BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JULIJ 2019:

OVEN – Od popolnega sončnega mrka 2. boste imeli s prehajanjem Marsa v leva neupogljivo samozavest, fizično moč, vztrajnost pri delu, športu, ležanju na plaži. Kljub vročini boste imeli priložnost pokazati svojo atletsko postavo, se družiti na dopustu ali poslovnih srečanjih z vplivnimi ljudmi, sklepati posle, sodelovati v uradnih postopkih in potovati. Gneči, zastojem, neurju, UV-žarkom, opeklinam, požarom, nesrečam, poškodbam se izogibajte z razumnim, ne oholim ravnanjem. Vročica poletne ljubezni in srečelova vas bo zgrabila najpozneje po 28., ko bo vstopila še Venera v leva.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JULIJ 2019: 

BIK – Venera v raku med 3. in 27. obeta romantično in donosno poletje s čudovitima aspektoma, ki ju lahko izkoristite za počitnice ob vodi ali na deželi; gostinci in drugi odvisni od navala turistov pa za dobro prodajo naravnih in kulturnih znamenitosti, z njimi povezanih spominkov in doživetij. Naporne energije Marsa in Urana marsikomu ne bodo prizanašale, zato pa se boste bolj iznajdljivi in vzdržljivi uveljavljali na delovišču, kmetiji, taboru, v gorah, na križarjenju, v kulturi, gostinstvu, turizmu. Močna ljubeča čustva in zabavo lahko motijo srčne in fizične bolečine ter spori.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA JULIJ 2019:

DVOJČKA – Aspekt Merkurja (retrograden od 7.) in Marsa v levu z Uranom v biku bo prinašal zanimive izzive, strastno ljubezen, presenečenja, nevarnosti ali zastoje na potovanju, počitnicah v krajih z neurjem, nasiljem, blizu požara ali hrupnega veseljačenja. Da se izognete pretresom, se na premike pripravite s polnimi baterijami v mobilnih napravah, z zadostno količino goriva, osvežujočo pijačo, prigrizkom, s servisiranim vozilom, dobro voljo in potrpežljivimi sopotniki. Planeta sreče, denarja, erotičnih doživetij Venera in Jupiter bosta po 28. skrbela za nepozabne počitnice.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JULIJ 2019:

RAK – Za razburljivo prvo polovico poletja z ekstremnimi vremenskimi vplivi bosta poskrbela popolni sončni mrk 2. v raku in delni lunin mrk 16. v kozorogu. Čutili ju boste v duši po nemiru, motenem spanju, napetostih v odnosih, nekateri po izrazitih bolezenskih znakih, skrbi za premoženje, pridelke in varnost. Da ne boste imeli neljubih presenečenj, pustite vredne stvari na varnem, zaščitene pred točo, požarom, vodno ujmo. Venera v raku do 28. vas bo kljub vsemu razveseljevala s prijetno družbo, poletno romanco, denarjem, ustvarjalnostjo, prenavljanjem nepremičnine.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JULIJ 2019:

LEV – Zaradi pomikanja Marsa po levu od popolnega sončnega mrka 2. boste zaznali povečano moč borbene, športne in spolne energije, ega, srčnosti, bolečin in UV-žarkov. Nekaterim bo veliko do nastopanja, prikazovanja dostojanstva, čedne postave in odločnosti tudi v javnosti. Skrajne reakcije, neupoštevanje drugih in okoliščin vas lahko drago stanejo! Nevarnosti bodo v prometu, pri skakanju, na plaži, hrbtu slona, strehi, v visokogorju ali zrakoplovu. Predanost poslu, uglednemu partnerju, radodarnemu ljubimcu bo prinesla Venera v levu po 28.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JULIJ 2019:

DEVICA –  Aspekt Merkurja z Marsom v levu in Uranom v biku do 19. bo ustvarjal naporne razmere in odnose, nekaterim nevarne situacije, zlasti od 7., ko bo postal retrograden. Intenzivno delo pod večjimi vremenskimi obremenitvami vas bo utrujalo, zato se primerno hladite in brzdajte žolčne reakcije, da ne bo prišlo do nezgod, hujših nesreč in potrebnih intervencij reševalcev. Marljivi in podjetni boste imeli polno blagajno in bančni račun, ko vas bo Venera v raku najbolj razveseljevala. Dopust takrat in ljubimkanje z odločno in nežno osebo bo zabaven, žgečkljiv, a tudi stresen.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JULIJ 2019:

TEHTNICA – Vpliv Marsa iz leva bo blažilen, zato vas vremenske, družinske, partnerske, zdravstvene ali službene težave ne bodo podrle. Če bo vaš šotor na preveč odprtem območju, štirikolesnik zašel na območje velikih šap, čoln med močne tokove, potem boste lahko pisali pravljico ali dramo! Venera bo tedaj dosegla vrtoglave višine, ki jih zmorete doseči samo najbolj talentirani, izšolani in dostojanstveni na odru, rdeči preprogi, prestižnih prostorih, na borzi. Visoko postavljene cene in cilji lahko večini prinesejo znaten donos, čednega občudovalca, ljubimca, darila, potovanje ali službo.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JULIJ 2019:

ŠKORPIJON –  S sončnim mrkom 2. bo vaš vodilni planet Mars pričel dvigovati vaše finančne in počitniške načrte, uresničljive do sredine poletja. Sprva boste naleteli na ovire, nasprotovanje odločevalcev, šefa, partnerja, neugodne okoliščine, ki bodo za vas le izziv. Samim na avanturističnih podvigih se lahko pripetijo nezgode, zdravstvene težave, tudi grožnje ali sila. Sprejmite družbo tistega, ki si bo želel deliti doživetja z vami od jutranje zarje do nočnega kopanja in preštevanja zvezd! Razvneta čustva vaju bodo združevala do sprehoda pred oltar, sprte pare pa privedle do selitve.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JULIJ 2019:

STRELEC – Vzpodbudne energije Jupitra v strelcu bosta dodatno napihovala Merkur in Mars v levu, zato boste z zanosom opravljali poletno dejavnost, nekateri sodelovali v uradnem postopku, vodili skupino turistov, se pokončno držali v sedlu ter aktivno preživljali počitnice. Razkrivanje neosvojenih kotičkov sveta in srca vam bo v posebno veselje z Venero v levu po 28., ki bo utelešena tudi v osebi, ki vas bo navdihovala, osrečevala, erotično in finančno zadovoljevala. Zaposleni v sezonski dejavnosti boste morali biti hitri, da prestrežete denarni tok turistov.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JULIJ 2019:

KOZOROG – Opozicija sončnega mrka na vas 2. vas bo vznemirjala do delnega luninega mrka v kozorogu 16. ali še dlje, zato se na dopustu ali ob delovniku ne podajajte v tvegane situacije: na odprto morje, med nevihto na prosto, v gorah v bližino jeklenih vrvi, zaščitite gradbišče pred dežjem in vetrom, pridelke pred točo. Venera v raku vam bo do 27. omogočala dodaten zaslužek, nakup opreme, dober ulov, počitnice z družino, ljubečo osebo, srečanje s prijatelji ali staro simpatijo. Na potovanju bodite pripravljeni na zastoje, ovire, nezgode, nesporazume zaradi retrogradnega Merkurja.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JULIJ 2019:

VODNAR – Zaradi opozicije Marsa iz leva na vas do avgusta boste težje prenašali vremenske vplive, naporno delo, togo držo, dolgotrajno mirno sedenje, večja bremena, zahtevne osebe, partnerja, priprave in potovanje v kraje vašega dopustovanja. Od nočnega veseljačenja 27. vas bo nekdo razbremenjeval, hvalil, ljubil ali izdatno nagradil. Potovanje v daljne kraje s prijetno družbo naj ne zamegli vaše skrbi za lastno in premoženjsko varnost. Nekateri boste imeli spreminjajoče bolečine, ali boste pod pritiski nastopaške osebe ali se zaljubili v »kapitana«!

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JULIJ 2019:

RIBI – Prijazne energije Venere v raku vam bodo na obalah celine, otokov, jezera skupaj z Neptunom in Uranom pričarale pravljično vedrino in prebudile topla ljubezenska čustva. Nekaterim bo dopust z družino, prijatelji ponovno vrnil samozavest, stik z neokrnjeno naravo in s seboj pa deloval zdravilno. Plodnost godnih za starševstvo bo povečana. Mnogi zaposleni se boste udeležili strokovnega izpopolnjevanja, sklepali dogovore, šli na mednarodno izmenjavo, se prezaposlili v tujino, ugodno prodajali svoje znanje, pridelke, storitve vrhunske kakovosti.