BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2021:

OVEN – Venera in Merkur v ovnu vas bosta osrečevala do 19., ko boste javno nastopali in se zavzemali za interese skupin. Prazna luna 12. v ovnu vas bo spodbudila, da vam ne bo pretežko potovati do 22. ter prepričevati odločevalce, da ste trenutno boljša izbira za določen položaj od vaših konkurentov. Poslovneži imate možnost najti več oblik poslovanja, posebno če boste imeli primerno zaščito pred virusom, seveda pa tudi ponudbo, ki bo pritegovala kupce. Prihodki in nakupi naj bi hitreje naraščali, vaša zagretost za privlačno osebo pa tudi ne bo zaostajala.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2021: 

BIK- Pri projektih, pripravljenih za predstavitev javnosti, v službi ali pri dejavnosti, pazite, da ne naredite napake ali nehotene zamenjave. Ljubezenska čustva bodo nekoliko potlačena, z večjo silovitostjo pa se bodo pokazala po vstopu Venere v bika 14. zvečer. Od takrat boste imeli več sreče z denarjem, po vstopu Marsa v raka 23. pa tudi z nasprotnim spolom, ki si bo želel preživljati prosti čas z vami. Prihodki se bodo mnogim povečali, najbolj tistim, ki kaj prodajate ali investirate, da bi povečali vrednost premoženja. Dom boste lepšali s cvetjem pred dnevom upora.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2021:

DVOJČKA – Mars v dvojčkih do 23. bo vplival na povečano izločanje adrenalina, zato boste aktivnejši kot običajno, včasih tudi utrujeni. Privoščite si regeneracijo, sicer boste imeli zdravstvene težave. Alergiki se morate več zadrževati v zaprtih prostorih, zlasti od prehoda Merkurja v bika 19., zato si načrtujte delo v skladu z gibanjem kozmosa. Dotlej boste lažje in hitreje opravljali intelektualno delo, se izobraževali, urejali pravna, finančna in poslovodska vprašanja ter se težko upirali ljubezenskim avanturam. Trdno vezanim bo opravljanje domačih del največja vrednota

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2021:

RAK – Velikonočne aktivnosti ne bodo potekale po ustaljenih običajih. Svoje znanje boste prenašali na mlajše, po mlaju 12. pa jih popeljali v naravo, kjer vam bodo v pomoč pri vrtnih, sadjarskih, samooskrbnih in obnovitvenih delih. Službena in podjetniška prizadevanja bodo obrodila razveseljive rezultate z vrhuncem ob ščipu 27.! Finančni prilivi in podpore ali nadomestila za izgubljen dohodek bodo osnova za pridobitev posojila, če boste želeli kupiti nepremičnino. Srčno prijateljstvo bo pri nevezanih preraščalo v intimno zvezo. Pogumnejši se boste preselili k partnerju.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2021:

LEV –  S sodelovanjem nekaterih poslovnih partnerjev, lahko tudi ljubimca, boste do 23. lažje in hitreje, tudi bolj ubrano osvajali eno ali dve tržni niši, na katere ste se dobro pripravili. Med 4. in 19. bodite pripravljeni na potrebne zamenjave, ki bodo samo še izboljšale vaše storitve, izdelke in poslovne rezultate. Če boste rojeni avgusta pravočasno dokončali prestrukturiranje, ne boste imeli vnovičnega poslovnega, finančnega, partnerskega ali ljubezenskega udara. Prosti se utegnete kmalu po dnevu šaljivcev zaljubiti na prvi pogled z vso strastjo in spolno slo!

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2021:

DEVICA – Ker bo Merkur potoval skozi ovna do 19., ne boste več tako uvidevni do tistih, ki si privoščijo neokusne pripombe na vaš račun. Odvzeli jim boste ugodnosti in jih podelili svojim privržencem. Polovični uspehi pri vašem delu bodo odpravljeni, ko boste zamenjali nekatere stvari pri sebi in v načinu dela. Prihodki in priljubljenost se bodo povečevali v drugi polovici aprila, ko boste tudi bolj zadovoljni v ljubezni, v odnosih z otroki, starši, cepljeni pa tudi z zdravjem. Na tega morate zelo paziti do 23. pri vsem, kar boste počeli. Možne bodo tudi poškodbe, tehnične težave, poseg pri specialistu.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2021:

TEHTNICA – Z Venero v ovnu se boste razdajali tistim, ki bodo potrebovali vašo pomoč, in boste aktivni na zborovanju. Po 14. bo na vrsti ukvarjanje s premoženjem, stabiliziranjem boljšega počutja, odpravljanjem zdravstvenih nevšečnosti, urejanjem doma ali druge nepremičnine, pridelovanjem vrtnin ali izdelovanjem umetniških izdelkov. Iskalci zaposlitve ne boste brez dela in dohodka, če boste sprejemali priložnosti, ki se ponujajo. Na testiranja in cepljenje se odzivajte, ko bo mogoče. Nesrečni v ljubezni pa na namige za zmenke, saj bodo aspekti zaljubljanja in utrjevanja zveze občutni!

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2021:

ŠKORPIJON – Mars vas bo vodil po »poljih« živahnega sporazumevanja, ukvarjanja z interesi skupin, vašega posla, dohodkov, skrbi za zdravje, trgovanja, saj bo v dvojčkih do 23. Za tem si boste tudi pod vplivom polne lune v škorpijonu 27. lahko privoščili ustvarjanje na prostem, pridelovanje zdravilnih rastlin, urejanje starejše stavbe, stanovanja, zemljišča ter si privoščili tudi oddih v toplejših krajih in v gorah, saj vam bo zdravje to dopuščalo, ker ga ne boste zanemarjali. Enak odnos imejte do starejše in ljubljene osebe, pa boste z nasmehom in toplimi objemi dočakali praznik dela.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2021:

STRELEC – Morate se izpopolnjevati, prilagajati na nove delovne razmere, zahteve onih, katerim so namenjene vaše raziskave, storitve, pa boste napredovali in pridobili dobro oceno, certifikat, priznanje, stabilnejšo službo. Kdor do 22. ne bo prenesel kritik, si bo moral poiskati nove izzive. Podjetni boste naglo prejemali naročila, zaslužek do 14. Dotlej se boste tudi odločili, s katerim oboževancem boste sklenili trdnejšo ljubezensko zvezo, saj z dvema ne bo možno imeti iskrenega razmerja. Bolj vam bo ustrezal tisti, ki ne uporablja ostrih besed, marveč žar magnetizma.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2021:

KOZOROG – V krogu vaše strokovne, znanstvene, pedagoške, informacijske, obrtne ali kulturne dejavnosti boste imeli podporo nekaterih ustanov, podjetij, tudi civilnih skupin in nevladnih organizacij. Prehajanje Venere in Merkurja skozi bika od sredine aprila vam bo prinašalo vse večje prihodke, a tudi odobravanje, priznanje, nekaterim idealno ponudbo za službo, dodatno projektno delo ali večje donose od kapitalskih naložb. Ljubeči odnosi gospodarne, čutne osebe bodo mehčali vaš obrambni zid okoli srca, katerega morate podreti, če ne želite za vedno ostati zapuščeni.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2021:

VODNAR – Po razočaranjih v službi, pri poizkusih zagona vam zanimive dejavnosti, ali v ljubezni imate do 23. možnost napredovati in znova zgrabiti življenje z obema rokama. Menjava položaja vam bo dobro dela; več bi zaslužili, si izpolnili željo z nakupom potrebne ali luksuzne stvari. Podjetni zaženite napredno proizvodno ali storitveno dejavnost med 5. in 18. Po mlaju bo tudi ugoden čas, da dovolite zaljubljenosti, da vas preplavi, in ne glejte več toliko na praktično plat in uporabne lastnosti osebe, za katero vam gori srce!

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2021:

RIBI –  Po veliki noči boste hrepeneli po razburljivih doživetjih. Če jih ne bo, vam bo razveseljevalo srce besedno spopadanje z najbližjimi, partnerjem, sodelavci, domačimi živalmi ali udeleženci na družbenih omrežjih. Spolno moč pa boste vse bolj čutili v drugem delu aprila, saj bodo obiski in prijazne besede nekoga, ki ga že pogrešate, v vas prebujali najnežnejša čustva. Zaradi zasanjanosti bi lahko pri vašem delu, v službi, doma prihajalo do nerodnosti, napak, lahko tudi poškodb, okvar naprav, odtujitve tistega, česar ne bi želeli izgubiti. Vaši denarni prejemki se bodo povečali.