BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Učbenik – Doba lilije Učbenik – Doba lilije

Učbenik – Doba lilije, visoki čas po času: Bog v nas in mi v Bogu

Hiter pregled

Prerokinja Gabriele, učiteljica in poslanka Večnega kraljestva, je ustvarila učbenik Doba lilije, visoki čas po času: Bog v nas in mi v Bogu. Namenjen je kot pomoč pri premagovanju težav, saj se v tem času veliko stvari vse bolj zapleta in na to kar pogosto nimamo nikakršnega vpliva. A lahko svoje »notranje življenje« vzamemo v svoje roke, če to želimo in znamo. In v tem učbeniku so zbrani številni praktični napotki za pot v Novo dobo; z njihovo pomočjo si lahko vsakdo določi novo smer svojega življenja.


Doba lilije je začetek novega časa, v katerega gremo korak po korak. Lilija je simbol čistosti življenja in nas spremlja v pravični zakon ljubezni do Boga in bližnjega.


Gabriele nam pove, da je vse energija in da vse ima zavest. Ko se tega zavemo, razumemo, da ni ničesar, kar bi bilo mrtvo; zavest je življenje in komunikacija. Kar mi označujemo za neužitno ali celo mrtvo, ima dele komunikacije in zato pride do pretvorbe.


Vsako telo je energijsko telo različnih frekvenc oziroma nihanj in vsako nihajno število je zavest. Vsak človek ima svoje specifično stanje zavesti, ki zahteva ustrezno hrano ali ustrezno zdravilo. Vse temelji na energiji, vsakokratnem stanju zavesti.


Knjigi je priložen zvežčič, v katerega pišete svoja nova spoznanja ob branju knjige.

Podrobnosti

Avtorica: Gabriele

Založila: Založba Beseda

Format: 13,5 × 19,5 cm

Obseg: 64 strani

Vezava: trda

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje