BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

BIONIZATOR – oddajnik Zemljinih impulzov za dobro počutje ter impulzov proti bolečinam

Hiter pregled

Bionizator oddaja geo impulze, ki so osnova naravne energije Zemlje in z njo resonančnega Schumannovega atmosferskega valovanja s povprečno geo frekvenco 8 Hz. Skladni pa so tudi z zelo ugodnim alfa valovanjem možganov v dobrem počutju dinamične in spočite budnosti.

Podrobnosti

Bionizator v bioritmu Schumannove resonance oddaja energijo v obliki geo impulzov za ugoden feng šui prostora. Vrača ravnovesje in zmogljivost vsem telesnim in duševnim sistemom. Vzpostavlja vrhunsko formo in usklajuje alfa stanje, deluje proti depresiji in spodbuja nastajanje naravnega melatonina in hormonov sreče. Geo impulzi spodbujajo obnovo organov, okrevanje po boleznih in preobremenitvah. Lajšajo bolečine vseh vrst in sprožajo piezoelektrični učinek v kostnih celicah za povečan ionski pretok kisika in hranil za izgradnjo kostne mase.

BIONIZATOR

  • pospešuje izgradnjo kostne mase pri osteoporozi
  • ustvarja življenje podpirajočo mikroklimo v bioritmu Schumannove resonance
  • pomaga v stresu in proti bolečinam, energijsko informira hrano in pijačo
  • za lažje učenje, študij in umsko delo

Naprava ima dve nastavitvi. Prva so geo impulzi 8 Hz v Schumannovem energijskem bioritmu za trajno, neprekinjeno uporabo za obnovo in revitalizacijo. Druga nastavitev na trojnem stikalu pa je poživljajoča bioenergija 24 Hz za dnevno uporabo proti bolečinam. Minimalna uporaba je 30–60 minut vsak dan, zaželena pa je neprekinjena uporaba na 8 Hz brez izklapljanja. Trajno deluje ugodno in življenje podpirajoče, je popolnoma brez stranskih učinkov. Aktivira prostor 20 kvadratnih metrov.

Letni strošek za štiri baterije je pri trajni uporabi okoli dva evra.

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje