BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2019:

OVEN – Vašo komunikativnost in razpršeno delovanje bo okrepil Mars v dvojčkih, a stresno razmerje s planeti ljubezni, sodelovanja, denarja, gibanja in dela z zdravju škodljivimi snovmi do velikonočne nedelje 21. vam bo narekovalo previdnost. Kritično ost boste uperili v občutljive družbene in zasebne teme, pred dnevom upora proti okupatorju pa jih zamenjali za žgoče, ki bodo terjale hitre spremembe. Venera v vašem znamenju vam bo tedaj prinašala obilo veselja, zabave, družabnih stikov, hitrejšega zaslužka, nekaterim vroče ljubezensko razmerje.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2019: 

BIK – Če ne boste preveč razdvojeni in razneženi zaradi Venere v ribah, vas bo praznično vzdušje navdihovalo z duhovnimi vsebinami in estetskimi merili ter povečalo vašo ustvarjalnost v poklicu, pri prenavljanju stanovanja, izdelovanju butaric, blagoslovljenih dobrot, obdelovanju in urejanju vrta. Povečana podjetnost in trgovanje z nepremičnino se bosta izplačali. Če boste v partnerstvu razočarani, pa vam bo srčni utrip povečevalo čustveno razmerje z osebo, s katero bosta na isti valovni dolžini. Romantična čustva bodo nekaterim podlaga za snovanje družine.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2019:

DVOJČKA – Zaradi Merkurja v ribah do 17. boste ponotranjeni in zmedeni, kasneje pa se boste razvedrili, postali glasni in odločni. Vpliv Marsa v dvojčkih ves april vam bo prinašal obilico opravil, različnega dela v službi in zasebno, hitenja in nervoznega reagiranja. Ne zapletajte se v prerekanja, izogibajte se alergenom, nevarnemu delu, ostrim predmetom, agresivnim ljudem in živalim. Hormonske motnje bodo večje do ščipa, še po njem pa potreba po ugovarjanju nadrejenim ali organom oblasti. Več harmonije v odnosih, silovitih ljubezenskih čustev, vzporednega spolnega življenja bo po 20.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2019:

RAK – Do velikonočnega ponedeljka boste čutili intenzivno delovanje mlaja in ščipa 5. in 19. Na vaša čustva, odnose, poslovno in ljubezensko življenje ter na prihodke pa bodo pozitivno delovali trije planeti in ljudje, iztreznitveno, obremenjujoče in omejevalno pa neprijetne okoliščine. Pri poljskih in obnovitvenih delih boste uvedli novosti, ki vam bodo izboljšale kvaliteto pridelkov, kakovost bivanja ali dvignile ceno nepremičnine, prihodke od najemnin, prodaje izdelkov in storitev. Z ženitovanjem, novo ljubezensko zvezo ali prodajo dednega deleža ne odlašajte!

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2019:

LEV – Velikonočno obredje, cvetlični sejmi in volitve bodo priložnost za številne stike z ljudmi različnih nazorov. Pričakovali bodo, da jih prijetno presenetite s svojo strokovnostjo, širokosrčnostjo, bistrimi mislimi in govorniškimi sposobnostmi. Slednjega boste pokazali več od 17. in pridobili številne privržence po 21., ko vam bosta Merkur in Venera v ovnu odpirala srca občudovalcev, poslovnih partnerjev in kupcev. Denarni tokovi se bodo usmerili na vaš račun in v vas vzbudili strastna ljubezenska čustva do živahne osebe, ki vam hoče kuštrati lase.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2019:

DEVICA – Prevzemanja povezovalne vloge pri širjenju strokovnega znanja in idej, povezanih z duhovnostjo, verskimi običaji in umetnostjo, lahko s transportom, turizmom, kmetijstvom, pomorstvom, farmacijo in zdravstvom, bo veliko. Po 17., ko vas bo Merkur vodil s strastjo ovna, pa boste prevzemali vodilno vlogo in bili glasnik pravic, nekateri komik na javnih prireditvah. Če ne boste izkoristili večjih priložnosti za zaslužek in ljubezensko zvezo z nežno osebo do velike noči, jih bodo drugi. Lahkovernosti, prehlada, alergije, slabokrvnosti ne bodo pozdravile mastne šale.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2019:

TEHTNICA – Močno žarčenje Venere do velike noči vam bo pomagalo pripravljati domače in delovno okolje v skladu s tradicionalnimi navadami. V odnosih s sodelavci, poslovnimi partnerji, krhkimi osebami in bitji, ki potrebujejo vašo pozornost, bolniki in manjšimi živalmi, se boste izkazali z izjemnim sočutjem. Pazite le, da vam ne bo zmanjkalo energije in odpornosti na bolezni, okužbe in goljufe. Bolj podjetnim se bodo prihodki pomnožili, slabše organiziranim pa splahneli. Več sreče v ljubezni bo med malimi počitnicami ob dnevu upora.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2019:

ŠKORPIJON – Bolj kritični boste tvegali spore z drugače mislečimi, izmikajočimi in nezanesljivimi do blagoslavljanja velikonočnih jedi. Kontroliranje porabe vaših sredstev boste razširili še na ravnanje s skupnim premoženjem in preprečevali neodgovorno ravnanje. Po polni luni vas bo vleklo na potovanje, raziskovanje, pohodništvo in na mednarodno izobraževanje. Če pred tem ne boste mogli zgladiti razpok v vašem partnerskem razmerju, s prijatelji ali sorodniki, bo to lažje storiti pred praznikom dela, ko boste pokali od optimizma, nekateri od zaljubljenosti v sproščeno osebo.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2019:

STRELEC – V tednih pred velikonočnim ponedeljkom, ko bodo Marsove energije nestrpnosti delovale proti vam, se izogibajte tveganemu ravnanju, izražanju, pikom mrčesa, žuželk, napadalnim živalim in ljudem, hudim vetrovom, nestabilnim podlagam in nezanesljivim vozilom. Vaš občutek za pravičnost bodo drugi bolje razumeli po tem in bodo pripravljeni kaj spremeniti, koga zamenjati, uvesti izboljšave. Več srčnosti, strastne ljubezni in finančnih prilivov bo po 22., ko boste želeli zaplesati, sprejemati pravne spopade in erotična tveganja.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2019:

KOZOROG – Ne odlašajte z nujnimi deli na vrtu, pri hiši, v sadovnjaku, na polju, pri urejanju dovozne poti. Za avtorska dela, posredovanje znanja večjim skupinam slušateljev, prodajanje intelektualnih storitev ter prvih pridelkov, sadik in cvetlic bodo odlični aspekti do barvanja pirhov, peke potice in blagoslova jedi. Z urejanjem prostorov boste poživili bivalno in poslovno vzdušje, ki bo krepilo ljubezenska čustva in prihodke, te pa boste vlagali v projekte, ki bodo dajali rezultate. Samski vračajte pozornosti in nežnosti, če ne želite biti osamljeni, brezposelni pa poprimite za delo, ki se ponuja!

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2019:

VODNAR – Prehod Urana v bika vam bo prinašal potrebo po urejanju nepremičnin, trdnosti zaposlitve in prihodkov, a tudi obdobje naelektrenih odnosov v službi, premestitev na drugo delo ali odpoved razmerja. Podobno se lahko dogaja v ljubezenskem odnosu, čeprav boste tega lažje uravnavali s prijaznostjo, ne pa s pikrostjo, posebno po 21., ko bo Venera pričela znova vzpodbujati seksualni in intelektualni, duhovni nemir. Romantično vzdušje boste mnogi pričarali v delovnem okolju, ne samo doma, s posebnimi velikonočnimi izdelki, butaricami, pisanicami, voščilnicami, zapeljevanjem.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2019:

RIBI – Do 21. vas bo nežno žarčenje Venere v vašem znamenju vzpodbujalo h kazanju spretnosti in ljubeznivosti v odnosih s tistimi, s katerimi se boste družili v službi, na srečanjih s sorodniki, verniki, umetniki. Pridelovanje zdravih pridelkov, dišečih in zdravilnih rož ter njihovo razdeljevanje ali prodajanje vam bo vzpostavljalo prijateljstva, romantično, ljubezensko razmerje in povečevalo priložnosten ali reden zaslužek. Nasprotja z nezdružljivimi osebami se bodo pokazala v hujši obliki, zato boste nekateri z lahkim srcem skočili čez plot, pazite le na trnje!