BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Steklenica Polarix (0,5 l)

Hiter pregled

Steklenica Polarix ima pod dnom položen disk Polarix, ki z zdravilno energijo, zajeto iz okolja, fizikalno oživi vodo. Brez kemije!


Ko popijemo vodo iz steklenke Polarix, začutimo, da imamo več energije. Enako velja za vse naše hišne ljubljenčke. Oživljeno vodo imajo rade tudi rastline.


Steklenica Polarix močno zmanjša zastrupljenost vode. To navadno čutimo že, ko vodo pijemo, saj je tudi bolj mehka. Steklenica Polarix spremeni tudi okus drugih pijač; vino je manj kislo, pivo manj grenko


Disk Polarix zmanjšuje bolečine in blaži bolezni. Ko vas zaboli glava, koleno, komolec …, prislonite dno steklenice na boleče mesto in takoj boste začutili olajšanje. Še bolje pa je, da »slečete« spodnji del steklenice, od tam vzamete disk Polarix in si ga položite ali prilepite tja, kjer vas kaj boli.


S Polarixom lahko izvedete celoten program zdravljenja, če ga polagate na čakre. Skozi čakre dovaja in v njih skladišči življenjsko energijo ter tako vzpostavlja telesno in duševno ravnovesje.

Podrobnosti

Steklenica Polarix ima na dnu logaritemsko periodično anteno (izračunal jo je Nikola Tesla). Ta z zdravilno energijo (či, prana …), zajeto iz okolja, fizikalno oživi vodo. Brez kemije!

In kaj naredi vodi?

Ko voda teče skozi dolge ravne cevi do naših pip, se neha vrtinčiti. Pri tem se tvorijo grozdi vodnih molekul, ki pa pod vplivom Polarixa razpadejo. Le voda, katere molekule niso združene v grozde, lahko steče po cevkah mikronske širine v našem telesu. Zato mora telo molekule razdružiti, pri čemer porablja dragoceno energijo za samozdravljenje. Polarix pa dovaja zdravilno energijo iz okolja; tako telesu omogoča, da svojo samozdravilno energijo uporabi za homeostazo, za uravnovešanje zdravja telesa.

Kaj pa s tistim, kar je v vodi?

V vodi je vse več odpadnih škodljivih snovi, predvsem vse več ostankov zdravil, ki jih je težko izslediti. Polarix zmanjšuje vpliv teh škodljivih snovi na zdravje. Z zdravilno energijo iz okolja močno zmanjša genotoksičnost. To natančno pokažejo raziskave kakovosti vode s čebulnimi testi v laboratoriju Laboratory for Plant Cytogenetics (peter.firbas@gmail.com). Steklenica Polarix močno zmanjša zastrupljenost vode. To navadno čutimo že, ko vodo pijemo, saj je tudi bolj mehka.

Dodatne informacije

Članki

Steklenica Polarix - Steklenica, ki vodo ozivi

Steklenica Polarix - Za začetek zdravja voda

Blagodejnost oživljene vode

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še