BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2019:

OVEN – Venera v vašem znamenju, Mars pa v dvojčkih do 15. vam bosta vlivala veselje do življenja, dela, ljubljenja, aktivnosti na prostem, zaslužka, drznega nastopanja v družbi, potovanj, reševanja uradnih zadev. Osvojeno bosta ponotranjala ista planeta v biku in raku, prednost pa bodo imela čustvena razmerja, urejanje doma, nepremičnine in zaslužek z njimi, skrb za zdravje, starejše in samooskrbo. Pretirana občutljivost, brskanje za preteklimi neprijetnostmi in razpihovanje nasprotij bodo boleči in razdiralni. Hitrejše učenje, pisanje in razvrščanje projektov bo steklo po 21.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2019: 

BIK – Premik Merkurja v bika 6., Venere za njim in Uranom 15. vam do junija prinašajo več miru, sreče, zadovoljstva, ljubezni, sočnih sadežev, denarnih nakazil, ustvarjalnosti, ukvarjanja z otroki, nepremičninami, opremljanjem prostorov. Mnogim bo dovolj dosedanjega tekanja, nemirnega, negotovega poslovnega ali partnerskega razmerja, zato se boste preselili, si poiskali udobnejšo službo ali dejavnost, za katero ste bolj poklicani. Toplina odnosov z nekom, s katerim vaju vežejo čvrste vezi, bo obrodila bogate sadove, zaroko, naraščaj, skupni projekt.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2019:

DVOJČKA – V dnevih okoli prehajanja Merkurja iz ovna v bika 6. ter nato v dvojčka 21. boste imeli prelomne dogodke v poklicu, pri uveljavljanju stališč v družbi, razvijanju intelektualnih projektov ter drznem prodiranju na tržišče. Kljub povečani kritičnosti ali sporom, zdravstvenim težavam (zaradi Marsa v dvojčkih) lahko do 15. zaslužite več, izborite višjo ceno za svoje blago ali storitve, dobite nagrado ali odškodnino, nekateri ljubimca ali partnerja za trajno razmerje. Spremembe, prenove pri sebi in v prostoru, delovnem okolju ali na nepremičnini, opremi, vas bodo pomladile.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2019:

RAK – Energije plodnosti in gospodarnosti okoli mlaja v biku 5., pa preudarnosti in praktičnosti Merkurja za tem, vam bodo služile za urejanje nepremičnin, uporabnosti in donosnosti produktov, zdrave rasti cvetočih rastlin in sočnih plodov. Za dober izkupiček bo poskrbela živost žarčenja Venere, ki bo v drugi polovici maja skrbnim močno dvignila številke na bančnem računu, omogočila dobro prodajo proizvodov, nepremičnin, umetnin ter vas razveseljevala z veselo družbo, naraščajem, nekatere s svatovščino in ljubečimi odnosi. Mars v raku jih bo grenil in povzročal želodčne težave.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2019:

LEV – Da vas ne bodo energije prazne in polne lune (5. in 18.) preveč premetavale, jih uravnavajte sami z vedrino Venere v ovnu, Jupitra v strelcu in živahnim sporazumevanjem Marsa v dvojčkih do sredine maja, ko imate možnost napredovati v službi, razvijati posle, na hitro zaslužiti, se strastno zaljubiti in nepričakovano kam odpotovati. Premišljevanje o vašem zaletavem ravnanju bo prišlo za vami, saj se stresnemu vplivu Urana ne boste mogli izogniti. Nekateri si boste urejali novo stanovanje, preurejali hišo, izkupiček od prodaje pa ugodno investirali.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2019:

DEVICA – Zaradi intenzivnega delovanja Merkurja lahko zagrešite napake ali hujšo nezgodo do 6. s posledicami do sredine maja, ko bo Mars ustvarjal napetosti tudi v odnosih. Svoj nemir usmerite v zamenjavo neprijetnih navad, izboljšanje proizvodov, storitev, znanja, veščin, energetske varčnosti zgradbe, avtomobila, povečanje prodaje, da vam bodo Merkur, Venera in Uran v biku povečali kapital in zadovoljstvo, nekaterim utrdili pot v obrtno, kulturno, umetniško kariero. Intelektualna bo živahnejša zadnji teden. Ljubezen s preverjeno osebo se bo poglobila in ustalila.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2019:

TEHTNICA – Energično ukvarjanje s poslovnimi partnerji, z javnostjo in družbenimi zadevami, reševanjem pravnih ali uradnih vprašanj in strastno ljubljenje, ki ga bo spodžigala Venera v ovnu do 15., vas bo izčrpalo, če ga ne boste brzdali, se umirjali s sprehodi po naravi, pogovori s sorodno dušo ali branjem sproščujoče literature. Ko se bo planet ljubezni, dobrot, dobrega okusa, estetskega čuta in denarja pomikal po biku in dosegel vrhunec, bodo vaša prizadevanja obrodila sadove, se materializirala, obnovila, nepremičnina ugodno unovčila. Bolečine obvladujte z modrostjo.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2019:

ŠKORPIJON – Do 15. se boste posvečali intelektualnemu delu, kritičnemu pisanju, učenju ali nastopanju v javnosti, med 6. in 21. pa se vse bolj zanimali za naravo, gozd, prosto živeče živali, pridelavo zdravih sadežev in prijateljevanje z iskrenimi prijatelji. Harmonija med planetoma ljubezni (Marsom v raku in Venero v biku) v drugi polovici maja vas bo zbliževala s prijazno osebo, sorodniki, otroki, da boste podoživljali toplino družinskega življenja ob polni luni v škorpijonu, mlajši si jo prvič ustvarjali, prejemali čestitke in darila. Za prenavljanje stare nepremičnine odprite mošnjiček.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2019:

STRELEC – Energično zagovarjanje pred javnimi napadi, pritiski v službi, na medmrežju in doma vas bo do 15. kar malce utrudilo. Retrogradno gibanje Jupitra vam bo ob podpori Venere in simpatičnih zagovornikov še prineslo vsaj delni uspeh, zmago, glasove podpore, denar, priznanje, na kar pa kasneje ne smete več računati. Po 21. vas bo množica zgovornih in bistrih ljudi z Merkurjevo pomočjo v dvojčkih povsem zasenčila. Iznajdljivi si jih boste naredili za dobre sodelavce, med njimi pa boste našli tudi koga za občasna ljubezenska srečanja, če ste samski ali ohlapno vezani.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2019:

KOZOROG – Pod Uranovim vplivom boste uvajali novosti v okolju, spreminjali navade in poti, po katerih hodite, se vozite, upravljate naprave in ljudi. Med hitenjem pri delu in v odnosih pazite, da ne zagrešite napak, ki bi vam zakomplicirale odnose in poslabšale zdravje. Za dobro opravljeno avtorsko delo, prijavljen projekt, lahko dobite bogato plačilo po 15. (ko bodo kar trije močno delujoči planeti v sijajnih aspektih), unovčite avtorsko delo, nepremičnino, vozilo, dragocenost, žival ali pridelke. Venera in Mars v harmoniji vam namenjata zbliževanje in ljubljenje z osebo iz preteklosti.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2019:

VODNAR – Občudovali vas bodo na sejah, slovesnostih, podelitvah priznanj ali nagrad, prek medijev, v tujini, na kulturnih prireditvah do sredine maja ter znova nekoliko po 21., ko bo izpovedna moč Merkurja v dvojčkih delovala zelo vzpodbudno na vas. Mnogi boste zaradi svoje vsestranskosti dobili finančno ali materialno nagrado, lahko priznanje, nekateri napredovali. Manj zadovoljnim se bo odprla priložnost za zamenjavo službe, dodatni vir dohodka, dobro prodajo izdelkov in pridelkov. V ljubezni opravite z zadržki in sramom, sicer bo šla radost po zlu!

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAJ 2019:

RIBI – Vremenske in družbene okoliščine vam bodo prinašale priložnosti pri delu in v odnosih z nasprotnim spolom do 15., povzročale pa vam bodo tudi hujše napore, praske, prepire ali aritmijo srca! Nekaj več reda bo uveljavljal nekdo od 6., bolj pa boste zadovoljni in mirni v drugi polovici maja, ko bodo prevladovala izredno pozitivna kozmična valovanja. Venera v biku, v idealnem razmerju z Neptunom v ribi in Saturnom v kozorogu, vam bo z njima pomagala uresničevati poslovna, strokovna, umetniška, študijska, vrtnarska ali kmetijska, denarna in ljubezenska hrepenenja.