BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Čebele nam dajejo zdravje

Hiter pregled

Knjiga v strnjeni obliki opisuje lastnosti čebeljih izdelkov, velik del pa je posvečen enostavnim starim ljudskim receptom, kot so na primer uporaba mrtvih čebel, ličink voščene vešče, homogenata trotovine itd. Obdelana je tudi apiterapija z opisi zdravljenja različnih bolezni s čebeljimi izdelki.

Podrobnosti

Avtor: Valerij Nikolajevič Korž

Prevod: Kaja Otovič

Založba: Finesa

Obseg: 112 strani

Format: 10,5 × 14,5 cm

Vezava: trda

»Leta 2013 sem s čebelarskimi mojstri obiskal zahodni del Ukrajine. Obiskal sem tržnico v mestu Mukačevo. Ob ogledu prodajnega mesta za čebelje proizvode sem bil zelo presenečen, saj je ženica na stojnici poleg nam znanih čebeljih darov prodajala tudi mrtve čebele v vodki in zmečkano trotovino. Največje presenečenje pa so bile ličinke voščene vešče, za nas čebelarje velika nadloga. Na stojnici je bila knjižica z naslovom: Čebele nam dajejo zdravje. Gospa je iz nje delila nasvete kupcem, ki so iskali pomoč čebele. Sreča, da sem knjigo fotografiral.

Pri obisku čebelarjev sem videl, da pripravljajo take pripravke, in povedali so, za kaj kateri pripravek koristi. Moji občutki so bili mešani, saj do takrat česa podobnega nisem imel prilike prebrati v nobeni meni dosegljivi knjigi pri nas.

Pri prihodu domov mi ni dalo miru, pa sem začel iskati knjigo. Po daljšem času mi je uspelo dobiti original, že tretjo izdajo! Še več; uspelo mi je navezati stike z avtorjem dela, z gospodom Valerijem Nikolajevičem Koržem, ki je dal dovoljenje za prevod in izdajo njegovega dela v slovenščino.«

Karl Vogrinčič

Dodatne informacije

Članki

Zdravilnost mrtvih čebel

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje