BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Govorica najvišjih gora

Hiter pregled

Avtorica je bioenergetičarka. Na zaznava le energij ljudi, marveč tudi – energije gora. Energij ne čuti. Vidi jih. In tudi nariše. Barve, ki jih vidi, pa naj »gleda« ljudi ali goro, ji razodenejo energijsko stanje, iz katerega razbere stanje zavesti; iz barve avre razbere stanje duha. V knjigi doživetij na alpinističnih odpravah je cela kopica barvnih risb z razlagami, kot denimo:


»Tomaževa avra pred oltarjem takoj po vrnitvi v bazni tabor. Njegovo energijsko polje je bilo zelo skrčeno, frekvence barv so mi dale informacijo, da je utrujen in da ima zelo slab energijski pretok v nogah.«


In Tomaž je potrdil njene ugotovitve.


Gore imajo dušo. In plezalec, da bi bil uspešen, se mora z goro duhovno povezati. Kaj vse se dogaja med goro in plezalcem, je spoznala med spremljanjem Tomaža Humarja, ko ga je »poklicala gora Nanga Parbat«. Natašo Pergar je povabil v svojo skupino, ker je verjel, da mu bo s svojimi močmi, ob zdravnici dr. Andi Perdan, ki je vedno spremljala Tomaževe podvige, pomagala med osvajanjem vrha. Kot mu je kot bioenergetičarka pomagala v ordinaciji v Postojni, da je po nesreči v domači hiši odvrgel bergle in se spet prepustil željam gora. Žal Nanga Parbata ni osvojil.


Ob branju nevede spoznavamo svet, v katerem živimo, pa se ga večina ne zaveda.

Redna Cena: 24,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Nataša Pergar

Izdala: Chiara

Format: 18 × 23 cm

Obseg: 160 strani

Vezava: trda

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje