BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kanaliziranje

Hiter pregled

Kako kanaliziramo in kako se povežemo s svojim vodnikom?


Prodajna uspešnica Kanaliziranje prinaša neverjetno sporočilo za vse, ki si želijo pod drobnogled vzeti to področje. Nadvse uspešna avtorja Sanaya Roman in Duane Packer, katerih dela so prevedena že v več kot 24 jezikov in sta prodala že več kot 2,5 milijona izvodov vseh svojih knjižnih del, s pomočjo svojih vodnikov Orina in DaBena korak za korakom pokažeta, da lahko vsakdo kanalizira, se zavestno povezuje s svojim duhovnim vodnikom in višjim jazom, kar vodi do izjemnih rezultatov, ki spreminjajo življenje, obenem pa predstavita tudi, kako sta sama začela kanalizirati in začela znanje predajati naprej.


Kanaliziranje bralca preprosto in navdihujoče vodi po umetnosti kanaliziranja duhovnega vodnika ali višjega jaza. V njej boste zasledili praktične nasvete, kako vedeti, kdaj ste pripravljeni na kanaliziranje, kako pritegniti vodnika iz višjih svetov, kako preiti v stanje kanaliziranja, kako kanalizirate zase ali za prijatelje, kako širiti zavest in kako se odpirati za višje razsežnosti.


Modra in nežna duhovna vodnika obeh avtorjev, Orin in DaBen, vas pripravita na kanaliziranje in vam predočita, kaj lahko pričakujete. Naučili se boste prepoznati in pritegniti vodnika iz višjih svetov ter zavrniti nižje razvite entitete. Spoznali boste, kako se vodniki sporazumevajo z vami in kako vi sprejemate njihove informacije.


V knjigi boste popeljani na prvo srečanje s svojim vodnikom, spoznali, kako verbalno kanalizirati vodnika, prejeli pa boste tudi vprašanja, ki jih zastaviti svojemu vodniku, obenem pa boste izvedeli tudi, kaj pričakovati, ko začnete verbalno kanalizirati. Knjiga vsebuje navodila za lastne readinge in za readinge za druge ljudi. Naučili se boste tudi, kako skupaj z vodnikom pokukati v prihodnost.


Med branjem se boste naučili razvijati svoje sposobnosti kanaliziranja, prejeli pa boste tudi odgovore na vprašanja, kot so: kako pogosto kanalizirati, kako prejeti konkretne informacije, kako lahko vodniki še drugače delujejo preko vas, recimo preko glasbe ali likovne umetnosti. Avtorja pod drobnogled vzameta tudi vprašanja, ki se nanašajo na dvome med kanaliziranjem, nenazadnje je treba vedeti, kdaj je kanaliziranje iz trte zvito, kdaj pa ne.


Kanaliziranje je revolucionarna knjiga, saj vam morda lahko kanaliziranje svojega duhovnega vodnika pomaga povzpeti se po stopnicah duhovne rasti vse do vrat, ki vodijo do razsvetljenja.

Redna Cena: 28,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorja: Duane Packer, Sanaya Roman
Prevod: Dora Debeljak
Založba: Cangura
Obseg: 273 strani
Format: 13,5 × 21 cm
Vezava: mehka

Prednosti kanaliziranja je nešteto, kot na primer:

• boljše zavedanje duhovnih svetov in bitij svetlobe

• povezovanje z višjimi bitji iz višjih svetov svetlobe

• dostop do znanja, ki prej ni bilo na razpolago

• večja ustvarjalnost

• večja samozavest in gotovost v lastne odločitve

• večja modrost

• razumevanje razlogov za domnevne ovire v svojem vsakdanu

• spoznavanje priložnosti za življenje v odnosu do obilja, odnosov in kariere

• bistveno hitrejša duhovna rast

• občutek, da živimo v skladu s svojim smislom

• razkrivanje smisla svojega življenja

• razvijanje prirojenih darov in talentov

• iskanje svoje poti dela za celotni svet

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje