BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bolj star bolj živ

Hiter pregled

Knjiga se loteva staranja z vseh vidikov in z jasnim namenom – naučila naj bi nas, da se premaknemo od strahu do nekega razumevanja in optimizma, ki nam bosta pomagala izkoristiti življenje do same polnosti, pri vsaki starosti.


Prvi izziv, s katerim se soočamo, ni staranje, ampak zapostavljanje starosti. Knjiga ruši mit, da je mlajše vedno tudi boljše. Če naj bi imeli vsi enake možnosti za staranje, dokazuje avtor, moramo na novo napisati pravila za vsa področja življenja, od delovnega mesta in izobraževanja, do kreativnosti in vseh socialnih služb ter zdravstva.

Redna Cena: 22,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Carl Honore

Prevedla: Vesna Hauschild

Založila: Chiara

Obseg: 250 strani

Format: 16 × 23 cm

Vezava: broširano

Knjiga je priporočljivo branje za vsakega, ki ga vsaj malo, pa čeprav čisto malo, zanima staranje. Sebe ali koga drugega.

Avtor niza na stotine, za nekatere presenetljivih, osebnih spoznanj, ki jih je nabiral po vsem svetu zato, da je dokazal, da je staranje lahko lepši del življenja. Knjiga je polna primerov praks in zgodb starostnikov, ki znajo živeti s smislom. Ustvarjajo, živijo polno življenje; ni hlepenja po napeti koži, ni skrivanja letnice rojstva, pač pa ustvarjanje in učenje.

»Na staranje je treba pogledati kot na odpiranje, ne zapiranje vrat!«

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje