BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Novo

Kako prebuditi svoj pristni jaz

Hiter pregled

Pred vami je interaktivni priročnik, s katerim se lahko podate na pot samospoznavanja. Avtorica, holistična psihologinja, postaja vse vidnejša glasnica na področju psihološkega samozdravljenja in milijonom ljudi po svetu pomaga, da opustijo stare navade, ki jim ne koristijo več, in si zavestno ustvarijo pristnejše življenje.


Knjiga je zasnovana tako, da bralcu pomaga prebuditi njegov pristni jaz. Z objektivnim in sočutnim opazovanjem telesnih, duševnih in čustvenih vzorcev, ki sestavljajo naš sedanji jaz, lahko jasneje vidimo, česa ne želimo prenesti v prihodnost.


Ko boste ob vajah v knjigi prepoznavali svoje privzete navade – od spanja in gibanja do prehranjevanja – ter svoja čustvena odzivanja in temeljna prepričanja, se vam nikoli več ne bo treba vprašati, kje naj sploh začnem. Naučili se boste spoznavati samega sebe, prepoznali boste svoje ukoreninjene navade, spoznali svoj čustveni jaz in svoj pristni jaz.


Knjiga prinaša tudi nasvete in informacije s področja zdravstvene nege. Uporabljajte jo kot dopolnitev in ne nadomestek zdravnika ali drugega usposobljenega zdravstvenega delavca

Podrobnosti

Avtor: dr. Nicole LePera

Prevedla: Urška Pajer

Založba: Primus

Format: 16,5 × 23,5 cm

Obseg: 280 strani

Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje