BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Teslov medaljon

Hiter pregled

Teslov medaljon je prenosna osebna zaščita, ki ustvarja Teslove skalarne valove. Na razdalji enega metra in pol za petdesetkrat poveča energijo v vse smeri. Uporablja se tudi kot podstavek za informiranje hrane in pijače. Deluje na skalarni osnovi na ravni zavesti in podpre našo molitev in namen. Ima svoj lasten nihajni krog, tako da ne potrebuje zunanjega napajanja z baterijo in deluje trajno.

Podrobnosti

Teslov medaljon deluje kot naravni oscilator, v katerem so aktivno zajete zakonitosti prehodov po oktavah makro in mikro vesolja. Njegovo delovanje je resonančno in ima naravno sinusno obliko, ki je blagodejna in življenjsko podpirajoča za živa bitja ter skladna z naravnimi procesi.

Teslov medaljon je sestavljen iz velike ploščate tuljave v obliki diska in iz kondenzatorja, ki sta skupaj vstavljena v lasersko gravirane utore med dve leseni plošči. Generira skalarne (informacijske, torzijske) valove in polja, ki iz najglobljih ravni narave podprejo namen življenja.

Večino odkritij je opravil in javnosti predal Nikola Tesla že leta 1899 s svojim delom v Colorado Springsu in kasneje na Long Islandu.

Teslov medaljon deluje kot vezni člen med četrto dimenzijo (čas), 3-dimenzionalnim svetom (prostor) in višjimi dimenzijami (različno ukrivljen prostor-čas). V njegovi neposredni bližini se energija (prana ali či) poveča do 50-krat, njegov domet pa je 1,5 metrov v vse smeri. Varuje pred posledicami elektrosmoga (računalniki, telefoni …), blaži učinke stresa in spodbuja organizem k obnovi duha in telesa tako, da mu daje energijo in obnavlja izvorni zapis celic.

Teslov medaljon se uporablja za informiranje vode, hrane in pijače in kot podstavek za kozarce. Za informiranje je potrebno, da je Teslov medaljon 3–5 minut v bližini hrane ali pijače. Pri uporabi kot podstavek za kozarce pa položimo priloženo folijo na Teslov medaljon pod kozarec.

Teslov medaljon je skupaj s pokrivno folijo in navodilom za uporabo na voljo v lepi naravni darilni embalaži z vrvico (in izrezom na sprednji strani v obliki kroga), ki služi tudi kot zaščita pri prenašanju. Namenjen je osebni uporabi, povsod ga lahko imamo s seboj v torbici ali žepu. Njegove dimenzije v darilni embalaži so 9,2 × 9,7 × 1,8 cm, njegov premer je 9 cm in debelina 0,8 cm.

Teslov medaljon je dragoceno in čudovito darilo, ki ga poklonimo sebi in tistim, ki jih imamo radi. Želimo vam obilo svetlih in vitalnih dni!

Dodatne informacije

Članki

Skalarni val

Teslov val življenja

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje