BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2020:

OVEN – Do 30. Vas bo Mars v kozorogu s hladno odločnostjo osredotočal na delo, doseganje norme, postavljanje rekorda, sklepanje poslov, pospeševanje projektov, prodajo izdelkov, nepremičnine, študij, na raziskovalno potovanje, zaslužen dopust, ki ne bo pasiven, ali na terapije. Če boste preveč zahtevni ali napadalni do drugih, neprevidni pri nevarnem početju, se lahko izčrpate, poškodujete, opečete, povzročite večjo škodo, zamajate partnersko razmerje. V nasprotnem boste uspešni, ljubeči in ljubljeni, denar in dobrine pa se vam bodo množile.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2020: 

BIK – Pri delu in ljubljenju se bo vaša vnema umirjala z Venero v biku od 5. in dosegla zrelo fazo do pomladi. Sijajni aspekti s planeti v kozorogu vam bodo pomagali napredovati v karieri, pri zasebnem poslu, v politiki, pri urejanju kapitalskih deležev, dediščine, dokumentov, nepremičnine, umetniškem ustvarjanju, vlaganju denarja, igri na srečo ali širjenju družine. Samski bi morali najti svojo boljšo polovico, se uskladiti in si priseči zvestobo. Delovanja Urana se ne prestrašite, ampak sprejmite izzive, spremenite življenje, delodajalca, kraj bivanja, če je potrebno, posebno po 22.!

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2020:

DVOJČKA – Zaradi retrogradnega Merkurja v vodnarju do 11. in polne lune pred tem nasproti Neptuna v ribah, kamor se bo premaknil vaš vodilni planet po 16., se bodo krepile iluzije, težje bo sklepati dogovore, posle, zavezništva. Nastala bo čustvena zmeda, razdvojenost, slabše počutje ali bolezensko stanje. Samo najbolj obvladani, umirjeni bodo krepili notranjo moč, znanje, ustvarjalnost, izkoristili zmedo, slabosti drugih, napredovali, ugodno zaslužili po 22., ko se jim bo odprlo »okno v svet« s Saturnom v vodnarju, se bodo uveljavili v družbi in posodobili komunikacijska sredstva

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2020:

RAK – Pod vplivom močnega žarčenja Venere iz bika ter nekaterih ljudi, ki se ukvarjajo z neobičajnimi stvarmi, večjimi transakcijami, boste lahko že do polne lune v devici 9. urejali stvari za nazaj, ki bodo vplivale na vaše posle in zasebno življenje v prihodnje. Po 16. vam bodo prišle na ušesa informacije, ki bodo nevtralizirale neugodne pritiske na vas do mlaja 24., če jih boste znali s pridom uporabiti in z najboljšimi partnerji ponuditi tržišču nekaj še boljšega. Ljubezenske težave ali neželeno samskost vam bo pomagal blažiti nekdo, ki vas bo strašansko vzljubil.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2020:

LEV – Vaša zagretost za vodilno idejo se bo umirjala in prešla v fazo iskanja praktičnih, tehnoloških, inovativnejših in finančnih rešitev. Če jih ne boste priskrbeli do pomladi, vam bodo vplivnejši od vas odklonili podporo po 22., kar bo nekatere leve spravljalo ob mlaju pred materinskim dnem na misel, da bi si izbrali drug poklic ali konkurenčnega delodajalca. Podoben dramaturški lok se bo vil v ljubezenskih odnosih, toda uspešni boste tisti, ki obvladujete sebe in znate širiti pozitivno vzdušje, ljubezen in priznanje drugim, kar lahko še utrdi vaš položaj in srčne vezi.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2020:

DEVICA – V času retrogradnega Merkurja lahko neugodnosti ublažite, če se boste dogovarjali tudi s tistimi, s katerimi ste se razhajali. Svoj položaj, posle in prihodke boste nato postavljali na nove temelje, prilagodili in posodobili vrednote in rešitve, ki jih boste lahko tudi pravno utemeljili in overili po 16. Tedaj bo zrasel vaš ugled, povečala se vam bo možnost za prevzem ugledne in povezovalne funkcije, za prezaposlitev, izmenjavo s tujino. Ugodno pa bo tudi za posege na nepremičninah, trgovanje z njimi, za utrditev ljubezenske zveze, čakanje na naraščaj in kupovanje dragocenosti.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2020:

TEHTNICA – Z nizom dobrih aspektov Venere v biku po 5. na vas in nekatere najbližje boste lahko uredili osebne, službene, finančne, zdravstvene, nepremičninske, uradne, pravne in ljubezenske zadeve, izboljšali svoj položaj in utrdili razmerja, ki vam veliko pomenijo. Umetniški talent, smisel za estetsko urejanje prostora, samooskrbo z živežem, okrasnimi rastlinami ali izdelki iz recikliranih materialov vam bo utrl poti do tistih, ki so ekološko ozaveščeni in vključeni v mednarodne projekte. Nevezani lahko sklenete več kot kompromis s tistim, ki vas najbolj draži.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2020:

ŠKORPIJON –  Do 22. boste morali preurediti stvari in prostore, ki že dolgo kličejo po spremembah. Odstranjevanje nepotrebnega in zbiranje čistejšega, ekološkega, naravnega, četudi daleč, vam bo pomagalo postaviti na noge projekte, posle, stroko, kulture prilagojene podnebnim razmeram, dom ter sorodstvene in prijateljsko ljubezenske odnose. Večja vsota denarja, ki jo boste zaslužili ali si jo izborili, vam bo omogočila potovanje v kraje, kjer boste raziskovali kulturne in naravne posebnosti, se preizkušali v vzdržljivosti, odrekanju in tehnični usposobljenosti.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2020:

STRELEC – Širjenje dejavnosti bo zahtevalo nakup nepremičnine, naprav, opreme, lahko tudi vzdržljivejših materialov, boljših sadik, metod dela ali odstranjevanje odvečnih stvari. Pri študiju, spoznavanju duhovne ali bolj uporabne vsebine boste naleteli na nejasnosti, ki vam jih bo lahko ustrezno razložil samo vrhunski strokovnjak. Zaslužek najbolj discipliniranih in organiziranih se bo znatno povečeval. Radost, ki vam jo bo prinašala pozorna, a tudi kritična oseba, bo v vas vzbudila spoštovanje, ljubezen in spolno privlačnost.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2020:

KOZOROG – Ostro žarčenje Marsa v kozorogu vas bo poleg pozitivnega Jupitrovega vzpodbujalo k radikalnim spremembam, vas discipliniralo, vam vlivalo moč in pogum, da bi izpeljali, kar je potrebno in kar si boste zamišljali. Sledite svojim sanjam, intuiciji, a ne brez razmisleka, potem boste naredili uspešne preobrate ter napredovali v karieri, ljubezni in pri krepitvi materialne osnove. Povečan zaslužek bo odvisen od vašega optimizma, kljub zdravstvenim težavam in drugim omejitvam. Nekateri se boste odpravili na raziskovalno potovanje, drugi osvajali odgovorno funkcijo in se pravdali.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2020:

VODNAR – Za seksi oblačila morda ne bo prezgodaj, če le ne boste pretiravali v zelo hladnem vremenu. Upanje, da se vam približa kdo, ki bo ustrezal vašim strogim merilom, bo uslišano, če boste odprti in tudi sami dajali pohvale. To vam bo koristilo v službi in pri drugih poslih ter urejanju premoženja. Po 22. vam bo vstop Saturna v vodnarja pomagal napredovati v družbi, stroki, zato razmišljajte o nadgradnji znanja in iskanju bolje plačanega dela. Nove izzive vam bo prinesla ponudba prijatelja, posodobitev elektronske opreme, stanovanja, nekaterim selitev v drugo okolje.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2020:

RIBI – Z retrogradnim potovanjem Merkurja in njegovim »ribarjenjem« po ribah od 16. boste s ponavljanjem pred 22. vendarle dosegli svoje. V oporo vam bosta s svojim zgledom, nudenjem praktične in strokovne pomoči odločen moški in samozavestna, ustvarjalna in srčna ženska. Da ste vredni njunega zaupanja, lahko tudi finančne pomoči, boste dokazali z redno skrbjo za ostarelo osebo, brez neprimernih kritičnih besed. Studiozni boste zaključevali študij ali vpisovali njegovo nadgradnjo, pridobili sredstva za svoj projekt, lahko napredovali v službi ali se zaposlili v tujini.