BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Neuro 3 Plus – Peptidi za možgane in živčevje (60 kapsul)

Hiter pregled

Revolucionarni peptidni kompleks »Neuro 3 Plus« je prehranski dodatek, ki blagodejno vpliva na spomin, pozornost in razmišljanje. Pomaga ljudem, ki so podvrženi kroničnemu stresu, da se lažje spopadejo z duševnim stresom ali težkim duševnim delom.


Vsebuje tri peptidne bioregulatorje: Cerluten (možgani in osrednje živčevje), Svetinorm (jetra) in Ventfort (krvne žile).


Možganom omogočajo znatno izboljšanje funkcij analize, zaznavanja in asimilacije informacij, povečajo učinkovitost in miselne procese ter sposobnost učenja novih znanj.


Pospešujejo okrevanje po poškodbah živčevja, uporabi škodljivih psihoaktivnih snovi (alkohol, opiati, nikotin). Pomagajo normalizirati raven endorfina in se vrniti k zdravemu načinu življenja.


Pomagajo tudi doseči izboljšave na čustvenem področju – čustveno stabilnost in občutek počitka po nočnem spancu.


Ta peptidni kompleks je v starosti učinkovit pri zmanjševanju tveganja za starostne spremembe možganov in ohranjanju zdravja krvnih žil.


NAVODILO ZA NAKUP:


Peptidnega kompleksa »Neuro 3 Plus« v Sloveniji ni moč dobiti, naročite pa ga lahko, če kliknete tukaj:


Želim naročiti Neuro 3 Plus


Preusmerjeni boste na zaupanja vredno evropsko spletno trgovino, ki ponuja originalne ruske peptidne bioregulatorje.


V mesecu maju lahko izkoristite 25% popust - koda popusta je "bestbioregulator24"

Podrobnosti

Peptidni bioregulatorji so plod raziskav vodilnih ruskih znanstvenikov. Razvili so jih v Inštitutu za bioregulacijo in gerontologijo v Sankt Peterburgu, ki sodi med vodilne svetovne inštitute za pomlajevanje in podaljševanje kakovostnega življenja. Izsledki so sijajni: ljudje, ki so uporabljali njihove pripravke, so živeli štirideset odstotkov dlje.

Za večino človeških organov in sistemov so že razvili varne in učinkovite bioregulatorje, ki lahko popravijo in obnovijo poškodovane organe. Peptidi naše telo dobesedno oživijo, spodbudijo, da deluje kot v mladosti. Sprožijo regeneracijo na celični ravni, zato začnejo organi delovati kot v mladem in zdravem organizmu.

Peptidi so ob matičnih celicah najnovejše in najobetavnejše zdravilo prihodnosti. Imenujejo jih kar zdravilo za enaindvajseto stoletje.

Dodatne informacije

Članki

Mnogim zdravilom bo odklenkalo

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje