BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nihalo Karnak

Hiter pregled


Nihalo Karnak, poimenovano po kraju, kjer so taka nihala našli v sarkofagih starega Egipta, sodi med najbolj znane tipe radiestezijskih nihal.


Uporabljamo ga za preiskave škodljivih sevanj, iskanje vode, izbiranje primerne prehrane, odmerjanje in diagnosticiranje.


Material: medenina z zlato prevleko.


Podrobnosti

Radiestezijsko nihalo Karnak je vsestransko uporabno za preiskave škodljivih sevanj, iskanje vode, izbiranje primerne prehrane, doziranje, pa tudi za diagnosticiranje in kromoterapijo, ker oddaja in sprejema vse energetske frekvence.

Pri diagnosticiranju dobimo z njim vse potrebne energetske in zdravstvene informacije.

V kromoterapiji lahko drugim dovajamo z miselno opredelitvijo vse možne energetske barve, ali pa avtomatično vse potrebne energije za odpravljanje nepravilnosti energetskega sistema in potrebne energije za izboljšanje zdravja.

Konica tega nihala stalno seva sivo barvo, zato ni primerno za nošenje v neposredni bližini telesa.

Če se miselno opredelimo, naj nihalo pri enaki dolžini vrvice samodejno uravnoveša vse barvne frekvence, bo začelo pri prenosu opisovati različno velike kroge v eni ali drugi smeri, kar pomeni, da dodaja potrebne energije ali odvzema odvečne, dokler ne zaniha v smeri "nevtralno", kar pomeni prenehanje energetskega uravnovešanja. Če se nihalo vmes za nekaj časa ustavi, to pomeni, da pač oddaja ali odvzema neko energijo in to še ne pomeni konca delovanja.

Po delu z nihalom prekinemo energetski kanal in uredimo svoj energetski sistem.

 

Dodatne informacije

Članki

Nihalo, nihalo, povej ...

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še