BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

IONEX zobna ščetka

Hiter pregled

Ta revolucionarna metoda čiščenja zob, ki temelji na fizikalnem principu polaritete, učinkovito, varno in brez bolečin v celoti odpravi zobne obloge, gnilobo in karies celo iz najbolj nedostopnih mest. Finančni prihranek je občuten, saj ni več potrebno pogosto čiščenje zobnega kamna pri zobozdravniku. Uporaba zobne paste ni potrebna.


Ljudje s parodontozo, s krvavitvami iz dlesni, z majavimi zobmi, zobnim kamnom in drugimi zobnimi tegobami so najbolj zadovoljne stranke.

Redna Cena: 20,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Kako deluje?

Tehnologija v IONEX zobni ščetki omogoči, da glava ščetke postane negativno nabita, medtem ko so zobne obloge nabite pozitivno. V tem procesu zobna sklenina začasno spremeni svojo polariteto iz negativno nabite v pozitivno, zato se pozitivno nabita zobna obloga odlepi od pozitivno nabitega zoba in se nalepi na negativno nabito glavo ščetke. Tako so za vedno odstranjene zobne obloge tudi iz najbolj skritih kotičkov zob. Tega ne moremo doseči z nobeno drugo zobno ščetko.

IONEX zobna ščetka z redno uporabo preprečuje nastanek kariesa, slab zadah, odstranjuje zobni kamen, bakterije, vnetja, skrbi za zdrave dlesni, saj preprečuje njihovo krvavenje. Primerna je tudi za ljudi s parodontozo in občutljivimi dlesnimi, saj dokazano preprečuje majavost zob.

Sestavljena je iz spodnjih trših sintetičnih ščetin, ki so namenjene temu, da držijo obliko, ter zgornjih nežnih ščetin, s katerimi si ščetkamo zobe. Zaradi svojih nežnih zgornjih ščetin spada v kategorijo mehkih ščetk. Ščetkati si moramo nežno in s krožnimi gibi, kot to priporočajo zobozdravniki. Uporabljamo jo lahko brez zobne paste.

Kako uporabljamo IONEX zobno ščetko

Navlažite celotno IONEX zobno ščetko pod vodo, zaželeno je tudi ročaj.

Po želji lahko dodate na ščetko zobno kremo, ni pa potrebno.

V usta dodajte malo vode, ker je voda prevodnik in omogoča, da se krog sklene. Zobe si ščetkajte z napol zaprtimi usti, da vam voda ne izteče.

Z roko primemo kovinsko ploščico na ročaju in pričnemo s ščetkanjem zob na običajen način. Električni krog se sklene in prižge se kontrolna lučka na ročaju ščetke.

Zobe ščetkamo narahlo s krožnimi gibi, kot svetujejo zobozdravniki: ne pritiskajte močno ščetke na zobe, ker s tem lahko poškodujete dlesni in hkrati tudi preveč zapogibate ščetko.

Negativno nabita voda doseže tudi tiste kotičke, ki jih s ščetinami ne dosežete, in tako odstrani obloge iz težko dostopnih mest.

Po uporabi dobro sperite ščetko pod tekočo vodo in jo obrišite do suhega. S tem preprečite nastajanje vodnega kamna, gorenje lučke po uporabi ter preprečite ugodne pogoje za nastanek bakterij.

Lahko se zgodi, da lučka gori še nekaj časa po uporabi (lahko tudi do tri tedne) zlasti če ste ščetko preveč pritiskali na zobe. Ko se material vrne v prvotno lego, lučka sama od sebe ugasne. Če lučka med čiščenjem ugasne, dodajte vodo v usta.

Življenjska doba ščetke je 4 do 6 mesecev, odvisno od uporabe.

Dodatne informacije

Članki

Ionex Moč negativnih ionov

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje