BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alkalizirajte ali umrite

Hiter pregled

Naslov knjige je nedvomno dramatičen. Prišla je iz ZDA, izpod peresa psihologa, magistra pedagoškega svetovanja dr. Theodorja A. Baroodyja, ki se je povsem predal nutricionizmu. Spoznal je, da je kemija odgovorna za večino bolezni, v telesu in duhu. Pravzaprav zakisanost telesa.


Čeprav medicina napreduje, bolezni ostajajo. Očitno je nekaj narobe, meni ameriški strokovnjak za prehrano in svari, da vplivi iz okolja, predvsem pa hrana, zakisajo telo in s tem ustvarjajo pogoje za razvoj bolezni.


V knjigi natanko razlaga, kaj je tisto, kar nam telo zakisa in kaj tisto, kar nas privede v bazičnost, osnovo za zdravje.


Zanimivo je, da je sicer znano vedenje o kislosti in bazičnosti poenostavil, da je razumljivo vsakomur. Enostavna lestvica nam pokaže, kaj je za nas dobro in kaj ne. Knjiga nam razloži natančno definicijo bazičnosti in kislosti, zakaj v tkivih nastajajo odpadne kisline, kakšne so potrebe žlez in organov po bazičnem okolju, resnico o nalezljivih boleznih … Branje nas pripelje do vedenja, kako preprečimo bolezni od zakisanosti telesa in zaustavimo staranje.


Pomembno je, da ne gre za teorijo, marveč učenje, kako izberemo prava živila. V knjigi je polno preglednic živil in tritedenski načrt za obroke, ki ustvarjajo bazičnost.

Podrobnosti

Avtor: Dr. Theodore A. Baroody

Založba: Sitis

Obseg: 263 strani

Format: 15 × 21 cm

Mehka vezava

Dodatne informacije

Članki

Ste zakisani ali odkisani?

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje