BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Atlantidski-Pozejdonov talisman

Hiter pregled

Atlantidski-Pozejdonov talisman je poseben medeninast obesek, ki uravnoveša čakre in ščiti pred vdorom negativnih duš.


Čeprav je najboljša zaščita pravilno delovanje ali dobra karma, pa je v današnji družbi, ko je vedno več negativnih duš, potrebna hitra pomoč. Takšno pomoč omogoča Atlantidski-Pozejdonov talisman, ki ščiti pred vdorom negativnih duš. Negativni element, ki ga vsadijo negativne duše, deluje na posameznika kot prepričanje. To prepričanje se v resnici ne sklada z njegovo v osnovi pozitivno dušo, zato to prepričanje deluje negativno kot iluzija, privid, prevara. Tako okužen posameznik lahko izbere negativne odločitve in posledice so lahko zelo hude – od izčrpanosti in izgorelosti pa do fizičnih zdravstvenih težav.


Atlantidski-Pozejdonov talisman tudi uravnoteža čakre v našem telesu. Če je kakšna naša čakra preveč delujoča, je neka naša odločitev oziroma delovanje napačno. Enako je tudi pri preslabo delujoči čakri. Svoje čakre pa uravnotežimo samo s pravilnim delovanjem, s pravilnimi izbirami, in če nam Atlantidski-Pozejdonov talisman pri teh odločitvah pomaga, je to izjemno darilo za nas.

Podrobnosti

Na talismanu je vgraviran tudi trizob, trojna sulica, ki je značilna za boga Šivo in Pozejdona. Trizob predstavlja tri glavne energijske kanale v človeškem telesu in hkrati tri glavne naloge stvarnika, namreč ustvarjanje, vzdrževanje in uničenje.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje