BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2019:

OVEN – Zaradi Marsa v biku bodo vaše fizične moči usmerjene v praktično delo, stik z naravo, pridobitno dejavnost. Pri projektih, ki zahtevajo usklajevanje stališč in korenite spremembe na sistemski ravni, pa boste vztrajni. Finančni rezultati se bodo povečevali do pomladi, ko boste svojo dejavnost naredili širše dostopno. Nekateri se boste znova izobraževali, odpotovali na izpopolnjevanje ali dosegli poslovni dogovor o izvažanju svojih produktov. Krog prijateljev in simpatij se bo širil, a ne na račun prikrajšanosti vašega partnerja, ki ga ne smete zapostavljati!

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2019: 

BIK – Okrepljeni z Marsovim žarom razburjanja, jeze in ustvarjalne moči boste dokazovali, da zmorete premikati nemogoče. V sporu z nadrejenim, ustanovo ali partnerjem lahko potegnete krajši konec, saj bo vaša zaščitnica Venera v vodnarju nudila podporo bolj drugim kot vam. Nekateri boste sprejeli sveže poslovne, prostorske, finančne in ljubezenske izzive ter po 26. z Venero v ribi odplavali v višave naslade, se še bolj raznežili ob veselem pričakovanju poroke, naraščaja, povečanih prihodkov od ustvarjalnega dela ali izboljšanja zdravja, katerega ne smete zanemarjati!

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2019:

DVOJČKA – Z gibanjem Merkurja po ribi ne boste imeli obstanka pri dolgotrajnejših aktivnostih, med retrogradnim gibanjem od 5. do 28. pa vas lahko sanjavost, naivnost in pretirana občutljivost zavedejo v težave. Posebno previdni bodite pred dnevom žena in materinskim dnem, da ne naredite zmešnjave, izgubite službe, zdravja, denarja ali drugih vrednejših predmetov, partnerja, otroka. Največ navdiha boste dobili umetniki, zaljubljenci, igralci, zdravstveni in socialni delavci, politiki, goljufi, ki boste želeli popraviti tisto, kar ste pred časom zavozili!

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2019:

RAK – Mlaj v ribi 6. bo skupaj z Neptunom in Marsom tvoril tako vzpodbudne energije, da boste zgodaj pričeli z zemeljskimi in obnovitvenimi deli, kljub občasni nenaklonjenosti vremena. Podjetnim se bo mudilo doseči cilje in jih predstaviti javnosti ob ščipu v tehtnici 21. Pri premagovanju ovir, slabšega počutja ali čustvene občutljivosti vam bo koristila telesna vadba, joga, razvijanje kreativnosti in intuicije. Navdihovala vas bo trdnost, vztrajnost in vedrina nekaterih sodelavcev, partnerja, razposajenih otrok ali nadebudnih mlajših strokovnjakov s posebnimi ali najsodobnejšimi znanji.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2019:

LEV – Sončna energija in čustvene vibracije Merkurja vam bodo vzbujale hrepenenje po romantičnem življenju ter lajšale fizične in duševne napore, ki vam jih bodo nalagale službene ali zasebne poslovne obveznosti ter neutrudni ali nerazumevajoči partner. V okviru danih možnosti boste poskušali doseči najboljši položaj, umiriti nasprotja, izboljšati poslovne rezultate, ki vam bodo povečali ugled in prihodke. Resna zveza se lahko prelevi v prijateljstvo ali neseksualno razmerje, ob čemer bo marsikaterega leva navdušujoče spolno, intelektualno in čustveno zadovoljeval veder ljubimec.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2019:

DEVICA – Retrogradni Merkur v ribi med 5. in 28. vas bo usmerjal k delu za druge, z močnim občutkom za njihove potrebe, stiske. V službi, pri zasebnih poslovnih in neposlovnih aktivnostih boste zgled iznajdljivosti, saj vam bo uspevalo odpravljati napake za drugimi, posledice razdiralnega delovanja višje sile, vremenskih nevšečnosti, okvar, bolezni ali poneverjanj. Ljubezensko življenje lahko utrdite v razmerju z zanesljivo osebo, tako kot povečevanje prihodkov, nikar pa se znova ne zapletite v iluzije ali resne zdravstvene in materialne težave.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2019:

TEHTNICA – Vplivanje Venere iz vodnarja na vas bo do 26. izredno pozitivno, zato se ne vdajajte malodušju, kadar se bodo prepreke zdele nepremostljive, zlasti po 6. in okoli materinskega dne. V navezavi z zastopniki javnega interesa, civilne družbe, politikov, znanosti in informacijske tehnologije vam bodo energije Jupitra pomagale doseči uveljavljanje človekovih pravic, sistemskih sprememb, civilizacijskih norm, pravne rešitve – ob hkratnem doseganju osebnih in poslovnih ciljev. Izraze ljubezni ne prekrivajte z masko strogosti, ker lahko zamudite priložnost za novo razmerje.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2019:

ŠKORPIJON – Če vas ne bo izčrpalo naporno delo, psihični pritisk v službi, aktivnosti na nepremičnini, če ne boste podlegli bolezni, potem vas čaka veliko veselje v družbi z naprednimi ljudmi, odprtimi za napredek, boljši način življenja in uveljavljanje visokih etičnih in estetskih meril. Nekateri boste zapustili turobno okolje, neuvidevnega partnerja, si pridobili dodaten vir zaslužka, vlagali v sodobno opremo, tehnološko napredne aparature, oddajali prostore, si privoščili dolgo potovanje ali poseg in terapije, ki vas bodo popolnoma prenovile in odpravile pomanjkljivost.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2019:

STRELEC – Pozitivne energije Jupitra v strelcu vam bodo prinašale dodatne možnosti za širjenje idej, javno nastopanje, ponujanje in prodajanje po medmrežju ter vplivanje na družbene odločevalce za sistemske spremembe. Zaradi izmikanja nenačelnih in šibkih oseb lahko doživite začasen neuspeh ali pa ste ogoljufani, nekateri lahko tudi ponovno zbolite. Skupaj z vibracijami Venere v vodnarju boste mnogi imeli srečo v ljubezni, poslu, pri razvijanju svojega podjetja, nekateri dobili prvo službo, drugi se zaposlili čez mejo ali sodelovali v mednarodnem projektu.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2019:

KOZOROG – Vplivi mlaja in Marsa v biku vam bodo polepšali bivanje v novem okolju, kjer si s primerno opremo lahko naredite prijazen dom, v katerega boste z veseljem vabili prijatelje. Bolj delovni se boste pridružili projektni ekipi v službi ali zasebno, dodatno zaslužili in se lotili zemeljskih del. Zaključevanje odnosov z neskladnim partnerjem bo naredilo prostor za razmerje s primernejšim, ki ga že dalj časa poznate in bolj godi vaši duši. Za izboljšanje počutja in odganjanje bolezni vam bo koristila naravna terapija, mazila ter uživanje zdravilnih snovi.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2019:

VODNAR – Venera v vašem znamenju v osrečujočem aspektu z Jupitrom v strelcu bo razpihovala vaše hrepenenje po opaženosti, priznanju, ljubezni in prijateljstvu, večjem zaslužku, nastopanju v javnosti, romantičnem potovanju. Mnogim bo uspelo veliko od tega doseči, če vam energije Marsa v biku ne bodo povzročale neprijetnih občutkov, napetosti v odnosih, zdravstvenih težav, vnetij, bolečin, lahko pa tudi čisto materialnih skrbi. Sprejmite, kar bo neizogibno, in se veselite tistega, kar vam bo dano!

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA MAREC 2019:

RIBI – Zmeda zaradi vpliva mlaja v ribi 6. skupaj z retrogradnim Merkurjem od 5. do 28. bo povzročala nered, nejasnosti, močan vpliv vremenskih sprememb, pri nekaterih tudi odjuge, otepanje z odvečno vodo, plesnijo, okužbo, lahko tudi izgubo službe ali partnerja. Trdnejše ribice boste obvladale položaj, dobro delale, zaslužile, komponirale in nastopale v javnosti. Energije Marsa in Saturna v zemeljskih znamenjih vam bodo prinašale dobro sodelovanje z moškim ali drugo trdnejšo osebo, gradnjo ali popravila nepremičnine, zaljubljenim pa ustvarjanje resne zveze, družine.