BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2019:

OVEN – Energije Marsa v škorpijonu bodo do novega leta tako močne, da jih boste čutili v mišicah, spolnih organih, v duši, denarnici in na bančnem računu. Veliko vam bo zato do fizičnih aktivnosti, vztrajnega dela, nekaterim do nepotešljive spolnosti. Branilci meje in preiskovalci boste marsikaj odkrili in zajezili, o nekaterih rezultatih in dosežkih tudi poročali v medijih, podjetniki pa več zaslužili z vsemi dejavnostmi, ki so povezane z zimsko, praznično in smučarsko sezono. Po 20. vam bo Venera v vodnarju odpirala oči in okno v svet ljubezni, inovativnim jamčila dodatne dohodke, božičnico, moderno napravo, nekaterim otroka.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2019: 

BIK – Grožnje z odpuščanjem, znižanjem dohodkov, napetosti v odnosih z osebami, na katere ste dnevno vezani, zamera do tistega, ki vas spolno privlači, bolečine ali povečane skrbi z zdravjem se bodo zavlekle do zadnjega decembra. Strahovom do 9. in virusom kasneje se boste uprli tudi s krepitvijo telesne odpornosti in duševnega miru ob obredih, značilnih za čas »dobrih mož«. Sončni mrk 26., povezan s pozitivnimi vplivi Jupitra, vam bo namenjal nekaj več zaslužka, nekaterim novo službo, Venera pa vzbudila ljubezenska čustva, hrepenenje po starševski vlogi in povečala plodnost.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2019:

DVOJČKA – Pregledi vašega poslovanja, finančnega stanja in zdravja lahko pred 9., ko bo Merkur še v škorpijonu, le nekaj odkrijejo. Če boste pravočasno odpravili nepravilnosti, napake ali napačno ravnanje, vam polna luna in neugodno »virusno« razmerje z Neptunom ne bo moglo povzročiti večje škode. Pri poslovanju, vožnjah, smučanju, neposrednih stikih z množicami bodite previdni tudi do ognjemeta. Za ljubezen vam bo do 29. na voljo več oseb, a že pred božičem vas bo najbolj očarala ena, s katero lahko doživite čudovito silvestrovanje. Venera v vodnarju v tem času bo marsikomu pomnožila prihodke in vrednost daril.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2019:

RAK – Čustveno, duhovno, religiozno doživljanje prazničnega decembra bo poglabljal Mars v škorpijonu, ki vam bo vzbujal željo po večjem zaslužku, strastnih doživetjih v spolnosti, skrajnih zimskih razmerah, na toplem v termalni vodi in savni. Pri uresničevanju želja vam bo pomagala ubranost z ljubljeno osebo, nekaterimi sodelavci, prijatelji in otrokom. Razveseljevalo vas bo obiskovanje prazničnih sprevodov in obredov, od sončnega mrka 26. pa bo neodpuščene z dela razburjala vznesenost ob doživljanju zimske idile, dodatki k plači ali pokojnini, na novo zaposlene pa tudi obeti za boljši zaslužek.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2019:

LEV – Dopust velja izkoristiti v toplejših krajih, da vam bo lažje prenašati neprijetna občutja, povezana z zdravjem, službo, zmanjšanimi prihodki ali prezaposlitvijo. Pri statičnih delih na prostem ali v onesnaženem okolju bi preveč trpelo vaše zdravje in psihično počutje, zato si december organizirajte tako, da bo znosen. Odnose s posesivnimi in zamerljivimi osebami, med katerimi je lahko tudi vaš dragi, boste skušali nekoliko razvedriti z optimistično klepetavostjo, strastnim ljubljenjem in radodarnostjo, ki vam jo bo omogočilo denarno nakazilo ali dobra prodaja pred božičem.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2019:

DEVICA – Pri večini svojih delovnih, poklicnih, rekreativnih, ljubezenskih, seksualnih, duhovnih in finančnih prizadevanj boste imeli trdno podporo Marsa v škorpijonu, ki jo boste lahko prepoznali tudi v kom od tistih, ki vas imajo radi, pa so sicer črnogledi. Kljub nekaterim nestabilnim situacijam, pravnim zagatam vam bo napredujoč vpliv Jupitra v kozorogu pomagal doseči pravico, tudi pri izplačilu tistega, kar vam pripada. Na napore priprav na najdaljšo noč se pripravite s hladnokrvnostjo telesno in duševno dobro odporne osebe, da ne zbolite. Nezadovoljne bo romantika omamljala s šampanjcem v roki.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2019:

TEHTNICA – Vladarica ljubezni, denarja, prijateljstva, estetskega čuta vam bo do 19. pomagala urejati praktične zadeve v službi in zasebno, toda težja aspekta vam bosta prinesla izzive, ki jih boste morali preudarno urediti, da ne boste imeli težav, škode, večjih stroškov, razočaranja ali zdravstvenih težav. Brez tveganj v poslih, pri pripravi praznovanja in drugih odločitvah ne bo šlo. Nekateri boste po 20. z Venero v vodnarju nagrajeni in srečni, druge čaka še večja preizkušnja, povezana z menjavo stanu, statusa, stanovanja, službe, zdravil, terapije, ljubimca.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2019:

ŠKORPIJON –  Nivo testosterona vam bo povečeval Mars v škorpijonu ter vas silil k povečani fizični, spolni, a tudi duhovni dejavnosti. Želeli boste doseči več v svoji poklicni in interesni dejavnosti, zaslužiti toliko, kot mislite, da ste vredni ali da vam dolgujejo, ker pa se po 20. vse ne bo dogajalo po vaših željah, boste čustveno zelo vznemirjeni. Zaradi tega lahko manj odporni ali že tako bolni poslabšate svoje zdravstveno stanje. Več vam bo v ljubezni, z dodatnimi prihodki in potovanjem obetal Jupiter v kozorogu in prinesel izvrstne priložnosti že pred silvestrovanjem, ki ga boste številni izkusili v robatih okoliščinah, a v stiku z naravo.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2019:

STRELEC – Vstop Jupitra 2. v kozoroga bo preusmeril vašo pozornost na materialno, finančno, poslovno, nepremičninsko plat, ki jo boste urejali v družbi sijajnega aspekta z Uranom do pomladi. Tudi če želite ostati samo v duhovnih razsežnostih, bo predmetni svet terjal, da ga urejate, kar vam bo uspevalo skupaj s partnerjem in pravimi mojstri. Nekaj več denarja, primernih daril, pozornosti, vesele družbe in ljubezni boste deležni med 20. in skokom v novo leto. Če boste storili vse, da bi staro leto zadovoljivo zaključili, se vam bodo kmalu odprli novi horizonti, žgoča ljubezen, potovanja, zdravljenje.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2019:

KOZOROG – Vstop Jupitra v kozoroga 2. vam napoveduje pozitivne spremembe v osebnem življenju in v poklicu, ki jih bo prinašala do 20. tudi Venera v vašem znamenju v podobi »angela«, naklonjenosti dobrih ljudi, zaslužka, priznanja, prijateljev, praktične simpatije kot uvoda v resno ljubezensko zvezo. Z bogato božičnico, odpravnino ali nagrado vam bo po sončnem mrku 26. omogočeno dopustovanje v mondenih krajih. Varčnejšim in bolj podjetnim bo uspešno zaključeno poslovno leto odskočna deska za nadaljnji razcvet; odpuščenim, prezaposlenim in zaljubljenim pa za udejanjanje svojih sanj.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2019:

VODNAR – Muke od slabe vesti, ker nečesa v preteklosti niste naredili, bodo tolikšne, da se boste morali podvizati »pospravljati« za seboj, sicer boste zboleli! Na srečo vam bo »neusmiljena« moč Marsa krepila vzdržljivost pri delu in drugih aktivnostih, da se boste široko smejali svojim imenitnim rezultatom in možnostim za napredek, boljši položaj, status, ugled in zaslužek po 20., ko bo Venera v vodnarju. Osrečevali boste svoje bližnje, prijatelje in simpatijo, ki vam bo prirasla k srcu. Ne bojte se z njo ustvariti trdne skupnosti, morda z njo sodelovati v zanimivem poslovnem projektu ali umetniški stvaritvi.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA DECEMBER 2019:

RIBI – Dober zaključek merkurjevega leta boste imeli tisti, ki morate kaj zagovarjati, da pridobite licenco, ki je pogoj za prevzem odgovornejšega položaja v službi, funkcije v podjetju ali ustanovi ter za zaposlitev v tujini. Do 19. uredite svoje finance, ki jih bo dobro prenesti v manj tvegane naložbe, s partnerjem pa boste našli soglasje o pomembnih skupnih načrtih, življenjskih projektih. Neuslišanim v ljubezni bo Venera v kozorogu »pričarala« osebo, ki jo boste idealizirali, nekateri z njo spočeli potomca, prejeli dobitek, nagrado!