BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2023:

OVEN – Na vas bodo ves mesec delovale Marsove energije iz tehtnice, zato boste občutljivi na pravične rešitve. Z uveljavljenimi osebami in organizacijami boste hoteli izboljšati predpise, kar bo lažje po Venerinem obratu v direktno gibanje 5. Odtlej bi lahko za svoje avtorsko delo in opravljanje funkcije prejemali nekoliko višji honorar, nekateri tudi višjo plačo, čeprav v pogajanjih ne boste dosegli zaželenega povišanja. Pazite na svoje zdravje in na partnerja, da boste srečnejši v ljubezni! Poskusom drugih, da bi vas izločili iz postopkov, se boste uprli s svojimi dosežki.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2023: 

Ne samo Venerin, tudi Jupitrov vpliv na vaše življenje bo odločilen. Ta se bo obrnil 5. v retrogradno gibanje, čemur pa ne sledite v službi, v pravnih zadevah, pri urejanju nepremičnine, niti v ljubezni. Priložnosti, ki ste jih izpustili ali so se vam izmuznile, lahko še vedno zgrabite, če boste pripravljeni nanje. Večje finančne apetite in potrebe boste zadovoljevali z dodatnim delom in unovčevanjem svojih prednosti, vodstvenih sposobnosti ali umetniškim talentom. Tega bo pri vas občudoval nekdo, ki ste ga kdaj zavrnili, zdaj pa ga boste sprejemali, ker vam bo prišel prav.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2023:

Do 16. vas bo retrogradni Merkur usmerjal k popravljanju še ne doseženega. Razdiralno delovanje neurja, računalniških virusov ali smolo pri uporabljanju prevoznega sredstva boste odpravljali še do ščipa 29. Z obrtniki boste prenavljali tisto, kar so vam obljubili že spomladi. Dela lahko končajo še pred slabšim vremenom. Finančne, pravne, publicistične posle, razširjanje poslovne dejavnosti razvijajte naprej ter se ukvarjajte z nepremičnino in ljubezenskim razmerjem. To bo zelo praktično usmerjeno, po opravljenih delih pa erotično nabito.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2023:

RAK – Do mlaja 15., ko bo deloval še retrogradni Merkur, ne uvajajte novosti pri delu, v izobraževanju, praktičnih in obrtnih delih. Odpravljajte pomanjkljivosti in izkoristite priložnosti za ugoden nakup. Zatem vam bo direktno gibanje pomagalo napredovati, izboljševati postopke dela, se dogovarjati o prenovi programov ter uvajanju sistemskih sprememb. Da postopki in odnosi ne bodo tekli gladko, bo skrbel Mars v tehtnici, ki bo priganjal nadzorne organe k zaostrovanju etičnih in poklicnih meril. V ljubezenskem razmerju ga sprejemajte kot taktirko pri skupnih delih.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2023:

LEV –  Venera bo še naprej v vašem znamenju. Iz retrogradnega gibanja se bo izvila 5. ter skupaj z Marsom v tehtnici uveljavljala vaše vrednote in dosežke, ki jih boste lahko še nadgrajevali skupaj s pristojnimi, s skupino, umetniškim sestavom ali partnerjem. Ko boste pred žarometi, vas bo javnost prepoznala po izvrstnem izgledu, umetniškem vtisu in dovršeni kulturi jezika. Zaljubljeni vase in v urejenega ter uveljavljenega partnerja, morda iz drugega kulturnega okolja, boste uspevali s projekti, njegovo podporo, poznanstvi in umetniškim žarom ter več zaslužili.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2023:

DEVICA – Kljub retrogradnemu Merkurju do 16. boste čutili, da vam pri uveljavljanju vaših pogledov na projekte in dokumente ljudje le prisluhnejo, v pogajalski skupini pa uživate avtoriteto. V prid vam je Jupitrovo delovanje, ki vam pomaga preračunavati vsakršne spremembe, katerih vrednost se lahko povzpne v neslutene višine. S svojo treznostjo lahko pomembno prispevate k urejenosti izdelkov, čeprav do ščipa ni pričakovati trdnih odločitev. Vaš ljubljeni bo spoštoval vašo gospodarnost in se skušal udeleževati posvetov, razmišljanj in pohodov, ki bodo v radost obema.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2023:

TEHTNICA – Morda se vam bo zdelo, da vi upravljate z ljudmi, financami, organizacijami in tistimi, ki ustvarjajo kulturo, krajino, oskrbo, se pojavljajo v medijih ali pred razsojevalci, organizirajo proteste na javnih površinah. Vaše presojanje in aktivnosti bo sprožalo žarčenje Marsa v tehtnici, ki nima izrazito pozitivne energije in bo odraz vplivanja drugih iz nemoči, vsiljevanja neuravnotežene pravice in pravil. S tem se boste komu prikupili, mu postali simpatični, nekateri se zaljubili in se pobahali pred prijatelji, v soju žarometov nastopali v šovu in dokaj zaslužili. Pri vsem pa pazite, da ne izgorite!

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2023:

ŠKORPIJON – Za neumorno delo bi radi izposlovali višje prejemke, priznanje, nagrado, obdržali pristojnost, ki vam jo je zaupala ugledna ustanova za zastopstvo v tujini, toda nadrejenim vaše pobude ne bodo odgovarjale. Ni izključeno, da se zaradi tega ne boste zatekli k pasivnosti, odmiku od družbe sodelavcev, si vzeli odmor in prepotovali nekaj dežel, ki ste si jih vedno želeli videti. Če si te sprostitve ne boste vzeli, bi lahko dobili zdravstvene težave. Po 16. si le poiščite razumevajočega sogovornika, lahko strokovnjaka, do katerega bi celo začutili erotično privlačnost in željo po združitvi.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2023:

STRELEC –  Vaš vodilni planet sreče, rasti, razvoja, širjenja in obvladovanja materialnih dobrin, premoženja – Jupiter v biku, ki se bo po 5. pričel pomikati vzvratno, od vas ne bo več terjal toliko obremenitev z uživaštvom ali hlepenjem po kapitalu, saj se vam bo kaj odmikalo, po direktnem gibanju Merkurja 16. pa bi lahko sklenili razumno rešitev v povezavi z vašim deležem. Poslovni razvoj usklajujte z izobraževanjem, mednarodnim projektom, med vsemi aktivnostmi pa si še rezervirajte čas za svoje bližnje in ljubljeno osebo, ki bi vam lahko bila več kot samo v spolno zadovoljitev.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2023:

KOZOROG –  Težje okoliščine vam ne bodo dopuščale delovati in ljubiti s polno močjo in znanjem, saj bo Saturn ob Jupitru in Merkurju deloval retrogradno. Kljub vsemu lahko nato do ščipa 29. skušate premakniti naprej kaj od zaostalih del in odnosov, saj vas bo Marsova energija iz tehtnice nenehno vznemirjala in vas spodbujala k usklajevanju z možnim. Zaradi stresnih dejavnikov bi lahko staknili prasko, rano, bolečino ali vnetje, šli na preiskave in se morali zadovoljiti z zdravljenjem. Če si še lahko ustvarite prilagojen način dela in temu primerne vsebine, boste hiteli naprej, četudi šepaje!

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2023:

VODNAR – Ker bosta Saturn in Uran delovala retrogradno, bodo nekatere vaše zadeve stale, določena dela in projekti zaustavljeni ali bo potrebna revizija. Vse pa ne bo potekalo slabo, saj bo retrogradni Merkur omogočal odpravljati okvare, slabo izvedbo predhodnih del, kar pa bo obremenilo vaše prihodke. Ker se vaše tegobe s počutjem ali zdravjem še ne bodo unesle, si morate izboriti prednost pri terapijah, iznajdljivejše in premožnejše pa bo energija Marsa v tehtnici vodila po pomoč v tujino. Na podporo vam privržene osebe lahko vedno računate, četudi jo sprejemate še z zadržki.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2023:

RIBI – Zaradi retrogradnosti Neptuna in Saturna v ribah ter Jupitra in Merkurja boste morali odpravljati nered, navlako in poškodbe, ki so jih naredile nevihte, vetrovi ali napadi živali, ostalo pa vam bo še pospravljanje za drugimi. Gmotna, denarna in čustvena škoda vas lahko še prizadene po delovanju mlaja v drugi polovici septembra, zato bodite pripravljeni na nevihte tudi v odnosih. Te in položaj v službi lahko postopno izboljšujete z dogovarjanji do ščipa, saj bosta Merkur in Jupiter vendarle znova v harmoniji. Če pa vse ne bo mogoče, si boste pridobili novega simpatizerja.