BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024:

OVEN – Večji tempo dela, športnih, stresnih in drugih aktivnosti ter več seksualnega naboja boste imeli zaradi Marsa v kozorogu do 13. ter njegovega sožarčenja s Plutonom v vodnarju do ščipa 24. Nekatere zadeve in projekte boste morali zaključiti pred 16., da si boste lahko za tem obetali napredek, posodobitev opreme, informiranja javnosti, donacije, lahko tudi večjo prodajo izdelkov ali storitev, usklajene prihodke z inflacijo, priznanje ali nagrado. Iskalci zaposlitve ali dodatnega avtorskega dela tedaj zgrabite priložnosti, ki se bodo pojavile prek simpatije ali ljubljene osebe

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024: 

Finančno ovrednoten pristop do stvari, sodelavcev, partnerja, otrok in prijateljev vam bo narekovala Venera v kozorogu do prehoda v vodnarja 17., saj vam bo Jupiter v biku prinašal srečo, denar, selitev, ugodnosti, donacije, poznanstva z delavnimi in podjetnimi osebami ter tudi ljubezensko zvezo. Plutonov in Marsov pritisk boste težko prenašali, se iz neprijetne situacije skušali umakniti, si izboljšati zdravstveno stanje ter prekiniti razmerje s kom, ki vas ogroža. Do ščipa si lahko o čem premislite, pod vplivom Urana v biku pa spremenite zunanji videz.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024:

Po napornih vplivih Merkurja v vodnarju s Plutonom vam bo lažje, četudi se razmere, v katere ste vpeti v delovnem in življenjskem okolju, ne bi bistveno izboljšale. Očitki na račun vašega vedenja, opravljanja delovnih nalog, preteklosti se lahko pojavijo tudi v javnosti. Nekateri boste zamenjani s položaja ali pa si sami poiskali ugodnejšo zaposlitev ali študijsko smer. Saturn in Neptun vas bosta izzivala pri krepitvi zdravja in spopadanju s telesnimi ali duševnimi nadlogami. Te se bodo po dnevu zaljubljencev zmanjšale s podporo planetov ljubezni, prijateljstva in denarja.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024:

Šibki bi lahko, zaradi ostrega delovanja Marsa iz kozoroga do 13., podlegli bolezni, športno in fizično dejavni pa pridobivali na gibčnosti in moči do ščipa v devici 24., da bi bili pripravljeni na zgodnjepomladanska dela. Zmajeva energija po mlaju v vodnarju 9. bo najbolj delavnim omogočala dober zaslužek, podprta z energijo Jupitra v biku za napredovanje v karieri in pravnih zadevah ter v odnosih s tistim, ki vam je najbližji. Napetosti v odnosih se bodo končale okrog dneva zaljubljencev, da se boste po 23. sprostili, nevezani pa raznežili in zaljubili.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024:

LEV –  Če bo zaradi pritiska Plutona in Marsa iz vodnarja kazalo, da bi nekdo rad prevzel vaše delo in plačilo, potem se razglejte naokoli in si umislite posel, ki bi vam tudi ustrezal. V Sončevem letu lahko še v drugačni luči zasije vaša osebnost, zato se posvetite lastnemu razvoju, osebnostni in poklicni rasti. Venera v vodnarju vam po 17. prinaša prijetne priložnosti delati z javnostjo, ugodno zaslužiti, razvijati ustvarjalnost, pri nekaterih pa tudi zamenjati kraj bivanja, programsko opremo, zunanjost, pridobiti nova poznanstva in ljubezenskega partnerja.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024:

DEVICA – Ko bo Merkur od 5. do 23. v vodnarju, boste zamenjali obleko, način dela, opremo, se več pojavljali v javnosti, v medijih, na inovativen način predstavljali izboljšave. Pri napredovanju vas bodo podpirale tvorne energije Jupitra in Urana v biku, ovirale pa Saturnove in Neptunove, katerim se boste prekaljene device že znale upirati. Do 16. si v pogajanjih izborite boljše pogoje za sodelovanje, ugodnejše plačilo, se s partnerjem dogovorite za skupne, ljubeče in družinske aktivnosti. Zaljubljeni pa po ščipu v devici 24. opremljajte dom ali se odpravite na romantično potovanje. 

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024:

TEHTNICA – Venera v kozorogu vam do 17. ne bo prizanašala z vsakodnevnimi, nesentimentalnimi situacijami in opravili, ko pa bo v vodnarju, vam bo lažje. Doživljali boste uspeh za uspehom, preobrazbo, se uveljavljali v družbi, prek spleta in medijev, na globalnem trgu iskali posel, ga lahko tudi dobili, a z določenimi spremembami pri sebi. Spretni boste učinkovito obračali denar, kapital, se dodatno izobraževali, sprejemali pa tudi erotične izzive z mikavnimi osebami. Nezvestobe ne bo, če boste do dneva zaljubljencev razčistili sporne stvari s partnerjem.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024:

ŠKORPIJON – Vaša gonilna sila bo Mars v kozorogu, ki bo sožarčil s Plutonom v vodnarju med 13. in ščipom 24. Zato boste lahko prenekatere svoje načrte izpeljali tako, kot ste si zamislili, ob upoštevanju zahtevnih okoliščin, na katere boste naleteli. Vašemu praktičnemu in ekonomičnemu vidiku bo ustrezal malokdo, a z njim ali z njimi vam bo skok v zmajevo leto lepši, boljši in obetavnejši tudi po finančni plati. Nekatere bodo prevevala ljubezenska čustva, ki jih boste lahko izmenjevali s tistim, ki bo enakega kova kot vi. Pazite le, da ne zanemarite svojega zdravega načina življenja.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024:

STRELEC – Materialni in finančni del vašega delovanja in življenja bo poganjala energija Jupitra v biku, ki vas ne sme zavesti, da bi uživali v škodljivih zasvojenostih. Kar bo za druge težava, je lahko za vas prednost, zato od 5. sprejemajte nase tiste naloge, ki jih drugi ne bodo, pri tem pa bodite odprti za nova znanja in spretnosti. Po 17. lahko s pomočjo Marsa in Venere v vodnarju prodrete v svet z edinstvenimi zamislimi in produkti. Prihodek se vam lahko s tem izboljša, pojavi pa se konkurenčna simpatija, s katero bi želeli proučevati še nepoznane pokrajine ljubezni in spolnosti.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024:

KOZOROG –  Silovito energijo Marsa v kozorogu lahko uporabljate do 13. v službi, pri delu, športu, smučanju, krepitvi mišic, spolnosti ter pri urejanju vsega, kar mora biti dokončano do pomladi. Če se vam bo iztekla pogodba o delu, si iščite novo službo. Venera v kozorogu vam bo omogočala prihodek do 17., naprej pa samo če boste pristali na premestitev ali si sami umislili posel, ki bo zanimiv za tržišče. Z oddajo ali prodajo nepremičnine lahko zaslužite solidno vsoto, z dobro naložbo pa dobite še rento ali solidne obresti, tudi če boste bolehali.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024:

VODNAR – Če ne boste sprejemali preobrazbe Plutona v vodnarju, bo bolelo. Raje se uklonite okoljskim, gospodarskim, poslovnim, družbenim, zdravstvenim ali ljubezenskim silam. Vse bodo od 13., ko se bo v vodnarju pojavil še Mars, prinesle v vaše življenje veliko prelomnico. Če boste zdržali do ščipa 24., vam bo pozitiven vpliv Venere, ki bo tudi v vodnarju od 17., pomagal reševati nakopičene težave. Pripravljeni na spremembe se boste kmalu znašli, zamenjali položaj, službo, bivalno okolje, premoženje, dobili denar in se navezali na nove ljudi ali se zaljubili.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024:

RIBI – Planeti, ki žarčijo na delavnost, organizacijske sposobnosti, trženje, pridobivanje finančnih in materialnih koristi, zdravilne učinke, umetniško izražanje, ljubezenske odnose in strožjo izbiro prijateljev, vam bodo do 16. blažili neugodne okoliščine, ki jih povzročata Saturn in Neptun v ribah. Podjetje še vedno lahko razširite po 23., greste na potovanje, smučanje ali nadaljujete z reševanjem pravnih vprašanj. Samski imate možnost še pred dnevom zaljubljencev spoznati zrelo osebo za resno ljubezensko zvezo, utrditi svoj položaj v dobri službi in pripraviti dom za družino.