Vlivanje svinca – Lejla Meden

Jasnovidka in osebna svetovalka Lejla Meden iz Brezovice pri Ljubljani, energična ženska z romskimi koreninami, že dvajset let napoveduje prihodnost, svetuje in čisti negativno energijo z vlivanjem svinca. Ta starodaven poganski obred je še vedno razširjen na območju nekdanje Jugoslavije. Pomaga čistiti negativno energijo, odpravlja blokade, uroke, ljudem odpira nove poti, spreminja njihov pogled na življenje, jim pomaga, da se rešijo iz začaranega kroga in pomaknejo naprej v življenju.

Zakaj prav svinec?                                                                                                                        

To je najmehkejša kovina in se hitro topi. Uporabljali so ga že pogani. To je starodavno čiščenje. V Turčiji je zelo znano še dandanes. Svinec čisti blokade v telesu, negativno energijo. Negativna energija se kopiči v nas in postane blokada. To blokado očistim zato, da vzpostavim pretok nove, čiste energije. Če imamo pretok nove čiste energije, dobivamo tudi ideje, smo boljše volje in se ne se vrtimo v enem in istem začaranem krogu.

Kako to počnete?

Imam posodo, v katero zlijem vodo. Potem segrejem svinec in ga dam na žlico. Posodo podržim nad predelom glave in svinec vlijem v vodo. Naredi se neka figura. Potem to ponovim nad predelom želodca. In postopek ponovim še enkrat nad nogami. Naredijo se tri podobice, na podlagi katerih lahko napovedujem prihodnost. Pokažejo se neki znaki, simboli, lahko so to osebe, živali, predmeti … Svinec nato izročim osebi. Prvi svinec mora imeti tri noči pod blazino. Potem gre nekam, kjer je reka ali jezero, in ga vrže v vodo. Enako ponovi še z drugim in tretjim svincem, ki ju ima prav tako tri noči pod blazino. In oba vrže v vodo … Menda se vse dobre stvari delajo trikrat. Če se čisti, se čisti vse – preteklost, sedanjost in prihodnost. Osebi dam napotke, kaj naj počne tistih devet dni in naj me peti ali šesti dan pokliče, da preverim, kako se počuti.

Kakšne so povratne informacije ljudi po obredu?

Učinek je odvisen od vsakega posameznika, koliko dela na sebi, koliko spet povleče energije nazaj na sebe … Če bi ljudje meditirali, bi bilo veliko bolje. Ko pride stranka k meni z neko težavo, ji pomagam izkoreniniti vzrok te težave. Nikoli ne govorim tako, kot želi slišati, ampak tako, kot slišim prek svojega kanala. Povežem se in začnem govoriti – pri nekaterih grem naprej v času, pri drugih nazaj, pri tretjih grem v trenutno situacijo; odvisno od tega, kaj mi govori glas. Poslušam se, kot da bi mi nekdo šepetal sporočila, mi govoril. Včasih sploh ne vem, kaj govorim, ampak se poslušam, kaj povem. Osebo vprašam, če želi, da narediva vlivanje svinca. Povem ji, da nimam čarobne palčke, da mora največ narediti sama. Nisem klasična vedeževalka, ampak skušam najti problem, vzrok težav. Ne uporabljam besede »moraš«, ker vsak sam odloča o svojem življenju.Vsekakor pa se ljudem dogajajo spremembe. Enim prej, drugim pozneje, pri nekaterih udari ven čez tri mesece. Ampak sprememba se čuti že tisti dan, ko je opravljen obred.

Nam obred spremeni usodo?

V življenju imamo začetek in konec, to je določeno, ampak poti so odvisne od nas samih. Naša duša pride na svet, da preizkusi, kar je zapisano v njenem dušnem zapisu. Če bi bila usoda napisana, zakaj imamo potem možnost izbire? Zjutraj vstaneš in se odločiš, kakšne volje boš. Ti sam izbiraš misli, kaj boš razmišljal. Zelo pogosto sicer velik del misli prevzemamo od svoje okolice, ni pa nujno, da je tako. Z učenjem in delom na sebi lahko vedno bolj sami upravljamo svoje misli in posledično svoje življenje in počutje. Meditacija nam lahko pri tem zelo pomaga. Sama vsak dan sedim v tišini in globoko diham petnajst minut. To je čas, ko sem popolnoma brez misli in s tem se izurim, da znam prepoznati vsako negativno misel in jo pravočasno ustaviti oziroma preusmeriti.

Napake v resnici ne obstajajo. Če ne bi delali napak, se ne bi nikoli naučili, kaj je prav. Imela sem veliko kontrastov v življenju. Če v življenju ne bi bilo kontrastov, ne bi rasli. To je podobno kot v labirintu, ko moramo večkrat po nepravi poti, da najdemo pravo, le da nekaterim uspe pravo najti prej, drugim pa kasneje. S pomočjo nekaterih metod – vlivanja svinca, meditacije in drugih, ki jih vsakemu posamezniku glede na videno njegovo življenjsko poslanstvo predlagam na osebnem svetovanju – lahko hitreje najdemo pravo pot.

Andreja Paljevec

Kontakt: Lejla Meden, 031/847 607; 090/44 80; Facebook »Svetovanje Lejla«

Foto osebni arhiv L. Meden