BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Čustveni vampirji v službi

Hiter pregled

Kaj pa je, če so vaši sodelavci vampirji? Kje pa so?


So v sosednjih pisarnah, na hodniku … Ne bodo vam izpili krvi, izpili bodo vašo čustveno energijo. Najprej nas pritegnejo k sebi in nas nato povsem ožamejo, da se potem, popolnoma izgoreli in izčrpani ter budni sredi noči, še vedno sprašujemo: Sem kriv jaz ali oni?


Kdo so ta bitja, ki nam zlahka zameglijo presojo in ki jim uspe prigrabiti toliko moči v podjetjih, nevladnih organizacijah, vojski in politiki? Gre za ljudi s prav posebno obliko psihološke motnje. V Sloveniji nam je to kar znano … Ljudje z osebnostnimi motnjami so lahko uspešni na različnih področjih, saj so, da bi dobili, kar želijo, pripravljeni storiti dobesedno vse. Sram, zadrega ali zaskrbljenost, kako bodo njihova dejanja vplivala na druge, jih ne ovirajo toliko kot običajne ljudi. Njihova osnovna in navadno tudi edina skrb je samo, kaj bodo na koncu dobili oni.


Psihiatrična skupnost se še ni povsem poenotila, kaj sploh je ta osebnostna motnja in kako bi jo morali poimenovati.


Čeprav ljudem z osebnostnimi motnjami, vampirjem v službi, tudi na oblasti, ne moremo ubežati, to še ni vzrok za preplah. Dr. Albert Bernstein, klinični psiholog, v knjigi Čustveni vampirji v službi ponuja vpogled, kako se lahko izognemo njihovim mračnim urokom. Izvemo, katere so šibke in močne plati naše osebnosti pri soočanju s temi bitji teme.

Redna Cena: 24,60 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: dr. Albert J. Bernstein

Prevedla: Irena Pan

Založba: Založba Chiara

Obseg: 300 strani

Format: 15 × 23 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje