BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2019:

OVEN – Z Marsovimi energijami v tehtnici od 4. boste prehajali iz faze spravil pridelanega, čiščenja, grobega dela k finalizaciji, kar bo izboljšalo kakovost in videz storitev, izdelkov, prostorov. Vaš čut za umetnost, medije, modo, skladnost, dostopnost javne ponudbe se bo zaostril, zato bo prihajalo do menjav marsičesa preživetega na sistemski in zasebni ravni. Z Venero v škorpijonu boste po 8. menjavali naprave, inventar, stanovanje, najemnike, dobavitelje energije, operaterja, delodajalca, študijsko smer, državo, partnerja in vložili še kakšen predlog za upravni postopek.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2019: 

BIK – S povečanim čutom za lepe stvari, harmonijo v odnosih, ubranost vsega, kar naj bi se skladalo v zaokroženi celoti in s preizkušanjem brbončic lahko naredite še marsikaj vrhunskega v službi, med izpolnjevanjem avtorskih naročil in opravljanjem osrednje vloge v družbi ali interesni skupini. Nekateri si boste s tem do mlaja 28. prislužili večji honorar ali plačo, novo službo, drugi pa dobili ugodnosti, priložnost za zamenjavo nečesa, kar vam ni pogodu, ugoden kredit, menjali staro za novo in poglobili ljubeče prijateljstvo, ki se lahko razvije v trajnejšo ljubezensko zvezo.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2019:

DVOJČKA – Z Merkurjem v škorpijonu do retrogradnosti na dan reformacije se bodo vaše misli gibale po bolj tehtnih finančnih, bivanjskih, čustvenih, duhovnih in erotičnih temah, če ne boste preveč obremenjeni s postanimi skrbmi, zdravstvenimi težavami, zamerami, predsodki in neugodnimi vremenskimi, službenimi ali prostorskimi okoliščinami. Venera v istem znamenju vam jih bo olajšala, čeprav boste še vedno na vse gledali bolj mračno, kot bo v resnici, ter se zapletali v težavne odnose, tudi ljubezenske. Vezan denar in poročenega moškega vam bo za sedaj nemogoče dobiti.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2019:

RAK – Z energijami kardinalnega križa ščipa 13. z Marsom in vzpodbudnimi vplivi Jupitra boste delali pomembne premike v službi, zasebno in pri izpeljavi postopkov, v katerih ste zadnje mesece tičali zaradi lastne neukosti in birokratskih zank. Pozitivni vplivi Merkurja in Venere v škorpijonu do prazne lune 28. vam bodo omogočili poravnati finančne obveznosti, pridobiti dodatna sredstva za vašo dejavnost, izplačilo kupnine, marljivim povišati žepnino ali urno postavko. Vaše počutje se bo menjalo, kot tudi druženje s prijatelji, otroki, partnerjem ali ljubimcem.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2019:

LEV – Študijske, službene, kulturne, družbene in zasebne zadeve boste lažje urejali in preobračali s pomočjo somišljenikov, ki bodo imeli iste cilje kot vi. Na srečo vam bo aspekt podjetnosti in pravičnega reševanja stvari na sistemski ravni po zgledu dobrih praks v tujini omogočil prepričati javne, upravne in politične odločevalce ali pa lastnike kapitala, da vam bodo prisluhnili in odprli prostor za širše svobodno informiranje, učenje, ustvarjanje in mednarodno izmenjavo. Zapravljanje svojega denarja za luksuz vam bo hitro spraznilo denarnico in odvrnilo oboževalce od vas.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2019:

DEVICA – V mesecu ukvarjanja z grozdjem, moštom, kostanji, spravilom pridelkov ter z zaupnimi podatki vam bo prišepetavala skrivnostna, občudujoča Venera v škorpijonu, ki bo pomagala pri okušanju ter odstranjevanju ostankov starih zalog iz shramb in arhivov. Aspekt z Neptunom bo romantike, pesniške duše, navdajal z nostalgijo, povezovanjem tradicije s prihodnostjo, aspekt s Saturnom in Plutonom pa čuvarje blagajne s preudarnostjo, varčnostjo, odprodajo nepotrebne lastnine in pridobivanjem novih finančnih virov. Do mlaja se bodo zanemarjene ljubezenske vezi znova prerodile!

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2019:

TEHTNICA – Mars v tehtnici od 4. vam bo s prehodom Venere v škorpijona 8. pričel obračati svet na glavo. Sprejemanje vsiljivih in neprivlačnih tem za presojanje in prenagljeno odločanje o njih vas lahko zaplete v vrtinec sporov, a tudi sprejemanja funkcije ali vloge, ki ste si jo že kdaj želeli. Vzpodbudni vplivi Jupitra vam bodo vlili optimizem, da bo podjetnim uspelo urediti odprta pravna, poklicna, kulturna, finančna in politična vprašanja ter poskrbeti za primerno zdravljenje ali razvajanje. Morda boste prenovili stanovanje ali ga zamenjali, kot tudi področje dela in partnerja.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER V2019:

ŠKORPIJON –  Čas vas bo prisilil, da boste izvajali spremembe pri sebi, v prostoru, na instalacijah, načinu razmišljanja, samooskrbi, oskrbovanju manjših bitij, otrok, živali, pa tudi nebogljenih oseb. Planet ljubezni, prijateljstva, denarja, erosa od 8. v vašem znamenju bo prinašal tiho zadovoljstvo nad sabo, ker kolikor toliko mirno sprejemate neizbežno, nekatere pa žalostil zaradi izgube ljubljene osebe, prevelikih stroškov ali denarja. Tega lahko še izterjate, staremu srčnemu prijatelju pa se približate s svojo ljubkostjo in neposrednostjo na način, ki ga dobro poznata, a ga še nista izčrpala.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2019:

STRELEC – Z gibanjem Jupitra v strelcu se boste lahko tudi sami premikali gibčno po poslovnih, uradnih, političnih in zasebnih poteh. Vaše napredovanje v stroki, pri nadaljnjem študiju, posredovanju informacij prek medijev, kulturnih, političnih in drugih meja bo spremljalo mnogo ljudi, vas podpiralo in si želelo osvojiti vaša dognanja. Dobri prodajalci jih boste znali spraviti v promet in dobro zaslužiti, nekateri sprejeti vodilno funkcijo ali vpliven mednarodni položaj. Razočaranim vezanim bo na misel prišlo prešuštvo, ki mu boste podlegli na službeni poti ali ob drugačni priložnosti.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2019:

KOZOROG – Delo z ljudmi pri izobraževanju, v znanosti, kulturi, informatiki, diplomaciji, pravosodju, v mednarodnih odnosih, medijih, prodaji, prometu, turizmu, v osebnih odnosih vas bo izčrpavalo, ker bo Mars v tehtnici ustvarjal energične aspekte. Če boste vzpostavili dobre odnose s starimi zavezniki, vam bo lažje vzdržati pritiske, ki bodo nekaterim povzročili zdravstvene težave in globlji poseg v žep. Iznajdljivim bo medtem uspelo zaslužiti nesluteno večjo vsoto denarja. Umik pred partnerjevim pogojevanjem v mirno okolje, naravo, k ljubečemu prijatelju ali ljubimcu ne bo zadoščal.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2019:

VODNAR – Po 4. bo potrebno usklajevanje različnih interesov, odpravljanje napak v sistemu, tehničnih okvar, programske, informacijske in logistične zmešnjave. Snovalci slovesnih, kulturnih, družabnih, diplomatskih dogodkov, ki bodo stavili na vašo profesionalno vlogo pri javnem nastopu, vas bodo do sredine meseca toliko obremenili, da si lahko privoščite izgovoriti plačilo za delo, ki presega vaš delokrog in obremenjuje vaše zdravje. Nanj popazite bolj kot na nov avto, partnerja ali otroka. Približevanje s simpatijo zaradi tega ne sme zamreti!

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2019:

RIBI – Razpeti med dvema ali več delodajalci, delovnimi okolji, razvojnim oddelkom, potovanjem v tujino ali prenašanjem znanja prek videa, ne boste pozabili na osebo, ki vam je že v preteklosti naredila veliko lepega in vas znala potolažiti. Merkur in Venera v škorpijonu bosta vaše poželenje po erotičnih stikih, ne le po večjem zaslužku, pred mlajem toliko razvnela, da boste tvegali skoke nezvestobe trenutnemu partnerju, v odmaknjenih prostorih med ukradenimi predahi delovnega ritma, za vzpenjanje po valovih naslade z zaljubljenim »fantičem«.