BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesečni horoskop

Oven (21.3.-20.4.)

Oven - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2018:

OVEN –  Z Marsovo vodnarjevsko energijo bo delovala vaša inovativnost v poklicu, ki vam je najljubši in je usmerjen v razvoj. Najnovejša tehnologija vam bo služila za širjenje poslovnih možnosti in povečanje zaslužka. Zapostavljene družbene skupine, s katerimi ste povezani, vas bodo potiskale v ospredje kot kandidata za določeno funkcijo. Uspeha se ne nadejajte prezgodaj, zaradi trenj med različnimi strujami. Ugodno ceno za potovanje in paket zdravljenja s starodavno terapijo boste dosegli po ščipu. Ljubeče razmerje se bo stabiliziralo v okviru trenutno nepremostljivih ovir.

Bik (21.4.-21.5.)

Bik - horoskop

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2018: 

BIK – Nasprotne sile vas bodo po 5. z retrogradno Venero v škorpijonu nehote opozorile na sledi tistega, kar bi bilo vredno obelodaniti. V temačne podrobnosti se ne bo varno spuščati brez sodelovanja vašega delodajalca, naročnika ali partnerja, če ne želite popolnoma zaiti ali se spraviti v hudo nevarnost. Dolg ali upoštevanje človekove pravice boste nekateri izterjevali po sodni poti. Ljubezenski odnos z zrelo osebo, ki vam je že dolgo privlačna, ne bo mogoče graditi z umikanjem v sanjski svet, ampak s pobudami za pogoste stike in objeme!

Dvojčka (21.5-21.6)

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2018:

Dvojčka - horoskop 

DVOJČKA – S spretnostjo in ne površnim znanjem boste oblikovali delovne skupine, učno snov, spletne strani ali sporočila, ki naj bi dosegla oddaljene poznavalce. Osupljiva odkritja preiskav, materialnih dokazov in študij med 10. in polno luno vam bodo vodilo pri nadaljnjih ukrepih. Uspešno pridobivanje finančnih sredstev, podpore pri kandidaturi za ugleden položaj, najemanje kredita, obnavljanje nepremičnine, ljubezenskega razmerja, zdravja, urejanje dokumentov, sklepanje dolgoročne pogodbe, zaposlitve ne bo enostavno!

Rak (22.6.-22.7.)

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2018:

 Rak - horoskop

RAK – Do mlaja 9. bo nemir v vseh vas, ki boste iskali kandidate za položaje na prihajajočih volitvah. Enako bo pri iskanju zaposlitve, dodatnih finančnih sredstev za poravnavo dolgov, popravila, preglede pri zdravniku, izobraževanje, nakupe jesenskih potrebščin, energetskih zalog ali ekološko in energetsko varčnih naprav. Nekaterim se bodo številke na bančnem računu okrepile z dobrim poslovanjem, podporo donatorja, popusti, z na novo pridobljeno pravico. Obujeno ljubezensko razmerje ali rodnost tik pred menopavzo pri marsikom ne bosta zatajila!

Lev (23.7.-22.8.)

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2018:

 Lev- horoskop

LEV – Hoteli se boste uveljavljati v javnosti, priti na višji položaj, funkcijo in si izboriti večji finančni kos pogače, zasebno pa prebuditi več uvidevnosti pri partnerju, nežnosti, romantike in spolnih aktivnosti, ki bi zadovoljile oba. Česar ne boste dosegli pred mlajem na odkrit način, si boste zagotavljali prek obvodov, čeprav lahko ogrozite svoj položaj in ljubezensko razmerje. Retrogradna Venera v škorpijonu vas bo potiskala v naročje tistemu, ki bo imel največji posluh za vaša hrepenenja in potrebe. Pred virusi in bolečinami se zavarujte s kondicijo in posveti pri strokovnjaku

Devica (23.8.-23.9)

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2018:

Devica - horoskop

DEVICA – Z Merkurjevo pomočjo boste prodirali na področja, na katerih še niste domači. Oblikovalske in komunikacijske spretnosti bodo povečale dodano vrednost vašim proizvodom, katere boste z dobičkom prodajali. Zakladnica vašega znanja, izkušenj, naravnih, zdravilnih in prikritih virov bo najbolj podjetnim omogočila sklepanje dolgoročnega sodelovanja, poslov, donosnega službovanja, drugim pa urejanje pravnih, finančnih in nepremičninskih vprašanj. Za izboljšanje zdravstvenega stanja vam bodo pomagale toplice in preizkušene terapije, nekaterim tudi potovanje.

Tehtnica (23.9.-23.10.)

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2018:

Tehtnica - horoskop

TEHTNICA – Retrogradna Venera v škorpijonu po 5. vam bo prinesla ponovno kandidaturo za položaj, ki ste ga že kdaj imeli ali pa si ga želeli. Nekateri boste prišli do njega sredi meseca, a ne brez pretresov, podtikanj ali večjih stroškov. Medijska izpostavljenost ne bo prijetna, zato boste nekateri pobegnili v kraje, kjer se počutite varno v stiku z naravo in od koder lahko brez večjih motenj opravljate poslovne naloge. Nezadovoljni v ljubezni se izognite pasti, v katero ste že kdaj zdrsnili z vztrajanjem pri nemogoči zvezi. Spremembe na kapitalskem trgu vam ne bodo najbolj v prid.

Škorpijon (23.10.-22.11.)

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2018:

Škorpijon - horoskop

 

ŠKORPIJON – Bolje bo, da se sprijaznite z okoliščinami, ki trenutno prevladujejo, kot pa da končate v bolniški postelji. Marsov konflikten aspekt z Uranom vas navaja k uporništvu, a počakajte, da vas poiščejo, če bodo potrebovali vašo strokovno pomoč. Več sreče, razumnih in poglobljenih pogovorov boste imeli od sredine meseca do sklenitve zavezništva, dopolnjene pogodbe o zaposlitvi, višjega plačilnega razreda, odobrene raziskave, povrnitve stroškov ali popusta po polni luni 24.! Retrogradna Venera v škorpijonu vas bo osrečevala in čvrsto povezovala z zrelim občudovalcem.

Strelec (22.11-22.12)

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2018:

Strelec - horoskop

 

STRELEC – Tisti, ki se bodo z vami pogajali o vaši duhovni preobrazbi, odnosu do spolnosti, financ in imeli drugačna stališča kot vi, se vam bodo pričeli približevati od 10., da boste z njimi prišli na skupni imenovalec v času jesenskih počitnic. Sledila bo finančna okrepitev vašega projekta, potovanja, raziskovanja ali programa rehabilitacije, pa financiranje energetske prenove, plačilo zapadlih računov. Hrepenenje po nekom, ki ste ga zanemarili, se bo okrepilo do poželenja, čustvenega in duhovnega stapljanja, ki ga lahko tešite že pred ščipom!

Kozorog (22.12-20.1)

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2018:

Kozorog - horoskop

KOZOROG – Podpore, storitve ali usluge ne boste odrekli, saj vam zavezništvo z napredno usmerjenimi ljudmi ne more škoditi, razen če se jih upravičeno ne drži slab sloves. Zadržano pohvalo za strokovni prispevek bi lahko prejeli skupaj s finančno nagrado. Ukvarjanje z nepremičnino ali njeno prodajo bo uspešno, če vam bo pomagal vešč prijatelj ali vaš občudovalec. Prihodek morda ne bo tolikšen, kot ste ga pričakovali, bo pa dobrodošel za nov življenjski cikel. Na potovanje z ljubljeno osebo se boste temeljito pripravljali, pridobili ustrezne dokumente in cepiva.

Vodnar (20.1.-19.2)

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2018:

Vodnar - horoskop

VODNAR – Z Marsovo energijo v vodnarju boste do 9. uživali veliko podpore v službi, pri družabnem in političnem delovanju, nekateri tudi v umetnosti ali pri skupinski kulturni dejavnosti. Nekaterim bo pripadalo izplačilo nadur, denarna ali druga nagrada, vračilo stroškov ali poravnava na mediaciji. Za zaključevanje študija si boste vzeli več časa in predstavili inovativne možnosti poslovanja v vaši stroki ali približevanje informacijske družbe potrošnikom z oviranostmi. Razhajanja v ljubezni bodo še prisotna, a z uvidevnostjo obvladljiva.

Ribi (19.2.-20.3.)

VAŠ HOROSKOP ZA OKTOBER 2018:

Ribi - horoskop

RIBI – Do počitnic vam bo uspelo zdržati vse pritiske, odpraviti večino starih zadev, v reševanje pritegniti specialiste ali nekdanje sodelavce, poznavalce problematike. Merkur, Venera in Jupiter v škorpijonu vam bodo zagotavljali stabilno službo, burili vašo dušo, čustveno občutljivost ter spolne sanjarije, ki jih boste nekateri doživljali prepleteni z osebo, ki vas že dolgo spremlja. V romantičnem okolju s pomočjo masaž, joge, termalne vode bo povečana vajina spolna moč, plodnost in zavezanost k zvestobi ali sklenitvi zakona. Izterjava izplačila bo možna na vašo pobudo!