BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Komplet »Zdrav ob računalniku«

Hiter pregled

(Blazina za zemljenje + Steklenica Polarix)


Blazina za zemljenje nas poveže z naravno zdravilno energijo zemlje tako, kot da bi hodili bosi. Položimo jo pred tipkovnico. Hkrati je odlična podloga za miško.


Ko smo z rokami na blazini, prek posebnega vtiča jo priključimo v vtičnico, smo v stiku z zemljo. Tedaj prosti negativno nabiti elektroni iz zemljine površine prodrejo v človeško telo, kjer nevtralizirajo pozitivno nabite proste radikale, ki jim elektronov manjka. Prosti radikali ali reaktivne kisikove spojine pa so tiste, ki povzročajo kronična vnetja, vzrok mnogih degenerativnih bolezni. Ob ozemljitvi elektroni potujejo skozi prevodno telo na mesto, kjer jih manjka. Poiščejo proste radikale in se z njimi povežejo.


Od povezave z zemljo – pravimo mu zemljenje – pričakujemo zmanjšanje vnetij, bolečin in blaženje stresa. Izboljša se pretok krvi in poveča vitalnost.


Steklenica Polarix poskrbi, da ob delu z računalnikom popijemo tudi kaj čim bolj naravne vode. Ustvari jo iz laboratorijskega borosilikatnega stekla ulita pollitrska Steklenica Polarix. Na dnu ima disk polarix, ki iz okolja kot antena zajema bioenergijo ter razdružuje grozde molekul, ki se tvorijo v vodi, ko le-ta teče po dolgih ceveh. Ustvari »vrtinčasto« vodo, ki z lahkoto steče po vodnih kanalčkih v celičnih opnah, ki merijo v premeru le 0,3 nanometra. Tudi premer vodnih molekul, ki imajo obliko tetraedra, znaša le nekaj manj kot 0,3 nanometra. Skozi kanalčke torej lahko potujejo samo posamične molekule vode! Da telo grozde vodnih molekul razdruži, porabi precej energije, ki jo sicer potrebuje za samozdravljenje. In steklenica Polarix mu samozdravljenje omogoča.

Podrobnosti

Blazina za zemljenje

Blazina za zemljenje je manjša podloga za zemljenje, primerna pri delu z računalnikom. Položimo jo pod tipkovnico in miško, da se je dotikamo z rokama, ali pa pred stol na tla, da na njej stojimo z bosimi nogami.

Raziskave so pokazale, da lahko uporaba prevodne blazine za zemljenje med drugim omogoča:

• Izboljšanje kroničnih vnetij, kot je artritis.

• Boljše spanje – zaradi ozemljenosti lažje zaspimo, trdneje spimo in se zbudimo bolj sveži.

• Zmanjšanje stresa – ozemljitev zmanjša ravni korizola, ki ustvarja stres v telesu.

• Hitrejše okrevanje po telovadbi – zmanjša bolečine po intenzivnih vajah, telo pa si zaradi boljšega spanja tudi hitreje opomore do naslednje vadbe.

 

Steklenica Polarix (0,5 l)

Steklenica Polarix ima pod dnom položen disk Polarix, ki z zdravilno energijo, zajeto iz okolja, fizikalno oživi vodoBrez kemije!

Ko popijemo vodo iz steklenke Polarix, začutimo, da imamo več energije. Enako velja za vse naše hišne ljubljenčke. Oživljeno vodo imajo rade tudi rastline.

Steklenica Polarix močno zmanjša zastrupljenost vode. To navadno čutimo že, ko vodo pijemo, saj je tudi bolj mehka. Steklenica Polarix spremeni tudi okus drugih pijač; vino je manj kislopivo manj grenko …

Disk Polarix zmanjšuje bolečine in blaži bolezni. Ko vas zaboli glava, koleno, komolec …, prislonite dno steklenice na boleče mesto in takoj boste začutili olajšanje. Še bolje pa je, da »slečete« spodnji del steklenice, od tam vzamete disk Polarix in si ga položite ali prilepite tja, kjer vas kaj boli.

S Polarixom lahko izvedete celoten program zdravljenja, če ga polagate na čakre. Skozi čakre dovaja in v njih skladišči življenjsko energijo ter tako vzpostavlja telesno in duševno ravnovesje.

Dodatne informacije

Članki

Zemljenje

Zemljenje oživlja telo in duha

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje