BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Chemtraili so nad nami – 3. del (e-knjiga)

Hiter pregled

Knjiga-roman avtorja Franca Furlanda, obramboslovca in nekdanjega novinarja, je napeta kriminalka, ki se prebere v enem zamahu. Pomenljiv je že podnaslov knjige: »Zgodba o razkrivanju resnice o globalnem zločinu s kemijo v atmosferi«.


Tretjo knjigo, izšla je junija 2013, je avtor posvetil vsem tistim, ki se v Svetu borijo proti onim, ki stojijo za čedalje uspešnejšim uničevanjem Zemljanov z ameriškim strupom z neba.
E-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Podrobnosti

Avtor: Franc Furland
Založba: samozaložba
Obseg: 87 strani

Citat iz knjige: »Z mislimi sem bil pri tej čudoviti reki in krasni Zgornji Savinjski dolini, ki je tudi moj razširjeni dom, in ki je zdaj, po toliko letih, že v precejšnji meri, bržčas nepovratno, onesnažena s chemtrail-svinjarijo. Čeravno se prijazni prebivalci - z izjemo morda kakšne deseterice z mano vred - tega niti ne zavedajo, pijejo in se kopljejo v strupeni (celo izvirski) vodi, jedo okuženo tod pridelano (tudi bio) hrano, vdihavajo strahotno strupen (sicer čist) zrak … Najabsurdnejše pri vsem skupaj pa je, da jim tega pravzaprav sploh ni mogoče dopovedati, kar sem poskušal takoj, ko sem, še vedno menim, da že leta 1999, videl prve chemtraile tudi v Sloveniji. Še zmeraj sem tudi prepričan, da mora biti nekdo prilično ne-umen, če že po petih minutah gledanja v nebo, kjer poteka akcija chemtrail-letal, ne ugotovi, da nekaj ni v redu. Sam sem namreč že od najbolj rosnih let zijal v nebo nad svojo Planino, preko katere poteka letalski koridor v smeri sever-jug, zagotovo pa večina letal, ki so z Brnika namenjena v denimo Frankfurt ali Kobenhavn, leti točno nad mojo podrtijo. Tako sem se že kot nepismen ciciban zabaval s štetjem »aeroplanov«, tako tistih, ki so imeli bodisi polet ali pristanek na ljubljanskem letališču bodisi so le leteli prek moje glave z ali na druge tuje aerodrome. Včasih sem jih istočasno v vidnem polju naštel več kot deset, do kolikor sem sploh umel matematike prstov obeh rok. Že takrat sem si tudi vtisnil v spomin, kako izgledajo navadne letalske izpušne sledi – contraili, in se prepričal, da običajno takoj, za kakšna dva otroška prsta med očmi in letalom, tudi izginejo v nič …«

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje