BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2023:

OVEN – Večinoma boste pronicljivi, aktivni in raziskovalni pri delu, odkrivanju preteklosti in tistega, kar je vredno ohraniti in obnoviti. Pri tem vam bodo pomagale energije Marsa v raku in Merkurja v biku do 22., ko bo Merkur retrograden. K napredovanju in izboljševanju prihodkov vam bosta pomagala Jupiter v ovnu in Venera v dvojčkih, ki bosta v vaše življenje prinašala sproščene in zabavne ljudi, kar bo omogočalo zagrenjenim ovnom, da se zaljubite – če ne boste imeli prehudih zdravstvenih obremenitev ali napornih odnosov v družini ali kolektiv

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2023: 

S pridom izkoriščajte spodbudne energije Merkurja v biku pri umskem delu, obnovi nepremičnine, samooskrbi, kajti po 22., ko bo Merkur retrograden, boste morali marsikaj ponavljati in preverjati. Časa za utrjevanje položaja in znanja bo pred zrelostnim izpitom malo, zato bo zamenjava postopkov, prebivališča ali plačilnega razreda potrebna od prehoda Venere v dvojčka 11. V družbi bo discipliniranim pri delu lažje napredovati in doseči prepričljive rezultate. Za zbliževanje s simpatijo izkoristite velikonočne običaje, pri katerih lahko soustvarjata, ne šele cvetlične sejme.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2023:

Ko vam bo Saturn postavljal ovire, vam bosta Jupiter v ovnu in Venera v dvojčkih od 11. prinašala možnosti za napredek v karieri in pri vašem poslanstvu, Merkur v biku pa pri urejanju perečih zadev, stikov z ljudmi, ki vam bodo pomagali pri skrbi za nemočne, obnovi, opremljanju nepremičnine in izobraževanju. Dodatne prihodke namenite za smiselne nakupe, za tradicionalne običaje, družbo, ki jo boste lahko obvladano gostili, za izboljšanje zdravja in počutja, morda za potovanje ali dopust, pa tudi za darilca, ki bodo popestrila vaše ljubezensko in seksualno življenje.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2023:

RAK – Za zgled okolici in domačim boste z aprilskimi običaji in pomladanskimi deli od dneva šaljivcev in velikonočne udeležbe pri obredih do posevkov povrtnin. Bosta pa ščip okoli 6. ter mlaj in sončev mrk 20. marsikoga obremenjevala s skrbmi za druge in lastno zdravje. Če vzdrževalna dela ne bodo zaključena do 22., bodo ustavljena zaradi retrogradnega Merkurja, ker bodo delavci odšli na dopust. Z ubranim partnerjem boste kljub občasnemu različnemu mišljenju marsikaj počeli skupaj. Samski pa se navezovali na sočutno in skrbno osebo.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2023:

LEV –  Zaradi vpliva Jupitra v ovnu in Venere v dvojčkih boste imeli ugodne razplete delovnih, poklicnih, družabnih in interesnih prizadevanj po 11., ko vas bodo osrečevale mladostne energije sporazumevanja, izobraževanja in trženja ter pozitivne številke na bančnem računu. Te vam bo stresen aspekt Merkurja z Uranom v biku okoli mrka poskušal izničiti z nepričakovanimi stroški, okvarami ali inflacijo. Za zdravje, varovanje premoženja boste morali narediti več, tako kot za vzdrževanje skladnejših odnosov s partnerjem. Nekatere bo premamil kdo, ki se vam zna prikupno dobrikati.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2023:

DEVICA – S pomočjo Merkurja v biku boste od 4. delovali bolj domišljeno in umirjeno. Prepreke, zdravstvene tegobe in skrbi, ki vam jih bo povzročala opozicija Saturna iz rib, boste morali analizirati in jih presegati kot dober gospodar, sicer se boste zapletali v mreže vaših nasprotnikov med 11. in 22. Retrogradni Merkur vam bo nato ponujal možnosti, da kaj izboljšate, preuredite, se še s kom združite in sklenete zavezništvo. Prihodki morda komu ne bodo zadoščali za tekoče potrebe, zato se boste želeli zadolžiti. Pomemben dogodek v ljubezni naj bi se vam zgodil do 10.!

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2023:

TEHTNICA – Do 11., ko bo Venera v biku, si lahko izboljšate gmotno stanje, prihodke in ljubezensko razmerje. Kasneje bi upravičenost do odpravnine, dednega ali kapitalskega deleža težko uveljavljali. V dvojčkih vam bo Venera nato naklonjena, če se boste izobraževali, nakupovali v oddaljenem kraju ali ljubili koga od tam. Z javnimi nastopi in publikacijami boste dobili številne sledilce, honorar za prodano pa le z načrtnim trženjem. Krhkim bo Marsovo agresivnejše žarčenje načenjalo odpornost in vitalnost, zato bodite pozorni na simptome in sledite zdravnikovim napotkom.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2023:

ŠKORPIJON – Od velikonočnega tedna do dneva upora se boste z Marsovo energijo v raku intenzivno posvečali skrbi za domače, nemočne prijatelje in bolne. Ker morda s prenavljanjem stare nepremičnine še niste zaključili, vam bo pomagala energija Merkurja, a najbolj do njegovega obrata v retrogradno gibanje 22. Prvomajski dopust ali počitnice boste želeli preživeti daleč od doma, na pohodu ali otoku, da si napolnite baterije. S trošenjem ne pretiravajte, lahko pa s čustveno navezo do svoje sorodne duše, ki je morda še zadržana.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2023:

STRELEC – Jupiter v ovnu vas bo podpiral pri napredovanju, Venera v dvojčkih od 11. pa bo omogočala stike z neobremenjenimi ljudmi. Marsova lastnost, da rad pomaga, ko je treba čemu priti do dna, bo dobra za vaše zasebne zadeve, ki so povezane s preteklostjo. Izjemoma ga boste smeli uporabiti pred mrkom 20., kajti kmalu za tem, ko bo Merkur retrograden, se odpravite na lepše z najbližjimi ali ljubljeno osebo. Z odmevnimi akcijami vas utegnejo prehitevati drugi, toda prek njih bi lahko imeli tudi materialno korist, nekateri se usodno zaljubili.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2023:

KOZOROG –  Pred preizkušnje vas bodo postavljale turbulentne energije sončevega mrka, ki bo v konfliktu z Marsom in Jupitrom. Delno se jim bo mogoče izogniti ter s Saturnom v ribah zaplavati proti toku. Doma boste težko zdržali, zato se ozrite po obdelovalni površini, na kateri se boste razbremenili, z Merkurjevo pomočjo pa posadili, kar potrebujeta telo in duša. Zamenjava v karieri bo primerna, če imate neusmiljene pritiske. Prislužen denar in materialne dobrine do 11. zavarujte pred odtujitvijo. S simpatijo ne hitita v intimna srečanja, raje se spoznajta in videla bosta, če sta za skupaj.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2023:

VODNAR – Saturn vas bo vodil od vrat do vrat, od verskega obreda do blagoslovljenja lesa ali jedil. Če si boste ob tem izbrali še romantičen obred zaobljube v naravi, kjer je posebna energijsko močna točka, boste izpolnili načrte usode. Z zdravju škodljivo prakso prenehajte in hitreje boste napredovali v službi, poslu ali v srčnih zadevah. Denarni tok se vas utegne nekoliko izogibati, zato ga ujemite s kakšnim izrednim prijemom in držala se vas bo sreča. Napeti morate vse sile, da vas zabavna družba ne posrka v svoj krog. Planeta ljubezni, denarja in potovanja vam pripravljata veselo presenečenje.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA APRIL 2023:

RIBI – Na razpotju najprej prehodite eno smer, nato še drugo, saj sta obe namenjeni vam, da pridete do modrega spoznanja. Energije Marsa in Merkurja bodo spodbudile prijatelje in domače, da vam bodo sledili, pomagali pri delu, račune pa bodo namesto vas težko plačali, saj jim bo več do zadovoljevanja svojih želja. Soočanje s krizo boste imeli ranljivi, če ste vzdrževali zdravju škodljivo prakso. Nepotrpežljivi urejajte dom in ne nasprotujte staršem ali nadrejenim. Odvečno energijo bo dobro usmeriti v samooskrbo. V naravi in za štedilnikom bo z vami z veseljem skrben ljubimec