Steklenica Polarix

Leta 2003 je dobil Nobelovo nagrado za kemijo ameriški zdravnik in molekularni biolog dr. Peter Agre, ki je dokazal obstoj vodnih kanalčkov ali akvaporinov v celičnih opnah. Kanalčki, namenjeni prenosu vode v notranjost celice, merijo v premeru le 0,3 nanometra. Tudi premer vodnih molekul, ki imajo obliko tetraedra, znaša le nekaj manj kot 0,3 nanometra. Skozi kanalčke torej lahko potujejo samo posamične molekule vode!

Molekula vode je dipol in kot takšna tvori vodikove vezi ter se povezuje z drugimi vodnimi molekulami in tvori vodne klastre ali grozde. V klastru je lahko več ali manj molekul. To so potrdili posnetki vode v tekočem stanju, narejeni z infrardečo spektralno fotometrijo. Vodni klaster se mora zato pred prehodom skozi celično membrano pretvoriti v posamične molekule. Telesu pa je mogoče pomagati, da porabi manj energije za pripravo vode – za razbijanje grozdov na posamezne molekule vode, da lahko preidejo skozi kanalček s premerom 0,3 nanometra. In sicer tako, da mu damo na voljo živo vodo. Število molekul v klastru je namreč odvisno od živosti vode. Manj molekul ko je v klastru, bolj je voda živa.

Telo bo porabilo manj energije za razbijanje velikih klastrov, če mu damo na voljo živo vodo.

STEKLENICA POLARIX

Raziskave so pokazale, da lahko telesu olajšamo delo, da voda pride v notranjost celic, tudi tako, da pijemo vodo iz steklenice Polarix. Steklenica Polarix ima pod dnom položen disk Polarix, ki z zdravilno energijo, zajeto iz okolja, fizikalno, brez kemije, oživi vodo. Ko popijemo vodo iz steklenke Polarix, zato začutimo, da imamo več energije.

Ko voda teče skozi dolge ravne cevi do naših pip, se neha vrtinčiti. Pri tem se tvorijo grozdi vodnih molekul, ki pa pod vplivom Polarixa razpadejo. Le voda, katere molekule niso združene v grozde, lahko steče po cevkah mikronske širine v našem telesu. Zato mora telo molekule najprej razdružiti, pri čemer porablja dragoceno energijo za samozdravljenje. Polarix pa dovaja zdravilno energijo iz okolja; tako telesu omogoča, da svojo samozdravilno energijo uporabi za homeostazo – za uravnovešanje zdravja telesa.

V vodi je tudi vse več odpadnih škodljivih snovi, predvsem vse več ostankov zdravil, ki jih je težko izslediti. Polarix zmanjšuje tudi vpliv teh škodljivih snovi na zdravje. Z zdravilno energijo iz okolja močno zmanjša genotoksičnost vode. To natančno pokažejo raziskave kakovosti vode s čebulnimi testi v laboratoriju za rastlinsko citogenetiko mag. Petra Firbasa. Steklenica Polarix torej močno zmanjša zastrupljenost vode. To ponavadi čutimo že, ko vodo pijemo, saj je tudi bolj mehka.

TVORJENJE KRISTALOV

Voda iz steklenice Polarix lahko ustvarja kristale šesterokotne oblike, kar je po metodi japonskega znanstvenika in raziskovalca vode dr. Masaruja Emota dokaz za njeno višjo kakovost. To sta s testiranjem vode po njegovi metodi novembra 2020 potrdila raziskovalca Ernst Braun in Sarah Steinmann iz laboratorija Atelier für KUNST und Mystic (Wasserkristall.ch) v Uttigenu v Švici. Voda, ki ima porušeno notranjo strukturo, bodisi zaradi mehanskih, kemičnih ali energijskih vplivov, ne more tvoriti kristalov šesterokotnik oblik ali pa so ti poškodovani.

Poleg tega je analiza žive kapljice krvi pod mikroskopom v temnem polju pod petstokratno povečavo pokazala, da so se pod vplivom Polarixa rdeče krvničke v krvi razlepile. Razlepljene prenašajo več kisika; možgani pa tudi vse telo so bolje oskrbljeni s kisikom. Več o tem si lahko preberemo v članku »Sedeli smo na Polarixu«,ki je bil objavljen v Misterijih novembra 2015.

TELO KLIČE PO VODI

In zakaj je tako pomembno piti vodo? Fereydoon Batmanghelidj, avtor uspešnic Telo kliče po vodi in Voda za zdravje in življenje, našteva kar šestinštirideset razlogov za redno pitje vode. Navedimo jih le nekaj.

Človeško telo nima zaloge vode, iz katere bi črpalo med dehidracijo. Zato moramo piti redno in skozi ves dan. Voda zagotavlja življenjsko energijo, ko proizvaja električno in magnetno energijo v sleherni telesni celici. Je lepilo v celični arhitekturi. Preprečuje poškodbe DNK in povečuje njene obnovitvene sposobnosti. Zelo poveča učinkovitost imunskega sistema v kostnem mozgu, kjer se ustvarjajo imunski sistem in vsi njegovi mehanizmi – tudi njegova sposobnost varovanja pred rakom.

Je glavno topilo za vso hrano, vitamine in rudnine. Hrano razgradi na majhne delce, pozneje pa pomaga pri njeni presnovi in prebavi. Voda napolni hrano z energijo, tako da delci hrane med prebavo lahko z energijo oskrbijo telo. Zato hrana brez vode nima za naše telo nobene energijske vrednosti. In še pomembno za moške: dehidracija preprečuje nastajanje spolnih hormonov, kar je eden glavnih vzrokov za impotenco in izgubo spolne sle.

Voda tudi pomaga razstrupljati telo in odplavlja iz telesa odpadne snovi. Kopičenje odpadnih snovi, ki jih telo s svojim delovanjem ne more izločiti povsem iz telesa, povzroča razne bolezni – od prvih znamenj, kot so povečan holesterol, trigliceridi, povečan krvni tlak, sladkor v krvi in sečna kislina, pa do težjih bolezni – in pospešuje staranje. Odpadne snovi je zato nujno treba odstranjevati iz telesa. Telo sámo to tudi nenehno poskuša; odstranjuje jih skozi ledvice, jetra, črevesje, limfni sistem, pljuča, kožo. Z leti se nabere preveč odpadnih produktov, zato telo potrebuje pomoč pri razstrupljanju. Pri tem je dobra, živa voda najbolj naravno in najbolj učinkovito sredstvo.

Anja Drašler

Razširjen članek si lahko preberete v reviji Misteriji, št. 340 (november 2021).

Steklenica Polarix (0,5 l)