objavil Založba Ara Slovenija in Slovenci,

Ozdravimo bolečine telesa

Bolečine v vratu, ramenih in hrbtu so povezane s človekovimi občutki, njegovo osebnostjo in usodo. Tradicionalna medicinska diagnoza se osredotoča na stroj – telo, medtem ko je resnični problem v tistem, kar ta stroj poganja, v umu, pravi dr. John Sarno (1923–2017), avtor knjige Ozdravimo bolečine telesa, ki je nadaljevanje knjige Ozdravimo bolečine hrbta.

Preberi več
11. 04. 2023 18.26 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

nenavaden_obisk

Pred nekaj leti sem se odločila silvestrovati v Bratislavi, na Slovaškem. Ker sem pred leti spoznala Slovakinjo iz Bratislave, sem se odločila, da ji po dolgem času spet pišem in ji sporočim moj prihod. Ker sva bili dobri kolegici, dolgo sva si pisali in tudi večkrat me je povabila v Bratislavo, sem bila prepričana, da mi bo kmalu odgovorila.

Preberi več
11. 04. 2023 13.02 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

Slušno-tipalna terapija s taktilnim jopičem in dvoušesnim zvokom

Zlatko Križan me zapne v Woojer – poseben jopič, ki omogoča taktilno izkušnjo. Na glavo mi nadene slušalke in jih brezžično poveže z mobilnim telefonom, v katerem ima pripravljene blagodejne zvoke. Brbotanje zvoka v ušesih mi ustvari izkušnjo sproščujočega uživanja v masažnem bazenu jacuzziju. ...

Preberi več
5. 04. 2023 12.52 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Knjiga Iztoka Krevsa Dragulji onstranstva

Duhovni svet se lahko pokaže tudi na nebu. Skozi oblake. V to verjame Iztok Krevs, ki je o duhovnih videnjih napisal knjigo Dragulji onstranstva. Znamenja v oblakih je začel dobivati dve leti po tragični izgubi sina Mateja, ki si je pred šestimi leti vzel življenje.

Preberi več
4. 04. 2023 09.40 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,

Zeolit plus

Marca že diši po pomladi, torej je že čas za pomladno razstrupljanje telesa. Vse več ljudi za čiščenje telesa uporablja zeolit, kamen vulkanskega izvora. Ta zlahka vsrka težke kovine, rakotvorne in radioaktivne snovi, herbicide, pesticide, ostanke zdravil, alkohola, nikotina … in jih odplakne iz telesa. Polovi tudi bolezenske bakterije in viruse, preden ti preidejo v krvni obtok.

Preberi več
29. 03. 2023 13.08 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Ratanaba

Spomladi bo v Sloveniji potekalo srečanje s člani Inštituta Dakila, kmalu pa bo za Slovence organizirano tudi potovanje v Brazilijo, kjer se bodo lahko na lastne oči prepričali, ali gre za legendo ali resnico – da amazonski deževni pragozd skriva izgubljeno mesto najstarejše civilizacije Murilov, ki so prišli na Zemljo pred 450 milijoni let.

Preberi več
29. 03. 2023 10.35 Objavil Založba Ara NLP-ji,

Priročnik za zdravo prehranjevanje

Ko beseda nanese na hujšanje, imamo vsi pripravljene izgovore, zakaj nam še ni uspelo. Nekaterih se zavedamo, drugi so skriti v naši podzavesti. Podajamo vam test desetih izgovorov za hujšanje, ki jih je proučil angleški zdravnik Vernon Coleman. Poiščite tiste, ki vas najbolj mučijo, in jih poskušajte s pomočjo zdravnikovih nasvetov preseči.

Preberi več
29. 03. 2023 09.54 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Damir Škripec Larisseger

Zaradi dihanja skozi usta namesto skozi nos imamo mnogi krive zobe in čeljusti, deformirana usta, zakrnelost obraznih kosti … O tem je napisana zajetna knjiga Dihaj ameriškega raziskovalnega novinarja Jamesa Nestorja. Temu pa močno pritrjuje tudi slovenski zobozdravnik Damir Škripec Larisseger. Otrokom in tudi odraslim ne le svetuje, marveč jih tudi opremlja s pripomočki in jim nudi trening za popravo deformacij. Z njim smo se pogovarjali v prostorih naravnega biološkega zobozdravstva ZZAD v Ljubljani.

Preberi več
22. 03. 2023 13.17 Objavil Založba Ara Pomoč pri zdravju,

Brez Tesle bi bili v temi

»Dediščino Nikole Tesle – velikana znanosti, slavnega inovatorja in verjetno tudi največjega električnega inženirja vseh časov – najdemo prav v vsaki sodobni električni napravi. Ponaša se z več kot tisoč dvesto odkritji in izumi. Kot oče izmeničnega električnega toka je postavil temelje tehniške in znanstvene velemoči kot tudi industrijskega in gospodarskega razvoja ter mu dal nesluten pospešek,« pravi Ljubo Kogoj, ki bibliografijo dela in življenja Nikole Tesle (1856–1943) proučuje že petintrideset let.

Preberi več
22. 03. 2023 10.12 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Aleksandra Drole Nihalo Akash

»Akaša je neskončna zbirka podatkov, nekakšna knjižnica na eterični ravni. Gre za zapis v kvantnem svetu, ki ga lahko primerjamo s svetovnim spletom v tukajšnjem svetu,« pravi Aleksandra Winkler Drole, ki je napisala že drugo knjigo o akaši Akaški zapisi – mojstrstvo duše. Z njo smo se pogovarjali, kako z vpogledom v akašne zapise prek posebnega nihala izboljšamo svoje življenje.

Preberi več
21. 03. 2023 14.06 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Dve babici

Ko sem bila še najstnica, je moja stara mama umrla zaradi raka. Čez približno dva tedna po smrti sem imela sanje, da sem prišla k njej in jo zagledala, kako stoji za vhodnimi vrati, v zeleni svetlobi stekla na vratih. Bila je tako lepa, urejena, z rjavimi navitimi lasmi, kot si jih je vedno barvala in urejala, ter čudovito obleko, kakršne si je šivala za življenja, saj je bila šivilja. Bila je videti stara okrog petinštirideset ali petdeset let. Na obrazu je imela blažen nasmešek in me je samo gledala.

Preberi več
21. 03. 2023 10.30 Objavil Založba Ara Vaše zgodbe,

kako zdravimo z zvokom

Z uporabo zvokov, glasbe in lastnega glasu lahko uravnovešamo sebe in druge, čemur pravimo tudi zdravljenje. O tem govori knjiga Kako zdravimo z zvokom, iz katere povzemamo ta članek. Knjiga vsebuje tudi številne praktične metode za delo z zvokom, ki so preproste, vsakomur dosegljive in tudi zabavne.

Preberi več
15. 03. 2023 09.48 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Wilhelm Reich

Wilhelma Reicha poznamo po odkritju orgonske energije. Le malo ljudi pa ve, da je orgonsko energijo odkril ob proučevanju spolnosti. Nedavno je v slovenščini izšlo eno njegovih najpomembnejših del Funkcija orgazma. Gre za razvpito strokovno monografijo o razumevanju človeške spolnosti. Ker je to ena osnovnih naravnih potreb, tako kot je denimo prehranjevanje, so izsledki njegovih raziskav zanimivi za vsakogar.

Preberi več
14. 03. 2023 12.21 Objavil Založba Ara Na robu znanosti,

Kaj nam povedo števila - numerologija

S poznavanjem svojih numeroloških števil postanemo bližji samim sebi in dobimo možnosti, med katerimi lahko izbiramo. Poznavanje osebnih števil ljudi iz naše okolice pa nam omogoči, da se jim približamo na najboljši način, jih razumemo in jim tudi pomagamo.

Preberi več
14. 03. 2023 10.21 Objavil Založba Ara Razbiranja in divinacije,

Janez in Francka Premk (Foto Tatjana Rodošek)

»S fizično smrtjo ni nič končano. Telo zgori za ta svet, duhovna substanca, pravi jaz, ki zori in dozoreva, pa ostane,« je v knjigi Čudež življenja zapisala Francka Premk, žena pokojnega Janeza Premka. Bila sta dogovorjena, da bosta po smrti enega od njiju še vedno ostala skupaj in se naprej razvijala.

Preberi več
14. 03. 2023 08.40 Objavil Založba Ara Duše in duhovnost,