BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hitro okrevanje po virusni okužbi

Hiter pregled

Kar je Svetovna zdravstvena organizacija pred leti prepovedala, seveda prepoved velja tudi v Sloveniji, kirurg in odvetnik dr. Thomas Levy priporoča za hitro zaustavitev širjenja covida in vseh prihodnjih pandemij. Knjiga opisuje dokazano pot do boljšega zdravja, vrhunske odpornosti in odprave vseh življenjsko nevarnih virusnih bolezni, ki nas čakajo v prihodnosti. In središče cenenega in hitrega vračanja zdravja je vodikov peroksid, ki je temeljito raziskan; njegova uspešna in varna uporaba je opisana kar v 80.000 znanstvenih člankih.


Po avtorjevem mnenju bo hitro okrevanje po virusnih okužbah izjemno potrebno in lahko reši človeštvo, saj virusne epidemije-pandemije naraščajo s skrb vzbujajočo hitrostjo. Po podatkih Wikipedie je rast pandemij po svetu 600-odstotna. Torej sploh ni dvoma, da se bomo z virusnimi okužbami srečevali vse pogosteje.


Prav zato je ta enostaven, a zelo natančen priročnik za hitro samozdravljenje nepogrešljiva knjiga napotkov, kako si lahko brez cepljenj in ostalih medicinskih posegov zelo poceni pomagamo sami.

Podrobnosti

Avtor: Dr. Thomas E. Levy

Prevedel: Aleksander Urbančič

Založila: Založba Chiara

Obseg: 260 strani

Format: 15 × 21 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki

Kako se znebimo virusov

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje