BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Iskanje resnice o raku

Hiter pregled

Če imate raka ali ne, je pametno prebrati to knjigo. Avtor ni zdravnik, marveč človek, ki se je znašel v okoliščinah, ki so ga pripeljale na rakavo potovanje, na katerem je še danes. Prepotoval jo celotno zemeljsko oblo. In kjer se je zaustavil, je spraševal, kako tam zdravijo raka. Po dvajsetih letih potovanj, ko je spoznal neverjetno učinkovitost mnogih alternativnih zdravljenj raka in presenetljivih okrevanj tisočev domnevno neozdravljivih rakovih bolnikov, je napisal knjigo, da bi pomagal milijonom bolnikom, da se seznanijo o naravnih možnosti zdravljenja; verjame v svobodno izbiro lastnega načrta zdravljenja.


Seveda pa je za alternativno zdravljenje raka potrebno veliko več kot samo skok do lokalne trgovine z zdravo prehrano in nakup nekaj stekleničk vitaminov in mineralov. In pri tem ni šlo v pozabo, da so več alternativnih zdravljenj raka razvili dobitniki Nobelove nagrade.


Če bi se radi varovali pred rakom, si boste prebrali, kaj povzroča raka, kako se in kako se ne odkriva raka, pa še posebno poglavje, kako lahko raka preprečimo.


Če pa ste se z boleznijo srečali, je najbolje, da polovico knjige kar preskočite in se lotite branja protokolov uspešnega zdravljenja.


Morda vam prav ta knjiga reši zdravje in življenje.

Podrobnosti

Avtor: Ty M. Bollinger

Prevedla: Darja Teran

Založba: Iskanje

Obseg: 340 strani

Format: 14 × 20 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje