BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Katero igro igraš?

Hiter pregled

To je knjiga o psiholoških igrah v medčloveških odnosih. Ne zanima le strokovne javnosti, marveč se zanjo zanima tudi vse več ljudi, ki so jim mar odnosi in še posebej razumevanje medčloveških odnosov. Knjiga je izšla v Sloveniji že tretjič. Prevajalec, ki pa je tudi učitelj in supervizor transakcijske analize, psihoterapevt Martin Bertok, knjigo predstavlja takole:


»Sodobni nevrotiki nismo le svojevrstni ujetniki zunanjih pravil in realnosti, temveč tudi tistih notranjih, bolj ali manj, nikakor pa ne povsem nezavednih. Naša notranja organizacija ni le zrcalo – v transakcijsko analitičnem smislu jo neizogibno ustvarjamo. Družbena realnost s svojimi koncepti pravice, svobode in omejitev ni bolj oziroma manj pomembna ali neodvisna od naše osebne sposobnosti za osebno avtonomijo.


Slovenski bralec je knjigo Katero igro igraš? hvaležno sprejel, saj je bila že leta 2009, dve leti po prvem izidu, razprodana. Deležna je bila prijaznega odziva slovenskih psihoterapevtov, študentov transakcijskoanalitične psihoterapije, različnih komunikacijskih strokovnjakov, vse številčnejših uporabnikov slovenskih psihoterapevtskih storitev in zainteresiranih laičnih bralcev …«

Redna Cena: 29,50 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: dr. Eric Berne
Prevedel: Martin Bertok
Založba: Društvo Odstiranja
Obseg: 196 strani
Format: 14 × 21 cm
Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje