BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2022:

OVEN – Vzvratno gibanje Marsa v dvojčkih bi lahko slabilo vaše zdravje in zbranost pri vsem, s čimer se boste ukvarjali, saj bo v stresnem aspektu z Neptunom v ribah. Morda vam bo postopoma bolje po 17., ko vam bo Merkur v družbi Venere v strelcu znova vlival optimizem in voljo, da se z borbenostjo, živahnejšimi aktivnostmi ter podporo simpatizerjev in ljubljene osebe izvlečete iz nelagodja. Harmonija s Saturnom v vodnarju vas bo po mlaju znova vrnila na zemljevid javnega dogajanja, sodelovanja s skupinami oviranih in tistih, ki se potegujejo za boljše prihodke in pravičen status.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2022: 

BIK - Lunin mrk bo imel močan vpliv na vas do 17. ter obremenjeval pretežno rojene v drugi dekadi, zato bo zelo pomembno, da boste imeli sogovornike, ki vas bodo razumeli, podpirali, spodbujali in vam priskrbeli dobrine, ki jih boste potrebovali. Če boste črnogledi, bi lahko ostali sami s svojo muko ali boleznijo. Toda po vstopu Venere v strelca 16. vam bo šlo na bolje. Vračal se vam bo humor in uspešnejši boste v poklicu, pri vsakdanjih opravilih in v ljubezenskih odnosih. Obeti za boljše prihodke bodo vse večji, morate le še ugotoviti, do česa bi še lahko bili upravičeni.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2022:

DVOJČKA – Zaradi Marsa v dvojčkih boste občutili nemir v duši, motnje v počutju, pri delovanju nekaterih organov in funkcij, njegovo retrogradno gibanje pa vam bo omogočalo zamenjavo ležišča, terapij, prostorov za bivanje ali službovanje ter srečanje s kom, ki ste ga pozabili. Družinske in finančne skrbi, ki bi vas lahko obremenjevale zaradi vpliva mrka in Merkurja v škorpijonu do prehoda v strelca 17., se bodo razblinile zaradi vedrih dogodkov, simpatij, razveseljivih novic, izobraževanja in potovanja. Z govorniškimi spretnostmi, ki bi presegale znosne okvire, bi lahko sprožili javni odpor.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2022:

RAK – Od prvega krajca 1. do zadnjega krajca 30. bosta za razburljivosti skrbela ščip s popolnim Luninim mrkom v biku 8. in mlaj 23.! Sprva vas bodo še podpirale energije Merkurja in Venere v škorpijonu, zato boste dobrodošel člen za pomirjanje med stranmi, ki se ne morejo sporazumeti. Nekateri boste veseli zaključka pomembnega dela prenove zgradbe, cenejšega energetskega vira, energetskega dodatka ali uspešnega reprogramiranja prihrankov, prihodkov ali izplačila zapadlega dodatka oziroma subvencije ter razkrivanja neznank.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2022:

LEV –  Vsakdanje in zdravstvene nevšečnosti vam bodo povzročale turbulentne energije, zato bodite v odnosih strpni, a tudi ne vsiljivo pozorni do šibkih in starejših. Stroškov ne povečujte in bodite obzirni do okolja in zdravja drugih. Bolj optimističen čas bo z Venero in Merkurjem v strelcu, ki bosta aktivnim, ustvarjalnim in podjetnim omogočala uresničevanje načrtov, študijskih obveznosti, reševanja pravnih vprašanj, prehajanja na nov način dela, menjavo službe, prevzem funkcije, selitev, trženje nepremičnine, potovanje, pa tudi seznanjanje s simpatijo na daljavo ali iz tujine.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2022:

DEVICA – Z gibanjem Merkurja in Venere skozi škorpijona do 17. bo sočustvovanje, obžalovanje ali žalovanje močnejše pri tistih, ki jim bo usoda vzela koga od bližnjih. Pa tudi kasneje vam neugodno retrogradno gibanje Marsa, ki bo vzpostavljalo konfliktne aspekte po mlaju, ne bo prijetno prenašati. Bo pa izziv, ki ga lahko uporabite pri poklicu ali tistem, kar je vaše poslanstvo. S finančnimi spretnostmi si boste nekateri začasno izboljšali položaj, z nedovoljenim in zdravju škodljivim početjem pa ne pretiravajte, da ne ogrozite še sami sebe!

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2022:

TEHTNICA – Po prehodu Venere iz škorpijona v strelca 16. se vam bodo zdele ljubezenske, finančne, energetske in zdravstvene skrbi manj hude kot prej. Dvome lahko še vedno zaupate strokovnjaku, ki vas bo poslušal in vam znal pravilno svetovati. Napačnih rešitev ne bo dobro sprejeti, da si ne bi škodili in da ne bi trpelo tudi vaše partnersko življenje. Planeta komunikacije, ljubezni, denarja, poslovanja, inteligentnih in strokovno utemeljenih odločitev, ki bosta v ognjenem elementu, vam bosta od 17. ponujala hiter napredek, zato bodite pripravljeni reagirati brez pomislekov.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2022:

ŠKORPIJON – Zaradi nedirektnega gibanja Marsa bodite pripravljeni na prilagoditve, menjavo načina in časovnice izvedbe programov, terapije, partnerjev ali ljubimca. Venera in Merkur v vašem znamenju do 16. in 17. bosta na vas prenašala pristojnost za upravljanje s premoženjem, za zastopanje drugih ali nemočnega družinskega člana. Morebitna selitev v nove ali prenovljene stare prostore ali drugo službo bo nato delovala optimistično na vas, da se boste z gorečim elanom lotevali projektov, ki vas bodo izpolnjevali, vam omogočali strokovni napredek in višje prihodke.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2022:

STRELEC – Energije retrogradnega Marsa bodo uperjene tudi zoper vas, zato razumite kritike in čustvene izbruhe kot izraz stiske in kmalu boste strokovnjak za bolečine drugih ter iskalec globljih vzrokov za disharmonijo v odnosih. Bolj kot doslej boste morali popaziti na svoje zdravje, saj vam lahko onesnažen zrak in virusi povzročijo napredovanje dotlej prikritih zdravstvenih težav. Ljubezenskih, finančnih, družabnih, študijskih, pravnih, podjetniških in transportnih priložnosti, ki jih bosta prinašala Venera in Merkur v strelcu od 16., pa nikar ne spreglejte!

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA ONOVEMBER 2022:

KOZOROG –  Milobno žarčenje Venere in Merkurja iz škorpijona na vas v prvi polovici novembra vam bo pomagalo sprijazniti se z vsem, kar je povezano s staranjem vaših prednikov ter z odraščanjem otrok, ki zapuščajo vaše domače »gnezdo«. Tudi vi si boste morali preurediti zasebno in poslovno življenje, da vam bo prijetno, udobno, da boste imeli ob sebi ljubljeno osebo, s katero si bosta delila radosti in skrbi. Če boste pogumnejši pri obnavljanju in poglabljanju stikov s tistim, ki ga že dolgo občudujete, boste doživeli radosten preporod vsaj po mlaju, dotok denarja pa se bo prav tako povečal.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2022:

VODNAR – Spomini bodo za samotne vodnarje bolj obremenjujoči zaradi konfliktnih aspektov do 15. Pa še te si lahko olajšate, če se boste udeležili kakšne prireditve, pri kateri boste fizično in intelektualno zelo aktivni. Uživanje dobrot svetega Martina naj bo zmerno, da se vam kaj ne pripeti. Ponovno pa boste zaživeli v vsej svoji živahnosti z energijami Venere in Merkurja v strelcu, ki vam bosta polepšala življenje v službi, poslih, pri urejanju uradnih zadev, na poteh in med nakupi, saj boste navezali kontakte s simpatičnimi ljudmi, med katerimi bo tudi kdo, v katerega se boste zaljubili.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2022:

RIBI – Do direktnega gibanja Jupitra v ribi 25. vam morda uspe urediti zaostale uradne zadeve. Pod vplivom retrogradnega Marsa pa boste skušali dognati ozadje nejasnosti in odpraviti težave. Dosežete lahko reklamacijo, ugodnosti in izplačilo denarja, menjavo delovnega mesta, blaga ali prebivališča ter trženje nepremičnine, pridelkov, znanja ali umetniškega talenta. Motnje v počutju, zdravju in v odnosih bodo večje okoli mlaja, pri nekaterih tudi zaradi ljubezenskega trikotnika, v katerega bi lahko bili zapleteni.