BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ročna laserska naprava proti bolečinam PowerCure Pro

Hiter pregled

Na zmanjševanje in odpravljanje bolečin delujeta rdeča svetloba in neškodljiva laserska svetloba.


Rdeča svetloba izboljšuje delovanje ožilja, zmanjšuje nastajanje brazgotin, pospeši celjenje akutnih in kroničnih ran. Spodbuja sproščanje izvornih celic, ki se preselijo na mesto poškodovanega tkiva in pomagajo pri obnovi kože.


Laserski snop svetlobe nizke moči prodre globoko v telo, kjer zmanjša bolečino in spodbuja zdravljenje. Poveča cirkulacijo v koži. Več krvi in ​​ključnih hranilnih snovi, ki se prenašajo v serumu, prispe na območje kože, da jo nahranijo, odmrli celični ostanki in strupeni odpadki pa se lažje izločijo iz telesa.

Podrobnosti

Zelo priročna protibolečinska svetilka rdeče svetlobe je podobna ročki za prhanje in jo lahko nosimo s seboj. V njej je akumulator, zato med delovanjem ne potrebuje priključka. Pritisnemo na stikalo in si osvetljujemo boleče koleno, komolec, glavo, križ … Olajšamo si bolečino, vnetje, pospešujemo obnovo tkiva in celično rast.

Z zdravilno svetilko lajšamo vse vrste bolečin, kot so kronične bolečine hrbta in vratu, bolečine v kolenu, bolečine zaradi sindroma karpalnega kanala, pri fibromialgiji. Pa športne poškodbe in bolečine pri revmatoidnem artritisu. Terapija z laserjem nizke moči je preizkušena odlična podporna terapija fizioterapiji in konvencionalnemu zdravljenju.

Predele z bolečinami in akupunkturne točke si osvetljujemo najmanj dvakrat na dan po šest do osem minut. Terapevtsko svetilko prislonimo na kožo, še prej na njej naravnamo čas osvetljevanja. Naenkrat največ dvajset do trideset minut. Lahko pa tudi desetkrat zaporedoma s petminutnimi odmori med terapijami.

Naprava seva rdečo svetlobo valovne dolžine 650 nanometrov, ki prodre dva do tri centimetre globoko v kožo, kjer olajša lažje bolečine. In pa nevidno lasersko svetlobo valovne dolžine 808 nanometrov, ki prodre pet do šest centimetrov v telo in zato lahko omili tudi močnejše bolečine, kot so artritične bolečine in bolečine v ramenih.

Terapija s to svetilko z laserjem nizke moči je primerna tudi za domače živali, posebno za kužke in mucke, ki trpijo zaradi kroničnih ali akutnih bolečin in poškodb.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje