BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Brez bolečin

Hiter pregled

Vsakega kaj boli … Pa ni treba, da vas kaj boli. Sami si lahko pomagate na način, ki se po avtorju imenuje Egoscuejeva metoda. To je napreden sistem za odpravljanje mišično-skeletnih bolečin brez zdravil, operacij ali drage fizioterapije. S to metodo si je ob 90-odstotni učinkovitosti pomagalo že na milijone ljudi.


V knjigi so nazorne fotografije in natančna navodila za številne vaje, posebno oblikovane, da hitro in učinkovito blažijo bolečine v sklepih, hrbtu in vratu, v kolenih, kolkih, ramenih, blažijo artritis in poškodbe gležnjev. Prav tako si s temi vajami lahko pomagamo pri težavah z mišicami in mehkim tkivom, pri poškodbi ramenske kite, vnetju tetiv ter pogostih zdravstvenih težavah s stopali. Z vajami je mogoče omiliti ali odpraviti tudi zbadajoče bolečine zaradi išiasa, pomaga pri blaženju težav karpalnega kanala.


V knjigi je zbranih več kot štirideset let potrditev, da je mišično neravnovesje vzrok bolezni, ki povzročajo kronično bolečino. In ko vzpostavimo naravno ravnovesje, kot se naučimo iz te knjige, rešimo težavo in odpravimo bolečino.

Podrobnosti

Avtor: Pete Egoscue

Prevedla: Višnja Jerman

Založba: Primus

Obseg: 300 strani

Format: 14 × 22 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje