BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fibromialgija – priročnik klinike Mayo

Hiter pregled

Fibromialgijo občutimo kot bolečino v mišicah. Bolijo nas sklepi, imamo otrdel vrat, smo zmedeni ali raztreseni, izčrpani, včasih lahko tudi omotični, neprespani … Včasih so ljudem, ki so pripovedovali o teh težavah, zdravniki povedali, da imajo simptome stresa ali depresije; govorili so jim tudi, da so nori. Ljudje s fibromialgijo pa se vseskozi trudijo in trpijo. Ne vedo, kaj je narobe z njimi ali kako bi si lahko izboljšali življenje.


Avtorja te knjige, ki delata na kliniki Mayo, sta srečala na tisoče takšnih bolnikov s hudimi resničnimi simptomi in bolezenskimi motnjami, ki jih imenujemo fibromialgija. Prevod njune knjige je priročnik v slovenskem jeziku za bolnike, ki imajo to bolezen. Z vseh vidikov obravnava ta zapleten kronični bolečinski sindrom iz skupine zunajsklepnega revmatizma.


Fibromialgija je stara bolezen; je veliko dokazov, da so zaradi nje trpeli že v davni preteklosti.


V tej knjigi med drugim spoznamo, kaj povzroča to bolezen, kako vemo, da jo imamo, koliko ta bolezen stane človeka v vseh pogledih, katera zdravila pomagajo, kako pomaga kognitivno-vedenjska terapija, kako pomaga integrativna medicina in dobimo še celo vrsto napotkov; ne nazadnje predstavlja tudi slovensko društvo za fibromialgijo, v katerem bolnikom svetujejo strokovnjaki s področja družinske medicine, nevrologije, revmatologije, imunologije, fiziatrije, medicine dela in psihologije.

Podrobnosti

Avtorja: Andy Abril, dr. med., in dr. Barbara Bruce

Prevedla: Alma Zupan

Založba: Chiara

Format:16 × 23 cm

Obseg: 350 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje