BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2020:

OVEN – Neustavljiva sila Marsa v ovnu bo vaš generator delovne, športne in seksualne energije, ki bo vzpostavljal dinamične aspekte z Jupitrom, Plutonom in Saturnom v kozorogu. Nekateri jih boste uporabljali pri fizičnem delu, ki se ne bo omejevalo samo na notranje prostore in na sedeč položaj, potrebovali boste tudi zunanje aktivnosti. Te boste lahko živahno preizkušali v naravi med pritiskanjem na pedala, grizenjem strmine, premagovanjem nasprotnega vodnega toka ali smučanjem na vodi, počeli pa še druge vragolije stran od intimnega kroga drugih ljudi. Poškodbe niso izključene!

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2020: 

BIK – Vaša vodnica Venera bo zapustila dvojčka in vstopila v raka 7., s čimer se bo pričelo čustveno poglobljeno obdobje, pa tudi prijeten mesec doživljanja počitnic in vsega, kar je povezano z vašo osnovno pridobitno dejavnostjo. Primerno bo v krogu najbližjih oblikovati tisto, za kar niste imeli časa spričo delovnega tempa v službi. Menjava opreme v stanovanju, spravilo pridelkov, obnavljanje starih predmetov ali proučevanje zgodovine ter okušanje dobrot krajev na vašem popotovanju bo zadovoljilo vaše čute. Trenja, praske, naraščajoči stroški niso izključeni!

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2020:

DVOJČKA – Merkurjeve energije vas bodo po vstopu v leva 5. opogumljale, da boste bolj energično pripovedovali, kar vam leži na srcu, ter si tako na dopustu ali v delovnem okolju olajšali dušo, nekateri tudi delo. Stresni dejavniki vas bodo ustavljali na poti ali vam povzročali sitnosti pri uporabljanju naprav, prevoznega sredstva, da si boste zaželeli mirnega poležavanja na debeli blazini. Nastavljanja hrbta prijaznemu atletu, da vas mazili, bo konec s privajanjem na nov delovni tempo po 20. Merkur v devici vam bo takrat že omogočal hitrejše izdajanje in plačevanje računov.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2020:

RAK – Med ščipom v vodnarju 3. in mlajem v levu 19. boste intenzivneje čutili lunino leto skozi omejitvene epidemiološke ukrepe, se vživljali v stanje tistih, ki so v zdravstveni oskrbi ali ne morejo prosto uživati počitnic. Poslovneži z eno dejavnostjo boste na slabšem, če je odvisna od turističnega utripa na območju, ki bo preskromno obiskano. Pa vendar vam bo planet ljubezni, prijateljstva, plodnosti, otrok in denarja Venera med potovanjem skozi raka prinašal vsaj skromno, nekaterim tudi večje ali usodno zadovoljstvo. Neskladja in bolečine ne bodo večne!

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2020:

LEV –  Dobitke poletja zlate podgane ne smete zamuditi s tem, da bi ne znali opazovati in poslušati vsega okoli sebe. Merkur v levu med 5. in 20. vas bo dvigoval nad okolico, da boste hoteli blesteti s svojo osebnostjo in zunanjostjo. S tem bi izpustili dobrote, dobrine in duhovna sporočila, številni tudi večje prihodke. Tudi pri vodenju skupin, poletnih delavnic se navadite izmenjevati poglede in izkušnje. Po mlaju v levu bo druženje z vašim ljubim vse bolj prevevalo praktično delovanje na plaži, v stanovanju, pri hiši ali na pohodih po razgibani deželi.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2020:

DEVICA – Urejanje notranjih prostorov ali površin za opravljanje zunanje dejavnosti, služba v ustanovi zaprtega tipa, lahko je dom oddiha, negovalni oddelek ustanove za starejše stanovalce ali pa javni zavod, ki skrbi za posredovanje avdio-video vsebin javnosti, morda se bori proti širjenju okužb, bodo možna področja, ki vas bodo zaposlovala do prehoda Merkurja v devico 20. Manj dinamični boste v samoti raje ustvarjali dramaturgijo za predstavo ali si nabirali novih moči v klavzuri – osami. Ljubezenska čustva in zaslužek vas bosta vezala na znano osebo in vir prihodkov.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2020:

TEHTNICA – Če se boste na dopust odpravili po 7., ko bo Venera pričela svojo enomesečno pot po znamenju raka, boste doživeli kar nekaj prijetnih počitniških doživetij v zanimivih delih naše ali bližnje dežele. Hkrati vas bo mikalo namakanje v jezercu, tolmunu, čolnarjenje do otočka in preizkušanje sladkovodnih ali morskih jedi. Pred koncem poletja ne bo več tako sijajno, saj bodo nastopile nelagodne situacije, povezane s kovidom, vremenskimi vplivi, denarnimi zadregami ali nezadovoljstvom v partnerskem razmerju. Nekatere bodo pestile poslovne ali zdravstvene težave.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2020:

ŠKORPIJON –  Z vztrajnim sopotnikom ali sodelavcem, odvisno kaj boste najprej počeli, bi lahko kar dobro prebrodili večino avgusta, če ne boste preveč samosvoji. Želeli boste krepiti zdravje, kondicijo, morali pa urejati tudi službene, poslovne ali nepremičninske zadeve. Nekatere se bodo nanašale na vaše domače, vse pa bi vam lahko bile v breme, če bodo finančno preveč zahtevne. Pri denarju in intimnih stikih se bo kaj zatikalo po mlaju 19., kar bo vodilo v iskanje izhoda iz stiske. Še najboljša blazina za vašo vročo glavo in dušo bo ljubeč dolgoletni prijatelj.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2020:

STRELEC – Odločni ukrepi zoper vaše interese v službi in osebno svobodo bodo kot višja sila blokirali vaše načrte ohraniti stabilen vir dohodka in preživeti še nekaj časa na oddihu v nestresnem okolju. Odhod na čakanje ali na zavod za zaposlovanje ne bo vaša najljubša izbira. Imate pa možnost med 5. in 20. najti nadaljevanje svoje kariere pri drugem delodajalcu ali kot samostojni podjetnik, le vsebino dela še morate najti. Pri tem vam bo pomagal nekdo, ki ima vpliv ali potrebo po vaših storitvah. Le ne trošite brez potrebe, dokler se znova trdno poklicno in čustveno ne utirite.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2020:

KOZOROG – Prej ko se boste navadili sprejemati omejevalne okoliščine in si ustvarili drugačen ritem vsakdana, enako jemali »zaporo« dosedanjega poslovanja, prej boste pristali kot mačka na nogah in si rešili »kožo«. Na vas delujejo vse bolj dinamične sile, ki vas lahko privedejo v napeto stanje v družini, partnerskih odnosih ali v razmerju do delodajalca. V razburjenju si lahko prislužite poškodbo, okužbo ali okvaro vozila, naprave, od katere ste odvisni. Da pa vse ne bo prečrno, imate možnost ubrati bolj tradicionalne načine služenja denarja, ljubljenja in skrbi za zdravje!

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2020:

VODNAR – Naporen »počitek« na obali, v skalah, sredogorju ali na otočju bo tedaj, če boste s seboj imeli zahtevno mladež, ki ne bo mogla brez vašega sodelovanja pri potapljanju ali raziskovanju skrivnosti narave. Lažje bo tistim, ki boste do mlaja 19. uživali s privlačno osebo v razkošju mondenega počitniškega kraja, si privoščili mediteranske specialitete in se shajali s prijatelji na varni razdalji. Brezbrižnim do oddiha bo avgust naklonjen, saj boste lahko zaslužili s počitniškim delom, zadnje dneve pa se navozili z motornim ali električnim dvokolesnikom.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA AVGUST 2020:

RIBI –  Tudi še tako odločni ukrepi omejevanja vas ne bodo blokirali pri uresničevanju vaših dopustniških in delovnih aktivnosti, saj vam bo Venera v raku pomagala ohranjati samozavest in solidno finančno stanje. Prikrito tlenje ljubezenskih čustev do nekoga, ki vam bo nekaj časa nedosegljiv, vas bo grelo pri vodnih in podeželskih dejavnostih, obdelovanju vrta ali osveževanju stanovanja. Solidnejše možnosti za dodatno delo ali novo zaposlitev boste imeli po 20., ko se bodo pojavile potrebe po vašem znanju in izkušnjah. Tedaj boste lažje urejali uradne zadeve in dokumente.