BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2021:

OVEN – Popravljanje doma, družinske in zdravstvene razmere vas lahko do sončevega mrka 10. toliko izčrpajo, da si boste zaželeli počitka na mirnem kraju. Prehod Marsa iz raka v leva 11. tega večini ne bo privoščil, saj boste kmalu morali prevzeti pomembno vlogo v službi ali vodilno funkcijo, za katero ste se znašli na kandidatni listi ustanove, pri kateri ste se izkazali kot dober skrbnik in motivator. Borben duh in ugled tistih, ki jih boste zastopali, se bosta vrnila do 22., po 27. pa vam bo Venera v levu prinesla priznanje, honorar, nekaterim tudi navdihujočo ljubezen.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2021: 

BIK - Energije Jupitra v ribah in Venere v raku med 2. in 27. vam bodo blažile nelagodne občutke utesnjenosti in pritiskov z vrha. Nekateri si boste z denarnim nadomestilom vsaj občasno že privoščili razvajanje na obali, uživanje ob prijazni strežbi in blagodejnem preplavljanju valov ljubezni, ki vam jih bodo povzročala hvaležna bitja ter tisti, ki vas bo masiral na najbolj občutljivih delih telesa. Nezaščiteni boste imeli smolo, saj vam lahko turbulentne kozmične sile z Marsom na čelu povzročijo izgubo službe, dobrega zdravja in gmotno škodo.

Dvojčka (21.5-21.6)

Dvojčka - horoskop 

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2021:

DVOJČKA – Sončev mrk v dvojčkih 10., kjer bo retrogradni Merkur do 22., vam bosta razburkala dušo, družabne in poslovne stike ter nekajkrat povzročila težave in nevarnosti. Nejasnosti, zavajanja, komunikacijske, informacijske šume rešujte s strpnostjo, potrdilom o cepljenju ali se jim izognite. To velja tudi za šolajoče, starejše v interesnih dejavnostih, na turističnem potovanju, med udeležbo na shodu, prireditvi, reševalni akciji. Pozornost pokroviteljske osebe boste vzbudili pred počitnicami, iz česar se lahko po 27. razvije ognjevita ljubezen. Pričakujte darilo, denar!

Rak (22.6.-22.7.)

 Rak - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2021:

RAK – Zaradi Venere v raku med 2. in 26. se boste najbolje počutili v rajskem okolju urejene okolice na domačiji, v družbi ljubljene osebe, prijateljev in sorodnikov, sošolcev, potomcev, na domoljubni prireditvi, poroki ali križarjenju po globoki vodi in spustu po brzicah. Izreden poslovni in pravni vpliv Jupitra v ribah vam bo namenil dobre poslovne priložnosti, ugodne pravne rešitve in zaslužek. Mlaj in hkrati sončev mrk 10. ter ščip v kozorogu 24. vam bosta omajala samozaupanje, če boste znova naredili kakšno napako ali ne boste dovolj prisebni.

Lev (23.7.-22.8.)

 Lev- horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2021:

LEV –  Zaradi delovanja sončevega mrka in Marsa v levu po 11. boste potrebovali potrpežljivost, pridobljeno s tibetanskimi vajami, sicer se vas bodo dogodki, odnosi in telesne spremembe krepko dotaknili! Pet vaj delajte pred izpostavljanjem močnemu soncu, ognju, dolgotrajnemu stanju, togi drži, okužbi, nevarnosti v gorah ali nad njimi – in ublažili boste hujše posledice. Najkasneje 27., z vstopom planeta sreče Venere v leva, se bodo pojavili ugodni poslovni učinki, priznanje, prihodki, občudovanje, zaljubljenost. Neugnan osvajalec vas bo hotel zaprositi ali poročiti v javnosti.

Devica (23.8.-23.9)

Devica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2021:

DEVICA – Vibracije sončevega mrka in retrogradnega Merkurja do 21. bodo zapletale vaše obveznosti ter naloge tistih, ki ste jim zaupali odgovornosti za največje dogodke tega poletja. Ker se lahko pojavijo še težave zaradi lažnih informacij in nagajanja nevoščljivih, se ne prenaglite z pikrimi izjavami prek družbenih omrežij, ampak imejte v rokavu alternativne rešitve in ekipe za reševalne akcije. Planeta sreče, denarja, ljubezni, mednarodne in domače pomoči, podpore domoljubnih krogov vam bosta naklonjena do 26., kasneje se boste znašli z odlično organizacijo sami.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

Tehtnica - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2021:

TEHTNICA – Venera v raku vas bo vračala na poslovna in romantična pota, da boste s kreativnostjo in ljubeznivostjo privabljali stare goste, jim nudili specialitete in prenovljene programe ter razgrinjali znamenitosti območja, na katerem živite, delujete ali počitnikujete. Privarčevan, povrnjen denar in regres smiselno investirajte, da vas ne bi ob ščipu 24. premamilo trošenje za nevredne stvari. S počitniškim ali dodatnim delom bi si lahko pridobili zaupanje, ki bo nagrajeno po 27. Erotično nabiti odnosi s postavno in vplivno osebo bodo vodili v resno ljubezensko zvezo.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijon - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2021:

ŠKORPIJON – Odzvati se boste morali klicu dolžnosti, četudi bi morali odpotovati v oddaljen kraj. Energija Marsa v levu po 11. vam bo prebujala energičnost, vzdržljivost, ponos in smisel za organizacijo, usmerjanje in nadzorovanje ljudi in dela. Pri tem se boste nekateri namučili in potrebovali pred koncem junija odklop od turbulentnega in nevarnega okolja. Planeta male in velike sreče, ljubečih odnosov, denarja, potovanja in uživanja v razkošju tradicionalnih vrednot vam bosta namenjala tisto, kar ste potrebovali, s tem pa blažila napore v službi in v odnosih ter zdravstvene težave.

Strelec (22.11-22.12)

Strelec - horoskop

 

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2021:

STRELEC – Sončev mrk bo vplival na vas, vaše aktivnosti, odnose v službi in z najbližjimi. Da se vam načrti ne porušijo, informacijska in transportna zmešnjava pa »zavozla«, ohranjajte mirno kri ter sodelujte s strokovno odlično podkovanimi strokovnjaki. Jupiter v ribah vas bo do 21. začasno povedel v dopustniške kraje, kjer se boste lahko sprostili, nekateri zaljubili, dobili ideje za novo poklicno in poslovno razvojno fazo. Če ne prej pa po 27. boste razpolagali z večjo vsoto denarja, ki je lahko kupnina, nagrada, dodatek k plači ali darilni – turistični bon.

Kozorog (22.12-20.1)

Kozorog - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2021:

KOZOROG – Z retrogradnima Saturnom in Merkurjem boste analizirali pretekla dejanja, družbena in finančna gibanja, proučevali študijsko literaturo, pisali dokumente ali diplomsko nalogo. Tehnično usmerjeni boste gradili in preverjali napeljave, posodobljeno instalacijo, preurejali zemljišča in objekte. V družbi s prijetnimi osebami, ki znajo poskrbeti za topel, tudi mediteranski obrok na delovišču ali v počitniškem kraju, boste navezali prisrčne stike, nekateri bili izzvani s hitrejšim bitjem srca. Pridobljen denar bi vam lahko okoli ščipa 24. prehitro skopnel!

Vodnar (20.1.-19.2)

Vodnar - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2021:

VODNAR – Vašo pomoč pri utrjevanju znanja bodo potrebovali otroci ali na daljavo tisti, s katerimi ste povezani. Spretni za spoprijemanje z različnimi obrtnimi in strokovnimi deli boste prenavljali dele nepremičnine, ob tem pa tudi nekaj zaslužili ali si prislužili kakšno dobrino. Težki vplivi Marsa in Urana na vas na gradbišču, v gorah, na položaju, med sežiganjem, rušenjem, vožnjo, v odnosih z nadrejenimi, okuženimi ali partnerjem vam utegnejo globoko zarezati rano. Terapevtski razgovori z izkušeno ali mično osebo vas bodo pomirjali in vam sporočali, da je prišel čas za neko poravnavo

Ribi (19.2.-20.3.)

Ribi - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA JUNIJ 2021:

RIBI –  Ne pomišljajte z odločitvami, saj vam bo planet velike sreče, napredka, duhovnosti in potovanj Jupiter v ribah dal priložnost samo do 21.! Venera, planet male sreče, ljubezni, denarja, naraščaja, dobrot, kulture, ki bo po 2. v raku, vam bo dodatno prinašala veselje in uresničevala tihe želje: usodni »da«, otroka, službo, izplačilo deleža, dediščino, prenovljene poslovne prostore ali domačijo, novo službo, ugodno rešeno pravno zadevo, pa tudi potovanje v deželo, kjer ste se nekoč že počutili domače. Vaše romantično poletje je že tu, ne glede na zmešnjavo, ki jo povzroči mrk.