BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Mini USB mešalnik in sekljalnik

Hiter pregled

S to priročno napravo sesekljamo čebulo, česen, zelišča, sadje pa tudi meso. Ko kuhamo. Lahko pa sesekljamo tudi že pripravljene obroke za one, ki imajo težave z grizenjem, žvečenjem ali požiranjem.


Prednosti Mini USB mešalnika so, da med uporabo iz njega ne visi žica in ga imamo bodisi tam, kjer pripravljamo jedi, ali pa na mizi, tako kot solnico, pa v službi, na poti … V njem lahko sesekljamo že pripravljen obrok in hitro pripravimo jedi za otroke, starejše (sadne kaše, zelenjavne jedi, priloge ...)


Mini USB mešalnik ima enostavno rokovanje in čiščenje, kar je denimo dobro tudi za tiste, ki trpijo zaradi poškodb rok ali artiritsa. Njegova notranja baterija pa se hitro napolni prek USB-priključka.


Tehnični podatki: 8,3 × 13 cm; vsebina 250 ml; motor 3,7 V/10 A; baterija 5V/0,3A; teža 0,31 kg.

Podrobnosti

NAVODILO ZA UPORABO

1. Pred prvo uporabo napravo napolnimo (baterijo v njej) z elektriko prek USB-priključka. Polnimo, dokler ne ugasne rdeča lučka. Očistimo in splaknemo vse dele aparata, ki prihajajo v stik s hrano.

2. Sestavimo dele (bodimo previdni pri rezilu, da se ne poškodujemo) ter damo v posodo sestavine, ki jih želimo sesekljati oziroma zmešati.

3. Pritisnemo na gornji označeni črni gumb in sekljamo največ 15 sekund. Če hrana še ni takšna, kot si želimo, sekljamo še enkrat 15 sekund. Za morebitno tretje sekljanje, kar je redko, moramo počakati 2 minuti. Torej je na vsakih 30 sekund uporabe potreben 2-minutni premor.

4. Po uporabi ločimo motorni del naprave ter takoj očistimo posodico in splaknemo rezilo s toplo vodo. Osušimo posodico, rezilo in pokrovček. Če naprave ne uporabljamo, jo moramo po treh mesecih nanovo napolniti (s tem jo vzdržujemo).

OPOZORILO:

Ne umivajte motornega dela naprave neposredno pod tekočo vodo, temveč ga le obrišite z vlažno krpo. Ne uporabljajte agresivnih čistil ali sterilizacije pod visokimi temperaturami v mikrovalovni pečici. Nobenega dela ne pomivajte v pomivalnem stroju; dovoljeno je le splakovanje z vročo vodo.

Naprava ni namenjena mletju trde hrane. V Mini USB mešalniku ne meljemo kavnih in sojinih zrn, ne meljemo ali drobimo riža, ledenih kock ali zamrznjene hrane. Napravo shranjujemo zunaj dosega otrok.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje