BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2024:

OVEN – Marsova delovna, športna in seksualna energija bo zelo silovita v ovnu do 9. v dobri povezavi s planeti komunikacije, učenja, poslovnosti, javnega nastopanja, denarja, potovanj, pravnih zadev in ljubezni, zato načrtujte in izvedite tisto, kar vam je pomembno. Kasneje bo energija Marsa v biku zahtevala, da ste bolj umirjeni, vztrajni pri fizičnem delu, potem pa si lahko že pod vplivom ščipa privoščite sprostitev, letovanje na morju ali pohode po gorah. Napredovanje v ljubezni, službi ali pri študiju bo odvisno od vaše umirjene vključenosti v okolje in odnose..

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA ¸JUNIJ 2024: 

Pod vplivom Venere v dvojčkih do prehoda v raka 17. boste nasmejani na službenih, študijskih, raziskovalnih in javnih dogodkih – a tudi trmasto uporni do vseh, ki bi hoteli z vami upravljati, za kar bo skrbel Mars v biku od 9. Zdravstvene težave se bodo pri krhkih nakopičile ob ščipu, če ne boste delovali preventivno. Prihodki ne bodo skromni, vi pa ne bodite pretirano zapravljivi, da vam nakopičen denar ne bo prehitro kopnel. Iz lahkotnega klepetanja s simpatijo se bodo odnosi močno poglobili v romantičnem počitniškem okolju.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2024:

Planet velike sreče Jupiter vam v dvojčkih prinaša nove priložnosti in napredovanje. Z dominantnim planetom Merkurjem v dvojčkih se boste odzivali na javne dogodke, nastopanje, sodelovanje pri pripravi dokumentov, mednarodna tekmovanja, posvete, načrtovanje projektov. Sprejeli naj bi odgovorno funkcijo, časti, nagrado, priznanje, diplomo, večjo vsoto denarja, objeme, ljubezensko avanturo, kar vam bo prinesla Venera v dvojčkih. Nekateri se boste do 17. zaljubili, preselili ali se vrnili v domači kraj, se odpravili na počitnice, starejši v varovano stanovanje ali v dom.

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2024:

Energija mlaja 6. vas bo toliko razgibala, da se boste do ščipa 22. udeleževali shodov, odkritij spominskih znamenj, potovanj, strokovnih ogledov onstran meje. Energije Marsa v biku od 9. vam bodo pomagale, da boste vztrajneje delali, si z nabiralništvom v gozdovih ali na poljih služili dodaten dohodek in si pridelali vložnine za boljše čase. V podporo vam bo neutruden partner, samskim ljubeč prijatelj. Ko pa bosta Merkur in Venera od 17. potovala skozi raka, si obetajte poglobljeno ljubezensko zvezo, naraščaj ali druge otroke ter več denarja.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2024:

Ker vas bodo pričele obremenjevati zgoščene energije Marsa in Urana v biku, do volitev 9. naredite čim več pomembnih nalog! Kasneje boste imeli še nekaj ugodnejših trenutkov do 17. A tedaj vam bo tudi Venera izpodmaknila svoj osrečujoč vpliv. Denarni tokovi vas ne bodo obšli. Najpodjetnejši boste znali in zmogli pridobivati povečana denarna sredstva, tudi subvencije, ter vsaj delno napredovati v poklicu, pri študiju in projektih. Jupiter vas bo seznanjal z osebami, s katerimi boste sanjali o srečni prihodnosti, če ne boste zboleli ali bili zavezani neskladnemu partnerju.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2024:

Merkurjeva moč vam bo do 16. omogočala hitreje dojemati informacije, organizirati delovne sestanke, študirati različna gradiva, javno nastopati in povezovati vsebine na različnih lokacijah. Z zmago na volitvah ali tekmovanjih ne ravnajte brezbrižno in je tudi ne poveličujte. S številkami ne bi smeli imeti težav, posebno ne pri obračunavanju prihodkov. Med te bodo sodile tudi odškodnine, dediščina, varščina in neposredna prodaja. Pri njej vam bodo pomagale očarljive osebe, med katerimi boste lahko izbirali za intimne odnose, zlasti po 17., ko bo možno ustvariti družino.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2024:

Potrudite se zaključevati projekte, izobraževanje, pisanje raziskovalnih nalog, saj se vam obetajo zanimivi izzivi, pri katerih bi lahko napredovali v karieri in pri vsem, kar želite privesti do ugodnega zaključka. Planeti v dvojčkih in ovnu vas bodo podpirali, da boste navezovali prave stike, se pojavljali v javnosti, medijih, med mladino in tujci. Lahko boste pomnožili vložen denar, delali še honorarno ali bili uspešni na natečaju ali pri pridobivanju mednarodnih sredstev z dobrim projektom. Do ljubkega spola boste tako privlačni, da ne bo nemogoče koga osvojiti za intimno zvezo

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2024:

V izziv in nadlego vam bodo Marsove energije, zato se pripravljajte na avanture, saj bi radi potovali, se vzpenjali, sodelovali na taborih in naredili kaj pri domačiji. Če se vas bo lotevala pasivnost in bikovska trma, boste blokirani in jezni. Posledično lahko zbolite ali se vam znova pokažejo znaki predolgo neustreznega življenjskega sloga. Do denarja in intimnejših odnosov boste prišli po 17. z ljubeznivostjo ter pomočjo tistim, ki so v nezavidljivem položaju. Čustvena in erotična zveza bo močan magnet, da se boste odločali za skupno življenje, mlajši za naraščaj in počitnice na morju.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2024:

Opozicija Jupitra vam bo prinašala poslovne, pravne, družbene, družabne in turistične izzive. Spremljale jih bodo ljubezenske, erotične, finančne, informacijske, pedagoške in politične vsebine. Uveljavljali se boste v javnosti, prek medijev, na mednarodnih srečanjih, in se težko izmikali spogledljivosti tistih, ki bodo silili v vaš intimni krog. Čustveni odnosi se bodo poglobili po 17., ko bo nekaterim do skrivnih ljubezenskih stikov, spremembe bivališča in delovnega področja. Do odškodnine, dednega ali kapitalskega deleža vam bo pomagal sposoben pravnik.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA KOZOROG 2024:

S pešanjem vpliva Saturna v ribah bosta zmanjšani tudi vaša moč in osredotočenost na tisto, kar bi morali početi. Da ne boste čustveno preveč ranljivi, se utrjujte s fizičnim delom, rekreacijo in v pogovorih z osebami, ki imajo trden značaj. V oporo vam bodo Marsove energije iz bika od 9. junija do poletja, zato bo prijateljska zveza vse močnejša, četudi ste čustveno še vezani na dosedanjega partnerja. Ko si boste vsestransko opomogli, bo vrhunec vaše sreče, če bi lahko preživeli nekaj dopusta z ljubečo osebo po 17., ko bosta planeta ljubezni, denarja in seksa v sožarčenju.

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2024:

Planeti komunikacije, ljubezni, denarja, napredovanja, podjetnosti, javnega nastopanja, urejanja uradnih zadev, dokumentov, nakupovanja in trgovanja vas bodo podpirali pri vaših aktivnostih do 16., potem pa boste občutili utrujenost in finančne obremenitve zaradi delovanja stresnih energij Marsa in Urana v biku. Te bodo delovale od volitev, zaradi česar bi potrebovali obisk pri zaupni osebi, zdravniku ter morali poskrbeti za ranljive osebe iz svoje okolice. Z nadrejenimi se ne zapletajte v spor, da ne izgubite službe, po ščipu pa se regenerirajte v morski vodi.

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2024:

Ko vam bo Jupiter prinašal izzive, vas bosta pa Saturn in Neptun v ribah ovirala pri uveljavljanju interesov. Posvečanje domu, staršem, urejanju nepremičnin ter poslu, ki je lahko tudi dodaten poleg službe, bo preprostejše, če boste imeli ob sebi koga, ki je skladen z vami in ima podobne interese kot vi. Takšen se lahko pojavi z vplivom Marsa iz bika po 9. ali Merkurja in Venere iz raka po 17. Sodelovanje pri delih, ki jih lahko opravite sami, bo cenejše, prihranki pa se bodo izkazali ob ščipu, ko naj bi dobili izdatnejšo finančno podporo, romantični pari tudi darila in družbo potomcev.