BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dušne kode

Hiter pregled

Na tej sliki je dušni zapis za osebo, katero je ta zapis poklical, oziroma je po nekem naKLJUČju prišel do vas.


Dušni zapisi so kode, portali, kot izgubljene informacije, ki jih naša duša išče v našem nezavednem. So sprožilci procesov, spominjanja, samozdravljenja … Oddajajo frekvence v najvišje dobro osebe, katero pokličejo. Ne pokličejo vsakogar, pač pa tiste duše, ki iščejo točno ta sprožilec za spremembo frekvence delovanja.


Slika nastane intuitivno, samodejno, po nareku iz »vesoljne knjižnice«. Dušne kode so zunaj dosega našega uma. Bolj kot v um so usmerjene v čutenje, zato se jih ne trudimo preveč razumeti. To ni njihov namen, niti ne delujejo na takšen način. Čutimo jih s srcem, ne z umom. Sprožajo spomine v smislu, kdo smo v svoji biti. Sprožajo procese, samozdravljenje ali pa samo neko notranje občutenje nečesa, kar daje občutek znanega, vendar se ta trenutek tega v sebi mogoče še ne spomnimo. Mogoče potrebujemo informacijo samo na višji ravni zavesti in tisto potem sproži neko drugačno delovanje na zemeljski ravni, morda povsem nezavedno. Vse je odvisno od tega, kako odprti in dovzetni smo za čutenje sebe in svojega življenja.


Ko boste začutili, sliko samo opazujte, včasih vas bo prav poklicala. Ne razmišljajte o njej, ampak jo samo opazujte … oblike, črke, občutke.NA VOLJO ŠE ŠT. DUŠNIH KOD: 1, 2, 5, 7, 8, 10

* Zahtevana polja

Redna Cena: 72,00 €

Podrobnosti

Dušne kode so energijska slika-risba, upodobljena v svetlobnem jeziku. Slika je že uokvirjena.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje