BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2020:

OVEN – Mars v ribah do 28. bo večino časa ustvarjal spodbudne delovne, socialne, zdravstvene, glasbene, poslovne, gostinske in turistične aspekte. Gospodarstvo si bo skušalo pomagati na različne načine, ukrepi vlade pa jih bodo podpirali. Če boste med nosilci obnavljanja življenja, razumevajoči do tistih, ki jih je pandemija najbolj prizadela, in upoštevali zaščitne ukrepe, boste zadovoljni z doseženim, z rastjo svojih plodov na vrtu, polju, v delavnici. Med dopustom boste raziskovali domačo deželo, ljubezen izražali posredno in trošili manj, kot ste vajeni.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2020: 

BIK – Šele pred državnim praznikom, ko se bo Venera nehala gibati retrogradno v dvojčkih, bodo spremenjeni nekateri zaščitni ukrepi varovanja pred okužbo. Če jih ne boste upoštevali, vam grozijo zdravstvene in finančne težave. Donosnost vaše pridobitne dejavnosti bo odvisna od inovativne ponudbe, prilagojene korona pandemiji. Sončni mrk vas bo primoral, da se osredotočite v glavnem na domače povpraševanje v času dopustov. Z omejeno prenovo nepremičnine bi lahko nadaljevali. Spodbujal vas bo tisti, s katerim čutita močno pripadnost.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2020:

DVOJČKA – Ljubeče energije Venere v dvojčkih vas bodo spremljale ves mesec, zato boste imeli srečo. Razveseljevati ljudi, povečevati njihov pretok, menjavo blaga in denarja, bo vsem v korist. Zaradi retrogradnega gibanja Venere do 24. ter prav takega pri Merkurju v raku od 19. bodo vaši službeni, študijski in dopustniški načrti doživeli spremembe. Nasprotne sile z Marsom v ribah boste najbolj neugodno občutili brezposelni in samozaposleni, katerih dohodek bo precej negotov. Na voljo vam bo priložnostni zaslužek s sezonskim delom, katerega se ne branite niti po 24.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2020:

RAK – Lunin mrk v strelcu 5. vas lahko s turbulentnimi aspekti toliko vrtinči, da boste izčrpani, imeli politične ali finančne težave. Opozorila javnosti na določeno tematiko boste lahko posredovali prek sodobnih elektronskih medijev. Merkur v raku, z retrogradnim gibanjem po 19., in sončni mrk v raku 21. vam bosta dodatno vzbujala zanimanje za preteklost ter preživljanje prostega časa z razkrivanjem lepot domovine, o kateri bi lahko pisali. Zaslužek s prenovljeno ponudbo bo soliden, pridelki iz lastne pridelave pa v družinski užitek.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2020:

LEV – Z retrogradno Venero boste obnavljali stike s poslovnimi partnerji, nekaterimi sodelavci in simpatijami ter skušali nadoknaditi zamujeno. Predkoronski obseg dejavnosti, prodaje, gostov, turistov, kupcev bi lahko v času delovanja luninega mrka povečevali z novo strategijo, s spremljajočimi prireditvami, v dnevih okoli sončnega mrka pa s predstavitvami tradicije, vsega domačega in ekološkega. Iskalci zaposlitve boste zaslužili s priložnostnimi deli, bolj energično pa nastopili v stroki, ki vam je blizu, po 28., ko boste vsi levi začutili močan vpliv Marsa v ovnu tudi v spolnem življenju.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2020:

DEVICA – Pomikanje Merkurja po znamenju raka, od 19. retrogradno, vam bo omogočalo globlje zajemati učenost, obnavljati dediščino, obujati tradicijo, izdelovati stvari, ki imajo etnografsko značilnost in se lahko prodajajo kot uporabni spominki. Stresen aspekt Marsa v ribah lahko sprejemate kot priložnost, da razvijate podjetnost, rešujete statusna vprašanja, delujete samozaščitno ter si izboljšujete zdravje. Neskladno razmerje boste poskušali narediti znosno, če pa sta s partnerjem nezdružljiva, se boste srečevali z drugim ali se odločali med ribico, kozorogom ali škorpijonom.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2020:

TEHTNICA – Poslovni, izobraževalni, kulturni in drugi javni dogodki bodo poživili vaše življenje z vplivom luninega mrka. Z retrogradno Venero boste do 24. skušali urediti, kar prej ni bilo mogoče, Toda če ne boste osredotočeni na tisto, kar želite doseči, vam bo zmanjkalo časa, energije in volje. Prihranke in dodatna sredstva boste vložili v prenavljanje svoje lastnine, obujanje poslovne dejavnosti, za izlete ali dopust v domači ali sosednji deželi. Za zmedo v ljubezenskih odnosih boste odgovorni tudi sami z umikanjem vase, hudo občutljivostjo ali z obnavljanjem preteklega razmerja.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2020:

ŠKORPIJON –  Do Marsa iz rib v ovna 28. boste še negotovo opravljali svoje delo, hkrati pa sanjarili o romantični ljubezni z neoprejemljivim ljubimcem. Projekti, ki ste jih pripravljali in nameravali predstaviti tudi tuji javnosti ali se s skupino sodelavcev, somišljenikov podati na raziskovalno odpravo, potovanje, bodo morali počakati. Svoje intimne, poklicne in pridobitne interese boste morali ponovno pretehtati in prilagoditi razmeram ter osebam, ki so vam blizu. Po sončnem mrku lahko dodatno zaslužite, poskrbite za bolne in starejše ter zaživite s tistim, ki je zelo razumevajoč.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2020:

STRELEC – Pluton, pridružen retrogradnemu Jupitru, vas bo navajal k prenavljanju tistega, kar morate znova vzpostaviti v stanje pred pandemijo. Lunin mrk v vašem znamenju 5. bo priložnost, da poženete v tek ljudi, s katerimi želite opozoriti javnost na možnost preseganja slabosti, ki uničujejo nas in naravo. Iskalci zaposlitve se boste vrnili k prvotnemu delodajalcu ali k tistemu, ki potrebuje sezonsko delovno silo. Četudi bo zaslužek bolj pičel, se ga bo izplačalo vzeti, saj boste imeli ob tem določene ugodnosti. Novih poznanstev in ljubimkanja ne bo malo, še največ pa po 28.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2020:

KOZOROG – Z umikanjem z odgovornega položaja boste pridobili čas za urejanje nepremičnine, denarnih zadev, plačilo velikih računov ter uveljavljanje pravice do nadomestila za izpad dohodka v času pandemije. Vpliv mrkov z Marsovim tvornim aspektom na vas bo razširil možnosti za gibanje, sodelovanje na sestankih, potovanje v bližnjo tujino in dopustovanje. Čustvena vez z nekaj osebami se bo nadaljevala, a po 28., z vstopom Marsa v ovna, zožila le na izbranca, ki bo zmogel blažiti vašo prizadetost ali težave z nadrejenimi.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2020:

VODNAR – Saturnov vpliv na prilagajanje v izolaciji bo popuščal, Uran pa vam pošiljal spodbudne energije za vašo ustvarjalnost, iznajdljivost in sposobnost vračanja na stare tirnice. Do 24. se boste večinoma ukvarjali z odpravljanjem zaostankov, po 28. pa boste zmogli hitreje streči vse večjim novim potrebam in zahtevam vaših partnerjev, strank, počitniškemu utripu. Prihodki bodo med skromnejšimi, skupaj z dodatnim zaslužkom pa ugodni. Nove simpatije ne bodo mogle pretrgati čustvene popkovine z osebo, s katero ste intimno povezani.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2020:

RIBI –  Mars v vašem znamenju do 27. bo vnašal negotovost v vaš poklicni status, ker boste nekateri opravljali sezonsko delo, drugi bili redno, a preveč zaposleni, nekateri pa pod čustvenim pritiskom sodelavcev, zalezovalca, šefa, očeta ali partnerja. Lunin mrk bo za nekatere toliko stresen, da boste potrebovali počitek, če pa vam bo nagajalo zdravje, se zanesite na zdravilni učinek naravne terapije. Podjetnejši boste sodelovali v več razvojnih projektih ali ustvarjali lastno poslovno dejavnost. S fizično aktivnostjo vam bo lažje obvladovati izjemno občutljivost.