Telefon kaže našo osebnost

Mobitel lahko držimo na štiri različne načine. Način, kako upravljamo z njim, razkriva našo osebnost in delovanje možganov.

1

Telefon držite z eno roko, s palcem pa drsite po zaslonu.

Ste brezskrbni, optimistični in samozavestni. Zlahka sprejmete, kar vam ponuja življenje. Nikoli se ne pritožujete. Prepričani ste v svoje sposobnosti, zato zgrabite vsako novo priložnost. Da uresničite svoje cilje in ambicije, tvegate in zapustite območje udobja.

Tak odnos vam prinaša uspeh pri delu, ne pa v odnosih. Ko gre za ljubezen, radi igrate na gotovo in da se stvari odvijajo počasi. Partner vas lahko vidi kot odmaknjenega ali kot osebo, ki ne misli resno glede razmerja. Ko ste prepričani, da je vaša izbrana oseba prava za vas, se ne ozirate več naokoli.

2

Telefon držite z obema rokama, po zaslonu drsite s palcem samo ene roke.

Ste pragmatični, intuitivni in pametni. Previdnosti dajete prednost pred tveganjem in izgubo. Ste empatični, skrbni in odlični pri razkrivanju značaja drugih ljudi. Sposobnost osredotočanja na podrobnosti vas rešuje pred prevaro.

Te lastnosti vam olajšajo ljubezensko življenje, saj lahko izberete pravega partnerja zase že na enem zmenku. Ko enkrat najdete ljubezen svojega življenja, se naprej pri vas odvija vse zelo hitro. A ne pozabite, da v naglici grešimo. Dvakrat premislite, preden se zavežete razmerju, da ne končate z nekom, ki ni vreden vašega časa, truda in ljubezni.

3

Telefon držite z obema rokama, po zaslonu drsite z obema palcema.

Ste inteligentni, vsestranski, energični, učinkoviti in brezskrbni. Hitro analizirate stvari in najdete ustrezne rešitve za vsak manjši ali večji problem. Preživetje je vaša najmočnejša mantra, saj se ne upirate spremembam. Znate se prilagoditi in se taktično spopasti z zahtevami različnih situacij z uporabo različnih veščin.

Na zabavah in praznovanjih ste najbolj energična oseba. V družbi otrok ste brezskrbni, v intelektualnih razpravah pa resni. A te vaše lastnosti niso dovolj, da bi z njimi pritegnili tistega, s katerim se dobivate na zmenkih. Če želite popestriti svoje ljubezensko življenje, morate svojo ljubezen dokazati.

4

Telefon držite z eno roko, po zaslonu pa se premikate s kazalcem nasprotne roke

Ste ustvarjalni in spontani. Vaša burna domišljija in edinstvene zamisli ljudi očarajo. Izjemen uspeh lahko dosežete kot slikar ali avtor. Čeprav ste radi med ljudmi, imate raje samoto, da se napolnite z energijo.

V ljubezenskih odnosih ste sramežljivi in ​​želite, da partner naredi prvi korak. To ne pomeni, da vas ne zanima sklepanje novih odnosov. Ko bo vaš partner spoznal vašo edinstveno in zanimivo osebnost, vas ne bo zapustil.