BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gorski balzam Mumie – 30 tablet (200 mg)

Hiter pregled

Blagodejni mumie ali šiladžit je rjavo črna visokogorska smola z ostrim vonjem, ki jo na vzhodu uporabljajo že več kot tri tisoč let. V Tibetu, Indiji in delu Kitajske je bilo dolgo glavno zdravilo v tradicionalni medicini, saj deluje baktericidno in protiglivično ter izboljšuje psihofizično počutje. Zaradi svojih izjemnih učinkov na telo je bila od nekdaj zelo dragocena surovina, dražja od zlata.


Uživanje mumie je zelo priporočljivo, ko telesu pade imunska odpornost. Pomaga pri presnovi maščob in sladkorjev in blagodejno vpliva na celoten organizem. Mumie je povsem naraven biostimulator, ki krepi fiziološke funkcije organizma, ureja prebavo in delovanje žlez z notranjim izločanjem ter obnavlja, varuje in pomlajuje celo telo. Športniki smoli mumie pravijo tudi »eliksir rekordov«.


Oblika v tabletah omogoča varno in praktično doziranje.


Pakiranje: 6 g (30 tablet po 200 mg)


Vsebina ene tablete: 200 mg očiščenega 100 % naravnega mumia.


Način uporabe in priporočeni odmerek: 1 tableta dvakrat do trikrat dnevno pred jedjo v obdobju enega meseca. Primerno za dolgotrajno uporabo.

Podrobnosti

Izdelek ne vsebuje nobenih pomožnih snovi, umetnih barvil ali konzervansov, temveč le uravnotežen kompleks naravnih aktivnih snovi. Analize so pokazale, da ta mumie vsebuje kar 32 mineralov, vitamine A, B1, B6, B12, C, D, E i P, proteine, aminokisline, maščobne kisline, hipurno, elaginsko, humično in fulvično kislino, naravne steroide, sterole, kumarine (benzopirene), eterična olja, smole, vosek, benzoate, terpenoide, saponine, alkaloide, fosfolipde in drugo.

MUMIE IMA DVANAJST DOKAZANIH BLAGODEJNIH LASTNOSTI:

Varuje pred Alzheimerjevo boleznijo –Glavna sestavina smole mumie je antioksidant fulvična kislina, ki spodbuja kognitivno zdravje s preprečevanjem nenormalnega kopičenja beljakovine tau in zmanjša vnetje, kar lahko izboljša znake Alzheimerjeve bolezni.

Povečuje moško plodnost in zvišuje raven testosterona –Testosteron je glavni moški spolni hormon, vendar imajo nekateri nižje ravni kot drugi, kar se izraža kot nizek spolni nagon, izguba las in mišične mase, utrujenost, povečanje maščobe. Mumie povečuje skupno število semenčic in njihovo gibljivost, kako dobro se premikajo do jajčeca, kar sta dejavnika moške plodnosti.

Zmanjšuje sindrom kronične utrujenosti (mialgični encefalomielitis) – Zanj je značilna dolgotrajna telesna in duševna utrujenost. Raziskovalci so ugotovili, da mumie pomaga izboljšati delovanje celic v telesu, zmanjšati utrujenost in naravno povečati raven energije.

Deluje kot antioksidant – Mumie vsebuje veliko fulvične kisline, ki deluje močno antioksidativno in protivnetno, varuje pred prostimi radikali in poškodbami celic. Mumie zato spodbuja dolgoživost, upočasnuje staranje in izboljšuje splošno zdravje.

Pomaga pri višinski bolezni – Simptomi so pljučni edem (nabreklina kože ali organa zaradi nabiranja tekočine), letargija (duševna otopelost) ali občutek utrujenosti in hipoksija (stanje zaradi pomanjkanja kisika). Raziskovalci verjamejo, da lahko mumie pomaga premagati težave zaradi nizkega zračnega tlaka na visoki nadmorski višini, saj povečuje raven energije in odstranjuje odvečno tekočino iz telesa.

Povečuje hemoglobin (krvno barvilo) – Znaki slabokrvnosti zaradi pomanjkanja železa so utrujenost, šibkost, mrzle roke in noge, glavobol, aritmija. Mumie vsebuje visoke ravni huminske kisline in železa, kar lahko koristi pri premagovanju slabokrvnosti zaradi pomanjkanja železa.

Krepi srce – Mumie lahko varuje srce in izboljša njegovo zdravje. V nekaterih primerih lahko zniža krvni tlak, zato se tisti, ki imate bolezen srca, pred uživanjem posvetujte s svojim zdravnikom.

Spodbuja hujšanje – Visoka vsebnost esencialnih elementov v sledeh v mumie spodbuja presnovo in pospeši hujšanje. Njegovo redno uživanje normalizira presnovo elektrolitov in telesu pomaga znebiti se nepotrebnih maščobnih rezerv. Zapolni pomanjkanje pomembnih snovi v celicah ter izpodrine škodljive snovi in strupe.

Pomaga pri rakavih obolenjih – Mumie veliko obeta tudi v boju proti nekaterim vrstam raka. V študiji je mumie pospešil uničenje rakavih celic v jetrih in oviral njihovo delitev.

Uničuje viruse herpesa –Študija je pokazala, da mumie lahko uniči več različnih virusov v izoliranih okoljih, vključno z nekaterimi virusi herpesa.

Pomaga se znebiti odvisnosti – Opioidi, kot je morfin, hitro razvijejo toleranco, zaradi česar bolniki potrebujejo vedno večje odmerke. Mumie zmanjša tveganje za razvoj tolerance na morfin pri miših, vendar njeni učinki na bolečino in toleranco za zdravila pri ljudeh še niso dovolj znani.

Podpira zdravje črevesja – Mumie raziskujejo kot antioksidant za zaščito pred poškodbami želodca, ki jih povzročata oksidativni stres in vnetje. Ker vsebuje benzojsko kislino, ki ima antibakterijske lastnosti, znanstveniki menijo, da se lahko bori proti bakterijam v želodcu in črevesju, ki bi lahko izzvale črevesne okužbe.

Proizvajalec: OOO »Farm-produkt«, Altajski kraj, Rusija

Dodatne informacije

Članki

Mumie, blagodejna črna smola

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje