BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Recite ne odpadkom Recite ne odpadkom

Recite ne odpadkom

Hiter pregled

Pred vami je 101 enostaven način za ustvarjanje manj odpadkov. Ali veste, da kar devetindevetdeset odstotkov vsega kupljenega po pol leta konča v smeteh? Tam pa se zelenjava razgradi v petih do tridesetih dneh, papir v dveh do petih mesecih, bombažna majica v pol leta, nogavice v enem do petih let, pločevinke v stotih letih, plastične vrečke v petsto letih ali nikoli, steklenice v milijonu let …


Odlagališča odpadkov so polna, zemljo in morja preplavljajo smeti. Za zmanjšanje smeti lahko poskrbi vsak od nas. In da bi bilo to početje čim bolj enostavno, je nastala ta knjižica, ki vam bo pomagala zmanjšati odpadke na vseh področjih življenja. Korak za korakom. V njej je opisana sto in ena sprememba, s katerimi lahko močno vplivate na svet okrog sebe.


Uspešno spopadanje s prekomernim nastajanjem odpadkov sloni na treh glavnih načelih recikliranja: zmanjšanje, ponovna uporaba in recikliranje.


Kupujte izdelke, ki ustvarjajo malo odpadov, so trpežni, se lahko popravijo ali po prvotni uporabi uporabijo za drug namen. Kako naj to storimo, razlagajo nasveti v tej knjižici. Sprejemali boste boljše odločitve pri nakupovanju, vodi vas skozi najboljše tehnike za osvežitev in izboljšanje predmetov, ki ne dišijo več po novem.

Podrobnosti

Avtorica: Harriet Dyer

Prevedla: Nadja Horvat

Izdala: Založba Lingea

Obseg: 128 strani

Format: 10,5 × 14,5 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje