BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2021:

OVEN – Do 14. opravite zemeljska dela in obdelovanje zidov, ostrešij, ker bo Mars z Merkurjem v tehtnici nato omogočal finaliziranje izdelkov in nameščanje opreme. Zaposlovalo vas bo pripravljanje programov za izobraževanje, trženje, oblikovanje dokumentov, publikacij, pa tudi priprava na študijsko leto. Do prehoda Venere iz tehtnice v škorpijona 10. boste imeli zgolj besedna zagotovila, da vas podporniki izvolijo na določen položaj, po tem pa se boste morali še sami potruditi. Enako bo s prihodki, zdravjem in ljubeznijo, ki bi lahko zaradi stresov doživljali neravnovesje.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2021: 

BIK - Najraje bi počitnice podaljšali do prehoda Venere v škorpijona 10., a boste morali prevzemati odgovorne naloge ter povezovalno vlogo v ustanovah. Medijski in finančni učinki sklenjenih poslov in izpeljanih dogodkov bodo precejšnji. Toda blokada s Saturnom do ščipa 21. bo povzročila motnje, lahko tudi izpad dohodkov. Zamenjali boste poslovno prakso, ker vam bo to omogočal Mars v dobri povezavi z višjo silo ali možnimi omejitvenimi ukrepi. Tudi pri življenjskem slogu naredite izboljšave, da ne boste imeli težav z zdravjem, ki bi lahko vplivale tudi na ljubezenske odnose.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2021:

DVOJČKA – Moč prepričevanja lahko s pridom uporabljate do Merkurjevega obrata v tehtnici 27. Prav vam bodo prišle mednarodne izkušnje, estetski čut, vedrina in iskrivo posredovanje snovi. To je lahko na daljavo in vam lahko prinese zaslužen dohodek do 10., po ščipu pa nove poslovne priložnosti. Pri urejanju dokumentov, pravnih vprašanj, nastopanju v javnosti, na kulturnih ali političnih dogodkih si boste pridobili občudovalce in namigov za zmenke vam ne bo manjkalo. Preden pride do česa resnejšega, morate razčistiti odnose doma ali pa opraviti zdravniške preglede.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2021:

RAK – Med mlajem v devici 7. in ščipom v ribah 21. boste imeli možnost sodelovati pri pomembnih družbenih, političnih, kulturnih in medijskih dogodkih, pri sindikalnem gibanju, delitvi pravice, stanovanjskih in drugih deležev, ter prispevati k sklepanju kompromisov. Pridelovalce čaka spravilo pridelkov in njihovo trženje, ki bo boljše prek neposredne dobave kupcem. Venera v škorpijonu bo obetala zamudna izplačila, a če jih ne boste terjali sami, bodo znova zamaknjena zaradi spleta neljubih okoliščin. Obremenile vas bodo zamere v odnosih.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2021:

LEV –  Žarčenje Merkurja, Venere in Marsa iz tehtnice vam bo omogočalo nadaljevati posle in vplivati na odločitve v zvezi z javnim zdravjem ter delitvijo sredstev. Pri tem se ne zapletajte po 11., da ne bi potrošili še neustvarjenega dohodka, pa tudi z odlogom plačila računov ne odlašajte! Lahko bi se zgodilo, da ne bi mogli izpeljati programov, ki jih pripravljate ali ste jih dolžni narediti, izgubili pa bi tudi zaveznike, na katere računate pri svojih ambicijah. Izpostavljenim čustvenim pritiskom se bo zamajalo zdravje in partnerska zveza, za katero boste že imeli nadomestilo

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2021:

DEVICA – Merkur v tehtnici vam bo pomagal pri mednarodnih srečanjih usklajevati interese ter priti do usklajenih stališč in programov. Če boste z njihovim sprejemanjem zamujali do 27., ko se bo planet komunikacije, mednarodnih odnosov, tehtanja pravičnosti obrnil retrogradno, boste morali pričeti vse od začetka! Pod vprašaj lahko pride tudi vaša ustreznost ali usposobljenost, ker se bodo še močneje oglasili kritiki, seveda le z namenom, da vas zamenjajo. Spretni podjetniki boste imeli možnost ustvariti več prihodkov na račun tistih, ki se v zaostrenih razmerah ne bodo znašli.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2021:

TEHTNICA – Do prehoda Venere iz tehtnice v škorpijona 10. izkoristite njen vpliv pri svojih namerah. Prihodke boste sprejemali z vedrino in bili uglajeni do vsakogar. Le po vstopu Marsa v vaše znamenje 15. ne pričnite pretiravati s poudarjanjem pravičnosti in svojih estetskih meril, ker se bo z njimi kdo nasitil in bi se vnel spor ter načel vaše zdravje. Ko bo ta zašel v domačo posteljo, si boste zaželeli partnerjevo zamenjavo. Pri urejanju poklicnih zadolžitev in nepremičnine ali prostora, v katerem želite bivati ter se dobro počutiti, se bo treba posvetovati še z drugimi strokovnjaki

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2021:

ŠKORPIJON – Preurejanje prostorov, pospravljanje, obdelovanje polj in pripravljanje na spravilo pridelkov lahko zaključite do 14., ko vas bo Mars vodil po devici. Po tem se boste vključevali v skupinsko delo ter koordinirali tisto, kar so pripravili tudi drugi. Po potrebi boste udeleženi v mednarodni izmenjavi strokovnih spoznanj, se morda udeležili problemske konference, sejma, ter nakupili tisto, kar potrebujete za osebno rabo in v službi. Nekaterim bo srečanje z nekdanjo simpatijo prebudilo ljubezenska čustva in poželenje. Redki boste pripravljeni zamenjati partnerja ali samski iti iz cone udobja.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2021:

STRELEC – Retrogradno gibanje Jupitra po vodnarju vas bo približevalo tistemu, kar bosta prinašala Merkur in Venera v tehtnici. Pričakujete lahko novosti v vašem poklicu ali dejavnosti, ki vam prinaša dohodek, pri hobiju ali v organizirani interesni dejavnosti, v kateri lahko prevzamete vodilno vlogo. Željnim raziskovanja in mednarodne izmenjave bo mogoče uresničevati načrte, če boste izpolnjevali pogoje. Pri posodabljanju programov dela in prostorov boste lahko po 15. sodelovali z ustreznimi strokovnjaki, med katerimi bo kdo, ki bo v vas vzbudil občutke ljubezni.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2021:

KOZOROG – Z umikanjem pred nalaganjem dodatnih obveznosti, kot da bi še potrebovali veliko časa zase, se boste posvetili svojim ostarelim staršem. Veščim informatikom bo retrogradni Saturn omogočal nekaj več zaslužiti, znova tvegati in izgubiti solidno vsoto. Za spodbudo pri delu in domačih opravilih vam bo nekaj prijateljev, lahko tudi partner, a prenašali jih boste do 14., potem pa potrebovali mir. Iskalcem sebi primerne simpatije bo tedaj šlo bolje na daljavo, saj bi vas pri intimnih srečanjih ovirala zdravstvena težava.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA VODNAR SEPTEMBER 2021:

VODNAR – Do 10. se sami pobrigajte za boljše plačilo, ki bi vam pripadalo glede na višjo izobrazbo in delovne izkušnje. Na to kažeta oba vaša vodilna planeta Saturn in Uran, ki sta retrogradna. In še tako bi nato trajalo vsaj do 27., da bi se odpravila krivica do vas. Obenem imate možnost spoznati še nove ljudi, nekatere iz sveta, s katerimi bi lahko sodelovali pri projektih, ki prinašajo zaslužek ter simpatijo. Ker jih bo več zanimivih, bi se za eno morali odločiti, če ste sami ali če zapuščate sedanjega partnerja. Tegobe s počutjem se vam lahko oglasijo okoli ščipa.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA SEPTEMBER 2021:

RIBI –  Planeta poslovnega povezovanja, sklepanja kompromisov in pogodb bosta po ščipu 21. dosegla harmonijo. V vašem kolektivu bi zato lahko našli rešitve, s katerimi bi ublažili probleme. Iskalci zaposlitve ali dodatnega vira zaslužka se še pred 10. odzovite na povpraševanje po kadrih. Če ne boste mogli dobiti idealne službe, bo pa dohodek soliden. Na zapadlo izplačilo ne čakajte, ampak plačnika pozovite, da vam čim prej nakaže denar. Če boste čustveno še vedno vezani na tistega, ki se vam je izneveril, se ne boste mogli popolnoma navezati na drugega možnega partnerja.