BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Islandski čudež omega-3 (trda vezava)

Hiter pregled

Posega v temelje zdravja in življenja ter prepričljivo dokazuje, kako pomembno je, da vsakdo zaužije dovolj maščobne kisline omega-3, ki so jo otroci nekdaj uživali kot ribje olje.

Podrobnosti

Islandski Čudež Omega-3
dr. Garry Gordon in Herb Joiner-Bey

Skoraj neverjetno je, da lahko eno samo hranilo tako veliko doprinese k zdravju. Prav zato sta avtorja dodala naslovu besedico čudež, čeprav v knjigi ni niti besedice o kakem čudežu, marveč o trdnih znanstvenih dejstvih, kako je mogoče z maščobno kislino omega-3 temeljito izboljšati zdravje. Starejši bralci se verjetno še spominjajo, kako so morali vsak dan popiti žlico ribjega olja. Bilo je grozno... Danes je takšno olje v kapsulah, če že ne moremo pojesti dovolj maščobnih kislin omega-3 v ribah ali lanenem semenu. Narava je poskrbela, da je največ te žlahtne učinkovine v najcenejših ribah in najcenejšem semenu.
Ameriška avtorja, zdravnik in naturopat, dokazujeta, kako pomembna je maščobna kislina omega-3 za dolgo zdravo življenje in kako varuje pred boleznimi srca, rakom, sladkorno boleznijo, artritisom, prezgodnjim staranjem in nevarnimi vnetji, pa tudi kaj pomeni za nosečnice, sladkorne bolnike, astmatike in otroke s sindromom motene pozornosti.
Pri vseh svojih trditvah se avtorja opirata izključno na strokovna dognanja in dejstvo, da na splošno jemo preveč, a zaužijemo premalo koristnih esencialnih maščobnih kislin. Posebno poglavje sta namenila nasvetom, kako naj bi izbrali dobro laneno in ribje olje, saj menita, da pojemo premalo rib in semen in da je smotrno poseči ob pametno izbrani hrani tudi po dodatni maščobni kislini omega-3 v obliki prehranskih dodatkov.

Dodatne informacije

Članki

Skrivnost dolgega življenja
Islandski medicinski čudez
Ribe in lan za mirnejši dan

Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še