BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kako um zdravi telo

Hiter pregled

Spoznajte, kako se s prepletanjem znanosti in prepričanj lahko ozdravite učinkoviteje kot kdaj poprej.


Povezava med umom in telesom je tesna in trdna, pogosto je dragoceno orodje za prevzemanje nadzora nad življenjem in stremljenji. Moč misli ima globok in radikalen vpliv na vsa življenjska področja, izjemen vpliv, ki ga imajo misli na zdravje, pa je v tej knjigi prvič podrobno raziskan. 


Radikalna nova knjiga inovativnega znanstvenika Davida Hamiltona raziskuje moč vizualizacije, prepričanja in pozitivnega mišljenja ter njihov vpliv na telo. Z revolucionarno meditacijo o zdravljenju v kvantnem polju – s katero izpeljemo spremembe na atomski ravni – dr. Hamilton prikazuje, kako je mogoče uporabiti domišljijske in miselne procese za spodbujanje telesnih obramb in zdravilnih sistemov ter se tako spopasti z boleznijo ali bolečino.

Podrobnosti

Avtor: David Hamilton
Prevod: Vera Čertalič
Založba: Primus
Obseg: 277 strani
Format: 14 × 22 cm
Vezava: mehka

O avtorju:

David R. Hamilton

David Hamilton je z odliko diplomiral iz kemije, opravil specializacijo iz biološke in medicinske kemije ter doktorat iz organske kemije, nato pa se leta 1995 kot znanstvenik zaposlil v farmacevtski industriji. Naslednja štiri leta je bil tudi športni trener in timski menedžer v enem od vrhunskih britanskih atletskih klubov. Leta 1999 je opustil oboje in odtlej deluje kot motivacijski govorec, soustanovil je mednarodno dobrodelno organizacijo in soorganiziral devetdnevni festival miru Duhovna pomoč. Na univerzah predava kemijo in ekologijo, pojavlja se na televiziji in na radiu, o njem pišejo ugledni časopisi.

Večino časa piše, predava in vodi delavnice.

Dodatne informacije

Članki

Zadovoljni živijo dlje

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje