BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2023:

OVEN – Z živahno energijo in raziskovalnim duhom Marsa v strelcu boste želeli delovati na več področjih, doseči višje vrhove in preizkusiti dodatne smučarske ali življenjske proge. Da se ne izčrpate ali izgubite kompasa, ostajajte na realnih tleh, pri čemer vam bo pomagal Merkur v kozorogu do 23. V času praznikov bodite previdni z nezanesljivimi vozili ali naključnimi prevozi, da se vam ne pripeti kaj neljubega. Z denarjem in v ljubezni boste imeli nekaj več sreče od 29., ko se bosta skupaj z ljubljeno osebo veselila napredka in skoka v novo leto.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2023: 

Ker vas bo Venera v škorpijonu med 4. in 29. povlekla v globine duhovnosti, odmaknjene od ljudi v materialističnem svetu, si boste zaželeli izmenjevati poglede na življenje s kom, ki je hladno razumski in praktičen. To bo prenekatere znova privedlo v zabavno družbo pred silvestrovim in vam pomagalo pri okrevanju po zdravstvenih tegobah. Svoje življenjske prelomnice ne jemljite za hudo, ampak za izziv na novi življenjski poti. Samskim bo srečevanje s privlačnim moškim dvignilo samospoštovanje in oživilo ljubezenska čustva.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2023:

Nenavdušujoče obdobje delovanja in čustvovanja boste imeli zaradi vpliva Merkurja v kozorogu do 23., boste pa zato več naredili za posel, dom, kjer boste praznovali ter se podali na ogled naravnih zimskih čudes. Obdobje nebrzdanega veseljačenja z razigrano družbo pa le imejte pod nadzorom, saj boste zaradi ognjevitih prizorov, pokanja ali predrznosti nekaterih ter vaše neprevidnosti doživeli nevšečnosti, nekateri nezgodo! Več veselja z darili in denarjem ter z ljubkovanjem in priseganjem na zvestobo z ljubljenim boste imeli do silvestrskega poljuba.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2023:

RAK – Na vzpone in spuste, ki vam jih bosta povzročala mlaj 13. in ščip 27., boste bolje pripravljeni, če se ne prepustite potrošniški mrzlici z nakupovanjem neokusnih in nekoristnih daril ter vsega, kar naj bi med praznovanjem zaužili. Srečnejši boste, ko vam bo uspelo narediti kaj svojega, saj imate umetniški talent in obrtno spretnost. Venera vam bo do 29. namenila nekaj več denarja, ki ga boste prehitro potrošili. S partnerjem, samski pa z ljubečim prijateljem, vam bo prijalo razvajati se v termah in se upirati virozam.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2023:

LEV –  Če pri nagrajevanju premalo upoštevajo vašo strokovnost, delovne izkušnje in dodatno znanje, boste pa toliko bolj povezani s sebi enakimi ter skupaj z njimi sodelovali pri pogajanjih ali na protestih. Preden dobite dodatek k rednim prihodkom po 29., smotrno obrnite denar, saj ga bo tistim, ki boste imeli velike stroške, primanjkovalo. V novo službo ali razgibano ljubezensko življenje boste vstopili po novem letu. Izbira med vsaj dvema možnostima ali oboževalcema bo sladka, a ne preprosta. Pomembna vam bo njegova intelektualna moč, zrelost in prepoznavnost.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2023:

DEVICA – Ker bo vaš vodilni planet Merkur retrograden od 14., oslabljen pa že prej, spravite poslovne in druge zadeve pod streho kmalu po Miklavžu, saj bi lahko kasneje imeli težave. Finančni izid vašega dela in dodaten donos ali trinajsto plačo, uskladitev z inflacijo, bo zagotavljala Venera v škorpijonu, posebno če dobite še kaj na osnovi minulega dela. Po 23. se ne izpostavljajte okužbam, agresivnim osebam, živalim, nevarnostim za nesrečo. Varnejši boste v ljubečih objemih pred božičem. Ljubimkanje s simpatijo lahko razdre vaše dosedanje partnerstvo.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2023:

TEHTNICA – Finančni izkupiček lahko povečate, če se postavite na primernejše mesto in ne tja, kjer so vam že izkušnje pokazale, da ste zgrešili! Izpostavljanje hudim vremenskim vplivom za vas ne bo zdravo. Nakupovanje po 13. ter obračunavanje prihodkov in izdatkov pa bo zapleteno. Najbolje se boste počutili in se sprostili po 30., ko vas bo Venera vodila po poteh zaljubljenosti, silvestrskega programa nekje daleč od doma, rajanja, nekatere pa že na pragu opravljanja novega poslanstva ali službe. Dvojno ljubezensko življenje tedaj ne bo redkost.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2023:

ŠKORPIJON – Ljubeče in pozitivne energije Venere v škorpijonu vam bodo skušale obnoviti dostojanstvo in samospoštovanje, tudi s podporo pozornih in sočutnih prijateljev, ljubeče osebe, če se le ne boste zapirali vase, ampak sledili svojemu poslanstvu v poklicu, pri urejanju pravnih vprašanj, raziskovalnem delu in na prazničnem turističnem potovanju. Denarni tok bo obrnjen k vam, a tudi stran od vas, vi pa boste usmerjevalec. Z novo delovno, športno in seksualno energijo se boste lotili prazničnega programa, tujemu ljubimcu pa boste težko odpustili njegove grehe.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2023:

STRELEC – Plamteča duhovna, fizična in seksualna energija Marsa v strelcu vam bo pomagala iskati obvoze in lobirati za vaše interese tudi v visokih krogih. Delo z velikim orkestrom bo težje po 23., ko bo retrogradni Merkur zgostil energije z Marsom do kritičnih trenutkov. Tedaj se sproščajte, da ne bi zboleli ali pregoreli. Obljubljeno plačilo bo odvisno od pridobljene pozornosti. Te pa ne bo malo po 29., ko se bo javnost že močno zanimala za to, kar počnete. Pokonci vas bo držala vroča ljubezen, o kateri boste morda tudi prepevali.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2023:

KOZOROG –  Do 23. vam bo služil Merkur v kozorogu za to, da se boste maksimalno zbrali in zaključevali dela, ki morajo biti opravljena. Harmonija z Venero v škorpijonu bo marsikomu pomagala pri prodaji in zaslužku, vendar ne tistim, ki boste po 13. na stranskem tiru, imeli neurejeno delovno razmerje ali status. Ob ščipu v raku 27. bi lahko vaš bančni račun toliko zrasel, da si boste hoteli privoščiti počitnice s prijatelji in partnerjem v toplejših krajih. S tem si boste nabrali moči za prevzemanje skrbi za delovno enoto, starejše ali nemočne.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2023:

VODNAR – Zaupano vam bo podaljšano delo, a tudi vi boste potrebovali proste dneve zaradi domačih obveznosti ali sprostitve. Uskladite se s tistimi, ki razumejo vašo situacijo. Ker bi lahko zasebnikom močno zrasel promet, delajte načrtno na propagandi, pojavljajte se na javnih dogodkih, spletu in v medijih. Dohodka naj bi imeli več po 29., kar bo pri javnih uslužbencih odvisno od politične volje in od vašega iskanega avtorskega dela. Z več denarja na računu boste srečnejši in zadovoljni v ljubezni, samski pa se srečevali na zmenkih s kom iz skupine, s katero boste silvestrovali.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2023:

RIBI – Stresne energije Marsa v strelcu morate nevtralizirati z odmikom od medijskega poročanja in od sodelavcev, ki bi vas skušali zlorabljati. Na počutje bo vplival tudi odnos s tistimi, na katere ste čustveno vezani. Več notranjega zadovoljstva, prihrankov in dodatnega denarja boste vendarle imeli decembra pod vplivom Venere v škorpijonu. Grela bi vas lahko tudi skrivnostna ljubezen do koga, ki ga niste pozabili. V takem partnerstvu bi lahko pokazali plodove ljubljenja in podjetnosti pred božičem. Za tem pa le pazite, da se ne poškodujete ali zbolite!