BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2021:

OVEN – Ker bosta dominantna planeta Mars v škorpijonu in Saturn v vodnarju v konfliktnem razmerju, se boste spopadali z izzivi v poklicu, pri opravljanju svojega poslanstva, družbene, družinske ali druge vloge, s partnerskimi, finančnimi, vzdrževalnimi in zdravstvenimi vprašanji. Med mlajem in ščipom bodo možni koreniti preobrati, ki bodo obvladljivi, če boste vi obvladovali svoje doživljanje. Predani tistemu, kar počnete, in razmerjem, v katerih ste, se boste borili z vsemi silami, da bi si izborili tisto, kar vam je bilo odvzeto ali kar grozi, da bo spremenjeno v škodo večjega števila ljudi.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2021: 

BIK - Od 5. boste sledili svojim in poslovnim praktičnim ciljem, ker vas bo vodila Venera v kozorogu. Koristile vam bodo usluge zanesljivih strokovnjakov ali mojstrov svojega poklica, v ljubezni pa se ne boste zadovoljili samo z zunanjim videzom. Denar za uresničitev vzdrževalnih del, nakupa nepremičnine, osnovnega sredstva, naprave, zaloge energije za ogrevanje si boste izposodili. Težje bo tistim, ki do delnega luninega mrka v biku 19. ne boste izpolnjevali pogojev za posojilo. Do svojega zdravja, partnerja in nekaterih stvari ne bo dobro imeti mačehovskega odnosa.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2021:

DVOJČKA – Med 6. in 24., ko bo Merkur v škorpijonu, se ne prepuščajte turobnim mislim, ampak se poglabljajte v bistvo stvari, ki jih morate poklicno obvladati. Umske in fizične napore bi lahko usmerjali v proučevanje narave, varčevanje, ohranjevanje zdravja, preiskovalci pa v odkrivanje tistega, kar je skrito, v neskladju s predpisi. Drzni dvojčki boste preoblikovali poslovno dejavnost, jo prilagodili povpraševanju in hitreje bo delovalo po 24.! Tedaj boste tudi bolj sproščeni in dovzetni za ljubezen. Če je z dotedanjim partnerjem ne bo mogoče obnoviti, boste odprti za novo.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2021:

RAK – Med mlajem v škorpijonu 4. in ščipom 19., ki bo hkrati tudi delni lunin mrk v biku, pazite, da ne boste prepuščeni upornim silam. Če jih boste sprejemali kot začasno nujnost, vam bo lažje. Za nekatere boste skupaj z izkušenimi posamezniki našli obvode iznajdljivosti in napredovali na vam pomembnih smereh. Finančni viri bodo pogojevani z doseganjem standarda, ki pa ga boste izpolnjevali. V ljubezni vam bo godila odločnost, čutnost, fizična, duhovna in spolna energija vašega izvoljenca ali osebe, ki vam je prirasla k srcu.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2021:

LEV –  Do 5. si priskrbite najnujnejše za nemoteno delovanje, poslovanje, življenje in ljubezenske odnose. Pritiske in omejitve do prehoda Merkurja v strelca 24. bi lahko občutili kot silo, proti kateri se je težko boriti. Če jo boste zmogli sprejemati, vam bo lažje, pa tudi zdravstvenih težav ne bi imeli prehudih. V stiski vam bodo dobrodošli pogovori s strokovnjakom ali zaupno osebo. Partner vam ne bo dober terapevt. Če mu boste prenesli preveč slabih občutkov, se lahko še prestraši in umakne. Z denarjem ravnajte preudarno, kot tudi z ljubečim prijateljem

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2021:

DEVICA – Med pomikanjem Merkurja skozi škorpijona 5. do 24. se boste poglabljali v številke in uravnavali družinski ali družbeni proračun s potrebami in prihodki. Zaradi usodne bolezni sorodnika boste nekateri soudeleženi pri dediščini in pri razkrivanju tajnih podatkov. Obtoženi špekulacije se boste morali zagovarjati. Ko boste nepremičnino, ki jo premalo uporabljate, usposobili za normalno bivanje, imate možnost pridobiti najemnika in honorar. Ljubezensko življenje vam bo teklo po vsakdanjih tirnicah. Intuicija bo samske privedla do primernega partnerja.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2021:

TEHTNICA – Venera v kozorogu vam bo po 5. nalagala ambiciozne cilje, konkretne poklicne naloge in ustvarjala priložnosti za uspeh. Odnosi z avtoritetami, starši, uradnimi osebami bodo pozitivni. Pri iskanju službe, posla, izvajalca obrtnih del, kupcev ali prodajalcev nepremičnine, blaga ali storitev bosta odločilna vaša resnost in finančna trdnost. Ugled si boste zagotavljali s primernim slogom zunanje in notranje urejenosti. Za intimne odnose z vami se bo zanimal kdo, ki vas že dolgo opazuje in občuduje. Pripravljeni na resno razmerje ga boste spuščali k sebi po etapah.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2021:

ŠKORPIJON – Zaradi okrepljene moči Marsa v škorpijonu boste vse bolj zahtevni do sebe in drugih. Sledil mu bo Merkur do 24. in iskali boste globlji smisel v vseh stvareh, bili sumničavi, oprezni, včasih razdražljivi, zelo delovni, vztrajni do izčrpanosti in samozadostni. Športna dejavnost vam bo obnavljala življenjsko silo in vas ščitila pred obolenji. Spolno življenje ne bo zanemarljivo, če bi ga imeli s kom deliti. Vaš duhovni in telesni partner je lahko samo nekdo, ki ga že precej dobro poznate. Venera v kozorogu bo ljubezen ohranjala v realnih okvirih, kot tudi solidne prihodke.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2021:

STRELEC – Do 6. še lahko rešujete medkulturne in čezmejne stvari, ker pa se utegne kaj zaplesti, bo Merkur v strelcu po 24. s podporo Jupitra, strokovnjakov in poznavalcev problematiko razpletal. Med omejitvami in zastoji bodo tudi vremenske nevšečnosti, zato se nanje dobro pripravite. Med čakanjem na boljše priložnosti lahko počnete tisto, kar doslej ni imelo prednosti. Če že prihodki ne bodo silovito naraščali, pa vsaj obvladujte odhodke. Pri tem vam lahko pomaga vešč partner. Če boste z njim na bojni nogi, bo primeren tudi prijatelj.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2021:

KOZOROG – Po mlaju vas bo obiskala sreča. Če že ne pride v podobi osebe ali dobrih znancev, bo pa v denarnici ali na digitalnem računu – v povezavi z otroki, uspehi v službi, pri študiju, na umetniški poti. Venera bo namreč v kozorogu in bo imela kar štiri dobre povezave z drugimi kozmičnimi odločevalci. Te prepoznavajte v realnem življenju, ne v virtualnem, pa boste naredili odločilne premike naprej. Denar se vam bo kopičil tudi zaradi odlašanja z vlaganjem v nepremičnino ali v prevozno sredstvo. Plodni pari, novoporočenci imate priložnost za spočetje potomca do 24.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2021:

VODNAR – Po 6. boste imeli težje pogoje za urejanje službenih poti, delovnih in študijskih obveznosti, saj bosta Merkur in Mars v škorpijonu tvorila blokado s Saturnom v vodnarju, kasneje še z Uranom v biku! Od sebe in drugih zato do 24. ne pričakujte nemogočega. Turobnim tednom se upirajte z duhovno in zdravo pridelano hrano. Krepite potrpežljivost, ko ne boste razumljeni in bo vaš bližnji pričakoval, da boste razumeli njegove tegobe. Skupaj se odpravljajta na dolge sprehode, pa četudi molče in z roko v roki. Drezanje v boleča mesta vaju lahko za dolgo spre ali razdvoji.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA NOVEMBER 2021:

RIBI – Kljub neugodnim okoliščinam, ki bi vas lahko ovirale, boste lahko zadovoljni z vsem, kar vam bo omogočeno početi. Podporne energije Merkurja, Marsa in Venere vam bodo vzpostavljale pogoje za poslovni in zasebni razvoj, marljivim namenjale številne dobrine, pridelke ter gmotne ali finančne donose in pridobitve. Ponovno usposabljanje sebe ali drugih za uveljavljanje napredne tehnologije ali metod, ki bi še bolje koristile človeštvu, vam bo odprlo pot za nov karierni razvoj. Tega boste čutili tudi v ljubezni s spolno nehladno osebo.