BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2019:

OVEN – Še do 17. vas plemenitost, gorečnost, vztrajnost pri delu, rekreaciji, načrtovanju in sklepanju poslov, zastavljanje visokih ciljev in osvajanje višje ležečih točk ne bodo izpustili. Vzpodbujal vas bo Mars v levu, ki bo krepil vaš občutek za pravičnost ter ustrezno deloval tudi na ustanovo, ki vodi vaš upravni postopek, cenila in ljubila pa »kraljica« vašega srca, ki vam bo prinesla srečo in možnost zaslužka! Sledilo bo izvajanje ukrepov, spreminjanje posameznih elementov, urejanje stanovanja ali druge nepremičnine, montaža naprav.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2019: 

BIK – Venera v levu bo dvigovala vaše ambicije, navdušenje nad lastnimi kreacijami, zagorelo poltjo, urejenostjo garderobe, novimi prijatelji, navdihujočim partnerjem ali ljubimcem, podjetnim pa vlivala samozavest pri uveljavljanju dodane vrednosti vaše dejavnosti, ki bo neustrašnim brez preobčutljivih reakcij prinašala dober zaslužek. Po 18. ali 21. bo potrebno vključiti v vaše prenavljanje stanovanja, zemljišča ali zgradbe, gospodarskega poslopja sodelavce, ki obvladajo prvinska dela. Venera v devici bo povečevala vrednost premoženja in vam nasula obilico pridelka.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2019:

DVOJČKA – Merkur v raku vas bo še zaposloval z mislimi na minula poletna doživetja do 11., nekatere obremenjeval z družinsko ali poklicno problematiko, za tem pa bo do 29. odprl vse ventile vaše izraznosti v levu, da boste delovali razposajeno, vedoželjno in podjetno tudi na dopustu, na predstavah, festivalih ali mednarodnem seminarju. Srečni boste sklenili pogodbo o zaposlitvi na idealnem področju, zakonsko zvezo z idealnim partnerjem, sprejeli imenovanje na funkcijo, odprli svoje podjetje, objavili umetniško delo in prejeli veliko vsoto denarja.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2019:

RAK – Avgust boste intenzivno doživljali zaradi vpetosti med dva mlaja (1. in 30.) ter ščipa 15., ko bodo spremljajoči tesni aspekti znak vaše obkroženosti z ljudmi. Pri večini na dopustu doma ali v turističnem kraju, zato boste nemirni, nekateri doživljali stresne situacije, hkrati pa prelomne dogodke, povezane z odnosi, premoženjem, denarjem in službo. Če vas bodo vodila samo čustva, boste precej izgubili, če pa boste spregledali, kam drvite, vas po 18. morda še reši razumna odločitev, partner, ljubeči prijatelj. Ali reševalec.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2019:

LEV – Planeta ljubezni, denarja, odločnega nastopanja, sprejemanja odgovornosti, ugleda, vodenja, srčnosti, iskanja pohvale, priznanja, obvladovanja položaja, poklica, Mars in Venera, bosta v levu. Pri osvajanju in uresničevanju navedenega vas bo vzpodbujal že mlaj v vašem znamenju 1. in ščip 15. V vodnarju pa vas pripeljal do vrhunca zadovoljstva, če se prej s kom ne boste sprli, se poškodovali ali odstopili od visokoletečih ciljev. Strastna ljubezen vas bo prevevala do 21., nato pa boste morali žezlo prepustiti še komu in se lotiti urejanja stanovanja ali drugih prostorov.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2019:

DEVICA – S podporo in pomočjo bližnjih boste pospravljali stare prostore na domačiji, podstrešju, hlevu, urejali delavnico, arhiv, poti, nekateri si uredili zalivček, ribnik, bazen, nato pa uživali v pohvalah in med pripovedovanjem svojih zgodb v javnosti. Vaši nastopi bodo neugnani, da ne boste niti opazili utrujenosti poslušalcev, gledalcev in sodelavcev. Kritike vas zato lahko po 18. zadenejo kot strupene puščice. Potolažiti se boste pustili šele tri dni za tem prijaznim ljudem, partnerju ali novi pozorni simpatiji. Finančni rezultati pridejo ob istem času.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2019:

TEHTNICA – Ognjevito žarčenje Venere v levu do 21. (vladarice vašega srca in osebnosti) vas bo povezovalo z nekaterimi javnimi osebnostmi, s katerimi se boste spoprijateljili, nekateri bili samo v njihovi bližini, in sodelovali na skupnih dogodkih, prireditvah, koncertih ali pa zgolj na kopanju v istem turističnem kraju. Aspekt velikega uspeha, nagrade, potovanja, poslovnega razvoja, denarja in vroče poletne ljubezni vas bo čisto prevzel v dnevih okoli praznika. Ob koncu avgusta se pri prodaji in nakupu ne prenaglite, ker bi lahko potegnili krajši konec.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST V2019:

ŠKORPIJON –  Hoteli boste zmagovati pri tenisu, golfu, veslanju, šahiranju, atletiki, se podajali na dolgo plavanje in pretiravali pri skokih na glavo, vožnjah z motorjem ali govorjenjem na javnih nastopih. Če boste pokazali več strokovnega znanja in uvidevnosti do drugih, vam bodo še najbolj ploskali. Utrujenim od nadomeščanja v službi bo prijal dopust po 18., ko vas bo Marsova energija najraje popeljala na deželo, v gozdove, na peščine ali v delavnico ustvarjat kaj uporabnega. Naporni odnosi v ljubezni se bodo za tem polegli, zanimala pa vas bo že druga očarljiva oseba.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2019:

STRELEC – Vzpodbuden, osrečujoč in donosen vpliv Jupitra v strelcu izkoristite za uresničitev večine svojih zamisli, saj vam bodo pri tem pomagali še Venera, Mars in Merkur v levu, v podobi vsaj treh pomembnih ljudi, ustanov ali dejavnikov, najbolj med 11. in 21. Če niste zahtevni, nimate visokih ciljev in standardov ter niste kaj prida aktivni in ustvarjalni, vam bo poletje minilo umirjeno do 18., na plaži, kavču, pred televizorjem in prenosnim zaslonom. V nasprotnem boste zaljubljeni, imeli pomembno vlogo, nekateri dobili boljšo službo, več denarja, dobitek …

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2019:

KOZOROG – Saturn in Pluton vas bosta ogrožala s težkimi kovinami, strupenim žarčenjem, če boste preveč časa preživeli v okolju, kjer imate priključenih več naprav, delate v hrupu, preživljate prosti čas blizu prometne ceste, odlagališča ali v slabo prezračevanem prostoru. Naporni pohodi po gričih, obali, otokih ali fizično delo pri preurejanju nepremičnine vas bodo utrdili ali prikovali na počivalnik. Za preganjanje samote boste poiskali družbo po 18., ustvarjali s pisanjem, popravili, obrtnimi deli ali montažami. Zaslužek, simpatija in ljubezen se bodo okrepili po 21.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2019:

VODNAR – Če vročine ne boste mogli dobro prenašati, bo vaš dopust prav tako dober v senci ob kozarcu piva, sladoledu in klepetu s prijatelji. Stranski učinki bodo povečana telesna teža, povišan krvni tlak, bolečine v hrbtu ali nogi, lahko zbadanje pri srcu tudi zaradi nezadovoljstva v ljubezni skoraj do mlaja 30. Če bo prehudo, se obrnite na specialista za vaše težave. Izbrancem bo priskočila na pomoč čudovita oseba, do katere boste začutili metuljčke v trebuhu. Razbremenjujoče bo ustvarjalno delo in sobivanje z njo ter možnost, da dodatno zaslužite.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2019:

RIBI – Najlepši tedni vašega dopusta se bodo iztekli deloma z vstopom Marsa v devico 18., s čimer se bo vaš delovni ritem precej pospešil, prinesel pa tudi neljube dogodke, spore, popravke ali ponavljajoče zdravstvene težave. Te lahko že vnaprej zmanjšate v sodelovanju s pozitivno naravnanimi ljudmi, okrepitvijo fizične in umske kondicije ter z ljubljenjem s pravo osebo, ki bo skladna z vami in spolno varna. Obratno pa boste mnogi dosegali poslovni, strokovni in finančni uspeh ravno do zadnjega tedna in potem potrebovali počitek zaradi pregorelosti.