BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019:

OVEN – S prehodom Marsa skozi vaše znamenje boste dobili ogromno energije. Povečan adrenalin vas bo gnal v akcijo na vseh področjih. Če se boste spuščali v borbo z nadrejenim, kolegi, partnerjem, boste zadali in prejeli veliko ran. Te ne bodo bolele samo njih, da se vam bodo umikali, ampak bodo tudi vam povzročile nepopravljive posledice! Preudarnim in podjetnim bodo zastavljeni posli pričeli od 7. prinašati vse več novih priložnosti, denar, simpatije javnosti, uspešna prizadevanja na družbeni ravni pamnogim tudi novo simpatijo ali resno razmerje.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019: 

BIK – Iz trpkega razpoloženja v službi, premišljevanja o nezadovoljivem zasebnem življenju vam bo pomagal sončni mrk ter prehod Venere v optimističen element strelca po 7. Odprle se vam bodo nove poklicne možnosti, prehod na drugo delovno področje ali pa boste dobili proste roke pri ustvarjanju tistega, za kar ste specializirani. Zagnanost nekoga, ki bo postal vaš sodelavec ali sopotnik, vaju bo vzajemno dvignila na višjo duhovno raven, popeljala onstran kulturnih in fizičnih meja ter vam in družbi omogočila priti do še večjih prihodkov ter medijskega povezovanja.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019:

DVOJČKA – Merkurjevo leto se vam bo pričelo zapletati pred sredino januarja, saj bodo izredno turbulentni aspekti povzročili kar nekaj težav. Čutili jih boste na svojem počutju, nekateri na zdravju, v odnosih, se znašli v nevarni situaciji v ostrih zimskih razmerah, Večino pa jih boste zmogli ublažiti ali premostiti s pomočjo vaših sodelujočih in občudovalcev. Po luninem mrku bodo blage energije poskrbele, da vam bo omogočeno uživati v zaljubljenosti, povečanih prihodkih, priljubljenosti, uveljavljati vaše izvirne ideje, sodelovati v prenovitvenem poslovnem in družbenem procesu.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019:

RAK – Energije delnega sončnega mrka 6. in popolnega luninega mrka 21. bodo poskrbele, da vam začetek leta intenzivnega sporazumevanja, izobraževanja, trgovanja, izletništva, turizma, znanstvenega razvoja, duhovnega napredka, gibanja, rekreacije ne bo dolgočasen. Turbulentni aspekti v osončju in na vas ne bodo dovolili, da bi bili čustveno in telesno neobčutljivi na agresivne vplive, viruse in bakterije. Izogibajte se žolčnim razpravam doma in v službi, tekmovanju na cesti ali smučišču ter neobvladanemu delu z mogočnimi stroji ali nevarnimi orodji, predmeti.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019:

LEV – Čeprav vas bodo energije sončnega mrka pritiskale v skrajnost na delovnem in športnem področju, doma in v ljubezni, se boste številni zmogli upirati na blagodejen način, da ne bi izzvali večjih težav ali poškodb. V podporo vam bo ljubeč partner, sodelavec, šef ali občudovalec, samozavest pa se vam bo pričela strmo dvigovati ob vse večjih uspehih, ki vam bodo prinašali zadovoljstvo, dobre pravne, poklicne, podjetniške, finančne, nekaterim tudi mednarodne možnosti. Idealnih priložnosti za napredek v stroki, ljubezni, na tekmovališčih ali javni funkciji ne omalovažujte!

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019:

DEVICA – Do 5. boste še brez posebnega zagona praznili zaloge, delali inventuro ali se še potepali po planinskih poteh in smučiščih, zatem pa bo Merkur v kozorogu do 24. izzval vašo praktično in ekonomično plat razmišljanja in delovanja. Mnogi domiselni poslovneži boste izkoristili zimsko zatišje za pripravljanje izdelkov za sejemske predstavitve ob koncu januarja, ko bi znova lahko dobili nova naročila, vznemirili kupce s prenovljenimi programi in več zaslužili. Odnosi ne bodo obremenjeni s premehkimi čustvi, zdravje in delovanje naprav pa bo odvisno od nizkih temperatur.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019:

TEHTNICA – Čustveno vznemirjeni in zaskrbljeni za svoje finančno stanje se boste bolj potrudili izkoristiti poslovne priložnosti veselega decembra. Svoj dobršen kolač zaslužka boste zmogli zaseči najbolj podjetni, drugi pa komaj dobili izplačilo, ki vam pripada. Erotično obarvano silvestrovanje se bo v novo leto prelilo z radostjo upanja na hitrejši napredek v karieri in v ljubezni. Če se boste spuščali v energična prerekanja, bosta vaša zveza in zdravje močno trpela. Trgovcem, umetnikom, študirajočim, pedagogom, znanstvenikom, pravnikom in zaljubljencem se odpirajo sijajne priložnosti po 13.!

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019:

ŠKORPIJON – S 1. se bo vaša življenjska energija pričela dvigovati s povečanim adrenalinom in testosteronom zaradi poslovnih, športnih in seksualnih izzivov, saj bo postal Mars v ovnu zelo močan. Nič več ne boste mogli molče prenašati lumparij. Vsakomur boste povedali tisto, kar mu gre, pri tem pa le pazite, da ne boste pičili še sami sebe. Z zbadanjem si lahko nakopljete negativno energijo, ki vam bo povzročala nepotrebne težave, poškodbe, lahko bolezen, razpad osrečujoče ljubezenske zveze, prijateljstva, donosnega posla.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019:

STRELEC – Po večini boste z navdušenjem vstopili v novo leto, saj vas bodo spremljali dobri obeti v poklicu, če vas ne bo pestila bolezen in slabi odnosi. Vesele novice vam bodo po 7., ko bo Venera vstopila v strelca, vlivale novo upanje na ugoden razplet, postopno ozdravitev, sprejetost v službi, v javnosti, na dobre poslovne in študijske rezultate, boljši zaslužek ali zmago na natečaju, razpisu za mednarodna sredstva. Vaš duhovni in telesni preporod bo najbolj izrazit po 24., ko boste blesteli na zabavi, prireditvi, potovanju, v objemu vročekrvnega ljubimca ali otroka.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019:

KOZOROG – Na lovorikah prejšnjega leta ne boste mogli ždeti, saj vas bo vaša nemirna narava silila k nenehni dejavnosti. Na poklicnem področju boste morali zagristi v projekt prenove programa, prostora in še česa, kar vam bo vzelo veliko energije in časa. Napetosti morate sprostiti vsaj s preprosto rekreacijo, a pazite, da ne zbolite ali se ne poškodujete. Neprevidnost na poledenelih tleh vas lahko silovito prizadene, virusi in bakterije pa najdejo v gneči. Prijali vam bodo umirjeni partnerski in družinski odnosi ter vzpodbuden oboževalec. Finančni prilivi bodo bolj mlačni!

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019:

VODNAR – Priložnosti, ki se vam bodo ponujale v začetku leta, bodo prenekatere presenetile, zato se vam lahko zgodi, da jim ne boste mogli slediti. Sanje, ki ste jih že dolgo pestovali, se bodo uresničevale v večji meri od 7., najbolj pa po 24., ko se bodo sprostili komunikacijski, tehnološki, intelektualni in čustveni kanali. Da se boste zmogli zbrano pripravljati na preizkuse znanja, se dobro organizirajte, odpravite motilce pozornosti, vzroke za slabo počutje, bolezen, se ob kratkih pavzah rekreirajte in podirali boste osebne rekorde kot po tekočem traku.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JANUAR 2019:

RIBI – Pred vami je popolnoma drugačen mesec, kot je bil zadnji, saj s samopomilovanjem in razsipavanjem s časom, pozornostjo na vse strani in pretirano uslužnostjo ne boste več zanimivi in uspešni. Od vas bodo terjali več osredotočenosti na probleme, ki so resnični in pereči, mednarodno sodelovanje v timu, nekateri še erotične trepljaje. Usposabljanje na višji ravni strokovnosti vam bo v veselje, prineslo nekaj več zaslužka, morda poklicno izmenjavo. Navduševali se boste nad postavno, privlačno osebo, od katere se ne boste hoteli ločiti, ker vam bo izpolnjevala sanje.