BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Informirana ploščica za harmonijo prostora

Hiter pregled

Energijske ploščice, ki so izdelane in informirane po postopku informacijskih Tehnologij Poznik (TP), sprožijo v prostoru procese, ki zraku in vodi vračajo naravne lastnosti.


Energijske ploščice so nosilec informacijskih kod – te pa vplivajo na spremembe vode in zraka v prostoru ter tako vplivajo na počutje ljudi, živali in rastlin. Izboljša se počutje, manj smo utrujeni in zmanjšajo se negativni vplivi elektroonesnaženja, ki ga povzročajo naprave.


Spodbujajo torej umiritev, sproščenost, prijetno počutje, svež zrak, mir, mišično sproščenost, umsko sproščenost. Namestimo jih na okna dnevnih prostorov, pisarn, obratovalnic in povsod drugod, kjer želimo vplivati na aktivne procese.

Podrobnosti

Energijsko ploščico so na BION-u februarja 2022 testirali na petnajstih testnih osebah, in sicer nameščeno na MIKrovent lokalni prezračevalni sistem; testirali so energijski vpliv na človeški organizem. Merili so več fizioloških parametrov, ki temeljijo na srčnem ritmu, mišični aktivnosti, električni prevodnosti kože, ritmu dihanja in temperaturi na prstu roke. Za merjenje teh parametrov so uporabili napravo Biosignalsplux.

Ugotovili so, da energijska ploščica, nameščena na MIKrovent sistem, spremeni, okrepi njegovo delovanje:

• Na globinsko psihološki ravni (podzavest), ki jo v največji meri predstavlja parameter »električna prevodnost kože«, ploščica deluje sproščujoče.

• Na ravni vegetativnega in somatskega telesnega sistema ploščica deluje poživljajoče v povprečju za sedemdeset odstotkov.

• Tako pri vegetativnem kot pri somatskem sistemu deluje  izravnalno. Organizmu daje širšo zmožnost uravnavanja fizioloških procesov (homeostaze) in s tem prilagajanja na dražljaje okolja; to pomeni, da je ploščica, prilepljena na okno, primerna za vse prostore, kjer bivamo ali delamo.

Dodatne informacije

Članki

Biopolje deluje na vse organe

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje