BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2024:

OVEN – Seksualni, športni in delovni ritem vam bo narekovala izredna moč Marsa v vašem znamenju ves maj, zato jo s pridom uporabljajte za uresničevanje načrtov in hotenj, vendar ne preostro, kar velja tudi za odnose v službi. Pri vožnjah ali upravljanju z nevarnimi napravami bodite skrajno previdni, le tako boste želi uspehe, zlasti z Venerino in Jupitrovo pomočjo po 24. Dobro upravljanje premoženja in razpolaganje z denarjem ali kapitalom vam utegne prinesti dodano vrednost, donos ali dodatne prihodke. Skrbno ravnanje z ljubljeno osebo vama bo polepšalo življenje.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA ¸MAJ 2024: 

Z Venero do 23. in mlajem v biku lahko veliko dosežete, če boste dovolj elastični in pripravljeni na sodelovanje z ljudmi, ki so akterji v vseh pogledih. Potrebovali jih boste pri uresničevanju svojih zamisli, projektov, koga pa tudi za izpolnjevanje svojih romantičnih sanj. Rojeni sredi maja ste na odločilni življenjski prelomnici, zato se ne obotavljajte sprejeti pozitivnih izzivov: poklicnih, študijskih, materialnih, nepremičninskih, pravnih, družbenih ali političnih, potovalnih, ki vam jih namenja planet velike sreče Jupiter v biku, poleg Urana, da lahko zaključite procese in se vključite v nove.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2024:

Z Merkurjevo pomočjo do prehoda v bika 15. boste precej ognjeviti, odprti za komunikacijo, pripravljeni javno nastopati in se boriti za svoje interese. Kasneje boste težko še kaj dodali. Vesele novice in dobri rezultati na testih sposobnosti pridejo po ščipu, posebno na valovih žarčenja Venere in Jupitra v dvojčkih, ki vas bosta ožarjala po 26. V ljubezni, karieri, pri študiju, pravnih vprašanjih, z denarjem, v povezavi s tujino ali selitvijo vas čaka obilo novega, vznemirljivega in osrečujočega, da boste pripravljeni z mladostnim in ognjevitim ljubimcem odpotovati na konec sveta.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2024:

Mlaj v biku, ki bo 8. v tesnem razmerju z Uranom in Jupitrom, bo za marsikoga velika prelomnica v pravnem, premoženjskem, finančnem, kariernem in družbeno aktivističnem smislu. Do ščipa v strelcu 23. vam bo Venerina moč v biku prinašala veselje, dragocenosti, denar, lepe stvari, družabne in ljubezenske priložnosti. Deležni boste zrelostne preizkušnje, napredovanja in potovanja. Da vse ne bo tako elegantno, bo skrbel Mars v ovnu z ostrino in konfliktnostjo, zato pazite pri napornih delih, uporabi orodij in naprav ter v odnosih, da ne boste ranjeni, prizadeti in sprti

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2024:

Merkur do 15., Mars pa do junija bosta podpirala napredovanje pri delih, poslih, javnem nastopanju, pisanju projektov, oddajanju vlog na natečaj ali razpis za domača in tuja sredstva ter pri osvajanju privlačnega spola. Če boste kaj spreminjali, bo vam v prid po 24. Tedaj se vam obeta več denarja, ugodno rešene pravne zadeve, dodatno delo in nakazilo, potovanje. Tisti, ki boste zaradi višje sile imeli zmanjšan obseg dela ali izgubili službo, ne izgubljajte časa z iskanjem novega posla ali dela. Enako storite v erotičnih zadevah, saj vam je namenjen strasten ljubimec.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2024:

Z dobrimi energijami Venere, Jupitra, Urana in Merkurja v biku lahko precej napredujete. Nekateri vplivneži lahko razglašajo vaše kvalitete prek javnih občil in neposredno na srečanjih z občinstvom. To se bo dogajalo ženinom in nevestam ter prenekaterim zaljubljencem. Nekateri vaši posli, tudi nepremičninski, bodo ugodni, za iznajdljive pa donosni do ščipa. Z nadrejenim ali premočnim poslovnim partnerjem si ne pridite navzkriž. Lahko bi kaj izgubili ali zboleli. Pravne zadeve po 26. ne bodo tako enostavne, kot bi si želeli. Morda boste zato začasno odpotovali.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2024:

Kljub vašemu dominantnemu planetu Veneri v biku do 23. ne boste vedno uveljavili svojih hotenj. Zdelo se vam bo, da je pravica na vaši strani, saj boste večinoma imeli premoženje, prislužen denar in kapitalski delež. Za odškodnino se boste morali še boriti. Brez pravnega zastopnika skorajda ne bo šlo. V karieri in pri statusu bodite pripravljeni na veliko prelomnico, zaključek nekega obdobja, po 26. pa na začetek novega in na prijetne priložnosti: finančne, mednarodne, družabne, ljubezenske, če boste le ohranili vsaj solidno zdravje.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2024:

Z Marsom v ovnu boste močnejši tudi vi. Njegovo energijo boste občutili po neučakanosti, nestrpnosti, borbenosti, tekmovalnosti, delavnosti in prepirljivosti. V prometu, odnosih s sodelavci, podrejenimi, najemniki ali nadrejenimi lahko prihaja do nestrpnosti, posebno do 15. Če vas bo kdo presenetil s pravnimi postopki, jih boste primorani sprejeti, a po 26. jih boste uveljavljali tudi sami. Usklajenost v ljubezenskih odnosih sprva ne bo najboljša, po ščipu pa jo boste lažje dosegli z iskreno osebo, kateri se boste želeli dobrohotno in ustrežljivo začasno podrediti.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2024:

Napredovanje in zaključevanje ciklusov lahko dosežete s podporo energij Jupitra do 25. v osebnem življenju, službi, pri izobraževanju, v bivalnem in delovnem okolju, pa tudi pri skrbi za boljše zdravje. Določeni postopki in terapije bodo primerne tudi za vaše živali in za pridelavo tistega, s čimer se ukvarjate. V uteho vam bo zadovoljstvo, ko boste dosegli ugodno ceno, boljši zaslužek ter možnosti, da dodatno zaslužite in odidete v tujino s podporo javnosti in tistega, kateremu vzbujate poželenje in ljubezenska čustva.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2024:

V sodelovanju z vašim najboljšim sodelavcem bi lahko marsikaj premaknili pri projektu, s katerim se ukvarjate. Če boste potrebovali močnejša orodja ali stroje, ne ravnajte sami z njimi! Pa tudi sicer pazite na svoje zdravje. Pregleda pri specialistu ne preložite na kasnejši čas. Če ste dovolj vitalni, vam bodo planeti v biku izredno koristili. Uspešni boste v poslu, napredovali v poklicu, pri skrbi za starše in se zbliževali z ljubečim prijateljem, potem ko bo vaša stalna zveza pokala po šivih. Preselili bi se samo tja, kjer bi se počutili ljubljene in bi imeli zadostno udobje.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2024:

Še vedno boste na poklicni, statusni in življenjski prelomnici. Odločiti se boste morali, ali sprejmete preoblikovanje vaše službe ali ne. Zrelejši sprejmite vodenje nove skupine. Ponujena vam bo večja plača, a ne zadosti velika za povečan obseg dela. V odlično oporo vam bo nekdo, ki je zelo samostojen in pronicljiv strokovnjak. V sodelovanju z njim se boste uspešno lotili projektov po ščipu, posebno rojeni januarja. Občudovanje atletsko grajenega prijatelja, tudi odličnega in sproščenega sogovornika, bo vodilo v erotično zvezo, v kateri boste neznansko uživali.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2024:

Čas je, da si polepšate zasebno življenje in uredite status v poklicu, službi ali poslu, ki vam prinaša soliden dohodek. Če ste vzredili živali, jih boste pretvorili v denar ali tisto, po čemer je tudi povpraševanje. Dobre poslovne ponudbe ne boste mogli kar tako zavrniti. Povečan donos boste imeli od prodaje nepremičnine ali oddaje v najem. V ljubezni lahko napredujete z izbrancem, samski pa se zapletete s čednim ljubimcem, s katerim bi lahko ustvarili družino. Samo najbolj sanjavi boste tavali v začaranem krogu, ne da bi se premaknili z mrtve točke idealiziranja ali obžalovanja.