BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2021:

OVEN – Premik Marsa v bika s 6. na 7. bo ključen za vaše osebno in poslovno življenje. Zaključili boste z eno fazo odnosov in delovanja ter pričeli z drugo. Če boste želeli preveč naenkrat, se vam bo zatikalo, saj zaradi kozmičnega vozlišča štirih planetov, ki bodo povzročali zastoje, razdore, prekinitve, okvare in še kaj, marsičesa ne bo mogoče na mah urediti. Najdlje boste prišli v svojih prizadevanjih potrpežljivi in vztrajni. Merkur v družbi z Jupitrom in Saturnom vam bo omogočal informiranje, trženje vaših produktov ter povezovanje s sorodno čutečimi.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2021: 

BIK- Razmere pri vas se utegnejo spremeniti po vstopu Venere v kozoroga 8. Zastoje, zagate, ki bodo nastopili zaradi vremenskih vplivov in virusov, boste skušali reševati s treznostjo in preračunljivostjo. S takim pristopom varujte tudi svoje stvari, službo, premoženje, zdravje in intimne odnose, sicer boste hudo vznemirjeni. Na obtožbe ali hude obremenitve se ne odzivajte z besom, saj bi ta lahko najbolj škodil vam samim. Do več denarja boste prišli z ekonomičnostjo, krčenjem stroškov in uveljavljanjem svojih prednosti. Te bo znala ceniti tudi vaša ljubljena oseba.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2021:

DVOJČKA –  Četudi se Saturnovo leto ne bo najbolje pričelo, se vam vendarle od 8. obetajo občutne spremembe na bolje. Merkurjev premik v vodnarja vam bo skupaj s Saturnom in Jupitrom odpiral nove in inovativne poti sporazumevanja, izobraževanja in poslovanja s svetom. Nekaterim bo to koristilo pri napredovanju v službi, drugim prineslo prednosti pri potegovanju za zaposlitev. S posodobitvijo elektronske opreme, razširitvijo programov za delo, več naročili in novimi sodelavci boste razvijali posle in prihodki se bodo kopičili. Vzburjale vas bodo simpatije z nenavadnimi osebami!

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2021:

RAK – Napetosti, ki so vas trle mesece dolgo, bodo popustile po prehodu Marsa v bika 7. Svoj novi status boste utrdili z dogovorom ali ugodnejšo pogodbo. Na večino rakov se bodo delodajalci zanesli, saj ste jim zadnje čase pokazali, da zmorete biti uspešnejši od prenekaterega dolgoletnega poslovnega partnerja. Samostojni podjetniki boste kljub omejitvam orali ledino z vztrajnostjo in do ščipa dosegli z odrekanji nekaj boljših poslovnih in finančnih rezultatov. Izjeme boste presegli pričakovanja. Intimnejše razmerje z bikom ali kozorogom se lahko prevesi v zrelo fazo.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2021:

LEV –  Do ščipa v levu 28. vas čaka nekaj preizkušenj, izzivov in oteževalnih okoliščin. Ne zavračajte tistega, kar je koristno in nujno, vključno za vaše zdravje, odnose, ljubezen in službo ali posle. Naporni aspekti Marsa v biku od noči na 7. z Uranom in Saturnom, morda tudi z drugima poslovnima in informacijskima planetoma v vodnarju, vam bodo kljub vsemu omogočali delati tisto, za kar ste usposobljeni, a z več napora in vztrajanja. Da bi dobili potrebno plačilo, odpravite pomanjkljivosti. Varujte se pred okužbo ali zlomom ter pazite na varnost bližnjih in svojih stvari.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2021:

DEVICA – Poskrbeti boste morali za zaščito pred morebitno okužbo s cepljenjem, varno razdaljo pred preveč sproščenimi odjemalci vaših storitev ali blaga ter za odpravo napak ali okvar na vaših osnovnih sredstvih. 8. bo prehod Merkurja v vodnarja najbolj podjetnim in željnim novega znanja odpiral možnosti za širjenje obzorja ter dejavnosti, ki vas bo povezala z globalnim trgom. Javljali se boste lahko na razpise, kandidirali za mednarodna sredstva, kupili ali najeli vozilo, zemljišče, od katerih naj bi imeli prihodke. Načrte boste lažje uresničevali z umirjenim partnerjem.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2021:

TEHTNICA – Optimističen začetek Saturnovega leta bo do ščipa dobil dodatne razsežnosti, ki jih boste iz glave spravili v življenje po posvetovanjih s strokovnjaki, podjetniki, a tudi s sposobnim, zrelim lahko tudi starejšim intimnim partnerjem ali prijateljem. Trije planeti v vodnarju vas bodo vodili prek spletnih platform do najbolj oddaljenih kotičkov sveta in vam omogočali vzdrževati stike z javnostmi mimo tradicionalnih medijev. Finančni izkupiček bo pri najbolj iznajdljivih vse večji, pri bolj pasivnih pa skromnejši. Hrepenenje po nevsakdanjih stikih vam bo tešil mikaven, inteligenten sogovornik.

.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2021:

ŠKORPIJON –  V zadnjem mesecu kitajskega leta podgane boste premnogi morali zagristi v urejanje dediščine, spravljali les iz gozda za prodajo, pripravljali zgradbo, stanovanje ali napeljavo za prenovo ter se upirali cepljenju, bolezni ali vsem, ki vas ne bodo razumeli. Mars v biku, v tesnem razmerju z Uranom, vam bo vlival voljo do spreminjanja vsega, kar vam ne bo ugajalo. Če partner ne bo sodeloval z vami, se boste hoteli oddaljiti od njega. Vztrajnost pa vam bo koristila pri napornih delih, ki so pretežno odvisna od vas in vam lahko zagotovijo varnost in trdnejše finančne vire.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2021:

STRELEC – Vaš vodnik Jupiter vas bo skupaj s Saturnom in Merkurjem vodil po znamenju vodnarja, ta pa vam bo omogočal sporazumevati se z javnostjo prek različnih medijev. Izobraževali boste sebe in druge, urejali posle na drugačen način, lahko širili svojo dejavnost ter posodabljali programe, ki vam bodo odprli nove priložnosti. Tudi posodobitev tehnične opreme in pritegnitev dodatnih strokovnjakov vam bosta omogočila napredek, razvoj in povečevanje dodane vrednosti. Vaša vlaganja bi lahko že sproti prinašala prihodke in dobiček.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2021:

KOZOROG – V Saturnovo leto se lahko spustite s precejšnjo mero optimizma in pripravljenostjo na delo, ki bo drugačno, kot ste vajeni. Venera v kozorogu vam bo po 8. prinašala naklonjenost ljudi, možnosti za zaposlitev, honorar, nadomestilo ali podporo, trdno prijateljstvo, ki lahko vodi v ljubezensko zvezo, nekaterim obeta celo naraščaj. Rojeni v tretji dekadi kozoroga boste morali še naprej izboljševati svoj življenjski slog, če ne želite poslabšati počutja ali zdravstvenih težav. Tudi bivalno in delovno okolje si lahko vsi kozorogi še izboljšate in polepšate, pri tem pa vam bo pomagal kak zanesljiv obrtnik.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2021:

VODNAR – Vam, ki ste saturnovec, se v Saturnovem letu še širše odpirajo možnosti za napredovanje, razvoj in boljše življenje, ko se bo Jupitru in Saturnu v vodnarju po 8. pridružil še Merkur. Ker pa bo na vas pritiskal Mars v biku skupaj z Uranom v obliki neugodnih okoliščin ali zaviralnih ljudi, morda samo nadrejenega, boste morali biti dokaj potrpežljivi in iznajdljivi, da obidete ovire. Ponekod tudi vremenske razmere ne bodo najbolj ugodne ali pa vam bo ponagajalo zdravje, če ne boste dovolj previdni. Ljubeče prijateljstvo pa le vzdržujte naprej, da ne bo propadlo.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2021:

RIBI –  Neptun v ribah vam bo natikal rožnata očala, da bi lahko na vse gledali z najlepše plati ali se pomilovali, pomikanje Jupitra v zračnem elementu v družbi Merkurja in Saturna pa vam bo pomagalo odpirati se navzven, si pridobivati poznanstva, prijateljstva pa tudi pomembne poslovne stike. Dodatno izobraževanje vam utegne prinesti večjo konkurenčnost na trgu delovne sile, podjetnikom pa osvajanje nove tržne niše. Planeta ljubezni vam bosta zelo naklonjena, zato utrdite partnersko razmerje, samski pa se sprostite ob zanesljivem in ljubečem, materialno dobro situiranem osvajalcu.