BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

LED-panel za rdečo in infrardečo svetlobno terapijo (500W)

Hiter pregled

Infrardeča luč je naprava za svetlobno terapijo z rdečo in infrardečo svetlobo, ki se uspešno uporablja za pomlajevanje kože, zmanjšanje brazgotin, glajenje gub in odstranjevanje celulita, pa tudi za resnejše težave, kot so okrevanje po operaciji, opekline in druge rane. Ker poveča energijo v celicah, pa vpliva blagodejno na vse organe in tkiva v našem telesu ter krepi naš imunski sistem.


Vsebuje: 100 LED luči, moč 500 W.


Priloženi: posebna očala, vrv za obešanje, navodila za uporabo v slovenščini.


Dimenzije: 48 × 21 × 7 cm


Dva načina delovanja – z rdečo svetlobo 660 nm (blagodejno za kožo) in z infrardečo svetlobo 850 nm (ki prodre globlje v telo) – skupaj sestavljata idealno svetlobno terapijo.


Nobena znanstvena raziskava, opravljenih je bilo kakih pet tisoč, ni pokazala niti enega slabega učinka delovanja terapije z rdečo in infrardečo svetlobo.


 

Podrobnosti

• Rdeča luč zdravi akne in madeže.

Po mnenju raziskovalcev je eden od vzrokov za nastanek aken čezmerno nastajanje loja v koži. Z normalizacijo nastajanja loja v koži in zmanjšanjem vnetja z zmanjšanjem regulacije vnetnih citokinov je rdeča svetloba koristna za zdravljenje aken.

• Terapija z rdečo svetlobo zmanjša gube in staranje kože.

Ena bolj impresivnih prednosti terapije z rdečo svetlobo na koži je sposobnost glajenja gub in drobnih gub. Metaanaliza iz leta 2013 je proučila obstoječe podatke o sposobnosti terapije z rdečo svetlobo za zmanjšanje gub, gladko kožo in izboljšanje zdravja kože. Pri zdravljenih osebah so se občutno izboljšali polt kože, občutek kože in ultrazvočno izmerjena gostota kolagena.

• Rdeča in bližnja infrardeča svetloba zmanjšata vnetje kože.

Izpostavljenost kože rdeči in bližnji infrardeči svetlobi izboljša pretok krvi po telesu, kar zmanjša akutna in kronična vnetja ter pospeši zdravljenje. Druga korist rdeče svetlobe za kožo so močni antioksidativni učinki; célo telo zavaruje pred številnimi okoljskimi nevarnostmi, s katerimi se srečujemo vsak dan, vključno s strupi v hrani in izdelkih za osebno nego ter ionizirajočimi sevanji.

• Rdeča in infrardeča svetloba povečata nastajanje kolagena.

Rdeča svetloba povečuje zdravje in vitalnost kože s povečanjem nastajanja kolagena. Kolagen je beljakovina, ki »drži skupaj« kožo in celo telo. V hrani je kolagen v lepljivih in okusnih kostnih juhah, zato je kostna juha tako zdravilna, revitalizirajoča hrana. Poleg pridobivanja kolagena iz prehranskih virov lahko z rdečo lučjo spodbudimo svoje telo k naravnemu tvorjenju kolagena.

• Terapija z rdečo svetlobo gladi in odstranjuje celulit.

Celulit je nepravilnost površine kože, ki se običajno razvije na zadnjici in stegnih pri vseh rasah, pri moških in ženskah. Študija iz leta 2016, objavljena v reviji Lasers in Surgery and Medicine, je uporabila infrardeči laser za šestnajst ljudi, ki so imeli celulit druge in tretje stopnje. Študija poroča o »zelo izboljšanem celotnem videzu« in da »so tako zdravniki kot bolniki rezultate označili z ›izredno zadovoljen‹ ali ›zadovoljen‹.«

• Terapijo z rdečo in bližnjo infrardečo svetlobo lahko uporabljamo za številne kožne bolezni, ki jih običajna medicina ne uspe učinkovito zdraviti.

Harvardska študija ugotavlja, da rdeča luč zdravi akne, ekceme, luskavico, hladne rane (povezane so z virusom herpesa in za to stanje ni dobrega zdravljenja) in vitiligo (redko stanje, pri katerem se ne tvori pigment v koži).

• Rdeča svetloba pospešuje celjenje ureznin, opeklin in kože po operacijah.

Za okrevanje bolnikov, ki so bili udeleženi v travmatičnih fizičnih nesrečah ali so bili operirani, so ključne značilnosti oskrbe hitro in popolno celjenje kožnih opeklin, ran in kirurške travme ter zmanjšanje bolečine. Rdeča svetloba lahko pospeši celjenje vseh tkiv v telesu, vključno s kožo, kar lahko stori le malo zdravil na recept, hkrati pa to poteka brez negativnih stranskih učinkov.

Dodatne informacije

Članki

Kako zdravi svetloba?

Pomoč tvorjenju vitamina D

Napolnimo celice s svetlobo

Rdeča je vsestranski zdravnik

Hladna svetloba lajša boreliozo

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še