BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2023:

OVEN – Mars se bo zadrževal v dvojčkih in vam z Jupitrom v ovnu pomagal pri poslih in vključevanju v družbo. Ker bo do 13. njegovo gibanje retrogradno, se bo bolj primerno ukvarjati z zbiranjem informacij, proučevanjem dokumentov in drugega gradiva, delanjem analiz in pripravljanjem izhodišč za programe. Retrogradni Merkur v kozorogu do 19. bo dajal poudarek tudi na finančne izračune ter odbiranje predmetov ali blaga za premestitev v drugo kategorijo ali prodajo s popustom. Svoje smelosti pa ne brzdajte pri pridobivanju naklonjenosti očarljivega spola.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2023: 

BIK - Čeprav se bo Venera med 3. in 27. pomikala po vodnarju in vas vodila v družbo in na področja, kjer se ne počutite doma, boste morali slediti trendom pri opravljanju svojega poslanstva. Pri tem lahko naletite na ovire, a tudi na vsebinske in osebne izzive, ki vam bodo pomagali napredovati, osvojiti nova znanja in tehnologije. Zaradi retrogradnega Urana v biku do 23. boste lahko kaj zamenjali v stanovanju, poslovnih prostorih, spremenili način dela in obnašanja, se sprostili v ljubezenskih odnosih, nekateri se preselili ali pridobili tekmece svojemu partnerju.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2023:

DVOJČKA – Merkur bo v kozorogu ves mesec usmerjal vaše razmišljanje na praktične in ekonomsko pretehtane ukrepe, številne tudi k prostočasnim ali dopustniškim aktivnostim v naravi, morda na smučišču, občutljivejše pa tudi na terapijah pri regeneriranju telesa in duše ali zdravljenju. Zaradi Marsovih energij, ki bodo delovale direktno na vas dvojčke, in zaradi retrogradnosti planetov morate vsaj do 19. paziti pri gibanju, uporabljanju predmetov in naprav 

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2023:

RAK – Vaša energija se bo stopnjevala do polne lune v raku 7., zato boste želeli še nekaj dni za tem uresničevati zaobljube, poslovne, študijske, projektne, rekreativne ali športne ter ljubezenske načrte. Ker pa bodo ključni planeti delovali retrogradno, se boste vmes primorani soočati z ovirami ter odpravljati objektivne danosti, predsodke in finančne obremenitve. Kljub nekaterim počasnim procesom in postopkom bi lahko ob prazni luni 21. ugotavljali napredek, se uvrstili v program preobrazbe, po 27. pa s pomočjo Venere v ribah postali navdušeni nad doseženim in zaljubljenostjo.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2023:

LEV –  V poslovnih, družabnih, finančnih in ljubezenskih zadevah vas bodo izzivali kar trije planeti: Jupiter v ovnu, Mars v dvojčkih in Venera v vodnarju. Maksimalno jih izkoristite kljub osebnim tegobam, ki vam jih povzročata Uran v biku in Saturn v vodnarju z navzkrižnimi energijami. Ker pa bodo ključni planeti retrogradni, vam vse ne bo šlo gladko. Pomembni bodo vaša volja in vztrajnost, jasnost in odločnost pri sporazumevanju, podprta z otipljivimi argumenti. Sprejemljive cene, stroške in prihodke bo težko doseči brez sprememb in zamenjav.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2023:

DEVICA – Spremljale vas bodo obremenitve in naloge zadnjih mesecev ali iz preteklosti, ki jih še niste opravili ali zaključili ali pa so se komu vaše stvari zdele sporne. V pomoč vam bodo retrogradne energije Merkurja v kozorogu do 19., da preuredite, kar je potrebno, izbrskate dokaze, račune, pridobite priče ali odstranite navlako. Z ljubljeno osebo se pred stresnimi vplivi Marsa v dvojčkih umaknite v kraje, kjer boste poskrbeli za regeneracijo in umirjanje, sicer boste v bolniškem staležu. Nekaterim se bodo finančni vložki obrestovali, drugim se bo po 27. spletla romantična zveza.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2023:

TEHTNICA – Venera v vodnarju vas bo med 3. in 27. vodila po samostojnih poteh, da boste spoznavali nove ljudi, kraje in čudesa, o katerih ste nekaj vedeli zgolj prek spleta. Pri tem se lahko še čustveno navežete na nekatere posebneže, četudi boste želeli ohraniti samo poznanstvo. Poslovneži in raziskovalci lahko izkoristite ugodne kozmične vplive za napredovanje pri svojih projektih, morali boste samo zamenjati nekatere pristope, programe, storitve ali izdelke. Denarni tokovi vam bodo dokaj naklonjeni, tako pri obvladovanju stroškov kot pri pridobivanju finančnih virov.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2023:

ŠKORPIJON – Vaš vodilni planet Mars bo še vedno v dvojčkih in retrograden do 13., zato se vam bodo še naprej dogajale obremenitve, ki jih že poznate. Nekaterim se lahko izognete, druge lahko zmanjšate, čisto vsem pa ne boste mogli ubežati, tudi če boste na čakanju, bolniški ali na dopustu. Prijalo vam bo raziskovanje tujih dežel na pohodih in prevažanju s terenskim vozilom, smučanju ali deskanju, nekoliko tudi pri ukvarjanju s sorodniki v tujini ali na izobraževanju. 

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2023:

STRELEC – Pomikanje Jupitra v ovnu, ki bo na vas žarčil z najprijetnejše strani, bo tudi vam prinašalo zanimive, navdušujoče in osrečujoče premike. Kljub težavam, ki vam jih v poklicu ali pomembni dejavnosti, zdravju in v odnosih povzroča opozicija z Marsom, sprejmite priložnosti in pozive k pojavljanju v javnosti, sodelovanju na prireditvah ali pri snovanju projektov in programov, ki bodo imeli daljnosežne pozitivne posledice. Venera v vodnarju vam bo povečala priljubljenost, zabeležila vašo najboljšo ustvarjalnost, zagotovila višje prihodke in simpatije, od katerih ene ne boste pozabili.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2023:

KOZOROG –  Pomikanje Merkurja in Plutona po vašem znamenju vas bo še naprej vodilo po znanih poteh, toda še vedno lahko odkrijete kotičke, ki jih premalo poznate. To vam bo omogočalo retrogradno gibanje planetov ob pomoči in družbi prijazne osebe, živali, ali z mobilno navigacijo. Iznajdljivim bodo v podporo tudi Venera, Saturn in Uran s finančnimi, estetskimi in ljubezenskimi učinki. Novodobnih in naprednih tehnologij se ne branite, saj vam bodo odpirale možnosti, da po 27. postopoma napredujete. Denarno nakazilo ter nazdravljanje z ljubljeno osebo vas bo omedilo.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2023:

VODNAR – Ne zamudite prijaznega začetka Marsovega leta, saj bo Venera, vladarica ljubezni, sreče, prijateljstva, sijajnih estetskih in moralnih učinkov ter denarja med 3. in 27. v vašem znamenju. Ustvarjala bo izredno tvorne energije z Marsom in Jupitrom, zato se povezujte s tistimi, ki si prizadevajo za urejanje sistemskih naprednejših rešitev, za pripravljanje pravnih in strokovnih podlag za ustanovitev izjemne in izvirne ustanove, podjetja ali proizvodov in storitev, kakršnih še ni ali s katerimi zamujamo. Menjava službe in sprememba v ljubezni sta zelo verjetni.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2023:

RIBI – Vaš vodilni planet Jupiter je napredoval v ovna, zato boste postajali drznejši v svojih načrtih, pogajanjih za izboljšanje statusa, plačila za osnovno in dopolnilno delo. Ker pa bodo energije Marsa še vedno križale vaše načrte, je pričakovati, da vam ne bo šlo gladko, tudi zaradi retrogradnega Merkurja do 19. ne. Izpostavljeni napornim okoliščinam pazite, da boste dovolj zaščiteni, da ne zbolite ali da se vam zdravstvene in druge motnje ne obnovijo. Olajšanje vam bo po 27. prinesla Venera v ribah, toda najbrž ne brez kompromisov. Ti bodo potrebni tudi v ljubezenskih odnosih.