Ljubezenska črta

Naše dlani prek črt razkrivajo, kakšno je naše ljubezensko ali partnersko življenje. To razberemo prek srčne črte. Dlani obrnemo navzgor. Pod prsti vidimo vodoravno črto. To je prva črta, ki se začne na zunanjem robu roke in je usmerjena bočno. Znana je tudi kot ljubezenska črta, saj vsebuje informacije o čustvih in o tem, kakšni smo v ljubezni. Ljubezenska črta je lahko dolga ali kratka, ravna ali ukrivljena in se lahko konča pod katerim koli prstom.

Zdaj pa si poglejmo, kaj o vas razkriva ljubezenska črta na vaši dominantni roki; desničarji si poglejte v dlan desne roke, levičarji pa leve.

1. RAVNA ČRTA

Če ljubezenska črta poteka naravnost čez dlan, smo v odnosih bolj stoični (mirni, ravnodušni) in previdni, zadržani. Če je črta ravna in kratka in se konča pod mezincem, prstancem ali sredincem, smo sramežljivi in ​​tihi, radi uživamo v času, ko smo sami s seboj. Čeprav smo v odnosih zvesti in zanesljivi, imamo tudi močan občutek neodvisnosti. Smo praktični in prizemljeni, produktivni in zasebni. Z našimi najbližjimi se raje družimo malo in tedaj intenzivno kot pa veliko in površno.

Ljubezenska črta vsebuje informacije o čustvih in o tem, kakšni smo v ljubezni.

2. UKRIVLJENA ČRTA

Lok v ljubezenski črti dlani pomeni, da v svojem razmerju zmoremo ohranjati ravnovesje. Vemo, kako poskrbeti zase in hkrati zadovoljiti partnerjeve potrebe. Ljudem se zdimo karizmatični, obožujejo našo družabnost, navdušenost in neposrednost. Če se ukrivljena ljubezenska črta konča pod kazalcem, smo pravi ljubimec. Če v odnosih ne izrazimo svojih občutkov, bodo naša čustva potlačena in se bomo počutili zapostavljene.

3. ČRTA MED PRSTI

Če se ljubezenska črta konča med kazalcem in sredincem, smo ljubeč in skrben partner. Svoj čas najraje preživljamo z družino in prijatelji. Znamo dajati tistim, ki jih imamo radi. Toda včasih nas drugi v odnosih lahko izkoriščajo. Zato moramo dobro poskrbeti tudi zase.

Več o branju z dlani se lahko poučimo v priročniku »Kako beremo usodo z dlani« 

D. N.