BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2020:

OVEN – Do 3. boste bolj ali manj počivali, lahko še bili zimskošportno dejavni v kraju silvestrovanja ali na tradicionalnem pohodu, za tem pa do konca januarja z Marsom v strelcu vse bolj raziskovali duhovne, strokovne, znanstvene ali fizične horizonte, mnogi študirali, predavali, skrbeli za publiciteto, se navajali na nove medije, bili zahtevnejši v poklicu in ljubezni. Večji zaslužek si obetajte do 13. ali po 20., prihranke pa boste želeli investirati v sodobno tehnologijo ali prevozno sredstvo prihodnosti, s katerima bi lahko kovali še večje prihodke.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2020: 

BIK – V nasprotju boste sami s seboj do 13., ko se vam bo hotelo vključevati v družbo, se izkazati na javnih prireditvah, razprodajah, z novo pridobljeno vlogo, ki jo bodo mediji še posebej poudarjali, hkrati pa bi radi ostali v varnem zapečku službe, ki od vas ni terjala prevelike odgovornosti. Starih časov ne bo več, zato se boste morali po najboljših močeh izkazati in šlo vam bo s podporo sodelavcev, s katerimi boste imeli dober odnos. Jupiter in Venera vam bosta pomagala povečevati prihodke v drugi polovici januarja, ko bo tudi ljubezenski vidik precej obetaven.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2020:

DVOJČKA – Do 16. boste težje prenašali zimo in z njo povezane tegobe, saj bo vpliv luninega mrka 10. občuten, Merkur v kozorogu pa bo v napornih aspektih s Saturnom in Plutonom, kar vam bo obremenjevalo tudi odnose in zdravje. Manj občutljivih to ne bo ustavilo pri študiju, uveljavljanju poslovnih interesov, zimski rekreaciji, ko pa boste odstranili še tehnične motnje, boste po 20. dohajali tiste, ki so vam ušli v konkurenčnem boju. Denar, simpatije in ljubezen vam bosta obetala Venera do 13. in Mars ves mesec. V stalnem razmerju pričakujte trenja, hkrati pa ljubimkanje z mladostnim osvajalcem.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2020:

RAK – Do 10. se bo delni lunin mrk v vašem znamenju izpolnil in ustvarjal težke aspekte z Merkurjem, Saturnom in Plutonom v kozorogu, kar bo obremenjevalo občutljive in bolehne vsaj še do prazne lune 24. Če boste pazili na svoje zdravje, se dobro zavijali v topla oblačila in redno rekreirali po varnih poteh, boste imeli več moči za urejanje zadev, skupnih s sorodniki, stanovalci, interesno skupino ali kolektivom. Ljubezen, denar, napredovanje v poslih bosta prinašala Venera v ribi od 13. zvečer, Jupiter v kozorogu pa najbolj podjetnim ves mesec.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2020:

LEV – Od 3., ko se bo Mars pričel pomikati po strelcu, boste imeli izjemno pozitivne kozmične vplive do februarja, kar boste opazili med urejanjem uradnih, pravnih, študijskih zadev, pri opravljanju poslovne dejavnosti, na potovanju, po navdušeni družbi v službi, zasebnem druženju z živahnimi in radovednimi osebami, zlasti pa s takim človekom, na katerega boste lahko stavili svoje srčne želje. Več denarja, ljubezni in pojavljanja v javnosti ne sme pokvariti vaše skromnosti do 13. niti po 24., ker bi sicer imeli resne težave v odnosih, z zdravjem in napravami.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2020:

DEVICA – Do luninega mrka, ko bosta Merkur in Jupiter – planeta podjetnosti, poslovnega razvoja, izobraževanja, urejanja uradnih zadev, dokumentov, nepremičnin, potovanja ter praktičnega sporazumevanja – v tesnem razmerju v kozorogu, boste dosegli največ, kar lahko, če boste zdravi, disciplinirani in dobro organizirani. Poslovni – denarni uspehi se bodo vrstili pri dejavnostih, ki so povezane z zimskimi interesi množic, razprodajami ter investiranjem prihrankov v donosne posle. Nekatere bodo slabi odnosi v partnerstvu in službi prisilili, da boste poiskali nove priložnosti.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2020:

TEHTNICA – Venera – prinašalka veselja, ljubezni, denarja, ugodnosti, estetike in umetnosti –, ki bo v vodnarju do 13., vas bo razvajala z najboljšimi energijami med prijatelji, nakupi na razprodajah, v delovnem okolju, prek elektronskih povezav, na javnih nastopih, pri interesnih dejavnostih. Planet moške energije, spolnosti, delavnosti, duhovnosti in pravičnosti Mars, ki bo v strelcu, pa vas bo podpiral ves mesec. Oba se bosta »lovila« in ustvarjala erotične situacije, v katere se boste z veseljem in premislekom pustili ujeti tudi po 20., ko bo nekaterim dano preizkusiti svojo plodnost in poslovnost.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2020:

ŠKORPIJON –  Turobno obdobje nakopičenih strasti, povezanih z doživetji, katere boste želeli pozabiti, se bo končalo 3., nato pa vam bo Mars v strelcu odprl vedrino duha, športnega in poklicnega zanosa, erosa ter zavzemanja za svobodno podjetniško pobudo ali uveljavljanje političnih interesov. Znova boste želeli kam odpotovati, se izobraževati, sodelovati v raziskavi, mednarodnem projektu, hkrati pa ostati na trdnih tleh v družbi z ljudmi, ki niso izgubili »kompasa«. Denarja, romantike, čutnosti, ljubezni bo več od 14., če se boste požvižgali na mnenje zavistnih.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2020:

STRELEC – Dinamično, strastno, seksualno, navdušujoče, a tudi »napadalno« ali obrambno obdobje se vam bo stopnjevalo od 3. do februarja, z energijo Marsa v strelcu, kar boste lahko, če ne zbolite, s pridom uveljavljali v službi, pri vzponu na politični oder, prek medijev, v stroki, znanosti, tujini, pri rekreaciji ali na tekmovališčih. Izostren občutek za pravičnost vas bo zapletel v spore z okolico in partnerjem, nezadovoljnim v ljubezni pa namenil ognjevito razmerje z vezano osebo iz oddaljenega kraja. Podjetni boste večjo vsoto denarja investirali v nekaj donosnega ali zdravega.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019:

KOZOROG – Pozitivne energije Jupitra v vašem znamenju vas bodo podpirale pri vaših prizadevanjih, da bi napredovali pri študiju, v karieri, dobili novo službo, ustanovili lastno podjetje ali razširili obstoječe, osvojili večji tržni delež z investiranjem v deželi s cenejšo delovno silo, kupili ali prodali nepremičnino, obnavljali del stanovanja, hiše, poslovnega prostora. Izjemen vpliv Venere v ribah vam bo po 13. zvečer prinašal možnosti za večje prihodke, romantično ljubezen, potovanje, nakupe vznemirljivih stvari, urejanje vprašanj, povezanih s starši ali z dediščino.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2020:

VODNAR – Sreča naj bi se vas držala do 13., ker boste v središču žarčenja Venere v vodnarju. Pasivne bo manj razveseljevala, kvečjemu z dobro novico, obiskom ali z ugodnim nakupom, višjim prihodkom, podjetne pa z velikim donosom od naložb, z javno pohvalo, priznanjem, nagrado za funkcijo, dobro oceno na izpitu ali za delo, veselo družbo, v kateri bo poskakovalo srce od zaljubljenosti. Romantična srečanja bodo zapeljevala v ljubezenski trikotnik in navduševala s pričakovanjem naraščaja. Če boste energično in preudarno naredili preobrat v svojem življenju, vam bo uspelo!

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2020:

RIBI – Čeravno se bo naporen prvi mesec luninega leta pričel z nevšečnostmi 3., imate upanje, da vas bodo zaščitili vaši dobri sodelavci in prijatelji, partner pa ne za vsako ceno, če se mu boste izneverili, ga potegnili za nos, se spogledovali s kom drugim ali mu dolgovali denar. S privarčevanimi sredstvi lahko nakupite stvari, ki vam bodo služile za razširjeno dejavnost, izobraževanje, inovacijo, terapijo, za opremo novorojenčka, interesno dejavnost ali poroko, saj bo Venera izjemno močna v ribah med 13. zvečer in februarjem, ko boste imeli srečo tudi v umetnosti in na loteriji!