BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Munay Classic blazina za meditacijo in sproščanje

Hiter pregled

Meditacijska blazina Munay© – CLASSIC (okrogla s prijemalom)


omogoča dolgo udobno sedenje v meditaciji tudi tistim, ki rabijo več podpore. Gibljivost polnila omogoča, da si blazino lahko namestimo v višji ali nižji položaj. Ko pri sedenju v meditaciji napredujemo ustrezno znižujemo višino podpore.


Munay© blazina za meditacijo in sproščanje je plod večletnih raziskovanj in učenja o telesu in umu. Je enkraten izdelek na našem trgu, ki je podprt z vibracijami visokega spektra, tako pri izdelavi, kot tudi glede sestavin.

* Zahtevana polja

Redna Cena: 49,90 €

Podrobnosti

Z domišljenim oblikovanjem je v pomoč pri različnih jogijskih položajih in meditaciji. Omogoča sproščenost, ki je nujen pogoj za vsakršno učinkovito gibanje, dihanje in meditacijo. Izbrane oblike podpirajo različne položaje, da jih lahko izvajamo bolj neobremenjeno in zbrano. Izbrane barve in polnila spodbujajo blagodejne energijske pretoke na mestih, ki so manj energijsko pretočna.

Ob ustvarjanju blazine Munay smo imeli v mislih tudi tiste, ki ste zaljubljeni v Naravo in uživate v njenih darovih v vsakem obdobju leta! Z Meditacijsko blazino Munay si dobro preskrbljen(a), da se počutiš udobno v vseh okoljih.....in vremenskih razmerah. Lahko se namestiš kjerkoli, saj je "sprogramirana" tako, da se voljno oblikuje po kakršnikoli podlagi in omili talne grbine, ostrine in udrtine ter te hkrati ščiti tudi pred vlago, snegom, mrazom in vročino...karkoli že prihaja od spodaj navzgor, medtem, ko sediš v svojem udobnem položaju in uživaš.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje