BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vilinske zapestnice

Hiter pregled

Zapestnice z vilinskim simbolom so več kot le modni dodatek. So energijska podpora in opomnik na vsakem vašem koraku. Primerne so za vsakdanjo uporabo, so pa tudi čudovito unikatno darilo z visoko sporočilno vrednostjo.


Vilinski simboli so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo. Pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo ter vam pomagajo doseči cilje.


Izbirate lahko med naslednjimi simboli: Ljubezen, Zdravje, Mir, Uspeh, Bogastvo, blaginja in blagostanje, Pogum, Plodnost, Sreča in Varnost in zaščita.


Vse zapestnice z vilinskim simbolom so zapakirane v lični škatlici, na kateri je sporočilo LET THE UNIVERSE LEAD YOU ter RAISE YOUR VIBRATION.


Izberite si zapestnico z želenim vilinskim simbolom. Opise vseh vilinskih simbolov najdete spodaj.

* Zahtevana polja

Redna Cena: 15,90 €

Podrobnosti

LJUBEZEN – AMAR NAT

Simbol vas uskladi z energijo ljubezni, jo pritegne v vaše življenje in vas z njo obda. Ljubezen je najpomembnejša stvar na svetu, saj je povezana z vsem kar ste, kar počnete in kar v življenju imate. Vpliva na vse nivoje vaše biti in je ni mogoče pretentati. Kar imate resnično radi, raste in cveti, do česar ljubezni ne čutite, ne bo uspevalo.

Amar Nat pomaga presežti težave, ki so nastale zaradi strahu in škodljivih prepričanj, ki so vam v bila vsajena že v zgodnji mladosti in zaradi katerih ne znate ali ne zmorete imeti radi sebe, kar se kot posledica izraža tudi v slabi samopodobi, nesamozavesti in nezadovoljujočih ali konfliktnih odnosih z drugimi.

Pripomore tudi, da vzljubite svoje telo, kar vpliva tako na vase fizično kot psihično zdravje, ter hormonsko ravnovesje.

VARNOST IN ZAŠČITA – TARIN ALB

Varnost je občutek, ko vemo, da smo lahko znotraj sebe mirni, z optimizmom zremo v prihodnost, ne bojimo se okolja ali vstopanja v odnose z različnimi ljudmi. Je tisto notranje zavedanje, da je vse prav in da bo jutrišnji dan prav tako izpolnjen z vsebinami, ki jih želimo in obvladamo.

Človek, ki nima zadovoljenega občutka po varnosti, jo ves čas išče. V sebi ne najde miru, kljub želji in trudu, pa zelo tezko zgradi kvalitetne in dolgotrajne odnose. Zapestnica s simbolom Tarin Alb.

Simbol Tarin Alb okoli vas ustvari energijski ščit, tako da v notranjost lahko prodreta le ljubezen in luč, ter pozitivna energija iz zunanjega sveta. V vas aktivira pogum, ki se razraste, da je sposoben razkrojiti nezaželene plasti strahu in negativnih miselnih vzorcev.

ZDRAVJE – OLAN REI

Simbol zdravja zajema celoten proces zdravljenja, ki ga sproži, in hkrati končni cilj popolnega ozdravljenja. Uporabljamo ga za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega), za ponovno vzpostavitev zdravega ravnovesja v telesu (predvsem na ravni sistema žlez z notranjim izločanjem) in za preprečevanje nastopa bolezni (preventivno).

BOGASTVO, BLAGINJA IN BLAGOSTANJE – ALTRES ATARI

S pomočjo simbola Altres Atari pritegnemo v naše življenje vse materialne stvari, ki so potrebne, da občutimo osebno izpolnitev, blagostanje, uspeh, harmonijo in notranji mir.

USPEH – TIR KAIRI

Tir Kairi pomaga osvojiti novo pojmovanje uspešnosti in nas premakne v krog zmagovalcev. Pred nami se odprejo nove, ne slutene priložnosti, mi pa z magnetično privlačnostjo pritegnemo energijo uspeha v svoje življenje. Raztaplja škodljive miselne vzorce neuspeha, ki smo jih večinoma prejeli v najzgodnejših obdobjih življenja.

V našem umu krepi zavest zmagovalca, ki mu nobena stvar ne more spodleteti, če vanjo pravilno usmeri energijo svoje pozornosti.

SREČA – KALER ADALI

Zapestnica z znakom sreče – Kaler Adali je zapis čiste pozitivne energije, ki jo ponazarja navpičnica moči s križiščem sedanjosti trenutka v sredini.

Njegovo gorišče nas opominja, da je sreča trenutno stanje duha, ki ga ne moremo prenesti v preteklost ali prihodnost, ampak izvira iz polne zavesti in enotnosti z vesoljem prav v tem hipu, ki ga dihamo zdaj.

POGUM – KLAS NAIR

Za odločitve in svobodno življenje po svoji volji potrebujemo pogum. Vilinski simbol Klas Nair nam pomaga sprejeti spremembo, iti naprej, ne glede na vse, in imeti pogum, biti ranljiv, odprt, živ.

HARMONIJA – SHANI TAER

Ko zaupamo v harmonijo, popolnost in božanski red, ki vlada vesolju, se tudi naša telesa in hormonski sistem začnejo uravnovešati in delovati skladno s seboj in okoljem.

ZEMLJA – EOR KLI

Z njim si pomagamo pri uresničitvi svojih načrtov in zamisli, kajti simbolizira proces prizemljevanja idej, zamisli, sanj, projektov… Poskrbi za utrjevanje vezi s snovnim telesom in zemljo na kateri bivamo in prav tako za popolnejši stik z našim telesom. Hkrati pa zapestnica s svojo energijo pomaga tudi materi Zemlji, da lažje preživi in okreva po vsem, kar počnemo z njo.

ZMAGA – MON TEROA

Simbol zmaga, krepi vizijo uspešnega človeka v vašem umu. Pomaga vam preseči miselne vzorce in omejujoča prepričanja, ki vas ovirajo na zmagovalni poti do vaših ciljev.

PLODNOST – EILI LIBURI

Naj simbol plodnost pomaga odpreti vrata konstruktivni in kreativni energiji plodnosti in rodnosti, ki ustvarja vedno nove oblike življenja. Uporabite ga tudi takrat, ko se počutite nekoristne in odveč, ko ne najdete smisla in pozitivnih posledic svojih dejavnosti, ko se vam zazdi, da vaši vsakdanji trenutki minevajo v prazno.

RAST IN RAZVOJ – SHIIR MING

Shiir Ming pomeni ekspanzijo, radostno razširjane v najbolj pozitivno smer, optimalno rast in skladen razvoj. Naš najgloblji jaz hrepeni po učenju, izpopolnjevanju, razširjanju in razvoju, tako na duhovnem kot tudi na osebnostnem področju.  Rast je povezana s količino, mero, in razširjanjem, razvoj pa z razčlenitvijo, kompleksnostjo in učinkovitostjo, z modrostjo in zavedanjem. Včasih neugodne življenjske razmere, okoliščine, miselni vzorci in omejitvena prepričanja preprečujejo naravni razvoj. Energija se ustavi, pretok se zapre in posledica so bolezni, bolečine, nezadovoljstvo, neizpolnjenost, neusklajenost, zakrnele in neizražene sposobnosti, propadanje, nazadovanje in podobno. Če hočemo venomer rasti, moramo verjeti vase in zaupati vesolju.

SVOBODA – ILIM MILEI

Ljudje smo bitja svobodne volje, ki najlažje odprto izražamo svoje zmožnosti in darove, kadar živimo v ozračju popolne svetlobe, svobode, nenavezanosti in neodvisnosti. Vsak kdaj zabrede v lepljive mreže odvisnosti, navezanosti in drugih okov, ki omejujejo naše naravno stanje svobode. Včasih smo odvisni zgolj od skodelice kave, drugi trpijo zaradi suženjstva alkoholu, različnih substanc ali partnerskih odnosov. Čustvena svoboda pomeni, da razpolagamo s svojimi čustvi, jih sprejmemo in do neke mere upravljamo, ne da čustva upravljajo naše življenje. Se pravi, da ko se ti nekaj zgodi, zmoreš prepoznati in sprejeti ta trenutna čustva, jih nevtralizirati ali celo transformirati v bolj pozitivno čustvo. Ilim Milei deluje v smeri da topi in razkraja vse oblike neprostovoljnega suženjstva razvadam, navadam, snovem, ljudem in odnosom.

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje