Polarix okrepi biopolje

»Bila ste stimulirana z raznimi stresnimi dogodki in ste poskušala več energije oddati, oziroma ste bila na višjih obratih, kot rečemo. Ko ste dala polarix na prsi, ste delno zmanjšala intenzivnost, ko ste ga položila na glavo, pa se je stanje umirilo za dvajset odstotkov. V osnovi ste že šla prek svojih telesnih zmogljivosti. Po uporabi polarixa se je stanje umirilo za okoli dvajset odstotkov.« Tako je ocenil oziroma izmeril stanje Barbare Černe strokovnjak Zdravko Zelenik iz ljubljanske Klinike Zelenik*.

Zdravko Zelenik, raziskovalec in strokovnjak za GDV-kamero po dr. Korotkovu, je na popolnoma neinvaziven način izmeril delovanje polarixa na človekovo energijsko polje s pomočjo specializiranega fotoaparata in programske opreme. Slika energijskega polja, ustvarjena s to kamero, temelji na postavkah tradicionalne kitajske medicine.

Zdravko je najprej preveril, kakšno je moje energijsko polje, potem pa sva proučila, koliko se moje energijsko polje spremeni, če polarix položim na prsi ali na glavo. Da bi to ugotovil, sem morala prste, enega za drugim, najprej na desni, potem še na levi roki, za nekaj sekund vtikati v kamero. S pomočjo kamere lahko iz konic prstov, ki so prislonjeni na steklo v kameri, izvleče elektrofotonsko emisijo. Kamera na nek način ujame plin, ki se sprosti ob razelektritvi, in ustvarjene slike prek USB-kabla pošlje v računalnik. Povedano bolj preprosto: kamera meri spodbujeno sevanje elektronov iz konic prstov. Če upoštevamo energijski sistem, je vsak organ povezan z določeno akupresurno točko na koži. Točke imamo na stopalih, pa na rokah, obrazu in na ušesih. Med točkami in organi tečejo energijski kanali. Stanje energijskih kanalov pa lahko vidimo, če skeniramo konice prstov, kar se odslika tudi na računalniku.

Iz rok dobimo ogromno informacij, ker so najbolj prekrvljene, imajo več znojnic in se vsak stres odrazi na rokah in na konicah prstov.

Zakaj roke in ne stopala?

»V kamero, ki ne meri več kot kubični decimeter, je vsekakor lažje vtakniti prste na rokah kot tiste na nogah. Poleg tega lahko iz rok dobimo ogromno informacij, ker so najbolj prekrvljene, imajo več znojnic in ker se vsaka stresna situacija odrazi na rokah. Najbolj pogosto na konicah prstov,« pravi Zdravko in razlaga:

»Prav zato je na podlagi prstov najlažje oceniti, ali je telo pod stresom in ali ima premalo ali preveč energije. Na podlagi merjenja in dobljene analize ne moremo postaviti dokončne diagnoze, lahko pa vidimo, kje v telesu so odstopanja oziroma pri katerih organih je morda prisotno neravnovesje oziroma odstopanje od normativov.«

Kamera ne meri anatomske strukture telesa, ampak beleži funkcionalno stanje organov in sistemov v trenutku merjenja. Število fotonov nam pojasni, koliko fotonov (glede na celotno telo) nek organ izseva. To je naša komunikacija z okolico, ki pove, kakšno informacijo puščamo v okolico, medtem ko moč fotonov razlaga njihovo jakost. Pokaže količino energije in pove, če je nek organ v hiperfunkciji ali hipofunkciji – če ima povečano ali zmanjšano delovanje. S tem lahko na primer zaznamo vnetja.

V meritvi sem bila v hiperfunkciji, pravi Zdravko:

»Bila ste stimulirana z raznimi stresnimi dogodki in ste poskušala več energije oddati, oziroma ste bila na višjih obratih, kot rečemo. Ko ste dala polarix na prsi, ste delno zmanjšala intenzivnost, ko ste ga položila na glavo, pa se je stanje umirilo za dvajset odstotkov. V osnovi ste že šla prek svojih telesnih zmogljivosti. Po uporabi polarixa se je stanje umirilo za okoli dvajset odstotkov.«

»Ko sem polarix položila na glavo, se je energijsko stanje stabiliziralo.«

Ko sem polarix položila na glavo, sem dosegla stabilizacijo energijskega stanja. Ko je energijsko stanje stabilizirano, se manj čustveno vpletamo v konflikte in smo bolj osredotočeni na delovanje. Zdravko pravi:

»Polarix pomaga krepiti naše energijsko polje. Ko ojačamo energijsko polje, se bolj zaščitimo pred zunanjimi vplivi. Če smo v hiperfunkciji, nas polarix umiri, da ne delamo prenagljenih odločitev, prenagljenih korakov, uravna naš čustveni odziv. Tako se je pri vas na primer okrepila avra, znižala razpršena komunikacija na informacijski ravni med fotoni in okoljem. Ko disk položimo na vrh glave, pomaga krepiti notranjo mirnost, zmanjšuje vplive okolja na informacijski ravni. Najbolj praktično bi lahko to opazili sami takrat, ko gledate poročila. Poskusite jih gledati brez diska in z njim. Morali bi opaziti razliko v svojem počutju.«

POLARIX DELUJE TARČNO

Potem sva izmerila še energijsko stanje ščitnice in možganskega korteksa, ki sta bila na prvi meritvi avgusta nekoliko iz ravnotežja.

»Graf korteksa kaže, da polarix dobro deluje na organ. Naredi spremembo. Že po nekaj sekundah. Korteks vam je energijsko uravnal. Število fotonov se na celotnem lokalnem območju zmanjšuje. Organ dobi optimalno energijo.

Ni pa trenutna optimalna energija enaka zdravemu stanju, in obratno. Vse je odvisno od tega, kaj se v trenutku analize z osebo dogaja. S to tehnologijo lahko opazujemo, kako zelo se intenzivni občutki, tudi konflikti, odražajo na našem energijskem telesu. Upoštevati je potrebno vsa stanja, ki vplivajo na čustvene šoke in duševne konflikte.«

Delovanje Polarixa - primerjava čaker

Polarix je zato pametno imeti ves čas ob sebi in si ob zmedenosti, čustvenih ali fizičnih obremenitvah vzeti čas zase ter si ga redno, vsak dan za nekaj minut polagati na določeno mesto, na čakre ali pa seveda na prsi ali glavo. Sama si ga bom polagala na levo stran čeljusti, na ščitnico in trebuh. Polarix si lahko tudi damo ponoči pod vzglavnik ter na njem, če imamo pretežno sedeče delo, tudi sedimo.

Barbara Černe

*Zdravko Zelenik (070/263 849) deluje na Tržaški cesti 2 v Ljubljani. Naročniki revije Misteriji imajo pri njem 20-odstotni popust.

Razširjen članek si lahko preberete v reviji Misteriji, št. 334 (maj 2021).

Polarix L- disk za zdravje in pomlajevanje (80 mm)