BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2020:

OVEN – Delo in srečo vam bodo odrejale tri lunine mene. Retrogradni Mars v ovnu, pospremljen z aspekti napetosti, borbenosti, željo po premikanju in spreminjanju »sveta«, zaščiti pred nevarnostmi, bo pomagal doseči cilje, ki jih pred časom niste mogli. Pri tem pazite tudi sami nase, da se vam kaj ne zavrti, zvali, pade na glavo, pusti sledi na kosteh ali vozilu. Če boste vozili med čermi z zmernostjo in prizanesljivostjo do drugih, bodo vaši uspehi v službi, zasebnih poslih, pri obnavljanju premoženja, zdravja, ljubezenske zveze razveseljivi.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2020: 

BIK – Sledite Veneri skozi devico, ker bo imela na vas z drugimi štirimi planeti izredno dobre vplive. S strokovnjaki in dobrohotnimi ljudmi boste zadovoljivo ali idealno rešili več pomembnih zadev. V mesecu dveh retrogradnih planetov boste lažje premagovali prepreke in strese v službi, pri tistem, kar je vaše poslanstvo, urejali stanovanje ali druge nepremičnine, unovčevali svoje delo, izdelke in pridelke ter ugodno vplivali na sprejemanje predpisov ali podaljševanje veljavnosti tistih, ki blažijo epidemijo. Nastopi v javnosti po 28. vas bodo osrečili.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2020:

DVOJČKA –  Obremenjevanje s predsodki ali sumničavo gledanje na slabše učne ali finančne rezultate, omejevalne ukrepe bo komu zares potrdilo njegova predvidevanja. Retrogradnost Merkurja v škorpijonu po 15. lahko obnovi tisto, česar ste se komaj znebili, prinese pa tudi nove in stare izzive v službi, pri študiju, raziskovalnem delu, zbiranju finančnih sredstev za investicijo ter prenovo instalacij. Vodne in psihoterapije bodo nekaterim zelo koristne, drugim pa obnavljanje čustvenih vezi ali ljubezenske zveze s tistim, s katerim ste se razšli zaradi nesporazuma.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2020:

RAK – Na drugačne pogoje opravljanja svojega poklica, izobraževanja, pojavljanja na javnih mestih se boste morali znova navaditi. Dinamične sile ščipov 1. in 31. ter mlaja 16. bodo poskrbele, da ne bo enolično. Če jih ne boste sprejeli, skrbeli za razdaljo ter higieno kašlja in rok, zlahka utegnete biti gostitelj katerega od virusov, ki jih bosta znova širila retrogradni Merkur v škorpijonu po 15. ter retrogradni Mars v ovnu. Njima bo dokaj uspešno kljubovala Venera v devici vam v prid, prinašala prenovo prostorov, ugodnosti, zaslužek in simpatije.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2020:

LEV –  Ščip in mlaj bosta do druge polovice oktobra razpihovala družbeno, gospodarsko, kulturno in politično dogajanje, ki bi lahko bilo vam v prid. Bolj ustvarjalni in podjetni boste dobili možnost sodelovati pri oblikovanju programov ob dnevu reformacije po vstopu Venere v tehtnico 28. ali pri oblikovanju umetniškega projekta, delati na daljavo, povezovati mednarodne videokonference, se vključiti v ugledno javno ustanovo, morda prevzeti ugleden položaj. Podpora in negotovo stanje, tudi v ljubezni, se lahko podaljšajo.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2020:

DEVICA – Ukvarjali se boste s financami, pazili na zdravje, na tiste, ki vam kaj očitajo, preiskovali sumljive transakcije in stvari, ki so vir vaših težav. Od 2. do 27. vas bodo božale prijazne energije Venere v devici, kar vas bo spravljalo v dobro voljo in preprečevalo, da bi zapadli v depresijo. S pomočjo retrogradnega Merkurja v škorpijonu po 15. boste zmogli izterjati znatna sredstva, nekateri zaslužiti s ponudbo, prilagojeno času omejitev, morda znova pridobiti naročila ter si polepšati jesen z uživanjem ob mladostnem telesu sorodne duše nekje na peščinah.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2020:

TEHTNICA – Do 21. bodo delovale ostre dinamične sile na družbo in gospodarstvo, a tudi na vas. Pazite, da se vam kaj nedolžnega ne spremeni v moro! Sodelovanje z ljudmi s prekipevajočo jezo ali živalmi, ki strižejo z ušesi in naznanjajo burno reakcijo, zrahljajte na najnujnejše, pa še to na varni razdalji. Vaše umikanje v svoj svet vam bo koristilo, da se umirite, zberete sile in moč za poglabljanje v delovno ali študijsko snov, da premislite o nadaljevanju ljubezenske zveze. Če vam ne bo povzročala izbruha neprijetne bolezni, se boste po 28. nasmejani vrgli ljubimcu v objem.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2020:

ŠKORPIJON –  Retrogradni Mars v ovnu, bo ustvarjal intenzivne sile s Plutonom in Jupitrom v kozorogu. Vspodbujale vas bodo k aktivnostim, ki bi jih še naprej opuščali. Ker težav in negodovanja med sodelavci ne bo malo, boste nekateri želeli zamenjati službo. Sreča bo spremljala manj čustveno navezane na stvari in ljudi. Retrogradni Merkur v škorpijonu vam bo skupaj z Venero v devici prinesel izplačilo tistega, kar vam pripada, da boste nadaljevali z osveževanjem stanovanja ali drugimi nujnimi deli. Prijateljstvo in ljubezen ne bosta zamrla, kljub oteževalnim razmeram za bližnje stike.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBR 2020:

STRELEC – Planeta male in velike sreče bosta v elementu materialnosti, zato se potrudite iz razmer potegniti kaj praktičnega zase in za svoje bližnje. Lahko dobite ugodnosti pri nakupovanju, finančno podporo od države, financiranje projekta iz evropskih skladov, nekateri pa družbo mlajših oseb. Marsova energija oslabela zaradi vzvratnega gibanja vam utegne pomagati priti nazaj v tiste poslovne tirnice, ki ste jih že imeli, vendar ne z enakim dobičkom. Če boste odprti za srečanja z nasprotnim spolom in hlepeli po ljubezni, bo v vaše življenje znova prišel nekdo iz prejšnjih časov.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2020:

KOZOROG – Direktno gibanje jupitra, Plutona in saturna po kozorogovem repu, vam bo omogočalo, da uvajate pozitivne spremembe pri sebi, na nepremičnini, v službi in v odnosih. Pri tem vam bosta v veliko pomoč ljubeča Venera v devici v podobi mladostnih ljudi in nakazil ter zelo čuteča starejša oseba, katero bo Merkur v škorpijonu navdajal tudi z zaskrbljenostjo za vas. Pritisk retrogradnega Marsa v ovnu ne bo vselej prijeten, zaradi česar se boste zatekali k že znanim rešitvam, te pa naj ne bodo take, da bi ogrožale vaše zdravje in odnose.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2020:

VODNAR – Močno vpeti v družbeno in poslovno dogajanje, se Boste redki znali upreti tudi druženju s prijatelji, katerim boste vsak hip pripravljeni pomagati pri vsem. V tednu reformacije boste morda spoznali, da ste zase in za svoje bližnje naredili premalo. Čas bo, da hitro popravite zamujeno in se osredotočite na svoje obveznosti in zadolžitve. Sijajen vpliv močnega žarčenja Venere v tehtnici od 28. 10. vam bo pomagal pri hitrem napredovanju. K slutnji višje plače z dokončano izobrazbo, vam bodo pomagale ljubeče poskočne osebe ter srčna dama ali kralj!

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2020:

RIBI –  Vpliv Neptuna v ribi bo slabil imusnki sistem in položaj v službi ali pri vaši osnovni dejavnosti. Vspodbudno gibanje Jupitra in Venere vam bo vendarle prinašalo možnosti pozitivnega dogajanja okoli vas, v katerega se vključite, si popravite samopodobo, stanje na bančnem računu ali na levi strani prsnega koša. Na ponovne energične izbruhe nadrejenega ali sodelavcev ter na panično uvajanje strogih ukrepov, se odzivajte umirjeno, da ne boste znova doživeli šoka. Za oživljanje »utišane« ljubeče zveze z zrelo osebo zberite ves pogum in se ji znova približajte.